Avaloth Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Sweetaśna'] Spam rzadzi:D hehe:) do konca mi juz odbija:evil_lol:[/quote] rządzi, rządzi :evil_lol::evil_lol: e tam odbija od razu, po prostu głupawę masz, a głupawy są fajne ! :evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]Adzik.. nie skończyłam wystawy :oops: bo mnie do kompa wczoraj nie dopuścili.. ale już większość przeglądnęłam.. i z jednej i z drugiej :evil_lol:[/SIZE] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 OO Witaj Ada:loveu::loveu: Jak tam wieczorek ci mija ?? Quote
Bewarka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Boszzzz, ale spam...:D Ale foty wigiliowe zauważyłam :p Kabi w obróżce niebieskiej wygląda...sweetaśnie :loveu:[z reguły nie lubię takiego określenia, ale u Sweetaśnej pozwoliłam sobie użyć] :eviltong: Co wy mówicie! Barszczyk doooobry, byleby nie był za bardzo popieprzony jak u mnie ostatnio na wigilii xD Quote
LadyK Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [CENTER]Nie dostaniecie banana :mad::diabloti: [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/owoce/owoce46.gif[/IMG] Dostaniecie pomarańcze :grin: [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/owoce/owoce82.gif[/IMG] [SIZE="1"][COLOR="Orange"]ps.zaraz ja dostane punkciki za animowane obiekty [/COLOR][/SIZE]:evil_lol:[/CENTER] Quote
Sweet Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='Martunia']Hahaha może już niedługo.. jak zobaczy Twój wątek. :evil_lol: To może te pożegnanie się jakoś przekaże, nie wiem.. :eviltong: Nieprawda... ;)[/quote] Moze:D będę ją podziwiac jak go przeczyta całego:evil_lol::evil_lol: jak nam nie pozwoli to kogos uzycze jako przekazywacza:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: [quote name='Isia & Chester']rządzi, rządzi :evil_lol::evil_lol: e tam odbija od razu, po prostu głupawę masz, a głupawy są fajne ! :evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]Adzik.. nie skończyłam wystawy :oops: bo mnie do kompa wczoraj nie dopuścili.. ale już większość przeglądnęłam.. i z jednej i z drugiej :evil_lol:[/SIZE][/quote] ;D hehe:) wiadomo:D no wiem ze fajne ostanio caly czas tak mam:diabloti: [SIZE=1] dobrze:D mówiłam ze nie musisz ogladac wystawy:)[/SIZE] Quote
Sweet Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']OO Witaj Ada:loveu::loveu: Jak tam wieczorek ci mija ??[/quote] hej:D juz poszłam spac sobie:eviltong:a wczesniej z siostrą cos ogladałam:) [quote name='Justys95']Boszzzz, ale spam...:D Ale foty wigiliowe zauważyłam :p Kabi w obróżce niebieskiej wygląda...sweetaśnie :loveu:[z reguły nie lubię takiego określenia, ale u Sweetaśnej pozwoliłam sobie użyć] :eviltong: Co wy mówicie! Barszczyk doooobry, byleby nie był za bardzo popieprzony jak u mnie ostatnio na wigilii xD[/quote] Przepraszamy ale trudno aby spamiary nie spamowały:evil_lol: to fajnie:D dziekujemy:loveu: tak u mnie mozna na wszystkie określenia sobie pozwalac:eviltong: ja czekam na zmiane nicku na Sweet bo Sweetaśna jakoś za sweetaśnie brzmi:evil_lol::evil_lol::diabloti::eviltong: niedobry ja nie nawidze:p [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Nie dostaniecie banana :mad::diabloti: [URL]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/owoce/owoce46.gif[/URL] Dostaniecie pomarańcze :grin: [URL]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/owoce/owoce82.gif[/URL] [SIZE=1][COLOR=Orange]ps.zaraz ja dostane punkciki za animowane obiekty [/COLOR][/SIZE]:evil_lol:[/CENTER] [/quote] ale my chcemy banana:evil_lol: o to za to tez są punkty karne?:D:cool3: Quote
