Sweet Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 [IMG]http://images38.fotosik.pl/47/911720e4ba3d26d1.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/47/d06b7c4c04ad74e9.jpg[/IMG] [IMG]http://images33.fotosik.pl/439/4d605bf3e5b99bd3.jpg[/IMG] [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=Magenta]KONIEC:) [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Bewarka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Biedny króliś :evil_lol: Ładniasta obróżka :D Quote
Onomato-Peja Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 b. ładne :razz: myslałm o tej obroży , ale nie wiem która mam pierwsza kupić... tą , czy rogz/frog czerwień w kości Quote
Sweet Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 [quote name='Justys95']Biedny króliś :evil_lol: Ładniasta obróżka :D[/quote] oj tam odrazu biedny:) dziękuje:) [quote name='psiara1996']b. ładne :razz: myslałm o tej obroży , ale nie wiem która mam pierwsza kupić... tą , czy rogz/frog czerwień w kości[/quote] dziękuje:) nie wiem:eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jaki króliczek :evil_lol: Trochę większy od Kabisia :loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Biedny króliczek:-( Ale za to Kabi zadowolony:loveu::loveu::loveu: Fajną ma obroże:loveu: Quote
Sweet Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Jaki króliczek :evil_lol: Trochę większy od Kabisia :loveu:[/quote] heh:D to był mój królik ale kabi sobie przywłaszczył tak jak połowe innych zabawek::evil_lol: oj tam troszke tylko:eviltong::diabloti: [quote name='***Paulina***']Biedny króliczek:-( Ale za to Kabi zadowolony:loveu::loveu::loveu: Fajną ma obroże:loveu:[/quote] heh odrazu biedny:) kabi zawsze jest ze wszystkiego zadowolony:evil_lol::eviltong: dziekuje;) Quote
Sweet Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='Izuuus']to co twoje to i jego :lol:[/quote] heh:) dobrze powiedziane:cool3::p:p Quote
Sweet Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='psiara1996']ale co jego juz nie twoje :razz:[/quote] czemu nie:evil_lol: zawsze moge sobie wziąść :diabloti::eviltong: to nic że oślinione ale jest:evil_lol::evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 no wiesz ja mojemu tez zawsze moge zabrac ale to juz nie to samo :P Quote
Sweet Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='psiara1996']no wiesz ja mojemu tez zawsze moge zabrac ale to juz nie to samo :P[/quote] nie to samo bo taki wymemłany jest lepszy:evil_lol::eviltong::eviltong: ale kabi jest zazdrosny o swoje pluszaki jak mu wezmę i jeszcze zacznę mówić ze jest mój to się denerwuje:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 kumate masz psisko ^^ mój jak mu zabiore to najpierw na mnie szczeka i warczy , próbuje mi zabrać a jak mu się nie udaje to idzie po coś innego :cool3: Quote
Sweet Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='psiara1996']kumate masz psisko ^^ mój jak mu zabiore to najpierw na mnie szczeka i warczy , próbuje mi zabrać a jak mu się nie udaje to idzie po coś innego :cool3:[/quote] ta tylko an głupiego wygląda:evil_lol::eviltong::eviltong: hehe:) tez dobrze:eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Cześc :loveu: Co tam u ciebie słychać?? Quote
Sweet Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Cześc :loveu: Co tam u ciebie słychać??[/quote] hej:) a dobrze właśnie siedzę sobie w domku bo do szkoły mam na 10.50:D heh:)i mam tylko 4 lekcje a od jutra do piątku mam testy próbne:p i dzisiaj tylko 4lekcje;D jak ja kocham jak jacys nauczyciele sa chorzy:eviltong::loveu::evil_lol: heh:) Quote
