Rahl Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Martunia, to było do mnie? Jakieś takie może dziwne, nieprawdziwe, no ale mam przeczucie... Coraz więcej osób ma zamiar jechać, ludze się znowu podzielą na grupki, ale tych grupek będzie więcej... no, ale mam nadzieję, że mimo wszystko moje często pesymistyczne wieczorne myśli się nie sprawdzą ;) Quote
M&T Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Martunia']Czyli mam mówić, że nie chcę? :-([/quote] nawet się nie waż :mad: mi pasuje wersja chcenia :evil_lol: [quote name='gordonowa']Martunia, to było do mnie? Jakieś takie może dziwne, nieprawdziwe, no ale mam przeczucie... Coraz więcej osób ma zamiar jechać, ludze się znowu podzielą na grupki, ale tych grupek będzie więcej... no, ale mam nadzieję, że mimo wszystko moje często pesymistyczne wieczorne myśli się nie sprawdzą ;)[/quote] Kochana, zawsze będą grupki przy takiej ilości osób ;);) ważne, żeby odnaleźć tę swoją grupkę :loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Martunia']Noo ja bym też Was poznać chciała. :D No pewnie, Ty naj naj. :eviltong:[/quote] heh:) no widaomo:evil_lol: zart [quote name='gordonowa']Ja się coś boję, że za rok nie będzie takiej atmosfery jak w Sierakowie...[/quote] ja w sumie tez mam takie przeczucie... [quote name='Martunia']Czemu? :( Ja już idę.. :hand:[/quote] [quote name='M&T']i wszyscy chcą nas poznać :diabloti:[/quote] no nas:D [quote name='Martunia']Czyli mam mówić, że nie chcę? :-([/quote] nie masz mówic ze chcesz;D [quote name='gordonowa']Martunia, to było do mnie? Jakieś takie może dziwne, nieprawdziwe, no ale mam przeczucie... Coraz więcej osób ma zamiar jechać, ludze się znowu podzielą na grupki, ale tych grupek będzie więcej... no, ale mam nadzieję, że mimo wszystko moje często pesymistyczne wieczorne myśli się nie sprawdzą ;)[/quote] ja to samo czuje ale zobaczymy jak bedzie... miejmy nadzieje ze lepiej niz teraz w co wątpie bo nikt sie nie bedzie znał ale cóż...:) jakos to bedzi...:p DOBRANOC BABSZTYLE:p:eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='M&T'] Kochana, zawsze będą grupki przy takiej ilości osób ;);) ważne, żeby odnaleźć tę swoją grupkę :loveu::loveu::loveu:[/quote] Nie ma wątpliwości ;) Ale grupek będzie więcej, bję się, że nasz grupka się rozsypie :placz: [quote name='xxSweetGirl93xx'] ja w sumie tez mam takie przeczucie... DOBRANOC BABSZTYLE:p:eviltong::eviltong::evil_lol:[/quote] O, nie tylko ja ;) Ja tez idę spać papa Słiit Quote
M&T Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='gordonowa']Nie ma wątpliwości ;) Ale grupek będzie więcej, bję się, że nasz grupka się rozsypie :placz: [/quote] Naszej grupki nie da się rozsypać :loveu::loveu: jedynie może przybyć więcej członków :eviltong: Quote
ewka i haker Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 fajna sesja na dworku a zolwie kozackie Quote
dog193 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='gordonowa']Nie ma wątpliwości ;) Ale grupek będzie więcej, bję się, że nasz grupka się rozsypie :placz:[/quote] Jesli sie naprawde lubicie to sie nie rozsypie;) przyjani nie da sie ot tak rozsypac;) A o mnie sie nie martwcie - ja pewnie i tak nie pojade wiec sie do was nie wcisnę:roll: Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='gordonowa']Martunia, to było do mnie? Jakieś takie może dziwne, nieprawdziwe, no ale mam przeczucie... Coraz więcej osób ma zamiar jechać, ludze się znowu podzielą na grupki, ale tych grupek będzie więcej... no, ale mam nadzieję, że mimo wszystko moje często pesymistyczne wieczorne myśli się nie sprawdzą ;)[/quote] No i też może tak być, że ten pierwszy zlot na zlocie był najlepszy