Rahl Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']to zobaczymy jeszcze.. bo moja koleżanka zadna napewno nie pojedzie bo one nie przepadają za psami;/ eh.. nie ma to jak trafic na takie kumpele..;/ cóż.. zobaczymy jak to wszystko bedzie:):)[/quote] ja na dokładnie takie same kumpele trafiłam... może troszczekę lubią psy, ale zero pojęcia i zero "cieszenia się " z ich oglądania :shake: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 moje moze lubią tak wiesz ze jak mam psa to go pogłaszcza wyjda z nami na spacer ale nic wiecej.. na rasach sie nie znają.. i jak gdzies idziemy i jest jakis pies to im to wisi a mi wrecz przeciwnie... eh.. trudno.:) Quote
Rahl Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']moje moze lubią tak wiesz ze jak mam psa to go pogłaszcza wyjda z nami na spacer ale nic wiecej.. na rasach sie nie znają.. i jak gdzies idziemy i jest jakis pies to im to wisi a mi wrecz przeciwnie... eh.. trudno.:)[/quote] dosłownie :D:D:D Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 heh:) moze to sie zmieni jak pójdziemy dalej:) heh;) własnie zastanawiam sie jaka paste do zebów kupic kabiemu..;/ bo nie chce za drogiej zeby czasem sie nie okazało ze wydałam kase a pasta lezy ale znalazłam cały zestaw z trixie tylko ze nie wiem czy on jest dobry.;/ i linke zamówie:) a i nowa kure piszcząca;) Quote
LadyK Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']moje moze lubią tak wiesz ze jak mam psa to go pogłaszcza wyjda z nami na spacer ale nic wiecej.. na rasach sie nie znają.. i jak gdzies idziemy i jest jakis pies to im to wisi a mi wrecz przeciwnie... eh.. trudno.:)[/QUOTE] moje tak samo :cool3: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 heh:) chyba zamówie kabiemu same szczoteczki do czyszczenia zębów bo są tanie 3zł:) no i kure i linke:) calosc wyjdzie mnie 33 zł.. na razie bedzie to koniec zakupów dla kabiego bo mi nie starczy kasy na koncie a niedługo bede musiała sobie doładowac telefon:evil_lol: hehe:) ale bede miała juz wszystko prawie:) Quote
Skibka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Wy tu gadu gadu a Kabiego jak nie ma tak nie ma.. O Rokim to już nie wspomnę..:-( CO Was wszystkich jakoś na zakupy dla psa wzięło każdy coś kupuje a ja... Czekamy na fotki! Aha i chciałam zapytać ile dałaś za ID dla Kabiego? Wczoraj oglądałam na allegro ale są dość drogie przesyłki. Narazie się wstrzymam. Pozdrawiamy!:lol: Quote
M&T Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 oo, widzę, że jednak mama cię puściła na wystawę :cool3: bardzo się cieszę :multi: a co do kumpeli to moje ze szkoły też tak nie zbyt za psami przepadają jedynie kilka lubi, ale się nie zna. Za to moi znajomi ze schroniska mają takiego samego świra jak ja i znimi zawsze mogę o psach pogadulić :loveu::loveu: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='Skibka']Wy tu gadu gadu a Kabiego jak nie ma tak nie ma.. O Rokim to już nie wspomnę..:-( CO Was wszystkich jakoś na zakupy dla psa wzięło każdy coś kupuje a ja... Czekamy na fotki! Aha i chciałam zapytać ile dałaś za ID dla Kabiego? Wczoraj oglądałam na allegro ale są dość drogie przesyłki. Narazie się wstrzymam. Pozdrawiamy!:lol:[/quote] he:) a bo u rokiego to co zawsze:) no bo mi to sie akurat przyda a kure musze mu kupic bo miał juz cała podziurawioną i nie piszcząca;) a taka samą znalazłam:D fotki jutro ze spacerku z anią i maksem:D za ID 9,99 a przesyłka 5 zł:) [url]http://allegro.pl/item425178664_identyfikator_grawer_dla_psa_kota_superwytrzymaly.html[/url] ten dokładnie mamy i jest fajny:D tylko zawiesiłam go do tekigo przyęiecia jak widac na zdjeciu i strasznie brzęczy ale to chyba normalne:) :) Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='M&T']oo, widzę, że jednak mama cię puściła na wystawę :cool3: bardzo się cieszę :multi: a co do kumpeli to moje ze szkoły też tak nie zbyt za psami przepadają jedynie kilka lubi, ale się nie zna. Za to moi znajomi ze schroniska mają takiego samego świra jak ja i znimi zawsze mogę o psach pogadulić :loveu::loveu:[/quote] no ja tez sie ciesze:multi: tylko musze znaleźć sobie kogos do towarzystwa albo ona z koleżanka ze mną pojedzie... wolałabym jednak kogos znaleźć kto pojedzie ze mną:evil_lol::evil_lol::eviltong: fajnie masz ze jestes wolontariuszką w schronisku:):) tez bym chciała ale u nas nie wolontariatu:( Quote
