Tepes Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [COLOR=blue]no widzisz:evil_lol: pogoda zaś super...jedyn dzien było fajnie i zaś leje i zimno...co to sie dzieje matko... [/COLOR] Quote
Tepes Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='klaudusia0219']a u nas gorąco i słonko :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue]o widzisz jak wom fajnie... jo se siedza w doma nudza sie i oglądom seriale:evil_lol: z psem to gumioczki i wio na polko:D[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]o widzisz jak wom fajnie... jo se siedza w doma nudza sie i oglądom seriale:evil_lol: z psem to gumioczki i wio na polko:D[/COLOR][/QUOTE] ja stwierdziłam, że 'na pole to się chodzi ziemniaki siać' :diabloti: i się ze mnie śmaili w domku , że ziemniaków się nie sieje :(... i była kłótnia, że się chodzi na dwór a nie na pole :) ale nikt nie wygrał sporu :D Quote
Avaloth Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 I tak chodzenie na pole jest jedynym słusznym stwierdzeniem Ja tez wiedziałam wcześniej, acz chyba było ciut inaczej (że róża była jakoś obok czy dookoła, nie jako główka?). Quote
Tepes Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='klaudusia0219']ja stwierdziłam, że 'na pole to się chodzi ziemniaki siać' :diabloti: i się ze mnie śmaili w domku , że ziemniaków się nie sieje :(... i była kłótnia, że się chodzi na dwór a nie na pole :) ale nikt nie wygrał sporu :D[/QUOTE] [COLOR="blue"]ale na pole w sensie no na autentyczne pole co pomiędzy dróżkami rośnie jakieś zboże:evil_lol: a tak to na plac:diabloti:[/COLOR] [quote name='Avaloth']I tak chodzenie na pole jest jedynym słusznym stwierdzeniem Ja tez wiedziałam wcześniej, acz chyba było ciut inaczej (że róża była jakoś obok czy dookoła, nie jako główka?).[/QUOTE] [COLOR="blue"]ta miała być obok jakby połączenie z bokiem wiolo ale jednak główka bydzie lepszo;)[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]ale na pole w sensie no na autentyczne pole co pomiędzy dróżkami rośnie jakieś zboże:evil_lol: a tak to na plac:diabloti:[/COLOR] [B]co ty na wsi mieszkasz? :D[/B] [COLOR="blue"]ta miała być obok jakby połączenie z bokiem wiolo ale jednak główka bydzie lepszo;)[/COLOR][/QUOTE] [B]a jak ci zrobią projekt to nam zeskanujesz i pokażesz ? :diabloti:[/B] Quote
polciuaa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Sweet']Anula zje*ałaś :diabloti: Trzeba było im nie mówić :evil_lol: Już były blisko :evil_lol:[/QUOTE] taa, na pewno bym to wszystko wymyśliła sama nagle. ;d [quote name='klaudusia0219']a u nas gorąco i słonko :evil_lol:[/QUOTE] nie wkurzaj mnie, u nas leje i leje, tylko w sobote bylo ciepło, a tak deszcz non stop. -.- [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]ale na pole w sensie no na autentyczne pole co pomiędzy dróżkami rośnie jakieś zboże:evil_lol: [B]a tak to na plac[/B]:diabloti:[/COLOR] [COLOR="blue"]ta miała być obok jakby połączenie z bokiem wiolo ale jednak główka bydzie lepszo;)[/COLOR][/QUOTE] teraz to dowaliłaś najlepiej z nas wszystkich. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [quote name='klaudusia0219'][B]a jak ci zrobią projekt to nam zeskanujesz i pokażesz ? :diabloti:[/B][/QUOTE] [COLOR=blue]nie, mieszkom w bloku ale za blokami mom pola:)[/COLOR] [COLOR=blue]ta zeskanuja abo fotka wstawia jada w czwartek najprawdopodobni[/COLOR] [quote name='dogomanka_']taa, na pewno bym to wszystko wymyśliła sama nagle. ;d nie wkurzaj mnie, u nas leje i leje, tylko w sobote bylo ciepło, a tak deszcz non stop. -.- teraz to dowaliłaś najlepiej z nas wszystkich. :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue]no wiesz co jo w Ciebie nie wątpiłach ale cóż:diabloti: no co:evil_lol: jak ida na pole to ida na POLE a tak to sie chodzi na plac:evil_lol:[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 aa szprytnie :) już w czwartek ? :)a tatuaż kiedy ? :D Quote
Tepes Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [COLOR=blue]no widzisz lans:evil_lol: choc jo bych wolała na wsi mieszkać nie wiem to od facecika bydzie zależało kiedy mi termin do;)[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no widzisz lans:evil_lol: choc jo bych wolała na wsi mieszkać nie wiem to od facecika bydzie zależało kiedy mi termin do;)[/COLOR][/QUOTE] ja bym wolała mieszkać na wsi pod dużym mmiastem :D aaa... :) Quote
