Martunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Oho super pomysł!! Mi ciotka proponowała zapisanie na jakiś obóz w siodle czy cuś takie że z końmi:Dale sama nie chciałam iść bo nikogo bym nie znała [/COLOR][/quote] Aha. :) No ja w sumie też lecę do Bułgarii na obóz, ale całe szczęście z siostrą. ^^ Bo sama to nie wiem, co bym tam robiła. :roll: No ja zawsze mam dobre pomysły. :D Trzeba by się jakoś umówić.. ale w tym roku czy za rok? Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 no to co że mam taką średnią ja sie prawie nie ucze a kujon cały czas sie uczy itp... wiesz co mnie tak przezywac... nie ładnie... a o co chodzi z tym obozem jakims??:D Quote
Tepes Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Martunia']Aha. :) No ja w sumie też lecę do Bułgarii na obóz, ale całe szczęście z siostrą. ^^ Bo sama to nie wiem, co bym tam robiła. :roll: No ja zawsze mam dobre pomysły. :D Trzeba by się jakoś umówić.. ale w tym roku czy za rok?[/quote] [COLOR=Blue]Hm sama nie wiem:D Fajnie by było w tym roku a odpowiadał by Ci taki obóz "koński"?:D [/COLOR][quote name='xxSweetGirl93xx']no to co że mam taką średnią ja sie prawie nie ucze a kujon cały czas sie uczy itp... wiesz co mnie tak przezywac... nie ładnie... a o co chodzi z tym obozem jakims??:D[/quote] [COLOR=Blue]Z tym obozem żebyśmy pojechały w 1 miejsce i byśmy się spotkały:)[/COLOR] Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 aaa:) fajnie:):) to ja jestem za zlotem dogomaniaków:D tani i fajny:D:D Quote
Tepes Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aaa:) fajnie:):) to ja jestem za zlotem dogomaniaków:D tani i fajny:D:D[/quote] [COLOR=Blue]Fajnie by było ale mamuśka raczej mnie nie puści i po za tym nie mam samochodu ani nic...[/COLOR] Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Fajnie by było ale mamuśka raczej mnie nie puści i po za tym nie mam samochodu ani nic...[/COLOR][/quote] ale ja mam:D to bys przyjechała pociągiem do poznania i z tamtąd bym cie zabrała bo mnie by mama pewnie zawiozła bo to jest chyba ok.100km od poznania albo mniej:) Quote
Martunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Acctiually'][color=Blue]Hm sama nie wiem:D Fajnie by było w tym roku a odpowiadał by Ci taki obóz "koński"?:D[/color][/quote] Ale ja nie umiem jeździć na koniu. :oops: Ja na zlot od razu odpadam, wolałabym z mniejszą grupą. Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 czemu ale tam bedzie fajnie tyle psów... chciałabym tam pojechac ale sama to bez sensu moze i jest kilka osób które znam no ale nie miała bym nawet z kim byc w domku ani nic...:( to gdzie proponujecie... tylko ze to nie tak prosto bo pewnie zawsze któras bedzie miała za daleko..;/ Quote
Tepes Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ale ja mam:D to bys przyjechała pociągiem do poznania i z tamtąd bym cie zabrała bo mnie by mama pewnie zawiozła bo to jest chyba ok.100km od poznania albo mniej:)[/quote] [COLOR=Blue]Fajnie by było:) [/COLOR][quote name='Martunia']Ale ja nie umiem jeździć na koniu. :oops: Ja na zlot od razu odpadam, wolałabym z mniejszą grupą.[/quote] [COLOR=Blue]Czemu??????????? Fajnie tak dużo osób:):) [/COLOR][quote name='xxSweetGirl93xx']czemu ale tam bedzie fajnie tyle psów... chciałabym tam pojechac ale sama to bez sensu moze i jest kilka osób które znam no ale nie miała bym nawet z kim byc w domku ani nic...:( to gdzie proponujecie... tylko ze to nie tak prosto bo pewnie zawsze któras bedzie miała za daleko..;/[/quote] [COLOR=Blue]Kule fajnie by było jakbyśmy razem były ije ale nie wiem ja raczej nie będe mogła jak znam życie...ale by było super!!!!!![/COLOR] Quote
Martunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 No dobra, racja. Fajnie by było razem w domku być. :) A można się jeszcze zgłaszać? Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 mozna:D:D bo mają jeszcze miejsca przynajmniej z tego co mi wiadomo:) Quote
Rahl Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Martunia']No dobra, racja. Fajnie by było razem w domku być. :) A można się jeszcze zgłaszać?[/quote] Można :) Pojechałybyście? Zobaczyłabym się z Wami :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [url]http://i32.tinypic.com/167tg7t.jpg[/url] cudowności :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [COLOR=Blue]Wiecie ja bym bardzo chciała ale mnie raczej nie puszczą...:([/COLOR] Quote
infers Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [url]http://i27.tinypic.com/8xjuoi.jpg[/url] Retrivery trzy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
aleb Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [URL]http://i31.tinypic.com/rsssol.jpg[/URL] on jest cudowny :loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [url]http://i31.tinypic.com/rsssol.jpg[/url] prześliczne zdjęcie! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Hej. ;) No nieeee.... :placz: Tak chciałabym się z Wami spotkać... I byśmy na jakiś obóz razem pojechały, fajnie by było. Quote
Tepes Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Martunia']Hej. ;) No nieeee.... :placz: Tak chciałabym się z Wami spotkać... I byśmy na jakiś obóz razem pojechały, fajnie by było.[/quote] [COLOR=Blue]Ja bym sie strasznie chciała spotkać. Może jeszcze moją mame przekonam na zlot ale wątpie:P [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [COLOR=Blue]Na razie mówiła że nie ale może:P Super by było,hu hu ale przed wyjazdem musiałby stracić kulki:P [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No fajnie by było. :D I co, nadal to samo co do namawiania? Udała się akcja z Bonem i kartką? :D Quote
Tepes Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [COLOR=Blue]No nie ja osobiście tacie dałam:D Ale nadal nic... Mówi że powiedział nie i koniec:/ [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Fajnie by wyglądało, jakby Bonek dał. :D No nie... mam nadzieję, że w końcu da sie go jakoś namówić, bo rzeczywiście byłoby lepiej i dla Was i dla Bonka. Quote
Helga&Ares Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ale tu nagadane:P znowu muszę nadrabiać ;):loveu: Quote
Recommended Posts