Skibka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']he:) a bo u rokiego to co zawsze:) no bo mi to sie akurat przyda a kure musze mu kupic bo miał juz cała podziurawioną i nie piszcząca;) a taka samą znalazłam:D fotki jutro ze spacerku z anią i maksem:D za ID 9,99 a przesyłka 5 zł:) [URL]http://allegro.pl/item425178664_identyfikator_grawer_dla_psa_kota_superwytrzymaly.html[/URL] ten dokładnie mamy i jest fajny:D tylko zawiesiłam go do tekigo przyęiecia jak widac na zdjeciu i strasznie brzęczy ale to chyba normalne:) :)[/quote] To jedno z tańszych.. Tylko ja chciałam taki czerwony w kształcie serca bo u kogoś na dogo widziałam tylko niewiem u kogo.. Jeszcze troche musze poszukać bo muszę go znaleźć..:razz: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 nom:) i fajny jest:) ja wole własnie srebrny niz te kolorowe bo mi sie bardziej podobają:) po za tym jedna dziewczyna na zlocie miała tan sam dla swoch psów i mówiła ze wytrzymałe to zamówiłam:) Quote
M&T Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ja bym wolała z mamą jechać, bo zawsze bym mogła ją na coś namówić :evil_lol: A co do wolontariatu to jesteś pewna? Może idź się podpytaj czy nie mogłabyś jakkolwiek tam pomagać, bo bardzo interesujesz się zwierzakami ;) Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='M&T']ja bym wolała z mamą jechać, bo zawsze bym mogła ją na coś namówić :evil_lol: A co do wolontariatu to jesteś pewna? Może idź się podpytaj czy nie mogłabyś jakkolwiek tam pomagać, bo bardzo interesujesz się zwierzakami ;)[/quote] hehe niby tak ale ona i tak by nie szła ze mną na wystawę wiec wiesz... no w sumie pewnosci nie mam ale moze w wakacje za rok bo w roku szkolnym to czasu za bardzo miec chyba nie bede... Quote
Efciq Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [CENTER]Hej!;) [LEFT]Śliczny piesek:loveu: z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia:lol: pozdrawiam Ewa [/LEFT] [/CENTER] Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ja też wolę takie srebrne od kolorowych, a jak jeszcze kostka to w ogóle jestem happy... Ja będę miała psa to może sprawię sobie taką... Ale czy będzie jeszcze :razz:? Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ale się ucieszyłam, że jedziesz na tą wystawę! :multi: Prawdopodobnie się spotkamy! :loveu: Suuuper! ^^ O znowu coś kupujecie. :cool3: Ada na spacerze? :D PS. Co do koleżanek to mam tak samo, jak Wy. Choć może tylko jedna dziewczyna się interesuje psami, bo jeździ na wystawy ze swoim itd. Quote
ewka i haker Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']moze jutro spytam sie ani czy by nie chciała jechac ze mną:) bo idziemy na spacerek:) hehe:) [/quote] ja tez ide:p ania nie pojedzie mama jej nie pusci chcialam ja wyciagnac w czerwcu Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ejj nie mam pomysłu na rysunek złudzenia optycznego.. pomoże ktoś? :eviltong: Coś nietrudne do narysowania a jednocześnie ciekawe. Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]Najprostsze złudzenie optyczne to może być np jak powiększasz coś lupą:) Albo jesteś na filmie 3D:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]A bo ja wiem:evil_lol:[/COLOR] Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Martunia']Tylko jak to narysować? :eviltong:[/quote] Normalnie, Po lupą taka duuuzia mrówka... :evil_lol: Ja tylko sugeruję :evil_lol:... Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ale to i tak to musi wyglądać trochę inaczej. Wpiszcie sobie w googlach złudzenie optyczne i to coś jak np. jak te spirale, czy kwadraciki ma wyglądać. Pani nam podobne pokazywała. Ale pomyślę jeszcze nad tą lupą, bo pomysł mi się podoba. ^^ Quote
Recommended Posts