Arika_Dominika Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 Przed wyjazdem aby odebrac Arikę, zakupiłam małą maskotke - Owieczkę :) Gdy tylko Arika przyjechała, owieczka była jej koleżanką, którą Arika gryzła od czasu do czasu. Potem stała się jej przyjaciółką, a teraz ARIKA KOCHA TĄ OWIECZKĘ STRAAAAASZNIE!!!! :lol: Ostatnio gdy juz razem w łóżku zasypialiśmy, ona się zrywa i biegnie w kąt pokoju :o Ja patrze a ona uszczęśliwiona wskakuje znowu na łożko z owieczką w pyszczku. Arika tak kocha owieczkę, ze ona : *nie ma jednego oka i ma wielką dziurę w tym miejscu, że już wata wychodzi *ma rozrartą troche szyje *Jest troche brudna i sporo używana :lol: Pozostaje jedno pytanie : Co wasze charciska kochają tak, ze rozrywaja? ____________ Pozdrówka :wink: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7-letni Bidabliu oraz 1,5-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
whippetka Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Tośka jak narazie widze, że upodobała sobie głowe gumowej kaczki :lol: . Quote
Arika_Dominika Posted April 8, 2004 Author Posted April 8, 2004 aaaaaa, hihi :lol: chce jeszcze dodać co zrobiła Aricia z owieczką : *owca nie ma już żadnego oka, nie ma waty w głowie (wata jest w śmietniku :) ) *owca brudna *szyja owcy jeszcze bardziej rozgryziona, dziury w miejscach na oczy Czy to nie cudowna miłość do owieczki????? :great: ___________ Pozdrówka :great: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7,5-letni Bidabliu oraz 2-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
LAURA Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Moja Neli miala swojego ukochanego pluszowego osiolka... ale jego stan byl tak straszny,ze musialam go wyzucic. przyczyny: odgryziona glowa wywleczona wata odgryzione tylne nogi oraz ogon. :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? Quote
Arika_Dominika Posted August 9, 2004 Author Posted August 9, 2004 LAURA, to dobre :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;) = Normalka :D Arika po owieczce miala rozerwanego królika, mysz, słonia i psa. Teraz dostala tygrysa - jeszcze nie ruszony :angel:, pso-królika - w szyi dziura, ale stan jest jeszcze dobry :angel: i dostala tez psa - stan nieruszony! :angel: i szpaka (wronę), takiego duzego :D Oczy juz mu wyciągnęła, a teraz chce zjesc mu skrzydlo, ale musi dalej pracowa nad tym :evilbat: 8) BTW ciesze sie, ze ktos na moj temat odpowiedzial :D Quote
jenn Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 hihihi przy Waszych pociechach Cynka wyglada na zupelnego aniolka :angel: bo ona przeciez tylko 'zaadoptowala' mojego misia i pozbawila go nosa i jednego oka ;) poza tym uwielbia go wytaszczac na balkon pod moja nieobecnosc i mocno 'poprzytulac' ;) Quote
LAURA Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Dzisiaj dalam mojej Neli pluszowa zebre.Poki co jej stan jest nienaruszony oprucz tego,ze gdy ja zobaczyla w swojim wyrku,skoczyla na nia i zaczela miedlic w pysku... (zobaczymy jak zebra bedzie wygladac po paru dniach...) :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: Quote
Arika_Dominika Posted August 10, 2004 Author Posted August 10, 2004 jenn hihihi ;) :angel: Arika to kazdego misia "demoluje" (włącznie z domem :D - zart). Demolowanie kazdej zabawki Ariki zaczyna sie na wyciągnięciu jej oczu i nosa, a potem wyciaganie waty z szyi itd. itd ;) LAURA Uwazaj bo to sie zaczyna.... :lol: Quote
LAURA Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Dzisiaj w nocy ,Neli zdarzyla rozszarpac biednej zebrze tylko metke! :P Quote
Arika_Dominika Posted August 10, 2004 Author Posted August 10, 2004 hihihihi :o :lol: :wink: jenn O ty juz Mlodszy Dogomaniak :D (albo nie zauwazylam...:lol:), no a ja Mlodszy Dogomaster... Quote
LAURA Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 A ja amator... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :oops: Quote
Arika_Dominika Posted August 10, 2004 Author Posted August 10, 2004 LAURA Statusy nie wazne! :D Wazne to, ze na dgm uczy sie czlowiek psiego zachowania, wyglodu psiego itd, itd :) Ja tu jestem od lutego, a ty od kilku dni, spoko :D Ucząc sie i chodząc po calej dgm szybko bedziesz wyzej, moja droga ;) kiedys tez bylam amatorem! Quote
Joasia-Opole Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 Ja już myślałam, że z Cyrusem coś nie tak, bo nad wszelkie zabawki przedkłada pluszaki mojej córki, a mi wydawało się, że psy wolą coś gumowego lub twardego do gryzienia, a nie takie miękkie i włochate. Cyrus jak nikt nie widzi to podkrada córce jakiegoś miśka i wieje z nim na dwór lub zanosi na swoją kanapę, szkody na razie niewielkie, tylko jeden stracony nos. Lalki-niemowlaki budzą w nim mniejsze zainteresowanie, choć zdążył już jedną pozbawić nogi i ręki, woli już barbi - trzyma ją za nogi między łapami i obgryza włosy. Ostatnio polubił poduszki-jaśki, ściąga je z wszystkich łóżek i znosi do jednego pokoju. Ciekawa jestem jak to dalej będzie się rozwijało u niego. Quote
Arika_Dominika Posted August 18, 2004 Author Posted August 18, 2004 Joasiu Jedno moge powiedziec : komedia! :lol: :lol: :lol: Na twoim emblemacie jest Cyrus? CUDO :D Quote
jenn Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 jennO ty juz Mlodszy Dogomaniak :D (albo nie zauwazylam...:lol:) Arika_Dominika - od jakis 143 postow ;) Quote
jenn Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 Ja już myślałam, że z Cyrusem coś nie tak, bo nad wszelkie zabawki przedkłada pluszaki mojej córki, a mi wydawało się, że psy wolą coś gumowego lub twardego do gryzienia, a nie takie miękkie i włochate.Cyrus jak nikt nie widzi to podkrada córce jakiegoś miśka i wieje z nim na dwór lub zanosi na swoją kanapę, szkody na razie niewielkie, tylko jeden stracony nos. Ostatnio polubił poduszki-jaśki, ściąga je z wszystkich łóżek i znosi do jednego pokoju. Ciekawa jestem jak to dalej będzie się rozwijało u niego. Joasia :D wszystkie mlode psiaki (i nie tylko mlode) uwielbiaja gryzc pluszaki ;) tak jakos mi sie zrymowalo ;) A Cynka wymyslila ostatnio, ze jak Pancia nie chce wstac z lozka kiedy ona ja 'tryka' rano mokrym nochalem, to w takim razie papucie naleza do niej... no i zanosi je do swojej klateczki na poslanko... a Pancia jak wstanie musi bosymi nozkami tuptac do lazienki :P Quote
Arika_Dominika Posted August 19, 2004 Author Posted August 19, 2004 jenn :lol: Jakos nie zauwazylam :oops: :lol: A ty juz Dogomaniak :D Masz jeszcze Starszy dogomaniak, i jestes jak ja :) buu, Mlodszy dogomaster :wink: Cyranka to jest przekomiczna babka :lol: :lol: Arika tak samo :roll: :wink: , rano jak wstanie i mnie wylize ucho i twarz (ja spię) i widzi , ze nic to idzie dalej sie polozyc albo na moje lozko w nogi lub na polsanie, za chwilę wstaje i mnie rozgrzaną "TYKA :wink: zimnym i mokrym nosem no i ja juz muszę wstac :roll: :D Quote
Maciejek Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 Mój Will ukochał sobie małego pluszowego misia :P jeszcze jest cały (jedynie obśliniony). Ciekawe, jak długo wytrzyma :) A co do budzików... Ostatnia noc była dla Willy'ego pierwszą noca w nowym domu, no i trochę sie bał ;) żebym nie zasnąl, to co jakis czas szczypał mnie zębami w dłoń :) delikatnie, ale tak, zebym sie zbudził, hehe. I tym sposobem nie przespałem ostatniej nocy... Quote
Lazarus Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Maciejek Nie daj sie sterroryzowac bo bedziesz mial p r z e c h l a p a n e ;) ;) ;) Quote
jenn Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Maciejek juz ma przechlapane ;) przepadl z kretesem hihihi :D ps. tak to jest z tymi chartami... Quote
Maciejek Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 no tak, a Will sie dopiero rozkreca :biggrina: joke z wychowanie powinienem sobie poradzic, wychowywalem od podstaw juz kilka psow, w tym dwa uparciuchy z krwią ridgebacka ;) zaden na tyrana nie wyrosl, wrecz przeciwnie. no ale ridgeback to nie chart, ciekawie będzie zapewne :lol: Quote
Arika_Dominika Posted August 23, 2004 Author Posted August 23, 2004 jenn :D kate Budziki straszne :roll: :lol: KOCHAM TE BUDZIKI!!! :D Ale dzis to ja bylam budzikiem ;) Arika mnie z lozka zwalila, tak sie przepychała, no to za pol godziny ja ją obudziłam zwalając ją na swoje poslanie z nienaska, ale byla komedia, hihi :lol: Arika z wrazenia wylała na siebie szklanke z wodą, ktora stala na mojej szafce nocnej :lol: 8) Dupka mała. Maciek Ladnie, ladnie :D Jestes zteroryzowany :) Quote
kate_m. Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Dominika Oj, szykuj się jutro na wczesne wstawanie! Arika się zemści, tak coś czuję :lol: No bo kto to widział budzić charta zrzucając go z łóżka... Chociaż pewnie i tak charty są jak bumerangi i wracają z powrotem tam, gdzie im się dobrze spało :D Quote
Recommended Posts