Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#0000ff]Miło było, na piwku:loveu: widzimy sie niedługo w AA haha:diabloti:
Pola to normalnie magnes na żuli CO CHWILĘ jakiś do nas podłaził i coś chciał, a w sumie to do Poli
do mnie nikt nawet nie otworzył paszczy:D[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]
Pola to normalnie magnes na żuli CO CHWILĘ jakiś do nas podłaził i coś chciał, a w sumie to do Poli
do mnie nikt nawet nie otworzył paszczy:D[/COLOR][/QUOTE]
może znajomi ? :evil_lol: :lol:

Posted

wpadajcie do mnie na piwko :D
akurat trwa u nas impra roku :D 3 dni chlańska, KSU wczoraj było, a dzisiaj Chylińska :D xD ( oczywiście z koncertu pamiętam całkkiem niewiele ) :)

dlaczego wy tak daleko mieszkaccccccccie ?

Posted

A u mnie nie gra nic ciekawego, ale i tak zapraszam [COLOR=#0000ff]:diabloti:[/COLOR]
Culineo masz za zadanie się na studia przenieść gdzieś bliżej nas:razz:

E Andrzej, ale wykorzystaj jakieś moje pomysły, no wykorzystaj no no no :loveu::evil_lol:

Posted

[COLOR=#0000ff]Jak nie? SABATON i Rasmus!
O właśnie właśnie Culineo na studia cho gdzies w nasze okolice, za ta mądrość polejcie Iśce:diabloti:

Kurde no zobaczysz, cierpliwości kobieto^^[/COLOR]

Posted

[CENTER][COLOR=#0000ff]Andrzej w taksówkach:loveu:[/COLOR]
[img] https://lh6.googleusercontent.com/-I0jz-kSAhr0/UFRsmjOvSuI/AAAAAAAADRc/_3JlXE6optQ/s640/_9156291.JPG[/img]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-iuHE7IAdCDc/UFRsnB2mT4I/AAAAAAAADRg/ZQy_cOm8U34/s640/_9156319.JPG[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]Jak nie? SABATON i Rasmus!
O właśnie właśnie Culineo na studia cho gdzies w nasze okolice, za ta mądrość polejcie Iśce:diabloti:

Kurde no zobaczysz, cierpliwości kobieto^^[/COLOR][/QUOTE]
Czyli nic dla mnie:eviltong:
Hiehie, polewajcie, polewajcie :diabloti:

Nie jestem cierpliwa, chcem już :(

Andrzej i Andrzej tworzą ładną parkę :diabloti:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]Miło było, na piwku:loveu: widzimy sie niedługo w AA haha:diabloti:
do mnie nikt nawet nie otworzył paszczy:D[/COLOR][/QUOTE]
ej, od samego początku mówilam, że do mnie zawsze żule lgną? :evil_lol: więc od razu wiedziałaś, że tak to bedzie wyglądać. :evil_lol:

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]haha całkiem możliwe, jak opowiadała mi o Mietku żulu to w Katosach pewnie jakieś jej ziomki:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
spadaj, Pan Mietek to mój kumpel. :evil_lol:

[quote name='Avaloth']Ja zawsze wiedziałam, że z Was jedna wielka patologia :evil_lol:
[/QUOTE]
dzięki. :diabloti:

[quote name='Culineo']wpadajcie do mnie na piwko :D
akurat trwa u nas impra roku :D 3 dni chlańska, KSU wczoraj było, a dzisiaj Chylińska :D xD ( oczywiście z koncertu pamiętam całkkiem niewiele ) :)

dlaczego wy tak daleko mieszkaccccccccie ?[/QUOTE]
Jarmark Michała? :evil_lol:
to Ty daleko mieszkasz!

Posted

[quote name='Avaloth']Czyli nic dla mnie:eviltong:
Hiehie, polewajcie, polewajcie :diabloti:

Nie jestem cierpliwa, chcem już :(

Andrzej i Andrzej tworzą ładną parkę :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Bo Ty moja kochana kobietko się po prostu nie znasz:loveu::loveu::diabloti:
Haha Ty alkoholiku!

Haha wiesz co tak teroz skminiłach, że to chodzi o Andrzeja i Andrzeja a nie o Aresa i Andrzeja:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='dogomanka_']ej, od samego początku mówilam, że do mnie zawsze żule lgną? :evil_lol: więc od razu wiedziałaś, że tak to bedzie wyglądać. :evil_lol:

spadaj, Pan Mietek to mój kumpel. :evil_lol:

[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Ledwo wylazłaś z busa a już jakiś sie pryczczajoł:evil_lol:

[/COLOR][quote name='Pestkaa']Witamy się :)
Super galeryjka, będziemy wpadać![/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Witamy i dziękujemy;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes']
[COLOR=#0000ff]Ledwo wylazłaś z busa a już jakiś sie pryczczajoł:evil_lol:
[/COLOR][/QUOTE]
no bo na jabalo zbierał! pewnie widział, że my niedługo na AA wylądujemy i dlatego do nas najpierw podszedl. :evil_lol:

Posted

Jaaak pięknie w tych taksówkach, chyba zacznę wielbić Taks :loveu: :loveu: :loveu:

A ty starucho mogłabyś się jutro ze mną zobaczyć to nie chcesz ruszyć dupy... :eviltong:

Posted

[quote name='dogomanka_']no bo na jabalo zbierał! pewnie widział, że my niedługo na AA wylądujemy i dlatego do nas najpierw podszedl. :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]hahaha całkiem to możliwe:evil_lol:

[/COLOR][quote name='Bewarka']Jaaak pięknie w tych taksówkach, chyba zacznę wielbić Taks :loveu: :loveu: :loveu:

A ty starucho mogłabyś się jutro ze mną zobaczyć to nie chcesz ruszyć dupy... :eviltong:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]no ja zakochana w taksówkach piękne jak zawsze:loveu:
To jutro w końcu jedziesz do tych Katowic czy jak bo w sumie nic nie wiem, bo jak ta to by szło na piwsko skoczyć[/COLOR]

Posted

[quote name='Culineo']ładne te wasze taksówy :loveu: a na studia ide do Wawy, ale to i tak tyle samo drogi co teraz :D[/QUOTE]
Jak do Wawy to będę Cię odwiedzać, bo uwielbiam Warszawę :loveu: (tak, jestem z Krakowa, lubię Warszawę i publicznie się do tego przyznaje :D Kraków też lubię, żeby nie było)

Posted

[quote name='Culineo']ładne te wasze taksówy :loveu: a na studia ide do Wawy, ale to i tak tyle samo drogi co teraz :D[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]a dziekujemy:)
a idź Ty do Wawy...pff:shake::evil_lol:

Właśnie se wróciłam z koncerciku Cree, byłam z Dżastą i jej kolegą:)
Powiem, że było całkiem fajnie i nawet mamy zdjęcie z młodym Riedlem huhu[/COLOR]

Posted

Już któryś raz z rzędu widziałam Was na głównej, więc postanowiłam wreszcie zajrzeć skoro tak kusicie... :D
Zdjęcia w taksówkach widziałam w temacie.... i kurcze zazdroszczę, że mój pies nie jest jasny, bo do białego pasuje praktycznie wszystko :razz: Super morda ;)