Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia']Nie wiem :oops:[/QUOTE]
to anula będzie zła, że nie wiesz tego, a jesteś w jej galerii. :diabloti: lacie=kapcie, chyba, ze ja też coś przekręciłam. :evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']to anula będzie zła, że nie wiesz tego, a jesteś w jej galerii. :diabloti: lacie=kapcie, chyba, ze ja też coś przekręciłam. :evil_lol:[/QUOTE]

Na mnie zła? Nie ma opcji :diabloti: Ja tylko "bidna potkarpacka powsingoa ". Innymi słowy sama nie wiesz co to :lol:

Posted

[quote name='Luzia']Na mnie zła? Nie ma opcji :diabloti: Ja tylko "bidna potkarpacka powsingoa ". Innymi słowy sama nie wiesz co to :lol:[/QUOTE]
nie no u mnei się mówi lacie na kapcie często, i chyba na ślunsku też się tak godo. :diabloti:
ale nie ważne, czy ślunskie, czy potkarpackie czy małopulskie i tak wszystkie dzieci nasze są. :diabloti:

Posted

[quote name='dogomanka_']nie no u mnei się mówi lacie na kapcie często, i chyba na ślunsku też się tak godo. :diabloti:
ale nie ważne, czy ślunskie, czy potkarpackie czy małopulskie i tak wszystkie dzieci nasze są. :diabloti:[/QUOTE]

Z tymi dziećmi to się zgadzam, choć gwara jest dziwaczna :evil_lol:

Posted

[quote name='Bewarka']Żywiec najlepszy xD

<3333 nie no bez jaj, Bonek :loveu:[/QUOTE]

[COLOR=#0000ff]tak mówisz oj to kochanie się napijesz ze mną piwka na zlocie i nie ma że FUUUUUUUU:diabloti: [/COLOR]

[quote name='dogomanka_']before
[URL]https://lh6.googleusercontent.com/--JgWUhuTHiQ/T5Ln6cLSCPI/AAAAAAAAA-M/hwqqosqlOtY/s640/_4210843.JPG[/URL]

after
[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-zThBGlNXs-Y/T5Ln76AakrI/AAAAAAAAA-Q/IH7AMdn1AW4/s640/_4210849.JPG[/URL]

a tutaj jest przedmiot, który na pewno miał wpływ na obecny brak oczu u Boncza:
[URL]https://lh5.googleusercontent.com/-xEBmZMJtp6w/T5LoQXURfqI/AAAAAAAABA0/HPm89MdSehw/s640/_4210947.JPG[/URL]

:diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=#0000ff] hahaha tak napił sie piwa i zaroz paczałki wypraowały:placz::diabloti:[/COLOR]

[quote name='Luzia']Nie lepiej łyżką :hmmmm: ?

[URL]https://lh3.googleusercontent.com/-XnJzZGTwgEE/T5LoR88RzZI/AAAAAAAABBA/Cd-7G-8TXis/s640/_4210948.JPG[/URL]
O fu*k :evil_lol: Padlina :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=#0000ff]niet, mikserem ew wiertarką:evil_lol:
no przyszłach na ogródek i jakieś takie wielkie sie przykulało i zdechło;D[/COLOR]

[quote name='dogomanka_']no, nie dość, że psu oczy pod wpływem alkoholu wydłubała to jeszcze zwłoki na wierzchu pozostawiła. :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=#0000ff] aaa to chyba, że tak z tym piwem:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Luzia']Pewnie nie chciało jej się dołka kopać :shake: W końcu na tak grubego psa wyprowadzanego przez wagę trzeba by duży dół kopać :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=#0000ff] no wyczułaś wszystko...nie stac mie było, zeby zamówićkopara a ręcznie mi sie kopać nie chciało:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='Avaloth']Hahaha o matko, jesteście straszne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=#0000ff] no widzisz jakie są do mie okrutne a Ty nic![/COLOR]

[quote name='Luzia']Pomyśl ile to kopania :evilbat:

Boczek to najlepiej na patelni wygląda :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=#0000ff] o widzisz o patelni nie pomyślałach:diabloti:[/COLOR]

[COLOR=#0000ff]
Owszem lacie to papućki i jak mogłaś tego nie wiedzieć człeku Ty!
Tyś jest dziwaczno gwara jest bardzo fajno:loveu::evil_lol: Zobocz se YCD Mateusz Sobecko jak ciśnie po śląsku ^^
Po za tym zas naklachałyscie jak gupie:D[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]tak mówisz oj to kochanie się napijesz ze mną piwka na zlocie i nie ma że FUUUUUUUU:diabloti:

[/COLOR]

[B]Alkoholiki :diabloti:[/B]

[COLOR=#0000ff] hahaha tak napił sie piwa i zaroz paczałki wypraowały:placz::diabloti:[/COLOR]

:hmmm: [B]ja słyszałam że to po bimbrze źle wydestylowanym się wzrok traci, no ale mogę się mylić :diabloti:[/B]

[COLOR=#0000ff]niet, mikserem ew wiertarką:evil_lol:
no przyszłach na ogródek i jakieś takie wielkie sie przykulało i zdechło;D[/COLOR]

[B]O wiertarka, to by było fajne :evilbat:[/B]

[COLOR=#0000ff] no wyczułaś wszystko...nie stac mie było, zeby zamówićkopara a ręcznie mi sie kopać nie chciało:evil_lol:[/COLOR]

[B]Bo ja jestem jak wróżka Maciej :evil_lol: Zawsze możesz zapakować w worek i do rzeki :diabloti:[/B]

[COLOR=#0000ff] o widzisz o patelni nie pomyślałach:diabloti:[/COLOR]

[B]No to teraz głoduj :cool3:[/B]

[COLOR=#0000ff]
Owszem lacie to papućki i jak mogłaś tego nie wiedzieć człeku Ty!
Tyś jest dziwaczno gwara jest bardzo fajno:loveu::evil_lol: Zobocz se YCD Mateusz Sobecko jak ciśnie po śląsku ^^
Po za tym zas naklachałyscie jak gupie:D[/COLOR][/QUOTE]

A po co mi taka wiedza? :grins:
Nie dzięki :eviltong:
Coś nie pasuje? Możesz nie zaglądać? :diabloti:

Posted

[COLOR=#0000ff]no ba, ze alkoholiki:evil_lol:
hahaha no to może bimbra jakiegoś niedobrego ktoś tam doloł wszystko możliwe:D
Wróżko Macieju dziekuję Ci za złote rady ^^
Nie zagladać do własny galerii hmm kuszące:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]tak mówisz oj to kochanie się napijesz ze mną piwka na zlocie i nie ma że FUUUUUUUU:diabloti: [/COLOR]
[/QUOTE]
Żem doebała :splat:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]ale godałaś, że jo tyż nie mom oczu więc teroz sie nie wypierej:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]
nie pamiętam, wykorzystujesz to, że mam słabą pamięć. :roll: :mad:

Posted

[COLOR=#0000ff]bo było jako pani taki pies i, że jo tyż oczu nie mom:evil_lol:
a skleroza to fajno choroba:loveu:
chce ktosik fotki ze spaceru z Jupsem?[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]bo było jako pani taki pies i, że jo tyż oczu nie mom:evil_lol:
a skleroza to fajno choroba:loveu:
chce ktosik fotki ze spaceru z Jupsem?[/COLOR][/QUOTE]
aa cicho. :diabloti: skleroza to samo zuo. :diabloti:
ja chce fotki! ja!