Jump to content
Dogomania

Cztery zamarzajace w garazu szczeniaki juz w nowych domkach :)))))

Recommended Posts

Posted

Sunie maja juz domki jedynie jedna jest w DT ale ma juz osobny watek
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=91641

W Cieszynie koło lecznicy weterynaryjnej przebywaja 4 szczeniaki.
Trzy z nich to suczki z jednego miotu maja 3 miesiace a jedna suczka jest starsza ma ok 7 miesecy.
Obecnie przebywaja w garazu co nie jest dobrym wyjsciem zwlaszcza teraz gdy temperatury sa juz nie ciekawe.
Pilnie potrzebuja tymczasu ja postaram sie wziasc dwa ale to i tak reszta bedzie dalej w potrzebie
Podaje kontakt do pani opiekujacej sie:
508-505-577

To 3 suczki-siostrzyczki

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro bede wiedziala czy moe zabrac dwa szczeniory-jesli moja siostra uprosi meza to weznie ta starsza sunie no i ja jednego ale to i tak dwa potrzebowac beda tymczasu.
Oh gdyby nie ta zima ...:shake:

Posted

Edi100 napisał(a):
Biedne maluchy:(
One są same w tym garazu?
Domy potrzebne:(

niestety same opiekuje sie nim dziewczyna ale wiadomo jak to moze byc w garazu przy takim zimnie :shake:

Posted

Domy potrzebne bez wątpienia na już, ale to może potrwać. Może uda się je jakoś zabezpieczyć, wspomóc tę dziewczynę, poki domki się nie znajdą? Panny są cudne!
Czy One są szczepione, odrobaczone?
To też ważne by nic im się nie przyplątało.
Jutro zrobimy małym choć po jednym ogłoszeniu, tylko poproszę tel kontaktowy,
Dzis nie mam już siły:(

Posted

Podnosze maluchy
Kurcze no...:placz: nic nie wiem pisze i pisze ale dziewczyna sie nie odzywa.
Niewiem czy byly odrobaczane,czy czegos im trzeba moze jedzenia?Niewiem czy dziewczyna tam pracuje czy tylko te psiaki odwiedza
nic nie wiem no :placz:

Posted

Rozmawiałam z dziewczyna opiekujaca sie psiakami.
Psy zostaly przywiezione do weta bo wlasciciel chcial je uspic,bylo 5 szczeniakow 2 psy i 3 suczki.Pieski juz znalazly domki zostaly 3 suczki no i ta jedna starsza.
Beda w najblizszym czasie odrobaczane a ze szczepieniami dziewczyna chce poczekac bo powiedziala ze po szczepieniach pieski moga sie zle poczuc,miec goraczke itp. a w takich sytuacjach wymagaja "cieplego kata" a nie zimnego garazu.W kwesti zywienia itp. rzeczy sama sobie poradzi tylko zalezy jej zeby pieski znalazly domy chocby tymczasowe bo wiadomo jak zimno jest w nocy.
Dziewczyna jezdzi do nich codziennie ale wiadomo jak to jest jak sie niema na na wszystko oka na bierzaco bo dzis sa a jutro niewiadomo dlaczego moze ich nie byc.

PROSIMY O DOMKI TYMCZASOWE

Posted

z tego co juz wiem to sytuacja jest dosc poplatana ale i nie ciekawa.
Psiaki nie trafily do schronu bo zaopiekowala sie nimi dziewczyna i weterynarz.
Przebywaja w garazu obok lecznicy ale zaczynaja sie problemy bo podobno ten wet powiedzial w schronisku ze to ono powinno sprzatac tym pieskom i zajmowac sie nimi i schronisko w takiej sytuacji powiedzialo ze chce psy odebrac.Nie udostepnia klucza do tego garazu i podobno jeszcze jakies pieniadze za nie chca.
Troche polatane ale tak mi przedstawila sytuacje dziewczyna ktora szuka pieskom domow

Posted

to jest historia tych pieskow.A zakonczenie jest takie ze w ciagu kilku dni trzeba im znalesc domki chociaz tymczasowe bo schronisko chce je zabrac.
Pieski napewno szybko znajda dom,po podstawowych zabiegach pielegnacyjnych beda jeszcze sliczniejsze tylko te tymczasy chociaz narazie.
Pomozcie bo ja juz nie wiem co robic,jestem na dogo niedługo i niewiem do kogo moge napisac gdzie oglosic :shake:

Posted

Edi100 napisał(a):
Poproś o allegro w tytule wątku. Tak chyba najszybciej

maja juz allegro,ta dziewczyna im zalozyla co najwyzej moge im grugie zalozyc :shake:
Nikt ich nie chce :-(