Tepes Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [COLOR="blue"]a Ty myślisz czy jo wiem trzeba tam zadzownić i sie dowiedzieć:evil_lol: jo jest genialno:D[/COLOR] Quote
Culineo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]a Ty myślisz czy jo wiem trzeba tam zadzownić i sie dowiedzieć:evil_lol: jo jest genialno:D[/COLOR][/QUOTE] nie no nie ma jak to złożyć papiery na inny kierunek xd a na co patrzyli na maturze w sensie przedmioty:D Quote
Avaloth Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ty, Culineo, jaki masz avatar full wypas:loveu::evil_lol: Za to baner nie podlinkowany, i niby jak ja mam do Twojej galerii wchodzić? Anuś, gratuluję xd to nie myśl, tylko dzwoń tam od razu i się dowiedz! Może na razie nie będzie problemu z przeniesieniem, albo to oni się pomylili. Ale to możliwe jest żebyś wpisała biologia zamiast ochrona środowiska? Bo u mnie przy składaniu papierów trza było wypełnić taki papierek i tam się wszystki wpisywało, więc trudno by się pomylić. Quote
Culineo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Avaloth']Ty, Culineo, jaki masz avatar full wypas:loveu::evil_lol: Za to baner nie podlinkowany, i niby jak ja mam do Twojej galerii wchodzić?[/QUOTE] [B]se zasubskrybować trza było :D admin ma mi podlinkować :D[/B] Quote
Avaloth Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='klaudusia0219'][B]se zasubskrybować trza było :D admin ma mi podlinkować :D[/B][/QUOTE] sama se nie umiesz siroto? :D mam, mam, ale jednak klikanie w baner większą radość przynosi :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']nie no nie ma jak to złożyć papiery na inny kierunek xd a na co patrzyli na maturze w sensie przedmioty:D[/QUOTE] [COLOR=blue]już jest ok:evil_lol: na Uniwersytecie Śląskim tam na co składałch to na wszystko;)[/COLOR] [quote name='Avaloth']Ty, Culineo, jaki masz avatar full wypas:loveu::evil_lol: Za to baner nie podlinkowany, i niby jak ja mam do Twojej galerii wchodzić? Anuś, gratuluję xd to nie myśl, tylko dzwoń tam od razu i się dowiedz! Może na razie nie będzie problemu z przeniesieniem, albo to oni się pomylili. Ale to możliwe jest żebyś wpisała biologia zamiast ochrona środowiska? Bo u mnie przy składaniu papierów trza było wypełnić taki papierek i tam się wszystki wpisywało, więc trudno by się pomylić.[/QUOTE] [COLOR=blue]z Hanibalem mi sie tyn av skojarzył:evil_lol: dobra już jest wszystko jasne ida normalnie na ochrona środowiska:evil_lol:[/COLOR] Quote
Culineo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Avaloth']sama se nie umiesz siroto? :D mam, mam, ale jednak klikanie w baner większą radość przynosi :evil_lol:[/QUOTE] [B]umiem, ale coś mi nie chce zahasać :D radość kurde jak w święta :D [/B] [quote name='Tepes'][COLOR=blue]już jest ok:evil_lol: na Uniwersytecie Śląskim tam na co składałch to na wszystko;)[/COLOR] [COLOR="black"] [B]na wszystko ? ;o[/B] [/COLOR] [COLOR=blue]z Hanibalem mi sie tyn av skojarzył:evil_lol: dobra już jest wszystko jasne ida normalnie na ochrona środowiska:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] [B]a jak :D moj pies to morderca przecież :D no i dobrze :D[/B] Quote
Tepes Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [COLOR=blue]ta na wszystko;) na politechnice na socjologia był wos (kerego nie zdawałach) i angol i tak sie dostałach:evil_lol: a na zootechnice ino biola no ba, że morderca jo sie boja zasnąć:evil_lol:[/COLOR] Quote
Culineo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]ta na wszystko;) na politechnice na socjologia był wos (kerego nie zdawałach) i angol i tak sie dostałach:evil_lol: a na zootechnice ino biola no ba, że morderca jo sie boja zasnąć:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] na zoo się dostałaś tez ? :D bój się bój :D mnie i Iśki też, bo na zlocie masz być bodnięta w nere i walnięta laciem :D:D Quote
Tepes Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [COLOR="blue"]na zootechnika byłach na rezerwie i niestety...a tak chciałach iś... na ochrona ida no bo cza gdzieś iś matko to jo tego nie przeżyja na pewno:evil_lol:[/COLOR] Quote
Culineo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]na zootechnika byłach na rezerwie i niestety...a tak chciałach iś... na ochrona ida no bo cza gdzieś iś matko to jo tego nie przeżyja na pewno:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] a za rok bedziesz próbować ? :) życie :diabloti: Quote
