Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Oho super pomysł!!
Mi ciotka proponowała zapisanie na jakiś obóz w siodle czy cuś takie że z końmi:Dale sama nie chciałam iść bo nikogo bym nie znała
[/COLOR][/quote]

Aha. :) No ja w sumie też lecę do Bułgarii na obóz, ale całe szczęście z siostrą. ^^ Bo sama to nie wiem, co bym tam robiła. :roll:
No ja zawsze mam dobre pomysły. :D Trzeba by się jakoś umówić.. ale w tym roku czy za rok?

Posted

no to co że mam taką średnią ja sie prawie nie ucze a kujon cały czas sie uczy itp... wiesz co mnie tak przezywac... nie ładnie...
a o co chodzi z tym obozem jakims??:D

Posted

[quote name='Martunia']Aha. :) No ja w sumie też lecę do Bułgarii na obóz, ale całe szczęście z siostrą. ^^ Bo sama to nie wiem, co bym tam robiła. :roll:
No ja zawsze mam dobre pomysły. :D Trzeba by się jakoś umówić.. ale w tym roku czy za rok?[/quote]
[COLOR=Blue]Hm sama nie wiem:D
Fajnie by było w tym roku
a odpowiadał by Ci taki obóz "koński"?:D

[/COLOR][quote name='xxSweetGirl93xx']no to co że mam taką średnią ja sie prawie nie ucze a kujon cały czas sie uczy itp... wiesz co mnie tak przezywac... nie ładnie...
a o co chodzi z tym obozem jakims??:D[/quote]
[COLOR=Blue]Z tym obozem żebyśmy pojechały w 1 miejsce i byśmy się spotkały:)[/COLOR]

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']aaa:) fajnie:):)
to ja jestem za zlotem dogomaniaków:D tani i fajny:D:D[/quote]
[COLOR=Blue]Fajnie by było ale mamuśka raczej mnie nie puści i po za tym nie mam samochodu ani nic...[/COLOR]

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Fajnie by było ale mamuśka raczej mnie nie puści i po za tym nie mam samochodu ani nic...[/COLOR][/quote]

ale ja mam:D to bys przyjechała pociągiem do poznania i z tamtąd bym cie zabrała bo mnie by mama pewnie zawiozła bo to jest chyba ok.100km od poznania albo mniej:)

Posted

[quote name='Acctiually'][color=Blue]Hm sama nie wiem:D
Fajnie by było w tym roku
a odpowiadał by Ci taki obóz "koński"?:D[/color][/quote]

Ale ja nie umiem jeździć na koniu. :oops:
Ja na zlot od razu odpadam, wolałabym z mniejszą grupą.

Posted

czemu ale tam bedzie fajnie tyle psów... chciałabym tam pojechac ale sama to bez sensu moze i jest kilka osób które znam no ale nie miała bym nawet z kim byc w domku ani nic...:(
to gdzie proponujecie... tylko ze to nie tak prosto bo pewnie zawsze któras bedzie miała za daleko..;/

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']ale ja mam:D to bys przyjechała pociągiem do poznania i z tamtąd bym cie zabrała bo mnie by mama pewnie zawiozła bo to jest chyba ok.100km od poznania albo mniej:)[/quote]
[COLOR=Blue]Fajnie by było:)

[/COLOR][quote name='Martunia']Ale ja nie umiem jeździć na koniu. :oops:
Ja na zlot od razu odpadam, wolałabym z mniejszą grupą.[/quote]
[COLOR=Blue]Czemu???????????
Fajnie tak dużo osób:):)

[/COLOR][quote name='xxSweetGirl93xx']czemu ale tam bedzie fajnie tyle psów... chciałabym tam pojechac ale sama to bez sensu moze i jest kilka osób które znam no ale nie miała bym nawet z kim byc w domku ani nic...:(
to gdzie proponujecie... tylko ze to nie tak prosto bo pewnie zawsze któras bedzie miała za daleko..;/[/quote]
[COLOR=Blue]Kule fajnie by było jakbyśmy razem były ije ale nie wiem ja raczej nie będe mogła jak znam życie...ale by było super!!!!!![/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']No dobra, racja. Fajnie by było razem w domku być. :)
A można się jeszcze zgłaszać?[/quote]
Można :)
Pojechałybyście? Zobaczyłabym się z Wami :loveu:

Posted

[quote name='Martunia']Hej. ;)
No nieeee.... :placz: Tak chciałabym się z Wami spotkać... I byśmy na jakiś obóz razem pojechały, fajnie by było.[/quote]
[COLOR=Blue]Ja bym sie strasznie chciała spotkać.
Może jeszcze moją mame przekonam na zlot ale wątpie:P
[/COLOR]