Tepes Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [quote name='klaudusia0219']ja bym wolała mieszkać na wsi pod dużym mmiastem :D aaa... :)[/QUOTE] [COLOR=blue]jo najlepi na jakimś zadupiu i odludziu w górach;) auto mieć i dojedziesz se spokojnie wszędzie;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]jo najlepi na jakimś zadupiu i odludziu w górach;) auto mieć i dojedziesz se spokojnie wszędzie;)[/COLOR][/QUOTE] Godzinę w jedną stronę, 100-200zł za benzynę dziennie Mi w sumie idealnie jak mieszkam, wieś a do centrum miasta samochodkiem 15 min jak korków nie ma. Żeby jeszcze ludzie tu mieszkali inni i żebym miała gdzie chodzić z psem na spacery to by było miodzio :D W sumie z jednej strony marzy mi się zamieszkać gdzieś na zadupiu, ale po tylu latach spędzonych w sąsiedztwie dużego miasta chyba bym nie umiała się przestawić, że wszystkiego nie ma pod ręką. Quote
Tepes Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [quote name='Avaloth']Godzinę w jedną stronę, 100-200zł za benzynę dziennie Mi w sumie idealnie jak mieszkam, wieś a do centrum miasta samochodkiem 15 min jak korków nie ma. Żeby jeszcze ludzie tu mieszkali inni i żebym miała gdzie chodzić z psem na spacery to by było miodzio :D W sumie z jednej strony marzy mi się zamieszkać gdzieś na zadupiu, ale po tylu latach spędzonych w sąsiedztwie dużego miasta chyba bym nie umiała się przestawić, że wszystkiego nie ma pod ręką.[/QUOTE] [COLOR=blue]to cza zainwestować w bogatego chłopa i po sprawie:evil_lol: u Ciebie jak i u moi ciotki jest za duże skupisko domków i sąsiadów nie lubia tego strasznie...[/COLOR] Quote
dog193 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='klaudusia0219'] teraz czekamy na węża Ewy :diabloti:[/QUOTE] I się nie doczekacie, włahahahaha :diabloti: To słodka tajemnica :razz: Quote
Tepes Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [quote name='dog193']I się nie doczekacie, włahahahaha :diabloti: To słodka tajemnica :razz:[/QUOTE] [COLOR=blue] hahaha Tyś jest udano:diabloti:[/COLOR] Quote
Talia Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='dog193']I się nie doczekacie, włahahahaha :diabloti: To słodka tajemnica :razz:[/QUOTE] Ewa - Proszę Pana - Wąż ... mam dziwne skojarzenia :diabloti: Quote
Tepes Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='Talia']Ewa - Proszę Pana - Wąż ... mam dziwne skojarzenia :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: [COLOR=blue]byłach tam dzisiej już som dojazd mie wykończył i szukanie tego...facecik spoko ale coś nachodza mie wątpliwości czy nie podjełach ty decyzji za szybko...i chyba poczekom na razie, bo od początku jakoś myślałach tattoo abo obiektyw nowy i nie do końca sie zdecydowałach, nie wiem ale wydaje mi sie że po prostu lepi poczekać nie robic nić na hop siup[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 mi się wydaje, że lepiej poczekać, bo może jeszcze cos ci się odwidzi i będziesz chciała zmienić koncepcje :D a tatuaz nie ucieknie :D Quote
Tepes Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [COLOR=blue]no właśnie i o to chodzi, ze nie ucieknie! na razie nie wiem zobocza;)[/COLOR] Quote
dog193 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Talia']Ewa - Proszę Pana - Wąż ... mam dziwne skojarzenia[/QUOTE] Zły trop :diabloti: Quote
Talia Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='dog193']Zły trop :diabloti:[/QUOTE] Akurat :shake: Ja tam jestem za obiektywem, jak się znudzi to sprzedaż :D Quote
Tepes Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [COLOR=blue]ta ino jak zoboczyłach cena obiektywu sigmy do Olympusa to sie załomałach... myślałach, że bydzie sie mieścił w cenie całt reszty Canona, Nikona itd...[/COLOR] Quote
Avaloth Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 A w używanych nie szukasz? Bo te które masz chyba są używane, no nie? I Chyba wszystko z nimi w porządku? Quote
Recommended Posts