z pozostałych.. Kurczę, żałuję, że wtedy z Wami nie pojechałam. :) Ale pewnie będzie jeszcze lepiej, skoro więcej osób będzie. [quote name='xxSweetGirl93xx']nie masz mówic ze chcesz;D[/quote] [quote name='M&T']nawet się nie waż :mad: mi pasuje wersja chcenia :evil_lol:[/quote] Ok, już będę grzeczna. :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='M&T']Naszej grupki nie da się rozsypać :loveu::loveu: jedynie może przybyć więcej członków :eviltong:[/quote] ja sie zglaszam na liste nowych czlonków :eviltong: . a tak w ogóle kto jest w waszej grupce? :razz: Quote
Rahl Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No, rano wyspana wydaje mi się, że z tym rozpadaniem się grupki to mocno przegięłam i palnęłam dobrą głupotę :evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='globalnydog193']Jesli sie naprawde lubicie to sie nie rozsypie;) przyjani nie da sie ot tak rozsypac;) A o mnie sie nie martwcie - ja pewnie i tak nie pojade wiec sie do was nie wcisnę:roll:[/quote] Dokładnie! Nas się nie da rozsypać :loveu: Na pewno pojedziesz :cool3: i miejsce zawsze się znajdzie :evil_lol: [quote name='Martynia&Pusio']ja sie zglaszam na liste nowych czlonków :eviltong: . a tak w ogóle kto jest w waszej grupce? :razz:[/quote] A będziesz na zlocie? :cool3: Magda_drakkar Izabela124 xxSweetGirl93xx gordonowa baffi2 moje dwa kochane śpioszki :diabloti: i ja :) no i jeszcze Tyszanie i Karilka :lol: [quote name='gordonowa']No, rano wyspana wydaje mi się, że z tym rozpadaniem się grupki to mocno przegięłam i palnęłam dobrą głupotę :evil_lol::evil_lol:[/quote] No wreszcie przemówił rozsądek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Martunia']A mnie nikt nie chce? :([/quote] Ty obowiązkowo :loveu::loveu: Quote
Pusiakowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='M&T']Dokładnie! Nas się nie da rozsypać :loveu: Na pewno pojedziesz :cool3: i miejsce zawsze się znajdzie :evil_lol: A będziesz na zlocie? :cool3: Magda_drakkar Izabela124 xxSweetGirl93xx gordonowa baffi2 moje dwa kochane śpioszki :diabloti: i ja :) no i jeszcze Tyszanie i Karilka :lol: No wreszcie przemówił rozsądek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] raczej bede :cool3: . a moge sie do was wcisnac? ;) twoje dwa kochane spioszki czyli? :razz: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Cudna sesyjka na dworku ! Wymiziaj Kabisia ode mnie i Cziki Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='gordonowa']Nie ma wątpliwości ;) Ale grupek będzie więcej, bję się, że nasz grupka się rozsypie :placz: O, nie tylko ja ;) Ja tez idę spać papa Słiit[/quote] :) oj tam moze sie nie posypią grupki ale bedzie ich wiecej i nie bedzie sie duzo osób znało.. [quote name='M&T']Naszej grupki nie da się rozsypać :loveu::loveu: jedynie może przybyć więcej członków :eviltong:[/quote] tak naszej sie nie da rozsypac:D tak prowadzimy nabór do naszej grupki:evil_lol::evil_lol: [quote name='ewka i haker']fajna sesja na dworku a zolwie kozackie[/quote] dziekuje:D:D [quote name='globalnydog193']Jesli sie naprawde lubicie to sie nie rozsypie;) przyjani nie da sie ot tak rozsypac;) A o mnie sie nie martwcie - ja pewnie i tak nie pojade wiec sie do was nie wcisnę:roll:[/quote] no własnie:)szkoda ze nie pojedziesz:( [quote name='Kati16']Witamy się :hand:[/quote] Witam:D [quote name='Martunia']No i też może tak być, że ten pierwszy zlot na zlocie był najlepszy z pozostałych.. Kurczę, żałuję, że wtedy z Wami nie pojechałam. :) Ale pewnie będzie jeszcze lepiej, skoro więcej osób będzie. Ok, już będę grzeczna. :eviltong:[/quote] no to żałuj bo bylo świetnie:) w sumie swietnie to mało powiedziane;) za rok masz