polciuaa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='Luzia']Nie wiem :oops:[/QUOTE] to anula będzie zła, że nie wiesz tego, a jesteś w jej galerii. :diabloti: lacie=kapcie, chyba, ze ja też coś przekręciłam. :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='dogomanka_']to anula będzie zła, że nie wiesz tego, a jesteś w jej galerii. :diabloti: lacie=kapcie, chyba, ze ja też coś przekręciłam. :evil_lol:[/QUOTE] Na mnie zła? Nie ma opcji :diabloti: Ja tylko "bidna potkarpacka powsingoa ". Innymi słowy sama nie wiesz co to :lol: Quote
polciuaa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='Luzia']Na mnie zła? Nie ma opcji :diabloti: Ja tylko "bidna potkarpacka powsingoa ". Innymi słowy sama nie wiesz co to :lol:[/QUOTE] nie no u mnei się mówi lacie na kapcie często, i chyba na ślunsku też się tak godo. :diabloti: ale nie ważne, czy ślunskie, czy potkarpackie czy małopulskie i tak wszystkie dzieci nasze są. :diabloti: Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='dogomanka_']nie no u mnei się mówi lacie na kapcie często, i chyba na ślunsku też się tak godo. :diabloti: ale nie ważne, czy ślunskie, czy potkarpackie czy małopulskie i tak wszystkie dzieci nasze są. :diabloti:[/QUOTE] Z tymi dziećmi to się zgadzam, choć gwara jest dziwaczna :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [quote name='Bewarka']Żywiec najlepszy xD <3333 nie no bez jaj, Bonek :loveu:[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]tak mówisz oj to kochanie się napijesz ze mną piwka na zlocie i nie ma że FUUUUUUUU:diabloti: [/COLOR] [quote name='dogomanka_']before [URL]https://lh6.googleusercontent.com/--JgWUhuTHiQ/T5Ln6cLSCPI/AAAAAAAAA-M/hwqqosqlOtY/s640/_4210843.JPG[/URL] after [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-zThBGlNXs-Y/T5Ln76AakrI/AAAAAAAAA-Q/IH7AMdn1AW4/s640/_4210849.JPG[/URL] a tutaj jest przedmiot, który na pewno miał wpływ na obecny brak oczu u Boncza: [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-xEBmZMJtp6w/T5LoQXURfqI/AAAAAAAABA0/HPm89MdSehw/s640/_4210947.JPG[/URL] :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=#0000ff] hahaha tak napił sie piwa i zaroz paczałki wypraowały:placz::diabloti:[/COLOR] [quote name='Luzia']Nie lepiej łyżką :hmmmm: ? [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-XnJzZGTwgEE/T5LoR88RzZI/AAAAAAAABBA/Cd-7G-8TXis/s640/_4210948.JPG[/URL] O fu*k :evil_lol: Padlina :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]niet, mikserem ew wiertarką:evil_lol: no przyszłach na ogródek i jakieś takie wielkie sie przykulało i zdechło;D[/COLOR] [quote name='dogomanka_']no, nie dość, że psu oczy pod wpływem alkoholu wydłubała to jeszcze zwłoki na wierzchu pozostawiła. :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=#0000ff] aaa to chyba, że tak z tym piwem:diabloti:[/COLOR] [quote name='Luzia']Pewnie nie chciało jej się dołka kopać :shake: W końcu na tak grubego psa wyprowadzanego przez wagę trzeba by duży dół kopać :diabloti::diabloti:[/QUOTE] [COLOR=#0000ff] no wyczułaś wszystko...nie stac mie było, zeby zamówićkopara a ręcznie mi sie kopać nie chciało:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Avaloth']Hahaha o matko, jesteście straszne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=#0000ff] no widzisz jakie są do mie okrutne a Ty nic![/COLOR] [quote name='Luzia']Pomyśl ile to kopania :evilbat: Boczek to najlepiej na patelni wygląda :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=#0000ff] o widzisz o patelni nie pomyślałach:diabloti:[/COLOR] [COLOR=#0000ff] Owszem lacie to papućki i jak mogłaś tego nie wiedzieć człeku Ty! Tyś jest dziwaczno gwara jest bardzo fajno:loveu::evil_lol: Zobocz se YCD Mateusz Sobecko jak ciśnie po śląsku ^^ Po za tym zas naklachałyscie jak gupie:D[/COLOR] Quote