Rahl Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [QUOTE]o to za to tez są punkty karne?:D :cool3:[/QUOTE] Ada nie może się powstrzymać - musi zdobyć kolejne punkty karne :diabloti:. Wszystko zrobić by być unzaną za miss i mistrzynię spamerek :evil_lol:. Quote
Pusiakowa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Hej Sweet ! :multi: EDIT: Hej spamiarko nad... bananami :evil_lol: :grin: Quote
Sweet Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='gordonowa']Ada nie może się powstrzymać - musi zdobyć kolejne punkty karne :diabloti:. Wszystko zrobić by być unzaną za miss i mistrzynię spamerek :evil_lol:.[/quote] tak bo ja chce banana:evil_lol::evil_lol: i tak juz jestem największa spamerką:eviltong::eviltong: moze dam wam szanse i przestane spamowac na troche bo bedziecie mi zazdroscic banana:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Hej! :hand: Ejj ja też jestem największą spamerką, no przecież. :evil_lol: Inaczej nie byłoby tu tyle stron zaspamowanych u Ady. :cool3: My obie jesteśmy takimi spamerkami, że tylko na bana zasługujemy. Co u Was? Quote
Sweet Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='Pusiakowa']Hej Sweet ! :multi: EDIT: Hej spamiarko nad... bananami :evil_lol: :grin:[/quote] hej:D heh dobre:evil_lol::evil_lol: [quote name='Martunia']Hej! :hand: Ejj ja też jestem największą spamerką, no przecież. :evil_lol: Inaczej nie byłoby tu tyle stron zaspamowanych u Ady. :cool3: My obie jesteśmy takimi spamerkami, że tylko na bana zasługujemy. Co u Was?[/quote] hej:D tak ty tez:) no przeciez nam tylko to sie należy:evil_lol::evil_lol: a u nas spoko:D średnio wyspana jestem ale da się przeżyć:diabloti: wogóle ostatnio albo za mało śpie albo za duzo w jeden dzien spałam do 11 a w nastapny do 4 a potem nie mogłam zasnąc:evil_lol: a co u ciebie?? Quote
Martunia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Aha, problemy ze snem? :cool3: Do 4.00 śpisz i nie możesz? :D A ja mam tak, że jak są ferie czy wakacje i nie mam co robić do szkoły to bardzo późno zasypiam, wcześniej nie mogę, choć jestem zmęczona. :roll: U mnie dobrze, niedawno z koleżanką wróciłam z pasażu. :eviltong: Nic nie kupiłyśmy, bo nic nie było ciekawego.. Quote
Rahl Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 OGŁASZAM WSZEM I WOBEC! Wyrok w imieniu Rzeczpospolitej Polskiej. Sąd po naradzie w dniu 27 grudnia 2008 uznaje Adriannę M. oraz Martę B. winne zarzucanego im czynu i wymierza im karę... BANANA :diabloti: [size=1] żarcik [/size] Quote
Sweet Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='Martunia']Aha, problemy ze snem? :cool3: Do 4.00 śpisz i nie możesz? :D A ja mam tak, że jak są ferie czy wakacje i nie mam co robić do szkoły to bardzo późno zasypiam, wcześniej nie mogę, choć jestem zmęczona. :roll: U mnie dobrze, niedawno z koleżanką wróciłam z pasażu. :eviltong: Nic nie kupiłyśmy, bo nic nie było ciekawego..[/quote] no tak:evil_lol: do 4 a nie do 16:eviltong::eviltong: ja róznie:) jak mi sie chce spac to nawet teraz mogłabym zasnąc:evil_lol: heh:) własnie ostatnio nic nie ma ciekawego do kupowania...:roll::diabloti: [quote name='gordonowa']OGŁASZAM WSZEM I WOBEC! Wyrok w imieniu Rzeczpospolitej Polskiej. Sąd po naradzie w dniu 27 grudnia 2008 uznaje Adriannę M. oraz Martę B. winne zarzucanego im czynu i wymierza im karę... BANANA :diabloti: [SIZE=1] żarcik [/SIZE][/quote] hehe:D fajne to asiu:D zostałam skazana na Banana:evil_lol::eviltong::eviltong::multi::multi: Quote
Avaloth Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='gordonowa']OGŁASZAM WSZEM I WOBEC! Wyrok w imieniu Rzeczpospolitej Polskiej. Sąd po naradzie w dniu 27 grudnia 2008 uznaje Adriannę M. oraz Martę B. winne zarzucanego im czynu i wymierza im karę... BANANA :diabloti: [SIZE=1] żarcik [/SIZE][/quote] siedziałam w ławie przysięgłych :evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='gordonowa']OGŁASZAM WSZEM I WOBEC! Wyrok w imieniu Rzeczpospolitej Polskiej. Sąd po naradzie w dniu 27 grudnia 2008 uznaje Adriannę M. oraz Martę B. winne zarzucanego im czynu i wymierza im karę... BANANA :diabloti: [SIZE=1]żarcik [/SIZE][/quote] dobre :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='Isia & Chester']siedziałam w ławie przysięgłych :evil_lol::evil_lol:[/quote] ej no wiesz ty co:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: zamiast mnie bronić to jeszcze poogrążasz:evil_lol: [quote name='Pusiakowa']dobre :evil_lol::evil_lol:[/quote] tez mi sie podoba:cool3: Quote
Pusiakowa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 a ja bylam obronca :cool3: :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ale jakoś się nie stawiałaś w czasie rozprawy szczególnie za skazanymi :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='gordonowa']ale jakoś się nie stawiałaś w czasie rozprawy szczególnie za skazanymi :diabloti:[/quote] ah tak?! :razz: a co to niby jest co?! :diabloti: [quote]Ja mówie, ze Adrianna M. i Marta B. zasluguja na BANANA, bo te oskarzenia padaly nie slusznie NIE MAJA DOWODÓW! :razz: Wiec prosze wysokiego sąda o uniewinnienie Adranny M. i Marty B. i oddanie im banana! [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 No wiem, że do 4.00, specjalnie tak zapisałam (inaczej napisałabym 16.00). Już myślałam, że tylko ja tak mam. :eviltong: Ahh to pewnie rozpaczasz nad tym, boż Ty zakupomaniaczka. :evil_lol: Ale fajne to to. :eviltong: Też jestem skazana na banana! Quote
Martunia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Fajny wyrok mamy! :multi: Od zawsze marzyłam o ba(na)nie. :loveu: Quote
Sweet Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='Pusiakowa']a ja bylam obronca :cool3: :diabloti: :evil_lol::evil_lol:[/quote] heh;D [quote name='gordonowa']ale jakoś się nie stawiałaś w czasie rozprawy szczególnie za skazanymi :diabloti:[/quote] [quote name='Pusiakowa']ah tak?! :razz: a co to niby jest co?! :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Martunia']No wiem, że do 4.00, specjalnie tak zapisałam (inaczej napisałabym 16.00). Już myślałam, że tylko ja tak mam. :eviltong: Ahh to pewnie rozpaczasz nad tym, boż Ty zakupomaniaczka. :evil_lol: Ale fajne to to. :eviltong: Też jestem skazana na banana![/quote] no to dobrze:evil_lol: hehe widzisz nie tylko ty:eviltong: no pewnie ze rozpaczam a jakże by inaczej:evil_lol::diabloti: :D jestesmy razem skazane Quote
Rahl Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ALE ja ich skazałam na banana, tymiałaś ich bronić przed bananem :evil_lol:. Quote
Recommended Posts