Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zostala pieronica nie da sie zadna sila wysiedlic z mojego domu

na razie tak zostanie jak bedzie dalej okaze sie na razie zalagodzilam sytuacje mam nadzieje i wierze ze uda mi sie ja zatrzymac

Posted

pati napisał(a):
zostala pieronica nie da sie zadna sila wysiedlic z mojego domu

na razie tak zostanie jak bedzie dalej okaze sie na razie zalagodzilam sytuacje mam nadzieje i wierze ze uda mi sie ja zatrzymac

Pięknie :multi:
Zojaczek nigdzie nie bedzie miał tak jak u was, wierzę że juz tak zostanie :)

Posted

Sylwia, możesz poogłaszać gdzieś nasze kropki, skombinować coś na bazarek, wpłacić choćby 5zł na kropkowe konto, namówić do tego osoby które chcą i mogą sobie na to pozwolić... możliwości jest dużo...

Posted

:oops: Czekamy jeszcze na informacje jak sie mała zaklimatyzowała w nowym domu, bo raz już wróciła i jak już pisałam - serce by mi pękło gdybym musiała ją tam wpisywac ponownie :oops:

Posted

FiGa, a może by tak umieścić nr konta kropkowego w pierwszym poście? Jeśli ktoś nie może przygarnąć kropka to żeby chociaż pieniążki wpłacił :cool3:
Co Wy na to? ;)

Posted

bea_m napisał(a):
A jakie masz możliwości?

No.. nie wielkie:oops:, sama jestem w dołku finansowym i musze pędem zebrac pieniądze na pewien cel....
Ale ogłoszę na pewno...tylko nie wiem czy je zbiorowo czy z osobna ogłaszać?:roll:

Posted

Juz to zrobiłam ;) to naprawdę dobry pomysł :multi:
Mam nadzieje że Michał nie ma nic przeciwko temu by jego nazwisko wisiało sobie na pierwszej stronie :siara: w razie czego nr konta moge zamienic na link do wątku rozliczeniowego ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...