Arika_Dominika Posted August 25, 2004 Author Posted August 25, 2004 kate Bumerangi :lol: Ja sie zalamię :lol: Juz nie ma slow na te "STRAAASZNEEEE :evilbat: : charty :roll: :wink: Quote
kate_m. Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 :lol: No skoro charty są piękne i mądre, to jakby jeszcze na dokładkę grzeczne i spokojne były, to byłoby zbyt pięknie!! A przynajmniej z takimi STRRRAAASZNYMI chartami nudzić się nie można :wink: Quote
Arika_Dominika Posted August 27, 2004 Author Posted August 27, 2004 kate O tak :D z Arika nigdy nie ma spokoju i luzu :lol: Quote
matrix..... Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Ja chodzę coraz częściej niewyspany, Mati jakis taki duży się zrobił :o , śpi oczywiście wyłącznie w łóżku tzn około 22 juz jest śpiący i wskakuje na łóżko, zdecydowanie chce żebym juz też był w pokoju - więc jestem, chwilę bawi się swoją ulubioną zabawką, sprawdza czy jego najlepsza koleżanka już też śpi /11 letnia jamniczka/, przewraca się na bok i zasypia. A w nocy tak się rozpycha, że coraz poważniej myślę o wstawieniu do mojego pokoju kolejnego łóżka żeby się jakoś wyspać. No przecież nie będę psa budził!!!! Quote
Tilia Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 hahaha Matrix :D też czasem myślę coby jakiś dodatkowy materac wstawić ;) z nami śpią dwie panienki, nawet większe od Matrixa, a sny mają dynamiczne, galopują nam po plecach ile wlezie Quote
kate_m. Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Łojej, to Wy strasznie "zdeptani" musicie być, jak Wam tak psiska biegają po plecach :) No ale jak tu wyrzucić charta z JEGO łóżka, chyba ten dodatkowy materac bedzie niezbędny żeby się jakoś pomieścić... Quote
Maciejek Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Mój budziczek mnie już w środku nocy nie budzi :) Śpi ze swoim miśkiem i moja ręka mu juz nie potrzebna. Pokochał swojego misia i swój kocyk na którym śpi :D misiek wprawdzi z lekka obgryziony, ale Willy różnicy nie widzi. Biedni, zdeptani charciarze :lol: Quote
kate_m. Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Dobrze, że Willy nie umie czytać. Bo jakby przeczytał ten topic...To koniec spania na kocyku :) i grono zdeptanych charciarzy by się powiększyło :) Quote
matrix..... Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Willy jeszcze nie całkiem pewnie czuje się w swoim nowym domu ale jak się przyzwyczai to zrezygnuje z tego swojego kocyka... Quote
Recommended Posts