Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: No skoro charty są piękne i mądre, to jakby jeszcze na dokładkę grzeczne i spokojne były, to byłoby zbyt pięknie!! A przynajmniej z takimi STRRRAAASZNYMI chartami nudzić się nie można :wink:

Posted

Ja chodzę coraz częściej niewyspany, Mati jakis taki duży się zrobił :o , śpi oczywiście wyłącznie w łóżku tzn około 22 juz jest śpiący i wskakuje na łóżko, zdecydowanie chce żebym juz też był w pokoju - więc jestem, chwilę bawi się swoją ulubioną zabawką, sprawdza czy jego najlepsza koleżanka już też śpi /11 letnia jamniczka/, przewraca się na bok i zasypia. A w nocy tak się rozpycha, że coraz poważniej myślę o wstawieniu do mojego pokoju kolejnego łóżka żeby się jakoś wyspać. No przecież nie będę psa budził!!!!

Posted

hahaha Matrix :D też czasem myślę coby jakiś dodatkowy materac wstawić ;) z nami śpią dwie panienki, nawet większe od Matrixa, a sny mają dynamiczne, galopują nam po plecach ile wlezie

Posted

Łojej, to Wy strasznie "zdeptani" musicie być, jak Wam tak psiska biegają po plecach :) No ale jak tu wyrzucić charta z JEGO łóżka, chyba ten dodatkowy materac bedzie niezbędny żeby się jakoś pomieścić...

Posted

Mój budziczek mnie już w środku nocy nie budzi :) Śpi ze swoim miśkiem i moja ręka mu juz nie potrzebna. Pokochał swojego misia i swój kocyk na którym śpi :D misiek wprawdzi z lekka obgryziony, ale Willy różnicy nie widzi.

Biedni, zdeptani charciarze :lol: