łapeczek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 no wlasnie wie moze ktos czy ADA dojechala cala do Wrocka ??? Quote
Sweet Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Kinia']No to do zobaczenia;)[/quote] juz jestem:D [quote name='gordonowa']Już za dwie godzinki będziesz w drodze do Wrocławia :loveu:.[/quote] juz jestem w :D [quote name='anitaaa i bartis']Hej ;) [URL]http://images28.fotosik.pl/279/4b285af924a09c47.jpg[/URL] świetne przebranko :loveu::loveu: PS. miłej podróży[/quote] hejo:D dziekuje:) [quote name='łapeczek']i co i cooo?? dojechala szczesliwie ???[/quote] nie nie dojechałam:evil_lol: [quote name='M&T']Hejka :) Widzę, że jednak namówiłaś rodziców na wyjazd :multi: bardzo się cieszę :multi: obfoć proszę troszkę bernenów i aussików dla mnie :loveu: miłego wyjazdu i ucałuj Asię :)[/quote] hejka:D no ja tez sie ciesze:) prrobie fotki wszystkiemu co zobacze:) tak asia ucałowana:) Quote
Sweet Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Pusiakowa']Juz sie pewnie swietnie bawicie! :cool3: Mialas mnie zabrac :razz: :mad: . :diabloti: obfoc jeszcze dla mnie kochaniutkie labradorki :loveu: .[/quote] tak bawimy sie swietnie a własciwie to dopiero zaczuynamy:) oki:D [quote name='Martunia']No ale tą czapkę tak mu założyłaś, że trochę jak skejciarz wygląda. No ale kibicem też jest, fakt. :cool3: Nie zasłużyłam? To mnie jutro nie zobaczysz! :D A tak na serio... NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ JUTRA!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] :D heh:) Nie nie zasłużyłas.:evil_lol: a kto powiedział ze ja chce cie zobaczyc wogóle:evil_lol: hehe:) [quote name='globalnydog193']Hej:multi: Co tam u was słychac??[/quote] hejo:D [quote name='Klaudysiaczek']Hejoo ^^ I co w końcu? Dotarła? xD[/quote] hejo:D nie nie dotarłam:eviltong: [quote name='anitaaa i bartis']hej ;) jak tam ?[/quote] hejo:D a dobrze:) [quote name='łapeczek']no wlasnie wie moze ktos czy ADA dojechala cala do Wrocka ???[/quote] nie mówiłam ze nie dojechałąm:evil_lol: DOBRA teraz tak na serio to pozdrawiam was wszystich z Wrocławia i całuje:loveu: Quote
Martunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Kurde Ada nie strasz mnie!!!!!!!!!!!!!! :mad: Do jutra. :loveu: Quote
Sweet Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 heh wiesz ze ja to uwielbiem:D:D tez cie kocham:loveu: Quote
Rahl Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Razem z Adą i Efciq wszystkich was goorąco pozdrawiamy ;) Buziaczki :) Quote
Sweet Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 tak pozdrawiamy:) jutro napiszemy jak bylo na wytstawie:) Dobranoc:* Quote
Rahl Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 No tak pozdrawiamy :diabloti: W ogóle nam się spać nie chce, a jutro o ósmej ... pobudka :| Quote
LadyK Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [CENTER][B]Helloł :hand:[/B][/CENTER] Quote
kaskaSz Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ale Ci fajnie, że jesteś na wystawie. Zapraszam na nowe fotki :) Pzdr. Quote
Pusiakowa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 To Ewa tez byla u Ciebie (u Asi) na noc? :razz: Chcialabym was poznac!!! :-( Czemuz do Wrocka tak daleko:placz: Quote
Katarama Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Gdzie są jakieś fotki?? Ja wracam i żadnych nie widzę :( Quote
M&T Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 hejka skarbie :loveu: opowiadaj jak tam na wystawie :cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Żądamy relacji z wystawy :loveu: :diabloti:! Quote
Bartiśkowa_ Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 hej no mów jak było na wystawie :multi: ? Quote
Martunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Jej, ale dziś było super z Wami!!! :multi: :loveu: Będziemy czekać niecierpliwie na fotki (moich głupich nie stawiać proszę. :diabloti: bo się odwdzięczę). Nie mogę się doczekać jutra. :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ojeju, a były jakieś pudelki :loveu: ? Quote
Martunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Chyba jutro będą, bo dziś żadnego nie widziałyśmy. ;) Ale i tak wszystkie psy obfocimy, tak jak dziś. :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 a macie jakieś foteczki niufeczków ??:razz: Quote
Klaudysiaczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Kurcze, mam nadzieję, że pudelki też będą jutro :diabloti: A tak po za tym dawajta wszystkie foty potem :loveu: Quote
Martunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Będą, na pewno. ^^ A zdjęcia oczywiście damy. Ja może dam wieczorem niektóre, tak na początek, tylko muszę pozmniejszać. ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ja mam tak, że jak kliknę na zdjęcie, to nie pojawia mi się podgląd obrazu, tylko do razu obrazek wyświetla się w programie, w którym zmniejszam ;). Nie wiem czy ty tak masz, ale to na serio pomaga, pół pracy mniej... A tak na marginesie - wiem ile to czasu zajmuje :shake: Quote
Efciq Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ja dam wtedy kiedy tata przyjdzie(za kilka godzin) bo z mojego kompa się nie da :-( Quote
Recommended Posts