jechac i nie masz wyboru:D a mam pomysł jak mozesz miec piesa:p [quote name='Martynia&Pusio']ja sie zglaszam na liste nowych czlonków :eviltong: . a tak w ogóle kto jest w waszej grupce? :razz:[/quote] hehe:) pierwsza chetna to złóż podanie rozpatrzymy je:evil_lol::diabloti: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='gordonowa']No, rano wyspana wydaje mi się, że z tym rozpadaniem się grupki to mocno przegięłam i palnęłam dobrą głupotę :evil_lol::evil_lol:[/quote] no własnie napewno nic sie nie rozpadnie najwyzej bedzie nas jeszcze wiecej:eviltong: [quote name='M&T']Dokładnie! Nas się nie da rozsypać :loveu: Na pewno pojedziesz :cool3: i miejsce zawsze się znajdzie :evil_lol: A będziesz na zlocie? :cool3: Magda_drakkar Izabela124 xxSweetGirl93xx gordonowa baffi2 moje dwa kochane śpioszki :diabloti: i ja :) no i jeszcze Tyszanie i Karilka :lol: No wreszcie przemówił rozsądek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No własnie:D bo my sie kochamy i nas nie rozdzielą:D nasze śpioszki kochane:loveu: hehe:) a wszyscy z tych wymienionych pojada??:D [quote name='Martunia']A mnie nikt nie chce? :([/quote] my chcemy:loveu: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='M&T']Ty obowiązkowo :loveu::loveu:[/quote] no własnie:D i gienia i hipolicia:loveu: [quote name='Martunia']O ale miło! :multi: :loveu:[/quote] na a co ty myslałas:eviltong: [quote name='Martynia&Pusio']raczej bede :cool3: . a moge sie do was wcisnac? ;) twoje dwa kochane spioszki czyli? :razz: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] fajnie:) no nie wiem rozpatrzymy twoje podanie o przyjecie do nas:eviltong::evil_lol::diabloti: a śpioszki do Paulina i Pela:loveu: :eviltong: [quote name='Domka_Czika']Cudna sesyjka na dworku ! Wymiziaj Kabisia ode mnie i Cziki[/quote] dziekuje:) wymiziany:) [quote name='Katarama']Witamy i miziamy :D[/quote] witamy:D ALE ŻEŚCIE ZNOWU NAGADAŁY BABSZTYLE:mad::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no to żałuj bo bylo świetnie:) w sumie swietnie to mało powiedziane;) za rok masz jechac i nie masz wyboru:D a mam pomysł jak mozesz miec piesa:p[/quote] No za rok postaram się przyjechać, ale też zależy od miejsca itd. ;) Zdradzisz mi? :cool3: No nasza czwóreczka musi być na zlocie. :) Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Martunia']No za rok postaram się przyjechać, ale też zależy od miejsca itd. ;) Zdradzisz mi? :cool3: No nasza czwóreczka musi być na zlocie. :)[/quote] napewno przyjedziesz jakos:D:D musisz:D no wiesz bo to ostatni rok szkoły i jak bedziesz sie dobrze uczyc napiszesz dobrze testy i wogóle to w nagrode chcesz pieska:D:D hehe:) takie małe przekupstwo ale nie znowu takie trudne:p:lol: tak musi:D bo to juz za rok beda 2 lata albo wiecej a my sie jeszcze nie spotkałysmy...:eviltong: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 zdjecia(dzisiaj malutko bo nie chce mi sie robic:evil_lol: ) nasza mała kolekcja: [IMG]http://images28.fotosik.pl/270/017efe46cc7fcd68.jpg[/IMG] [IMG]http://images31.fotosik.pl/351/c54b67d0ac08ca4e.jpg[/IMG] [IMG]http://images30.fotosik.pl/270/f9cf8369c36058a6.jpg[/IMG] i w naszym nowym nabytku który mu sie nie bardzo podoba: [IMG]http://images38.fotosik.pl/5/ba0c1682f78a54bd.jpg[/IMG] [IMG]http://images48.fotosik.pl/5/8d2b9513acf46a22.jpg[/IMG] CDN:) Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [IMG]http://images39.fotosik.pl/5/d2ceda3570eb44b7.jpg[/IMG] [IMG]http://images27.fotosik.pl/269/259fc6e3bc4d0914.jpg[/IMG] [IMG]http://images29.fotosik.pl/269/280d1a85158ed006.jpg[/IMG] [IMG]http://images48.fotosik.pl/5/b33bc05a4ba34313.jpg[/IMG] KONIEC:) hehe:) Quote
Recommended Posts