Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='klaudusia0219']a u nas gorąco i słonko :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=blue]o widzisz jak wom fajnie...
jo se siedza w doma nudza sie i oglądom seriale:evil_lol:
z psem to gumioczki i wio na polko:D[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]o widzisz jak wom fajnie...
jo se siedza w doma nudza sie i oglądom seriale:evil_lol:
z psem to gumioczki i wio na polko:D[/COLOR][/QUOTE]

ja stwierdziłam, że 'na pole to się chodzi ziemniaki siać' :diabloti: i się ze mnie śmaili w domku , że ziemniaków się nie sieje :(...
i była kłótnia, że się chodzi na dwór a nie na pole :) ale nikt nie wygrał sporu :D

Posted

I tak chodzenie na pole jest jedynym słusznym stwierdzeniem

Ja tez wiedziałam wcześniej, acz chyba było ciut inaczej (że róża była jakoś obok czy dookoła, nie jako główka?).

Posted

[quote name='klaudusia0219']ja stwierdziłam, że 'na pole to się chodzi ziemniaki siać' :diabloti: i się ze mnie śmaili w domku , że ziemniaków się nie sieje :(...
i była kłótnia, że się chodzi na dwór a nie na pole :) ale nikt nie wygrał sporu :D[/QUOTE]

[COLOR="blue"]ale na pole w sensie no na autentyczne pole co pomiędzy dróżkami rośnie jakieś zboże:evil_lol:
a tak to na plac:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Avaloth']I tak chodzenie na pole jest jedynym słusznym stwierdzeniem

Ja tez wiedziałam wcześniej, acz chyba było ciut inaczej (że róża była jakoś obok czy dookoła, nie jako główka?).[/QUOTE]
[COLOR="blue"]ta miała być obok jakby połączenie z bokiem wiolo ale jednak główka bydzie lepszo;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"]ale na pole w sensie no na autentyczne pole co pomiędzy dróżkami rośnie jakieś zboże:evil_lol:
a tak to na plac:diabloti:[/COLOR]

[B]co ty na wsi mieszkasz? :D[/B]

[COLOR="blue"]ta miała być obok jakby połączenie z bokiem wiolo ale jednak główka bydzie lepszo;)[/COLOR][/QUOTE]

[B]a jak ci zrobią projekt to nam zeskanujesz i pokażesz ? :diabloti:[/B]

Posted

[quote name='Sweet']Anula zje*ałaś :diabloti:
Trzeba było im nie mówić :evil_lol: Już były blisko :evil_lol:[/QUOTE]
taa, na pewno bym to wszystko wymyśliła sama nagle. ;d

[quote name='klaudusia0219']a u nas gorąco i słonko :evil_lol:[/QUOTE]
nie wkurzaj mnie, u nas leje i leje, tylko w sobote bylo ciepło, a tak deszcz non stop. -.-

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"]ale na pole w sensie no na autentyczne pole co pomiędzy dróżkami rośnie jakieś zboże:evil_lol:
[B]a tak to na plac[/B]:diabloti:[/COLOR]

[COLOR="blue"]ta miała być obok jakby połączenie z bokiem wiolo ale jednak główka bydzie lepszo;)[/COLOR][/QUOTE]

teraz to dowaliłaś najlepiej z nas wszystkich. :evil_lol:

Posted

[quote name='klaudusia0219'][B]a jak ci zrobią projekt to nam zeskanujesz i pokażesz ? :diabloti:[/B][/QUOTE]
[COLOR=blue]nie, mieszkom w bloku ale za blokami mom pola:)[/COLOR]
[COLOR=blue]ta zeskanuja abo fotka wstawia jada w czwartek najprawdopodobni[/COLOR]

[quote name='dogomanka_']taa, na pewno bym to wszystko wymyśliła sama nagle. ;d

nie wkurzaj mnie, u nas leje i leje, tylko w sobote bylo ciepło, a tak deszcz non stop. -.-

teraz to dowaliłaś najlepiej z nas wszystkich. :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=blue]no wiesz co jo w Ciebie nie wątpiłach ale cóż:diabloti:
no co:evil_lol: jak ida na pole to ida na POLE a tak to sie chodzi na plac:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[COLOR=blue]no widzisz lans:evil_lol: choc jo bych wolała na wsi mieszkać
nie wiem to od facecika bydzie zależało kiedy mi termin do;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]no widzisz lans:evil_lol: choc jo bych wolała na wsi mieszkać
nie wiem to od facecika bydzie zależało kiedy mi termin do;)[/COLOR][/QUOTE]

ja bym wolała mieszkać na wsi pod dużym mmiastem :D
aaa... :)

Posted

[quote name='klaudusia0219']ja bym wolała mieszkać na wsi pod dużym mmiastem :D
aaa... :)[/QUOTE]
[COLOR=blue]jo najlepi na jakimś zadupiu i odludziu w górach;) auto mieć i dojedziesz se spokojnie wszędzie;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]jo najlepi na jakimś zadupiu i odludziu w górach;) auto mieć i dojedziesz se spokojnie wszędzie;)[/COLOR][/QUOTE]
Godzinę w jedną stronę, 100-200zł za benzynę dziennie

Mi w sumie idealnie jak mieszkam, wieś a do centrum miasta samochodkiem 15 min jak korków nie ma. Żeby jeszcze ludzie tu mieszkali inni i żebym miała gdzie chodzić z psem na spacery to by było miodzio :D W sumie z jednej strony marzy mi się zamieszkać gdzieś na zadupiu, ale po tylu latach spędzonych w sąsiedztwie dużego miasta chyba bym nie umiała się przestawić, że wszystkiego nie ma pod ręką.

Posted

[quote name='Avaloth']Godzinę w jedną stronę, 100-200zł za benzynę dziennie

Mi w sumie idealnie jak mieszkam, wieś a do centrum miasta samochodkiem 15 min jak korków nie ma. Żeby jeszcze ludzie tu mieszkali inni i żebym miała gdzie chodzić z psem na spacery to by było miodzio :D W sumie z jednej strony marzy mi się zamieszkać gdzieś na zadupiu, ale po tylu latach spędzonych w sąsiedztwie dużego miasta chyba bym nie umiała się przestawić, że wszystkiego nie ma pod ręką.[/QUOTE]
[COLOR=blue]to cza zainwestować w bogatego chłopa i po sprawie:evil_lol:
u Ciebie jak i u moi ciotki jest za duże skupisko domków i sąsiadów nie lubia tego strasznie...[/COLOR]

Posted

[quote name='dog193']I się nie doczekacie, włahahahaha :diabloti: To słodka tajemnica :razz:[/QUOTE]
[COLOR=blue] hahaha Tyś jest udano:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='dog193']I się nie doczekacie, włahahahaha :diabloti: To słodka tajemnica :razz:[/QUOTE]
Ewa - Proszę Pana - Wąż ... mam dziwne skojarzenia

:diabloti:

Posted

[quote name='Talia']Ewa - Proszę Pana - Wąż ... mam dziwne skojarzenia

:diabloti:[/QUOTE]
:diabloti:

[COLOR=blue]byłach tam dzisiej już som dojazd mie wykończył i szukanie tego...facecik spoko ale coś
nachodza mie wątpliwości czy nie podjełach ty decyzji za szybko...i chyba poczekom na razie, bo
od początku jakoś myślałach tattoo abo obiektyw nowy i nie do końca
sie zdecydowałach, nie wiem ale wydaje mi sie że po prostu lepi poczekać nie robic nić na hop siup[/COLOR]

Posted

[quote name='dog193']Zły trop :diabloti:[/QUOTE]
Akurat :shake:

Ja tam jestem za obiektywem, jak się znudzi to sprzedaż :D

Posted

[COLOR=blue]ta ino jak zoboczyłach cena obiektywu sigmy do Olympusa to sie załomałach...
myślałach, że bydzie sie mieścił w cenie całt reszty Canona, Nikona itd...[/COLOR]