Skibka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 To chyba jeszcze za wcześnie większości w szkole siedzi..:lol: Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Witajcie! :D Gadać mi tu, jak wrócicie, co ciekawego się wydarzyło... :cool3: Quote
baffi2 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Martunia'] A co do rorat, to ja musiałam chodzić i 5 uzbierać... Takie było u nas wymaganie w książeczce do bierzmowania. WIęc nawet jeśli się komuś nie chce to i tak to musi zaliczyć. ;)[/quote] No to rozumiem, ale Ada chodzi jak nie musi :D:eviltong: A co Wy z tymi lalkami:-o ja sie przestałam nimi bawić w 1 kl. podstawówki :evil_lol::eviltong: Quote
baffi2 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Fotki oczywiście obejrzane:D to jest super: [url]http://images35.fotosik.pl/41/6fd156599cad5d50.jpg[/url] Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Wiesz, ona tam chodzi, bo... chce. :evil_lol: Z pewnego powodu. :evil_lol: Jak już mówiłam, swoje lalki i stare zabawki dałam do domu dziecka. Hm, tylko, że Ada zaczęła coś mówić o swoich. :evil_lol: Quote
LadyK Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [CENTER][quote name='Martunia']Wiesz, ona tam chodzi, bo... chce. :evil_lol: Z pewnego powodu. :evil_lol: Jak już mówiłam, swoje lalki i stare zabawki dałam do domu dziecka. Hm, tylko, że Ada zaczęła coś mówić o swoich. :evil_lol:[/QUOTE] Ja też mam gdzieś jakieś :loveu::evil_lol:[/CENTER] Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Martunia']Nieprawda, ja wcześniej dostałam! :D Bambus sobie poszedł... :shake:[/quote] ale nie dostaniesz teraz:evil_lol::evil_lol: poszłam bo spac mi sie chciało:eviltong: [quote name='anitaaa i bartis']śliczne te razem :loveu:[/quote] dziekuje:loveu: [quote name='Skibka']To chyba jeszcze za wcześnie większości w szkole siedzi..:lol:[/quote] ja w szkole siedziałam:evil_lol: niedawno wrociłam:eviltong: cały dzien w szkole nie no jak tak mozna męczyc dzieci:evil_lol: [quote name='Martunia']Witajcie! :D Gadać mi tu, jak wrócicie, co ciekawego się wydarzyło... :cool3:[/quote] witaj:D czy cos ciekawego? bo ja wiem:diabloti: raczej nic:eviltong: z matmy mielismy spr na wychowawczej i nawet nie wiemy w jakiej sali mamy wigilie..:roll: z infy mam 6, z matmy 5 na półrocze:D z anglika 4-:multi: z histy tez:multi: z gegry 5:D dzisiaj takie oceny wystawiali:) ogólnie średnią 4.6-4.7 bo nie wiem czy pani z polaka da mi 5- w koncu:eviltong: [quote name='baffi2']No to rozumiem, ale Ada chodzi jak nie musi :D:eviltong: A co Wy z tymi lalkami:-o ja sie przestałam nimi bawić w 1 kl. podstawówki :evil_lol::eviltong:[/quote] pisałam ci dlaeczgo chodze wczesniej chyba:diabloti: ja znalazłam jak sprzątałam i sie zaczeło:evil_lol: Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] Ja też mam gdzieś jakieś :loveu::evil_lol:[/CENTER] [/quote] hehe;D fajnie ze nie tylko ja mam:evil_lol: [quote name='baffi2']Fotki oczywiście obejrzane:D to jest super: [URL]http://images35.fotosik.pl/41/6fd156599cad5d50.jpg[/URL][/quote] dziekuje:) [quote name='Martunia']Wiesz, ona tam chodzi, bo... chce. :evil_lol: Z pewnego powodu. :evil_lol: Jak już mówiłam, swoje lalki i stare zabawki dałam do domu dziecka. Hm, tylko, że Ada zaczęła coś mówić o swoich. :evil_lol:[/quote] tak:cool3: ja mam swoje powody o imieniu znanym wszem i wobec:evil_lol: ja mam wszystko w piwnicy co mi zostało bo wiekszosc powydawana po kuzynkach:eviltong::eviltong: Quote
Rahl Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 mi juz wystawili dlugopisem mam 4.9 :multi: jakto nie wiesz w jakiej sali macie wigilie, to wy nie macie wlasnej sali? :razz: my jutro mamy w własnej ;) Quote
LadyK Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [CENTER][quote name='gordonowa']mi juz wystawili dlugopisem mam 4.9 :multi: jakto nie wiesz w jakiej sali macie wigilie, to wy nie macie wlasnej sali? :razz: my jutro mamy w własnej ;)[/QUOTE] My też :diabloti: I do tego jeszcze apel wigilijny na sali :diabloti: Mieliśmy dzisiaj 3 godziny próby :evil_lol:[/CENTER] Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='gordonowa']mi juz wystawili dlugopisem mam 4.9 :multi: jakto nie wiesz w jakiej sali macie wigilie, to wy nie macie wlasnej sali? :razz: my jutro mamy w własnej ;)[/quote] o;D:D to na koniec 5.5:D:D mamy ale komputerową a tam raczej nie bedzie wigilii:roll: jutro sie jakos dowiemy. Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] My też :diabloti: I do tego jeszcze apel wigilijny na sali :diabloti: Mieliśmy dzisiaj 3 godziny próby :evil_lol:[/CENTER] [/quote] my mamy "Jasełka" jutro dzisiaj byly dla nauczycieli i w sobote na rynku:evil_lol: i oczywiscie spiewam z chórkiem:eviltong: ale w koncu cos trzeba robic dla wzorowego zachowania:cool3::cool3: my mielismy wczoraj próbe 2h:eviltong: Quote
LadyK Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [CENTER][quote name='Sweetaśna']o;D:D to na koniec 5.5:D:D mamy ale komputerową a tam raczej nie bedzie wigilii:roll: jutro sie jakos dowiemy.[/QUOTE] Jak to nie będzie? Będzie. Nie ma to jak barszcz na klawiaturze :evil_lol: :diabloti:[/CENTER] Quote
Rahl Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 U mnie klasy które mają salę komputerową mają tam wigilię ;) Quote
Kinia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 hejos! Mam już wszystkie ocenki wystawione;) I wigilijke jutro mamy:D Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] Jak to nie będzie? Będzie. Nie ma to jak barszcz na klawiaturze :evil_lol: :diabloti:[/CENTER] [/quote] heh nie no fajnie:evil_lol: raczej soki albo cola bo barszczu nie bedzie:evil_lol: [quote name='gordonowa']U mnie klasy które mają salę komputerową mają tam wigilię ;)[/quote] aha ja nie wiem zobaczy sie jutro:) [quote name='Kinia']hejos! Mam już wszystkie ocenki wystawione;) I wigilijke jutro mamy:D[/quote] hej:D ja nie mam wszystkich:roll: jaka srednia??:D przed chwila cos sie dowiedziałam i mnie zatkało:roll::shake: Quote
Kinia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Niska:( Nie taka jaką chciałam... ale powyżej 4 Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Kinia']Niska:( Nie taka jaką chciałam... ale powyżej 4[/quote] ja tez mam niższą niż chciałam:roll: jakas porazka bo mam taką w gim jak moja siora która jest teraz w liceum:roll::shake: [quote name='Martunia']Co się dowiedziałaś? Ja idę jutro na jasełka i wigilię innych klas... co prada trochę mi się nie chce, ale raczej powinnam iść. :evil_lol: Ejj kujonku, jakie masz piękne ocenki... :diabloti: Z historii nawet 4, a tak się martwiłaś nad 3. :cool3:[/quote] ze Piotrek ma DZISIAJ [B]17[/B] Urodziny:crazyeye: przecież moja siora w przyszłym tyle konczy a on chodzi do klasy jej rocznikiem... tak jakby poszedł rok później albo nie wiem..:roll: dwa lata odemnie jest starszy a ja myslałam ze tylko rok... wiem ze piekne:evil_lol: z tej histy to cudem 4:diabloti: Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Co się dowiedziałaś? Ja idę jutro na jasełka i wigilię innych klas... co prada trochę mi się nie chce, ale raczej powinnam iść. :evil_lol: Ejj kujonku, jakie masz piękne ocenki... :diabloti: Z historii nawet 4, a tak się martwiłaś nad 3. :cool3: Quote
Kinia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ale to tylko 1 półrocze. Na drugie i tak będzie lepiej:) Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Kinia']Ale to tylko 1 półrocze. Na drugie i tak będzie lepiej:)[/quote] no:) bedzie lepiej:D a przynajmniej musi:) [B]WCZEŚNIEJSZY POST PRZESKOCZYŁ MARTUŚ:)[/B] Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Martunia']Hmmm może nie zdał? Ja go tam nie wiem, różni są ludzie. :eviltong: A ciekawe, jak będzie w drugim półroczu, pewnie jeszcze lepiej... :cool3:[/quote] ze nie zdał to raczej watpie... chyba o rok później poszedł tylko.. ale tak czy siak dziwnie:evil_lol: powaliło mnie do konca bo mu życzenia wysłałam:diabloti: i podziekował:D napisał "Dzięki ;)" :multi: hehe:D mam nadzieje:eviltong: a jutro wigilia:D ciekawe co dostane od kolezanki:D Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Hmmm może nie zdał? Ja go tam nie wiem, różni są ludzie. :eviltong: A ciekawe, jak będzie w drugim półroczu, pewnie jeszcze lepiej... :cool3: Quote
Sweet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [B]:diabloti: ZNOWU PRZESKOCZYŁO :diabloti:[/B] Quote
Martunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Co tak Ci te posty przeskakują? :eviltong: Hm, no dziwnie... kto go tam wie. :eviltong: O widzisz, odpisał Ci... ;) Kojarzy Cię. :D Jutro nam się pochawalisz... :cool3: Quote
Recommended Posts