Luzia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]tak mówisz oj to kochanie się napijesz ze mną piwka na zlocie i nie ma że FUUUUUUUU:diabloti: [/COLOR] [B]Alkoholiki :diabloti:[/B] [COLOR=#0000ff] hahaha tak napił sie piwa i zaroz paczałki wypraowały:placz::diabloti:[/COLOR] :hmmm: [B]ja słyszałam że to po bimbrze źle wydestylowanym się wzrok traci, no ale mogę się mylić :diabloti:[/B] [COLOR=#0000ff]niet, mikserem ew wiertarką:evil_lol: no przyszłach na ogródek i jakieś takie wielkie sie przykulało i zdechło;D[/COLOR] [B]O wiertarka, to by było fajne :evilbat:[/B] [COLOR=#0000ff] no wyczułaś wszystko...nie stac mie było, zeby zamówićkopara a ręcznie mi sie kopać nie chciało:evil_lol:[/COLOR] [B]Bo ja jestem jak wróżka Maciej :evil_lol: Zawsze możesz zapakować w worek i do rzeki :diabloti:[/B] [COLOR=#0000ff] o widzisz o patelni nie pomyślałach:diabloti:[/COLOR] [B]No to teraz głoduj :cool3:[/B] [COLOR=#0000ff] Owszem lacie to papućki i jak mogłaś tego nie wiedzieć człeku Ty! Tyś jest dziwaczno gwara jest bardzo fajno:loveu::evil_lol: Zobocz se YCD Mateusz Sobecko jak ciśnie po śląsku ^^ Po za tym zas naklachałyscie jak gupie:D[/COLOR][/QUOTE] A po co mi taka wiedza? :grins: Nie dzięki :eviltong: Coś nie pasuje? Możesz nie zaglądać? :diabloti: Quote
Tepes Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [COLOR=#0000ff]no ba, ze alkoholiki:evil_lol: hahaha no to może bimbra jakiegoś niedobrego ktoś tam doloł wszystko możliwe:D Wróżko Macieju dziekuję Ci za złote rady ^^ Nie zagladać do własny galerii hmm kuszące:evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Luiza, powróżysz mi na swoich runach? [COLOR=#0000ff]:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [COLOR=#0000ff]Hahaha może lepi z fusów:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bewarka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]tak mówisz oj to kochanie się napijesz ze mną piwka na zlocie i nie ma że FUUUUUUUU:diabloti: [/COLOR] [/QUOTE] Żem doebała :splat: Quote
Tepes Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [COLOR=#0000ff]Teroz już nie ma odwrotu:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [COLOR=#0000ff]No żesz w końcu zaczło sie o piwach to zarozo zaskoczyło:evil_lol:[/COLOR] Quote
polciuaa Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Anula się wypiera zbrodni! na stos z nią! :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 [COLOR=#0000ff]Hahaha ale z jaki racji na stos co jo czarownica:evil_lol:?[/COLOR] Quote
polciuaa Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]Hahaha ale z jaki racji na stos co jo czarownica:evil_lol:?[/COLOR][/QUOTE] nie, raczej wiedźma. :diabloti: Quote
Tepes Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 [COLOR=#0000ff]haha dziękuje dziękuje a po czym tak wnioskujesz:evil_lol:?[/COLOR] Quote
polciuaa Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]haha dziękuje dziękuje a po czym tak wnioskujesz:evil_lol:?[/COLOR][/QUOTE] po twoim szatańskim wzroku. :diabloti: Quote
Tepes Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 [COLOR=#0000ff]ale jo przeciez nie mom oczu ino dziury:evil_lol:[/COLOR] Quote
polciuaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]ale jo przeciez nie mom oczu ino dziury:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] ty masz oczy, to Boncz nie ma oczu. :diabloti: Quote
Tepes Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 [COLOR=#0000ff]ale godałaś, że jo tyż nie mom oczu więc teroz sie nie wypierej:diabloti:[/COLOR] Quote
polciuaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]ale godałaś, że jo tyż nie mom oczu więc teroz sie nie wypierej:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] nie pamiętam, wykorzystujesz to, że mam słabą pamięć. :roll: :mad: Quote
Tepes Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 [COLOR=#0000ff]bo było jako pani taki pies i, że jo tyż oczu nie mom:evil_lol: a skleroza to fajno choroba:loveu: chce ktosik fotki ze spaceru z Jupsem?[/COLOR] Quote
polciuaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]bo było jako pani taki pies i, że jo tyż oczu nie mom:evil_lol: a skleroza to fajno choroba:loveu: chce ktosik fotki ze spaceru z Jupsem?[/COLOR][/QUOTE] aa cicho. :diabloti: skleroza to samo zuo. :diabloti: ja chce fotki! ja! Quote
Tepes Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 [COLOR=#0000ff]ja Ty chesz fotki a późni bydziesz klachać jak dziko i fotki zostaną wtyle:evil_lol:[/COLOR] Quote
Recommended Posts