Avaloth Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:laola:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]Anulciu wszystkiego Najlepszego !!![/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:klacz:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black] bardziej rozbudowane życzenia przyjdą ^^(mam nadzieję) :iloveyou::BIG:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:bday:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:new-bday::tort:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:sweetCyb:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:cunao:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:Rose:[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:multi:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:smilecol:[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:buzi: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:pepsi:[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:drink1:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black][SIZE=2][COLOR=Plum]Pijemy za twoje zdrówko ![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:knajpa:[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:knajpa:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:beerchug:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Tengusia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 to i ja przylaczam sie do zyczonek wszystkiego najlepszego [IMG]http://amstaff-civ.home.pl/forum/images/smiles/impreza.gif[/IMG] [IMG]http://amstaff-civ.home.pl/forum/images/smiles/prezent.gif[/IMG] [IMG]http://amstaff-civ.home.pl/forum/images/smiles/onajego.gif[/IMG] :tort::new-bday::BIG::bday::laola::knajpa::popcorn::cunao::beerchug::drink1::drinking::drinka: Quote
Rahl Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Wszystkiego najlepszego! :lol::klacz::tort::BIG::new-bday::laola::laola: :laola::beerchug::drink1::cunao::pepsi::knajpa: Quote
Sweet Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red]Wszystkiego najlepszego kochana :):) nie wiem czego mam ci życzyć wiec tak w skrócie: * spełnienia marzeń * pociechy z bona * powodzenia w nowej szkole * miłości * chłopaka * dużo szczęścia * no i wszystkiego czego tylko zapragniesz[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black] :laola:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black] :iloveyou::BIG:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:bday:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:new-bday::tort:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:sweetCyb:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:cunao:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:Rose:[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:multi:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:smilecol:[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:buzi: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black][SIZE=2][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:knajpa:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:beerchug:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
basia bonnie Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [CENTER]Wszystkiego najlepszego!!! :smilecol: :tort::cunao::tort: [/CENTER] Quote
infers Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Wszystkiego naj... naj ... naj...:BIG::drinking::drinking::drinking: Quote
Martunia Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 A gdzie to się nam solenizantka podziała? :candle: Quote
Sweet Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 pewnie odsypia po imprezce:D:D hehe:) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tepes Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Martunia'][B][COLOR=Red][SIZE=6]Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!![/SIZE][/COLOR][/B] Zdrowia szczęścia, pomyślności, pociechy z Bonciulka, powodzenia w nowej szkole, dużo sukcesów i jak najwięcej radości! :multi: :Rose::smilecol::smilecol: [I][SIZE=1]Mam nadzieję, że prezenty się podobają.[/SIZE] :cool3: :evil_lol:[/I][/quote] [quote name='chester07'][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:laola:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]Anulciu wszystkiego Najlepszego !!![/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:klacz:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black] bardziej rozbudowane życzenia przyjdą ^^(mam nadzieję) :iloveyou::BIG:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:bday:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:new-bday::tort:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:sweetCyb:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:cunao:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:Rose:[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:multi:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:smilecol:[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:buzi: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:pepsi:[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:drink1:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black][SIZE=2][COLOR=Plum]Pijemy za twoje zdrówko ![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:knajpa:[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:knajpa:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:beerchug:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote] [COLOR="Blue"]Dziękuję ![/COLOR] Quote
Tepes Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Tengusia']to i ja przylaczam sie do zyczonek wszystkiego najlepszego [IMG]http://amstaff-civ.home.pl/forum/images/smiles/impreza.gif[/IMG] [IMG]http://amstaff-civ.home.pl/forum/images/smiles/prezent.gif[/IMG] [IMG]http://amstaff-civ.home.pl/forum/images/smiles/onajego.gif[/IMG] :tort::new-bday::BIG::bday::laola::knajpa::popcorn::cunao::beerchug::drink1::drinking::drinka:[/quote] [quote name='Asia&gordonisko']Wszystkiego najlepszego! :lol::klacz::tort::BIG::new-bday::laola::laola: :laola::beerchug::drink1::cunao::pepsi::knajpa:[/quote] [quote name='Dagusia1992']Wszystkiego Naj !!! ;*[/quote] [COLOR="Blue"]Dziękuję raz jeszcze :)[/COLOR] Quote
Tepes Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'][SIZE=4][COLOR=Red]Wszystkiego najlepszego kochana :):) nie wiem czego mam ci życzyć wiec tak w skrócie: * spełnienia marzeń * pociechy z bona * powodzenia w nowej szkole * miłości * chłopaka * dużo szczęścia * no i wszystkiego czego tylko zapragniesz[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black] :laola:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black] :iloveyou::BIG:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:bday:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:new-bday::tort:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:sweetCyb:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:cunao:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:Rose:[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:multi:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:smilecol:[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:buzi: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:knajpa:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=1][COLOR=Black]:beerchug:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote] [quote name='basia bonnie'][CENTER]Wszystkiego najlepszego!!! :smilecol: :tort::cunao::tort: [/CENTER] [/quote] [quote name='infers1995']Wszystkiego naj... naj ... naj...:BIG::drinking::drinking::drinking:[/quote] [COLOR="Blue"] I dziękuję ponownie. [/COLOR] Quote
Tepes Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Martunia']A gdzie to się nam solenizantka podziała? :candle:[/quote] [quote name='xxSweetGirl93xx']pewnie odsypia po imprezce:D:D hehe:) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [COLOR="Blue"]Niestety, ale wczoraj dopadło mnie zatrucie pokarmowe, cały dzień byłam w łóżku, wymiotowałam, miałam gorączkę i niestety, ale nawet nie miałam siły wstać na komputer, wybaczcie :([/COLOR] Quote
agaciaaa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Spełnienia marzeń życze! I zdrówka :) Fotki super, przepiękne widoczki :loveu: Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 oj biedna anula...:( nieładnie że ci sie nie chce do nas zagladac ale wybaczamy:) Quote
Tepes Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [COLOR=Blue]Oj bardzo chciałam ale niestety nie miałam sił ... Dziś może fotki będą jak dgm będzie mi działać:) [/COLOR] Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 o super:D:D hih:) juz sie doczekac nie moge bonka:D dawno go nie widziałam:) Quote
Tepes Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [COLOR=Blue]Jak dawno go nie widziałaś wróć się parę stron do tyłu nic się nie zmienił:P [/COLOR] Quote
Tepes Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [COLOR=Blue]Pięknieje z dnia na dzień:D Jak mi dgm będzie działać to na pewno wstawie:) [/COLOR] Quote
Tepes Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [COLOR=Blue]Mi co chwile dogo nie działa i to jest straszne:( Dziś dopiero 1 raz mi zadziałało mam nadzieję że jak wróce ze spaceru dalej będzie działać:D [/COLOR] Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 TO super:D:D oby działała:):) chociaz wiesz co ci powiem juz piekniejszym niż on jest być nie można:):) czekam niecierpliwie:) Quote
Martunia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Witaj. :hand: Cieszę się, że jest już lepiej. :) Czekamy na zdjęcia Boneczka, mam nadzieję, że Dogo nie będzie robiło Ci żadnych 'figlów' i będziesz mogła spokojnie dać tutaj zdjęcia. ;) Quote
Tepes Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [COLOR=Blue]No no na szczęście na razie dogo działa a fotek ni mai:) [/COLOR] Quote
Tepes Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [IMG]http://i26.tinypic.com/s30pk7.jpg[/IMG] [COLOR=Blue]No to tylko jedna We wtorek mam wolne to postaram się dać dużo więcej:) [/COLOR] Quote
Recommended Posts