Jump to content
Dogomania

Cztery zamarzajace w garazu szczeniaki juz w nowych domkach :)))))

Recommended Posts

Posted

Chyba duze beda, co?
bo lapki maja spore :)

Ja bym bardzo chciala miec drugiego psa, One mi sie strasznie podobaja..
Ale na razie mieszkam jeszcze z mama, a mama sie nie zgodzi na drugiego psa..:-(

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ana_Zbyska napisał(a):
Chyba duze beda, co?
bo lapki maja spore :)

Ja bym bardzo chciala miec drugiego psa, One mi sie strasznie podobaja..
Ale na razie mieszkam jeszcze z mama, a mama sie nie zgodzi na drugiego psa..:-(

raczej beda duze

Posted

Ta większa sunia jest u mnie od wczoraj:multi: jest słodziutka,jeszcze troche wystraszona ale będzie dobrze:lol: bardzo grzeczna i kochana.
wygodnicka z niej panienka bo od razu wepchała sie na łózko:p ma dobry apetyt,zreszta to dobrze bo trzeba troszke przytuczyc chudzizne:lol: na spacerkach bardzo jest zagubiona i jeszcze strachliwa ale myśle ze tzreba poprostu czasu. fotki jak zrobie to zaraz wkleje:eviltong:

Posted

sunka napewno sie "odnajdzie "w nowym domku ;) u mnie tez tak bylo najpierw bardzo spanikowala a po dwoch dniach jak je wolalam to ona pierwsza przychodzila.
U mnie pierwszy spacer to byl koszmar takiego krzyku narobily ze ludzie mysleli ze cos im robie :diabloti:

Bardzo sie ciesze ze sunia wreszcie dotarla do Ciebie :razz: Siostra strasznie za nia teskni-nie moze sobie miejsca znalesc :-( ale cuz zrobic...