Sweet Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]nie wiem jaki Ci limit podawałach ale chyba ja przynajmi mi cena odpowiado;) ta ino moja mama pokozała taki na około 5cm:evil_lol: e tam 10 w te czy wewte:D[/COLOR][/QUOTE] Mówiłaś że do 300 ;) No pewnie nawet nie zauważy różnicy :diabloti: 10 cm więcej to tyle co nic ;) [quote name='dog193']Ja się domyślam, jaki chcesz wzór :D[/QUOTE] A ja wiem :D Quote
Tepes Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='dogomanka_']po fakcie już nie będzie mogła nic zrobić i tak. :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue]no:diabloti:[/COLOR] [quote name='dog193']Ja się domyślam, jaki chcesz wzór :D[/QUOTE] :diabloti: [quote name='Sweet']Mówiłaś że do 300 ;) No pewnie nawet nie zauważy różnicy :diabloti: 10 cm więcej to tyle co nic ;) [/QUOTE] [COLOR=blue]no tak padoł ze o 200 do 350;)[/COLOR] [COLOR=blue]ale dokładni wyceni jak zrobi projekt[/COLOR] Quote
polciuaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 wszyscy wiedzą lub się domyślają, tylko ja jak ta lama nie wiem. :< :diabloti: Quote
Culineo Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='dogomanka_']wszyscy wiedzą lub się domyślają, tylko ja jak ta lama nie wiem. :< :diabloti:[/QUOTE] ja tez nie wiem ! powiedz nam :diabloti: a gdzie chcesz? :) Quote
polciuaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='klaudusia0219']ja tez nie wiem ! powiedz nam :diabloti: a gdzie chcesz? :)[/QUOTE] właśnie, powiedz nam! :D Quote
dog193 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='klaudusia0219'] a gdzie chcesz? :)[/QUOTE] Na prawym pośladku :diabloti: Quote
Bewarka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Witam! Zapraszam do mnie. :evil_lol: Ja nie wiem jaki, ale Anula mi pokaże :D [SIZE=1]chyba[/SIZE] Quote
Tepes Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='dogomanka_']wszyscy wiedzą lub się domyślają, tylko ja jak ta lama nie wiem. :< :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue]so sad:diabloti:[/COLOR] [quote name='klaudusia0219']ja tez nie wiem ! powiedz nam :diabloti: a gdzie chcesz? :)[/QUOTE] [COLOR=blue] nie:diabloti: środek plecków[/COLOR] [quote name='dog193']Na prawym pośladku :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue]na czole:diabloti:[/COLOR] [quote name='Bewarka']Witam! Zapraszam do mnie. :evil_lol: Ja nie wiem jaki, ale Anula mi pokaże :D [SIZE=1]chyba[/SIZE][/QUOTE] [COLOR=blue]haha sposio:diabloti: moga powiedzieć a nie pokozać bo wymysł jest mój i dopiero trzeba to stworzyć;)[/COLOR] Quote
Tepes Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='klaudusia0219']środek czy dół? :D[/QUOTE] [COLOR=blue]w sumie to między łopatkami może trocha wyży z przejściem na szyja;)[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]w sumie to między łopatkami może trocha wyży z przejściem na szyja;)[/COLOR][/QUOTE] fajne miejsce :) jak już wymyślisz i się namyślisz to powiedz :) co i jak ;] Quote
polciuaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Tepes'] moga powiedzieć a nie pokozać bo wymysł jest mój i dopiero trzeba to stworzyć;)[/COLOR][/QUOTE] to dawaj, opowiadaj jak ma to coś wyglądać. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [COLOR=blue]nie powiem jak mo wyglądać:evil_lol: a gadzie ostatnio byłach, kaj uciekłach ze zlotu:evil_lol? to trocha powinno dać Wom do myślenia:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 One i tak się nie domyślą :evil_lol: Zresztą gdybym nie wiedziała, też bym się nie domyśliła :diabloti: Quote
Tepes Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='Sweet']One i tak się nie domyślą :evil_lol: Zresztą gdybym nie wiedziała, też bym się nie domyśliła :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue]widza, że wątpisz w nie:evil_lol:[/COLOR] Quote
polciuaa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]widza, że wątpisz w nie:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] ja też w siebie wątpie bo nie czaje dalej. :evil_lol: Quote
Culineo Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 wytatułujesz sobie 'Jarocin Festiwal 2011' ? :evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='klaudusia0219']wytatułujesz sobie 'Jarocin Festiwal 2011' ? :evil_lol:[/QUOTE] szłam w tym samym kierunku ale to chyba troche głupie. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='dogomanka_']szłam w tym samym kierunku ale to chyba troche głupie. :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue] powiem, że nie trocha:diabloti:[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue] powiem, że nie trocha:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] nie mów, ze Apocaliptyke? :) to by było..dziwne, bo moze kiedyś przestaniesz ją lubić xd ale nie wiem co innego :D Quote
Tepes Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [COLOR="blue"]blisko:evil_lol: wątpia, że przestana ale to godom bydzie połączenie 3 rzeczy wiolonczela- Apocalyptica<3 i ogólnie jako muzyka czyli nieodłączno część mojego życia zamiast główki wiolonczeli KWIAT- czyli po polskiemu moje imie:D i wokół szyjki wiolonczeli wąż o wężu może powiedzieć Ewa:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Anula zje*ałaś :diabloti: Trzeba było im nie mówić :evil_lol: Już były blisko :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='Sweet']Anula zje*ałaś :diabloti: Trzeba było im nie mówić :evil_lol: Już były blisko :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="blue"]wal sie:diabloti:[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]blisko:evil_lol: wątpia, że przestana ale to godom bydzie połączenie 3 rzeczy wiolonczela- Apocalyptica<3 i ogólnie jako muzyka czyli nieodłączno część mojego życia zamiast główki wiolonczeli KWIAT- czyli po polskiemu moje imie:D i wokół szyjki wiolonczeli wąż o wężu może powiedzieć Ewa:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] fajneeee :) i dobrze, że nie nie dosłowne znaczenie wszystkiego :) teraz czekamy na węża Ewy :diabloti: Quote
Martunia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 ja też wcześniej wiedziałam i się nie chwalę :P:P Quote
Recommended Posts