Jump to content
Dogomania

Czarny oryginał - JAMNIK Z KRÓTKIM OGONKIEM :) .......MA DOM!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Ale dobre wieści :loveu:
A taki dobry domek tymczasowy warto moze jeszcze uprosić o wziecie kolenej bidki...Tych dobrych ludzi jest ciagle za mało :cool1:

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy jutro pojedziemy zaszczepić jamniorka? On nadal nie ma także umowy i książeczki.
Jeśli tak, to pani prosiła, by zadzownić wcześniej i uprzedzić.

Posted

Nie Ulka jutro nie jedziemy w kierunku Trzebini, tylko w kierunku Plazy po drodze do Monika po breloczki i w zadnym razie nie pasi mi Trzebinia. Natomiast w czwartek owszem che zrobic tu runde na miejscu czyli trzebini Luszowice Siersza, bo wieczorem w czwartek odstawiam auto i bede miec dopiero w poniedzialek.

Posted

Jamniczek super trafił :loveu:
Już "rządzi" w domku. Siedzi na parapecie i obszczekuje, koty (są 3) próbuje wychować po swojemu. Wszystko jest JEGO - kanapy, fotele, jedzenie.
Sam wybrał sobie zabawki od wnuków: misia i piłeczkę.

Pani zachwyca się jaki on mądry, wszystko rozumie, wszystko wie i zachowuje się jakby był u siebie od dawna. Oraz naśladuje ruchy pani :lol: Np pani siedziała w oknie i miała podwinięte ręce. Dżeki (teraz Dżok) usiadł obok i tak samo podwinął łapki. A jak pani na coś patrzy, to Dżok też tam patrzy. I broni pani na spacerkach :cool3:
Zadomowił się już zupełnie.
Niestety głupolek nie potrafi docenić fajnego domku :mad: i próbuje uciekać. Ma ogródek, ale oprócz tego chodzi na spacerki - tylko na smyczy. Mimo to wywinął się jakoś (ale "na oczach" jak to pan powiedział) więc zdążył dolecieć tylko do śmietników :roll: Wogóle to on taki macho jest, że szybka kastracja nieunikniona :razz:

I ma charakterek :lol: Po szczepieniu wąchał i uważnie oglądał sobie miejsce gdzie miał zrobione "cik", a potem spojrzał na mnie z takim wyrzutem, jakbym mu zrobiła największe świństwo pod słońcem. I obraził się... Fajniutki jest, naprawdę :loveu:

Tak pańcia, wszystko rozumiem co mówisz

No dobra, zrobię wam tę łaskę i mogę chwilę pozować :roll:

Jestem obrażony na ciotke Ulke bo mi KRZYWDE zrobiła :stop:.
I teraz przytulam się tylko do pańci.

Dalej jestem na nią obrażony. I niech ONA to wyraźnie widzi! :watpliwy: