Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='tigrunia']Na pewno tak jest Agnes :diabloti: To jednak ma znaczenie :evil_lol: ;) Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='tigrunia']Na pewno tak jest Agnes :diabloti: No .. :-( ale dlaczego przecie zawsze wlos moze zapapilotowac jak beda kluski.. nie planujesz juz jej wogle wystawiac? Quote
tigrunia Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Pegaza napisał(a):ale dlaczego przecie zawsze wlos moze zapapilotowac jak beda kluski.. nie planujesz juz jej wogle wystawiac? Jeśli nie bedzie cieczki to pojedzie jeszcze do Grudziądza i Inowrocławia Quote
tigrunia Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Pegaza napisał(a):A to jak planujesz te ciecie takie na golaska czy tylko lekko podciac? No nad fryzurą to sie jeszcze nie zastanawiałam :eviltong: Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A to jak planujesz te ciecie takie na golaska czy tylko lekko podciac? Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pegaza napisał(a):A to jak planujesz te ciecie takie na golaska czy tylko lekko podciac? :evil_lol: dobre pytanie Quote
Aga76 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Cze Be :loveu: Wracaj szybko do formy-normy! boś ostatnio to taka nie bardzo :shake: Quote
tigrunia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Aga76']Cze Be :loveu: Wracaj szybko do formy-normy! boś ostatnio to taka nie bardzo :shake: Cze Aguś :loveu: No jakoś tak .. smutno cały czas :-( Nie chcą mnie opuścić te złe myśli .. :-( [quote name='Pegaza']Aga zeby ino ta forma-norma zarazliwa nie byla...:roll: bo to nie tylko Be jak widac sie udzielilo...;) cze Be :multi: Cze D-E ;) Quote
Pegaza Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Aga76']Cze Be :loveu: Wracaj szybko do formy-normy! boś ostatnio to taka nie bardzo :shake: Aga zeby ino ta forma-norma zarazliwa nie byla...:roll: bo to nie tylko Be jak widac sie udzielilo...;) cze Be :multi: Quote
tigrunia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 No ja tu byłam .. pisałam .. ino przeskoczyłam D-E :p Quote
Pegaza Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Be jak Ty umisz wysoko skakac:evil_lol: zimno mi sie zrobilo ubralam dodatkowy swetr:roll: Quote
tigrunia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Ja mam od rana okno otwarte w biurze i zimno jak nie wiem ale inaczej bym się tu dymem zadusiła :cool1: Quote
Pegaza Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 O fuu nawet nie mow mnie dym tez bardzo razi... lece..do potem..mam nadzieje.... Quote
nane Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Courier New]czee b jak to możliwe, że pracujesz w cukierni a ja jeszcze pączka nie jadłam :mad: nie dbasz o mnie :placz: [/FONT] Quote
tigrunia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Cze Asia :loveu: [quote name='nane'][FONT=Courier New]czee b jak to możliwe, że pracujesz w cukierni a ja jeszcze pączka nie jadłam :mad: nie dbasz o mnie :placz: [/FONT] Cze M :loveu: Nie jadłaś ? :crazyeye: Zaraz wysyłam kierowce :diabloti: Quote
nane Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='tigrunia'] Cze M :loveu: Nie jadłaś ? :crazyeye: Zaraz wysyłam kierowce :diabloti: [FONT=Courier New]nareszcie jakiś porządek u nas najlepsze pączki są w lidlu :evil_lol: jakby ktoś pytał :cool1: [/FONT] Quote
tigrunia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]nareszcie jakiś porządek u nas najlepsze pączki są w lidlu :evil_lol: jakby ktoś pytał :cool1: [/FONT] No .. słyszałam, że już dotarły :razz: Smaczne ? :loveu: Quote
nane Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='tigrunia']No .. słyszałam, że już dotarły :razz: Smaczne ? :loveu: [FONT=Courier New]zjadłam 3 póki co :evil_lol: [/FONT] Quote
nane Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Courier New]4 iii idę po piątego :cool1: [/FONT] Quote
Recommended Posts