polciuaa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]młahaha wszytko sie wydało no cóż:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] jak mi przykro. :evil_lol: Quote
Tepes Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [COLOR=#0000ff]Miło było, na piwku:loveu: widzimy sie niedługo w AA haha:diabloti: Pola to normalnie magnes na żuli CO CHWILĘ jakiś do nas podłaził i coś chciał, a w sumie to do Poli do mnie nikt nawet nie otworzył paszczy:D[/COLOR] Quote
darii_iia Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff] Pola to normalnie magnes na żuli CO CHWILĘ jakiś do nas podłaził i coś chciał, a w sumie to do Poli do mnie nikt nawet nie otworzył paszczy:D[/COLOR][/QUOTE] może znajomi ? :evil_lol: :lol: Quote
Tepes Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [COLOR=#0000ff]haha całkiem możliwe, jak opowiadała mi o Mietku żulu to w Katosach pewnie jakieś jej ziomki:evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Ja zawsze wiedziałam, że z Was jedna wielka patologia :evil_lol: Anula, dlaczego nie zmienisz tytułu galerii na jeden z moich cudownych pomysłów? :diabloti: Quote
Tepes Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [COLOR=#0000ff]Oj tam:loveu::evil_lol: Jest w trakcie zmiany wiec spokojnie na dniach:diabloti:[/COLOR] Quote
Culineo Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 wpadajcie do mnie na piwko :D akurat trwa u nas impra roku :D 3 dni chlańska, KSU wczoraj było, a dzisiaj Chylińska :D xD ( oczywiście z koncertu pamiętam całkkiem niewiele ) :) dlaczego wy tak daleko mieszkaccccccccie ? Quote
Tepes Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [COLOR=#0000ff]Chyba czemu ty tak daleko mieszkosz... U mie dziś Dżem pod koniec września The Bill i Dezerter tak więc zparaszam:diabloti:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 A u mnie nie gra nic ciekawego, ale i tak zapraszam [COLOR=#0000ff]:diabloti:[/COLOR] Culineo masz za zadanie się na studia przenieść gdzieś bliżej nas:razz: E Andrzej, ale wykorzystaj jakieś moje pomysły, no wykorzystaj no no no :loveu::evil_lol: Quote
Tepes Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [COLOR=#0000ff]Jak nie? SABATON i Rasmus! O właśnie właśnie Culineo na studia cho gdzies w nasze okolice, za ta mądrość polejcie Iśce:diabloti: Kurde no zobaczysz, cierpliwości kobieto^^[/COLOR] Quote
Tepes Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [CENTER][COLOR=#0000ff]Andrzej w taksówkach:loveu:[/COLOR] [img] https://lh6.googleusercontent.com/-I0jz-kSAhr0/UFRsmjOvSuI/AAAAAAAADRc/_3JlXE6optQ/s640/_9156291.JPG[/img] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-iuHE7IAdCDc/UFRsnB2mT4I/AAAAAAAADRg/ZQy_cOm8U34/s640/_9156319.JPG[/IMG] [/CENTER] Quote
natka.jezewska Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Fajna parka :) a jaka zgrana :) Quote
Tepes Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [COLOR=#0000ff]Witamy chyba po raz 1;) Ta chłopaki sa bardzo zgrane, a jak współpracują jak im na czymś zależy, żeby zdobyć:evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]Jak nie? SABATON i Rasmus! O właśnie właśnie Culineo na studia cho gdzies w nasze okolice, za ta mądrość polejcie Iśce:diabloti: Kurde no zobaczysz, cierpliwości kobieto^^[/COLOR][/QUOTE] Czyli nic dla mnie:eviltong: Hiehie, polewajcie, polewajcie :diabloti: Nie jestem cierpliwa, chcem już :( Andrzej i Andrzej tworzą ładną parkę :diabloti: Quote
polciuaa Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]Miło było, na piwku:loveu: widzimy sie niedługo w AA haha:diabloti: Pola to normalnie magnes na żuli CO CHWILĘ jakiś do nas podłaził i coś chciał, a w sumie to do Poli do mnie nikt nawet nie otworzył paszczy:D[/COLOR][/QUOTE] ej, od samego początku mówilam, że do mnie zawsze żule lgną? :evil_lol: więc od razu wiedziałaś, że tak to bedzie wyglądać. :evil_lol: [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]haha całkiem możliwe, jak opowiadała mi o Mietku żulu to w Katosach pewnie jakieś jej ziomki:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] spadaj, Pan Mietek to mój kumpel. :evil_lol: [quote name='Avaloth']Ja zawsze wiedziałam, że z Was jedna wielka patologia :evil_lol: [/QUOTE] dzięki. :diabloti: [quote name='Culineo']wpadajcie do mnie na piwko :D akurat trwa u nas impra roku :D 3 dni chlańska, KSU wczoraj było, a dzisiaj Chylińska :D xD ( oczywiście z koncertu pamiętam całkkiem niewiele ) :) dlaczego wy tak daleko mieszkaccccccccie ?[/QUOTE] Jarmark Michała? :evil_lol: to Ty daleko mieszkasz! Quote