Tepes Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [COLOR="blue"]nie wiem zobocza, możliwe że ja;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [QUOTE]bój się bój :-D mnie i Iśki też, bo na zlocie masz być bodnięta w nere i walnięta laciem :-D:-D[/QUOTE] jeje ale będzie zabawa, już się nie mogę doczekać :loveu: Culineo, musimy wcześniej jakiś plan ustalić, w jakiej kolejności etc. żeby ją wykończyć :diabloti: Quote
Culineo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Avaloth']jeje ale będzie zabawa, już się nie mogę doczekać :loveu: Culineo, musimy wcześniej jakiś plan ustalić, w jakiej kolejności etc. żeby ją wykończyć :diabloti:[/QUOTE] hahah wyobraź sobie ona stoi i ty ją laciem, a ja w nere i tak na zmaine :D hahahah :evil_lol: no a jak zginie marnie :diabloti: Quote
Tepes Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='Avaloth']jeje ale będzie zabawa, już się nie mogę doczekać :loveu: Culineo, musimy wcześniej jakiś plan ustalić, w jakiej kolejności etc. żeby ją wykończyć :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue]ja Iś spiskujesz przeciw mie pilnuj sie:diabloti:[/COLOR] [quote name='klaudusia0219']hahah wyobraź sobie ona stoi i ty ją laciem, a ja w nere i tak na zmaine :D hahahah :evil_lol: no a jak zginie marnie :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue]ym ależ gustowny plan:loveu::loveu::evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']hahah wyobraź sobie ona stoi i ty ją laciem, a ja w nere i tak na zmaine :D hahahah :evil_lol: no a jak zginie marnie :diabloti:[/QUOTE] hiohiohiohihohihohiohihohiho :diabloti::evil_lol: [QUOTE][COLOR=blue]ja Iś spiskujesz przeciw mie pilnuj sie:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] ja za rok jadę na zlot z moim, jeszcze nie moim ale ci, super psem, ona mnie obroni przed Tobą :cool3::loveu: Quote
Tepes Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='Avaloth']hiohiohiohihohihohiohihohiho :diabloti::evil_lol: ja za rok jadę na zlot z moim, jeszcze nie moim ale ci, super psem, ona mnie obroni przed Tobą :cool3::loveu:[/QUOTE] [COLOR=blue]matko jako radocha:evil_lol: a Ty sie pilnuj bo jo mom pittbulopodhalana i możliwe, że pojedzie ino auto trze załatwić:diabloti:[/COLOR] Quote
Culineo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 mój i tak wykosi wasze dwa więc skończcie licytacje :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']mój i tak wykosi wasze dwa więc skończcie licytacje :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue]no nie wiem zdaniem niektórych dwa lata temu na zlocie zagryz spanielka wiec hmm moc jest po naszy stronie:diabloti:[/COLOR] Quote
Culineo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no nie wiem zdaniem niektórych dwa lata temu na zlocie zagryz spanielka wiec hmm moc jest po naszy stronie:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] chcesz zrobić walki psów? :diabloti: sprawdzimy który to taki słodziak :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']chcesz zrobić walki psów? :diabloti: sprawdzimy który to taki słodziak :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue] o widzisz i momy zabwa na kolejny zlot:diabloti:[/COLOR] Quote
Culineo Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue] o widzisz i momy zabwa na kolejny zlot:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] my se zawsze zajęcie znajdziemy :diabloti: Quote
Tepes Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [COLOR=blue]cza se jakoś radzić:evil_lol: ale mój już bydzie emeryt to bydzie mioł mniejsze szanse:evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Twój to w ogóle, się ostatnio dowiedziałam że 5cio letnie psy sa stare i nie da się ich nic nauczyć, ja nie wiem czemu Ty Bonka jeszcze męczysz w ogóle.. :shake::roll: Ej no, a Dicia się z kim pobije? Przecież nie będzie się z facetami lać, bo nie przystoi! O wiem, ona się z Maszą na pewno dogada w tej kwestii:diabloti: niahc, niach, ale będzie zabawy:loveu: Może jeszcze Chestera wezmę, będzie śmieszniej, pozagania małe pieski i popadają na zawał :loveu: Quote
C&B Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 O, walki psów na następnym zlocie, to biorę Pradę, niech jej taka rozrywka nie omija! :loveu: Quote
Recommended Posts