Martunia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ada!!! :loveu::loveu::loveu: Wróciłam! [url]http://images42.fotosik.pl/47/ea3ede790e1b9188.jpg[/url] jaka miłość! :cool3: [url]http://images31.fotosik.pl/434/2b4ce151d7d91f17.jpg[/url] słodki pocałunek. :cool1: Ale tu cicho, jak mnie nie było. :D Cieszysz się z mojego wielkiego powrotu? :D Opowiadaj, jak było na WOŚPie i ogólnie. Ja napisałam na pb. :cool3: Quote
Anecioreczek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Przeczytałam pierwszą strone Twojej galeri i zobaczyłam to: [quote]Ogólnie nie lubię siebie opisywać[/quote] A opisałaś z 10 linijek o sobie :evil_lol: Już Cię lubie:evil_lol: Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja na tych z historii strzelałam... W ogóle temat testu był beznadziejny ciekawe co będzie jutro Quote
Sweet Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Martunia']Ada!!! :loveu: Wróciłam! [URL]http://images42.fotosik.pl/47/ea3ede790e1b9188.jpg[/URL] jaka miłość! :cool3: [URL]http://images31.fotosik.pl/434/2b4ce151d7d91f17.jpg[/URL] słodki pocałunek. :cool1: Ale tu cicho, jak mnie nie było. :D Cieszysz się z mojego wielkiego powrotu? :D Opowiadaj, jak było na WOŚPie i ogólnie. Ja napisałam na pb. :cool3:[/quote] o Martucha:multi::loveu: haha;D tak całował sie z bugsem:eviltong: specjalnie takie zdjecie zrobiłam:eviltong::diabloti: nie nie ciesze sie czemu wogóle wróciłas a tak cicho było:evil_lol::eviltong: nie no zartuje pewnie że sie ciesze:D wreszcie jestes:D ja na blogu napisałam o wośpie:) wiec se przeczytaj jak chcesz:evil_lol: [quote name='Kinia']jak tam humanistyczny? :cool3:[/quote] weź mi nie mów... był tak badziewny ze nie wiem:shake: ostatni temat do napisania powalił wystkich nawet nasza pania od polskiego która nas pilnowała powiedziała ze nie wie kto cos takiego wymyslił...:shake: "napisz mit o powstaniu książki": takie bzdury popisałam ze aż samej mi sie z siebie chciało smiac:evil_lol: ale jakos bedzie mam nadzieje:) i nie wiedziałam jaka epoka byla przed oświeceniem ale byly ściągi na tablicach na ściania po boku i znalazłam ze barok ale nie wiem czy dobrze:evil_lol: i ze druk w renesansie wynaleziono bo nie wiedziałam ale chyba tak bylo [quote name='Anecioreczek']Przeczytałam pierwszą strone Twojej galeri i zobaczyłam to: A opisałaś z 10 linijek o sobie :evil_lol: Już Cię lubie:evil_lol:[/quote] heh:) tak wiem ta wrodzona skromnośc nie umiem pisac o sobie ale tyle pisze:evil_lol::eviltong: hehe:D o fajnie;D to wpadaj czesciej:D Quote
Martunia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Aaaa toż to para! :cool3: Fajne mi żarty. :D Ja Ci tak nie żartuję. :D Ejj mi mylog nie działa. :evil_lol: Nie ma to jak moje szczęście. :D Quote
Martunia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 No to już słyszalam nie raz. :D Hmm wiesz, wszystko jest możliwe. :D Mogłaś akurat się nie cieszyć, a mówisz tak tylko z grzeczności. :cool3: Mówiłam, że przeze mnie. :D Znowu zejdę z kompa, tym razem na dłużej i będzie elegencko działało. :D Quote
Sweet Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Kinia']Ja na tych z historii strzelałam... W ogóle temat testu był beznadziejny ciekawe co będzie jutro[/quote] heh:) tak temat byl beznadziejny.. o książkach i bibliotekach:shake: [quote name='Martunia']Aaaa toż to para! :cool3: Fajne mi żarty. :D Ja Ci tak nie żartuję. :D Ejj mi mylog nie działa. :evil_lol: Nie ma to jak moje szczęście. :D[/quote] no:evil_lol: kabi jest gejem:evil_lol::diabloti::eviltong: oj przepraszam:D to tylko tak mi sie napisało bo głupie pytanie zadałas:eviltong: miałabym sie nie cieszyc? mi tez nie działa teraz wszystko przez ciebie:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts