Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sweetaśna']
Spam rzadzi:D
hehe:) do konca mi juz odbija:evil_lol:[/quote]
rządzi, rządzi :evil_lol::evil_lol:
e tam odbija od razu, po prostu głupawę masz, a głupawy są fajne ! :evil_lol::evil_lol:

[SIZE=1]Adzik.. nie skończyłam wystawy :oops: bo mnie do kompa wczoraj nie dopuścili.. ale już większość przeglądnęłam.. i z jednej i z drugiej :evil_lol:[/SIZE]

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boszzzz, ale spam...:D
Ale foty wigiliowe zauważyłam :p
Kabi w obróżce niebieskiej wygląda...sweetaśnie :loveu:[z reguły nie lubię takiego określenia, ale u Sweetaśnej pozwoliłam sobie użyć] :eviltong:
Co wy mówicie! Barszczyk doooobry, byleby nie był za bardzo popieprzony jak u mnie ostatnio na wigilii xD

Posted

[CENTER]Nie dostaniecie banana :mad::diabloti:

[IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/owoce/owoce46.gif[/IMG]

Dostaniecie pomarańcze :grin:

[IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/owoce/owoce82.gif[/IMG]

[SIZE="1"][COLOR="Orange"]ps.zaraz ja dostane punkciki za animowane obiekty [/COLOR][/SIZE]:evil_lol:[/CENTER]

Posted

[quote name='Martunia']Hahaha może już niedługo.. jak zobaczy Twój wątek. :evil_lol:
To może te pożegnanie się jakoś przekaże, nie wiem.. :eviltong:
Nieprawda... ;)[/quote]

Moze:D będę ją podziwiac jak go przeczyta całego:evil_lol::evil_lol:
jak nam nie pozwoli to kogos uzycze jako przekazywacza:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

[quote name='Isia & Chester']rządzi, rządzi :evil_lol::evil_lol:
e tam odbija od razu, po prostu głupawę masz, a głupawy są fajne ! :evil_lol::evil_lol:

[SIZE=1]Adzik.. nie skończyłam wystawy :oops: bo mnie do kompa wczoraj nie dopuścili.. ale już większość przeglądnęłam.. i z jednej i z drugiej :evil_lol:[/SIZE][/quote]

;D hehe:) wiadomo:D
no wiem ze fajne ostanio caly czas tak mam:diabloti:
[SIZE=1]
dobrze:D mówiłam ze nie musisz ogladac wystawy:)[/SIZE]

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']OO Witaj Ada:loveu::loveu:
Jak tam wieczorek ci mija ??[/quote]

hej:D
juz poszłam spac sobie:eviltong:a wczesniej z siostrą cos ogladałam:)

[quote name='Justys95']Boszzzz, ale spam...:D
Ale foty wigiliowe zauważyłam :p
Kabi w obróżce niebieskiej wygląda...sweetaśnie :loveu:[z reguły nie lubię takiego określenia, ale u Sweetaśnej pozwoliłam sobie użyć] :eviltong:
Co wy mówicie! Barszczyk doooobry, byleby nie był za bardzo popieprzony jak u mnie ostatnio na wigilii xD[/quote]

Przepraszamy ale trudno aby spamiary nie spamowały:evil_lol:
to fajnie:D
dziekujemy:loveu: tak u mnie mozna na wszystkie określenia sobie pozwalac:eviltong: ja czekam na zmiane nicku na Sweet bo Sweetaśna jakoś za sweetaśnie brzmi:evil_lol::evil_lol::diabloti::eviltong:
niedobry ja nie nawidze:p

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]Nie dostaniecie banana :mad::diabloti:

[URL]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/owoce/owoce46.gif[/URL]

Dostaniecie pomarańcze :grin:

[URL]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/owoce/owoce82.gif[/URL]

[SIZE=1][COLOR=Orange]ps.zaraz ja dostane punkciki za animowane obiekty [/COLOR][/SIZE]:evil_lol:[/CENTER]
[/quote]

ale my chcemy banana:evil_lol:

o to za to tez są punkty karne?:D:cool3:

Posted

[QUOTE]o to za to tez są punkty karne?:D :cool3:[/QUOTE]

Ada nie może się powstrzymać - musi zdobyć kolejne punkty karne :diabloti:. Wszystko zrobić by być unzaną za miss i mistrzynię spamerek :evil_lol:.

Posted

[quote name='gordonowa']Ada nie może się powstrzymać - musi zdobyć kolejne punkty karne :diabloti:. Wszystko zrobić by być unzaną za miss i mistrzynię spamerek :evil_lol:.[/quote]

tak bo ja chce banana:evil_lol::evil_lol:
i tak juz jestem największa spamerką:eviltong::eviltong: moze dam wam szanse i przestane spamowac na troche bo bedziecie mi zazdroscic banana:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Hej! :hand:
Ejj ja też jestem największą spamerką, no przecież. :evil_lol: Inaczej nie byłoby tu tyle stron zaspamowanych u Ady. :cool3: My obie jesteśmy takimi spamerkami, że tylko na bana zasługujemy.
Co u Was?

Posted

[quote name='Pusiakowa']Hej Sweet ! :multi:
EDIT: Hej spamiarko nad... bananami :evil_lol: :grin:[/quote]

heh dobre:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Martunia']Hej! :hand:
Ejj ja też jestem największą spamerką, no przecież. :evil_lol: Inaczej nie byłoby tu tyle stron zaspamowanych u Ady. :cool3: My obie jesteśmy takimi spamerkami, że tylko na bana zasługujemy.
Co u Was?[/quote]

tak ty tez:) no przeciez nam tylko to sie należy:evil_lol::evil_lol:
a u nas spoko:D
średnio wyspana jestem ale da się przeżyć:diabloti:
wogóle ostatnio albo za mało śpie albo za duzo w jeden dzien spałam do 11 a w nastapny do 4 a potem nie mogłam zasnąc:evil_lol:
a co u ciebie??

Posted

Aha, problemy ze snem? :cool3: Do 4.00 śpisz i nie możesz? :D
A ja mam tak, że jak są ferie czy wakacje i nie mam co robić do szkoły to bardzo późno zasypiam, wcześniej nie mogę, choć jestem zmęczona. :roll:
U mnie dobrze, niedawno z koleżanką wróciłam z pasażu. :eviltong: Nic nie kupiłyśmy, bo nic nie było ciekawego..

Posted

OGŁASZAM WSZEM I WOBEC!

Wyrok w imieniu Rzeczpospolitej Polskiej. Sąd po naradzie w dniu 27 grudnia 2008 uznaje Adriannę M. oraz Martę B. winne zarzucanego im czynu i wymierza im karę... BANANA :diabloti:
[size=1] żarcik [/size]

Posted

[quote name='Martunia']Aha, problemy ze snem? :cool3: Do 4.00 śpisz i nie możesz? :D
A ja mam tak, że jak są ferie czy wakacje i nie mam co robić do szkoły to bardzo późno zasypiam, wcześniej nie mogę, choć jestem zmęczona. :roll:
U mnie dobrze, niedawno z koleżanką wróciłam z pasażu. :eviltong: Nic nie kupiłyśmy, bo nic nie było ciekawego..[/quote]

no tak:evil_lol: do 4 a nie do 16:eviltong::eviltong:
ja róznie:) jak mi sie chce spac to nawet teraz mogłabym zasnąc:evil_lol:
heh:) własnie ostatnio nic nie ma ciekawego do kupowania...:roll::diabloti:

[quote name='gordonowa']OGŁASZAM WSZEM I WOBEC!

Wyrok w imieniu Rzeczpospolitej Polskiej. Sąd po naradzie w dniu 27 grudnia 2008 uznaje Adriannę M. oraz Martę B. winne zarzucanego im czynu i wymierza im karę... BANANA :diabloti:
[SIZE=1] żarcik [/SIZE][/quote]

hehe:D fajne to asiu:D
zostałam skazana na Banana:evil_lol::eviltong::eviltong::multi::multi:

Posted

[SIZE=1] żarcik [/SIZE][/quote]
siedziałam w ławie przysięgłych :evil_lol::evil_lol:

Posted

[SIZE=1]żarcik [/SIZE][/quote]
dobre :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Isia & Chester']siedziałam w ławie przysięgłych :evil_lol::evil_lol:[/quote]

ej no wiesz ty co:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:
zamiast mnie bronić to jeszcze poogrążasz:evil_lol:

[quote name='Pusiakowa']dobre :evil_lol::evil_lol:[/quote]

tez mi sie podoba:cool3:

Posted

[quote name='gordonowa']ale jakoś się nie stawiałaś w czasie rozprawy szczególnie za skazanymi :diabloti:[/quote]
ah tak?! :razz: a co to niby jest co?! :diabloti:
[quote]Ja mówie, ze Adrianna M. i Marta B. zasluguja na BANANA, bo te oskarzenia padaly nie slusznie NIE MAJA DOWODÓW! :razz: Wiec prosze wysokiego sąda o uniewinnienie Adranny M. i Marty B. i oddanie im banana!
[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No wiem, że do 4.00, specjalnie tak zapisałam (inaczej napisałabym 16.00).
Już myślałam, że tylko ja tak mam. :eviltong:
Ahh to pewnie rozpaczasz nad tym, boż Ty zakupomaniaczka. :evil_lol:
Ale fajne to to. :eviltong: Też jestem skazana na banana!

Posted

[quote name='Pusiakowa']a ja bylam obronca :cool3: :diabloti: :evil_lol::evil_lol:[/quote]

heh;D

[quote name='gordonowa']ale jakoś się nie stawiałaś w czasie rozprawy szczególnie za skazanymi :diabloti:[/quote]

[quote name='Pusiakowa']ah tak?! :razz: a co to niby jest co?! :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Martunia']No wiem, że do 4.00, specjalnie tak zapisałam (inaczej napisałabym 16.00).
Już myślałam, że tylko ja tak mam. :eviltong:
Ahh to pewnie rozpaczasz nad tym, boż Ty zakupomaniaczka. :evil_lol:
Ale fajne to to. :eviltong: Też jestem skazana na banana![/quote]

no to dobrze:evil_lol:
hehe widzisz nie tylko ty:eviltong:
no pewnie ze rozpaczam a jakże by inaczej:evil_lol::diabloti:
:D jestesmy razem skazane