Ana_Zbyska Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Chyba duze beda, co? bo lapki maja spore :) Ja bym bardzo chciala miec drugiego psa, One mi sie strasznie podobaja.. Ale na razie mieszkam jeszcze z mama, a mama sie nie zgodzi na drugiego psa..:-( Quote
MartynaP Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Ana_Zbyska napisał(a):Chyba duze beda, co? bo lapki maja spore :) Ja bym bardzo chciala miec drugiego psa, One mi sie strasznie podobaja.. Ale na razie mieszkam jeszcze z mama, a mama sie nie zgodzi na drugiego psa..:-( raczej beda duze Quote
MartynaP Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Edi100 napisał(a):Jak sytuacja? nawet sobrze jutro jedna sunia ktora jest u mnie jedzie do Krakowa-ale jeszcze jedna szuka domku :shake: Quote
Edi100 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Czy suńka ma już jakies lokum? coś ucichło:roll: Quote
MartynaP Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='Edi100']Czy suńka ma już jakies lokum? coś ucichło:roll: sunia jest u mnie na tymczasie to jej watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=91641 Quote
RYBKA83 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ta większa sunia jest u mnie od wczoraj:multi: jest słodziutka,jeszcze troche wystraszona ale będzie dobrze:lol: bardzo grzeczna i kochana. wygodnicka z niej panienka bo od razu wepchała sie na łózko:p ma dobry apetyt,zreszta to dobrze bo trzeba troszke przytuczyc chudzizne:lol: na spacerkach bardzo jest zagubiona i jeszcze strachliwa ale myśle ze tzreba poprostu czasu. fotki jak zrobie to zaraz wkleje:eviltong: Quote
MartynaP Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 sunka napewno sie "odnajdzie "w nowym domku ;) u mnie tez tak bylo najpierw bardzo spanikowala a po dwoch dniach jak je wolalam to ona pierwsza przychodzila. U mnie pierwszy spacer to byl koszmar takiego krzyku narobily ze ludzie mysleli ze cos im robie :diabloti: Bardzo sie ciesze ze sunia wreszcie dotarla do Ciebie :razz: Siostra strasznie za nia teskni-nie moze sobie miejsca znalesc :-( ale cuz zrobic... Quote
MartynaP Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 halbina napisał(a):czy tytuł wciąż aktualny? juz zmieniony ;) Quote
MartynaP Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Ja mysle ze RYBKA83 moglaby wklejac zjecia i opisywac co tam u suni w watku Foto Blogi a poprosze o usuniecie tego watku.Tak??? Quote
Recommended Posts