tusia. Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Hey. Wpadłam na pomysł założenia topiku ze spisami pinczerów miniaturowych :loveu:, można też dorzucić fotkę. Jest takie coś też na yorkach jakby coś :cool3:. Imię: Zunia :) Data urodzenia: 13 listopada 2005r. Maść: Czarna podpalana Płeć: Suka Lubi: Spać, tulić się, bawić Znajomi: Lucky :cool3:, Borys, Tośka :loveu:, Bogas :p, Fred ;), Hugo :diabloti: i jeszcze kilka ze spacerków, ale nie pamiętam wszystkich :evil_lol: Znaki szczególne: Czarna plamka na języku Właściciel: Martyna(matinka) Miejscowość: Oborniki Śląskie Miejscowość narodzin: Wrocław :cool3: Teraz WY. Czekamy :p Quote
Pinczerka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 a czy mogą być tez pinczerki bez rodowodu?? jesli tak no to ja daje swoje piec groszy: Imię: Brutus Data urodzenia: 20 Lutego 2005r. Maść: Czarna podpalana Płeć: Pies Lubi: Gryźć, chodzić na Spacery bawić sie, przytulać Znajomi:Etna, Fryta, Kokos, Rudolf, Saddam, Pegi, Sonia Znaki szczególne:Białe kreski (szary podszerstek, sierść) za uszami Właściciel: Patrycja (Pinczerka, Killerka) Miejscowość:Dęblin Miejscowość narodzin:Nie wiadomo :/ Quote
BlackSheWolf Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 to ja dodaje Kleksia :D Imię: Kleks Data ur. : 29,03,1998r Maść: czarny podpalany Lubi: spać, jeść ;P Znajomi: dużo Znaki szczególne: hmm.. tzw kogucik na głowie :D a jak to wyglada?? cóż jakby to opisać jest to stojąca sierść na czubku głowy, której nawet po kąpieli nie mogę przyklapnąć :D Właściciel: ja!! :D Miejscowość: Ozorków Miejscowość narodzin: okolice Parzęczewa Quote
Kincia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Dopiero tu wpadlam :diabloti: Wiec zaczynam :evil_lol: Imie: Jacky Data ur. 10 czerwca 2004 Masc: Czrna podpalana Płeć: Pies Lubi: Jesc :diabloti: Biegac,bawic sie itp, Znajomi: Tiger,Stefcio,Maja,Dingo,Sonia, itd. Znaki szczególne: Podwójne kły :diabloti: Właściciel: Kinga (ja) xD Miejscowość: Wieluń A fotki w galerii :eviltong: Quote
BlackSheWolf Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Kincia']Dopiero tu wpadlam :diabloti: Wiec zaczynam :evil_lol: Imie: Jacky Data ur. 10 czerwca 2004 Masc: Czrna podpalana Płeć: Pies Lubi: Jesc :diabloti: Biegac,bawic sie itp, Znajomi: Tiger,Stefcio,Maja,Dingo,Sonia, itd. Znaki szczególne: [B]Podwójne kły[/B] :diabloti: Właściciel: Kinga (ja) xD Miejscowość: Wieluń A fotki w galerii :eviltong:[/quote] yyyyy jakie podwójne kły?? :evil_lol::cool3: Quote
Kincia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='BlackSheWolf']yyyyy jakie podwójne kły?? :evil_lol::cool3:[/quote] Hyhy xD Bo Jacky na dole z przodu ma po jednej stronie 2 kly xD Quote
Izabela124. Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Imię: Bobi :smile: Data urodzenia: 30. 06. 2001 Maść: Brązowa Płeć: Pies Lubi: Spać, tulić się, bawić, biegac no i jeśc Znajomi: ma ich bardzo duzo Znaki szczególne: Filetowa plamka na jezyku i fioletowe podniebienie, piaty pazur na jednej z tylnych łapek Właściciel: Ja Miejscowość: Suwałki Miejscowość narodzin: Suwałki:cool3: Quote
ola97 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Imię: Bubel Data urodzenia: 28.04.2007 rok Maść: Czekoladowo Rudy Płeć: Pies Lubi: Jeść, Dłuuuugie spacery. Znajomi: Rocky, Figa, Fajka, Max x2, Bolek, Gumiś, Kłębek, Pimpek. Znaki szczególne: Gruby ( ok.6 kg), "wypukłe" oczy. Właściciel: Ola Miejscowość: Zielonka Miejscowość narodzin: Warszawa Quote
AnEcZkA94 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jestem tu od niedawna zalogowana;) ale przylaczam sie :* pinczerki rulez!:D mię: Carmen Data urodzenia: 9 Sierpien 2006 Maść: Czarna podpalana Płeć: Suczka Lubi: Dluuuuugaśne Spacerki ;) Znajomi: międzyinnymi : PEREŁKA :* Zeus . Max . Benio :) Rudy itd,.. Znaki szczególne: hmm :)) chyba brak jakiś szczególnych ;P Właściciel: Ania Miejscowość Kraków Miejscowość narodzin:Królewska bądź Modliniczka ;) Quote
