ewadr Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Z moich obserwacji wynika, ze tak 1% no moze 2 % psow zyje tak, jak powinno. Wiekszość ma tylko typowe " minimum socjalne". Miske jedzenia i wody i jakiś koc do spania. Quote
bea_m Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ewadr napisał(a):Z moich obserwacji wynika, ze tak 1% no moze 2 % psow zyje tak, jak powinno. Wiekszość ma tylko typowe " minimum socjalne". Miske jedzenia i wody i jakiś koc do spania. Może to jest zbyt optymistyczne ale ja widzę u nas co innego. Jest trochę lepiej. Widzę to po moich nieznajomych psiarzach i po znajomych też. I mam nadzieję że ta zaraza będzie się rozprzestrzeniać :p Aczkolwiek u nas też są psy bezdomne, zapełnione schronisko........... Quote
katya Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Mojego Szogunka też nikt nie szuka. Więc się kastrujemy i szukamy lepsiejszego domu, o ! ;) Quote
Ulaa Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Ostatnio moje psy też miały "minimum socjalne" :shake: Tylko jedzenie, ogródek i spanie. Niedobra pańcia nie miała czasu na spacerki, zabawy, a nawet czesanie ile trzeba :shake: Na szczęście w porę się oczy otwarły, że przecież moje psiaczki najważniejsze i nie mogę cierpieć kosztem innych :razz: i nadrobiliśmy zanim wyprowadziły się w poszukiwaniu lepszego wlaściciela - tak jak być może zrobił Jamniorek. Quote
bea_m Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Oj Ula. Twoje psiulki chyba bardziej są wyrozumiałe ;) Quote
Ulaa Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Dzień dobry mały. W tym tygodniu być może znajdziesz domek :cool3: Quote
bea_m Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 .. no niby trzeba bo po co ma się przyzwyczajać do DT :) Quote
Ulaa Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Jutro - wtorek. Czekamy. Pojutrze - środa - Trzymamy kciuki!!!!!! A dziś tylko podnosimy. Quote
katya Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Może przydadzą się maile osób chętnych na Szogunka? Bo u nas dom już wybrany. Quote
Ulaa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 katya napisał(a):Może przydadzą się maile osób chętnych na Szogunka? Bo u nas dom już wybrany. Na razie się wstrzymamy, bo Dżeki dzisiaj będzie w gazecie. Może znajdzie się domek bliżej. Quote
Ada-jeje Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 O godzinie trzynastej bedzie telefon od pana z Trzebini w sprawie jamniora jest nim zainteresowany, dzwonil juz ale nie moglam zapisac jego nr.tel. bo nawet idac do kapieli musialabym zabierac ze soba nie tylko telefon ktory oczywiscie biore ale rowniez dlugopis i kartke nastepny raz zabieram te rzeczy tez. Quote
Ada-jeje Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jestem juz po rozmowie telefonicznej z panem i jezeli jamnior bedzie tolerowal koty to zamieszka w domu na 13 arowej dzialce gdzie oczywiscie juz jeden piesek tez jest. Tylko ze chyba nie wyrobimy czasowo przed sobota. Reszte uzgodnimy telefonicznie. Quote
Ulaa Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Ada-jeje napisał(a):O godzinie trzynastej bedzie telefon od pana z Trzebini w sprawie jamniora jest nim zainteresowany, dzwonil juz ale nie moglam zapisac jego nr.tel. bo nawet idac do kapieli musialabym zabierac ze soba nie tylko telefon ktory oczywiscie biore ale rowniez dlugopis i kartke nastepny raz zabieram te rzeczy tez. No nieźle :lol: Quote
Ada-jeje Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ulka czy jestes w stanie dzis zalatwic sprawe z jamniorem? Daj znac prosze.:roll: Quote
Ulaa Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Tak, jestem już poumawiana. Podpisywać umowę od razu czy czekamy jak się zaaklimatyzuje? Czy on ma tam zostawioną książeczkę? Quote
Ada-jeje Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ulka moze umowe zostaw jak pojedziemy malego zaszczepic bo pani miala mu podac tylko tabletki na odrobaczenie, on nie ma zadnej ksiazeczki, to bysmy zalatwily w przyszlym tygodniu. Quote
Ada-jeje Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Nie tylko trzymamy kciuki ale rowniez z niecierpliwoscia czekamy na twoj powrot do domu i zaraz na dogo z najswiezszymi wiadomosciami. Quote
Ulaa Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Jamniczek już w nowym domku :multi: Pani bardzo się spodobał. Miała już dla niego kupione specjalne jedzonko dla jamników :cool3: (nie wiedziałam, że jest takie!), smyczkę, obróżkę. Będzie chodził z panią do pracy i na spacerki. A pani zawsze marzyła o jamniorku i teraz się spełniło :multi: Imię zostanie mu Dżeki. Bardzo żal mi było pani u któej był na tymczasie, bo strasznie za nim płakała. Akurat wrócił wtedy chłopczyk i naet nic się nie odezwał tylko spojrzał i momentalnie mu łzy w oczach stanęły... Pytałam panią czy miałaby możliwość tymczasu dla innego pieska, ale niestety stwierdziła, że już nie umiałaby potem oddać... W każdym razie Dżeki trafił fajnie i w przyszłym tygodniu go odwiedzimy :p A ja dostałam śliczne kwiatki :loveu::cool3: Quote
katya Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Bossssko! :) Mój Szogunek też dziś pojechał do domku. Quote
Ulaa Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 katya napisał(a):Bossssko! :) Mój Szogunek też dziś pojechał do domku. No to szczęśliwy dzień :lol: Quote
Recommended Posts