Pestkaa Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Witamy się :) Super galeryjka, będziemy wpadać! Quote
Tepes Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='Avaloth']Czyli nic dla mnie:eviltong: Hiehie, polewajcie, polewajcie :diabloti: Nie jestem cierpliwa, chcem już :( Andrzej i Andrzej tworzą ładną parkę :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]Bo Ty moja kochana kobietko się po prostu nie znasz:loveu::loveu::diabloti: Haha Ty alkoholiku! Haha wiesz co tak teroz skminiłach, że to chodzi o Andrzeja i Andrzeja a nie o Aresa i Andrzeja:evil_lol:[/COLOR] [quote name='dogomanka_']ej, od samego początku mówilam, że do mnie zawsze żule lgną? :evil_lol: więc od razu wiedziałaś, że tak to bedzie wyglądać. :evil_lol: spadaj, Pan Mietek to mój kumpel. :evil_lol: [/QUOTE] [COLOR=#0000ff]Ledwo wylazłaś z busa a już jakiś sie pryczczajoł:evil_lol: [/COLOR][quote name='Pestkaa']Witamy się :) Super galeryjka, będziemy wpadać![/QUOTE] [COLOR=#0000ff]Witamy i dziękujemy;)[/COLOR] Quote
polciuaa Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Tepes'] [COLOR=#0000ff]Ledwo wylazłaś z busa a już jakiś sie pryczczajoł:evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] no bo na jabalo zbierał! pewnie widział, że my niedługo na AA wylądujemy i dlatego do nas najpierw podszedl. :evil_lol: Quote
Bewarka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Jaaak pięknie w tych taksówkach, chyba zacznę wielbić Taks :loveu: :loveu: :loveu: A ty starucho mogłabyś się jutro ze mną zobaczyć to nie chcesz ruszyć dupy... :eviltong: Quote
Tepes Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='dogomanka_']no bo na jabalo zbierał! pewnie widział, że my niedługo na AA wylądujemy i dlatego do nas najpierw podszedl. :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]hahaha całkiem to możliwe:evil_lol: [/COLOR][quote name='Bewarka']Jaaak pięknie w tych taksówkach, chyba zacznę wielbić Taks :loveu: :loveu: :loveu: A ty starucho mogłabyś się jutro ze mną zobaczyć to nie chcesz ruszyć dupy... :eviltong:[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]no ja zakochana w taksówkach piękne jak zawsze:loveu: To jutro w końcu jedziesz do tych Katowic czy jak bo w sumie nic nie wiem, bo jak ta to by szło na piwsko skoczyć[/COLOR] Quote
Culineo Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 ładne te wasze taksówy :loveu: a na studia ide do Wawy, ale to i tak tyle samo drogi co teraz :D Quote
Avaloth Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Culineo']ładne te wasze taksówy :loveu: a na studia ide do Wawy, ale to i tak tyle samo drogi co teraz :D[/QUOTE] Jak do Wawy to będę Cię odwiedzać, bo uwielbiam Warszawę :loveu: (tak, jestem z Krakowa, lubię Warszawę i publicznie się do tego przyznaje :D Kraków też lubię, żeby nie było) Quote
Tepes Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Culineo']ładne te wasze taksówy :loveu: a na studia ide do Wawy, ale to i tak tyle samo drogi co teraz :D[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]a dziekujemy:) a idź Ty do Wawy...pff:shake::evil_lol: Właśnie se wróciłam z koncerciku Cree, byłam z Dżastą i jej kolegą:) Powiem, że było całkiem fajnie i nawet mamy zdjęcie z młodym Riedlem huhu[/COLOR] Quote
Gezowa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Już któryś raz z rzędu widziałam Was na głównej, więc postanowiłam wreszcie zajrzeć skoro tak kusicie... :D Zdjęcia w taksówkach widziałam w temacie.... i kurcze zazdroszczę, że mój pies nie jest jasny, bo do białego pasuje praktycznie wszystko :razz: Super morda ;) Quote
Tepes Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [COLOR=#0000ff]Milo, że postanowiłaś nas odwiedzie;) Nie ma czego zazdrościć bo nie ma nic gorszego jak pasujące wszystkie kolory do psa;)[/COLOR] Quote
Recommended Posts