DuDziaczek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [SIZE=3][COLOR=Red]zaprszam na bazarek! Piekny portret Dobka! [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109467[/url] [/COLOR][/SIZE] Quote
AnEcZkA94 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Izabela124.']A zalozylas juz Fotoblog Carmen?[/quote] jeszcze nie ;]]] ale mam zdjecia na [URL="http://www.carmennn.pupile.com"]www.carmennn.pupile.com[/URL] :) Quote
patrykbanas Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Imię ; Piko Data Urodzenia : 20 Października 2004 Maść : Czarno-Podpalany Płeć: Pies Lubi : Jeść , Spać , SPacerować ( A tym bardziej bez smyczy ) :) Znajomi : Jego rodzina , i taka jeszcze dziewczyna co mu się podoba :) Znaki szczególne : nie ma :eviltong: Właściciel : Patryk Miejscowość : Świnoujście. Miejscowość Narodzin : Dokładnie to gdzieś w niemczech , nie pamiętam gdzie. Pozdrawiam Patryk Banaś Quote
Rainbow Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Imię: Leoś Data urodzenia: 8 listopada 2006 Maść: Czarna z brązowymi plamkami Płeć: Pies Lubi: Biegać, bawić się, spać i jeść. Znajomi: Oli, Edi, Sunia, Ciapek, Tosia ... Znaki szczególne: Brak paznokcia w tylniej łapie Właściciel: Natalia (ja) Miejscowość: Kraków Quote
pawanita Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Witam !! Jestem tu nowa , ponieważ od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką suni rasy pinczer miniaturowy :multi: Imię : Coockie Data urodzenia : 13 kwietnia 2008 r. Maść : ruda Płeć : suka Lubi : jeść ,spać i rozrabiać ;) Znajomi : mama i ciocie z Zadziornego Gangu Znaki szczególne : nie ma Właściciel : Anita Miejscowość : Poznań Pozdrawiamy :lol: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/83f770757908e77e.html"][IMG]http://images34.fotosik.pl/296/83f770757908e77em.jpg[/IMG][/URL] Quote
tusia. Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [B]pawanita[/B], koniecznie załóż foto bloga ;) Quote
Kinia1984 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Imię : Benek Data urodzenia : 3 maja 2009 r. Maść : czarny podpalany Płeć : chłopak:) Lubi : krecic tylkiem jak sie cieszy, jesc, zaczepiac starego Bobka(mojego psa) gryzc maskotki, lizac, szczekac Znajomi : Bobek Znaki szczególne : łyse placki na czole, mam nadzieje ze sierc mu na nich kiedys wyrosnie:lol: Właściciel : Kinga Miejscowość : Wołomin Kocham wariata:loveu: Quote
lipnicki.k Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 To i ja się dodam do tego "spisu powszechnego" :) [B]Imię:[/B] Łobuz [B] Data urodzenia:[/B] 24 kwietnia 2009 r. [B]Maść:[/B] Czarny podpalany [B]Płeć:[/B] Pies (samiec) [B] Lubi:[/B] Szczekać na przedmioty RTV-AGD, bawić się, pomagać w sprzątaniu (funkcja odkurzania) [B]Znajomi:[/B] Huligan ([I]Warszawa, Pekinczyk[/I]), Bandzior ([I]Warszawa, Doberman[/I]) [B]Znaki szczególne:[/B] Biały krawacik na podgardlu [B]Właściciel:[/B] Karol&Ania [B]Miejscowość:[/B] Warszawa [B] Miejscowość narodzin:[/B] Warszawa Quote
gossia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Imię: Tusia Data urodzenia: 13.02.2008 r. Maść: Czarno - podpalana Płeć: Suczka Lubi: Pływać, długie spacerki.. Znajomi: Tusia, Niko, Murka, Tosia, Pimpek, Gucio, Mikrus, Scooby Doo. Znaki szczególne: hmm.. raczej nie ma ;) Właściciel: Gosia Miejscowość: Okolice Włocławka Miejscowość narodzin: Włocławek [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9a67d295813cbb62.html]DSC02073.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl[/url] - Tusia ;*** Quote
Recommended Posts