Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Dzięki. :diabloti:
Jakie, to to wielkie brudne w porównaniu do Jupika... widać kto dba o swojego psa, a kto nie dba.. :shake: :evil_lol:
Słodkie mokre potworki. :loveu:

Posted

Nie, nie. Pies robi się tylko po to brudny, aby wkurzyć właściciela, O ! :evil_lol:
Moje mnie kochają, bo nawet najmniejszą kałużę przeskakują by się nie pobrudzić. :eviltong:

Posted

[quote name='darii_iia']Nie, nie. Pies robi się tylko po to brudny, aby wkurzyć właściciela, O ! :evil_lol:
Moje mnie kochają, bo nawet najmniejszą kałużę przeskakują by się nie pobrudzić. :eviltong:
Oj tam ja wcale wkurzona nie byłam^^
A bo Twoje to jakieś nie psy:D

[quote name='anka11']https://lh3.googleusercontent.com/-eRgYTKlHi10/T-X95Lv1dCI/AAAAAAAACGU/1ox_cSo_jE4/s640/_6233566.JPG
EEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :loveu::loveu::loveu:
Wieloryba nie widziałaś?:evil_lol:

Posted

co do wkurzania wlasciela przez brudnego psa to ja wlasnie mam na odwrot im bardziej usyfiony pies tym bardziej cieszy mi sie japa xD

Wieloryba nie widziałaś?

widzialam i go kocham!

Posted

[quote name='anka11']co do wkurzania wlasciela przez brudnego psa to ja wlasnie mam na odwrot im bardziej usyfiony pies tym bardziej cieszy mi sie japa xD

widzialam i go kocham!
hahaha to tak samo jak u mnie:evil_lol:
ukochasz go na zlocie ^^

[quote name='Ty$ka']No...no/.. jakie SPA: najpierw błotna maseczka, a potem kąpiel - powodzi się paniczowi :lol:
Tak się bawi burżuazja:diabloti:

Posted

zeby go ukochac bede musiala gdzies wene wykopac w powietrze :lol: bo ona jest super mega zazdrosna

w ogole widzialas ze nowe rogzy dopiero sierpien/wrzesien beda dostepne? stwierdzilam ze tez biore pomaranczke :diabloti:

Posted

to Bocz ją ugryzie:diabloti:
haha "też" ja jednak nie biore...po 1 szkoda mi kasy a po 2 to jest tylko 2,5 cm a Boczkowi jedynie biorę teraz 3cm;)
choć świetny jest pomarańcz!

Posted

to Bocz ją ugryzie

ok

hahaha, a wydawalo mi sie ze tak go pragniesz :lol:

ja stwierdzam ze bedzie wenie zajebiscie pasowal , bo obecny pomarancz gadzeciakowy jest swietny, a rogzowy jest sliczniejszy :eviltong: ale to troche se poczekam.

Posted

haha OK spoko:evil_lol:
no bo mi sie straaaaaaaaaaaasznie podobał, ale zwalczyłam pokusę ^^
no Wenie ogółem ślicznie w pomarańczu!
mam nadzieje, że tego lupina mojego weźniesz bo jak nie i zrobisz jak Culineo zginiesz:diabloti:

Posted

Jak m napisalas to napierw nie mialam kasy, a potem stwierdzilam ze i tak mi sie nie przyda, bo shark tylko na klcach chodzi ;) jbc sory, ale za kazdym razem ci odpisywalam ;)

Posted

[quote name='anka11']http://i54.tinypic.com/2u9sa6o.jpg
!!!!

znalazlam se pudla tutaj:evil_lol:
toz to Igor:)

[quote name='Culineo']Jak m napisalas to napierw nie mialam kasy, a potem stwierdzilam ze i tak mi sie nie przyda, bo shark tylko na klcach chodzi ;) jbc sory, ale za kazdym razem ci odpisywalam ;)
Nie no spoko nie jestem zła czy coś, ale jakoś jak pisałam to nigdy nie potrafiłam sie doczekac odopwiedzi tylko teraz niedawno jak powiedziałaś,że jednak nie chcesz;)