Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='klaudusia0219']też chcę taką !! <3[/QUOTE]
nie ma tak dobrze :evil_lol:

[quote name='Tepes']

[COLOR="blue"]i moim zdaniem to jest dobre podejście zawsze ji to godom moje ciało i jo sie mom dobrze w nim czuć itd a łona swoje nie bo sie nie byda oszpecać[/COLOR][/QUOTE]
a ja kocham moją mamę :loveu: :razz:

EDIT:

Sweet- hahaha, u mnie aż tak hardcorowo nie ma. :evil_lol:

Posted

[COLOR="blue"]no ale niestety tu już nic nie poradzisz -.-
a z tatą jeszcze gorzy z nim to już wcale na tyn temat nie godom bo wiecznie jest nie[/COLOR]

Posted

[quote name='dogomanka_']
Sweet- hahaha, u mnie aż tak hardcorowo nie ma. :evil_lol:[/QUOTE]

No wiesz moja mama ma kolczyk w języku :evil_lol: :diabloti:
Co tam tatuaż :diabloti:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"]no ale niestety tu już nic nie poradzisz -.-
a z tatą jeszcze gorzy z nim to już wcale na tyn temat nie godom bo wiecznie jest nie[/COLOR][/QUOTE]

mój na uszy tak reszta nieee, mama nieee na wszystko xd

Posted

[quote name='Sweet']No wiesz moja mama ma kolczyk w języku :evil_lol: :diabloti:
Co tam tatuaż :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR="blue"] coooooooooooooo ło matko:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"]no ale niestety tu już nic nie poradzisz -.-
a z tatą jeszcze gorzy z nim to już wcale na tyn temat nie godom bo wiecznie jest nie[/COLOR][/QUOTE]
ja to z ojcem nawet o takich rzeczach nei gadam, jak sobei zrobie coś to on i tak nie zauwazy, w końcu to facet jest :evil_lol:

[quote name='Sweet']No wiesz moja mama ma kolczyk w języku :evil_lol: :diabloti:
Co tam tatuaż :diabloti:[/QUOTE]

moja by nie chciała, ale do mnie nic nie ma w tym temacie. :razz:

Posted

[quote name='dogomanka_']ja to z ojcem nawet o takich rzeczach nei gadam, jak sobei zrobie coś to on i tak nie zauwazy, w końcu to facet jest :evil_lol:

moja by nie chciała, ale do mnie nic nie ma w tym temacie. :razz:[/QUOTE]
[COLOR="blue"] ale jakby zauważył to by był mój koniec:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"] ale jakby zauważył to by był mój koniec:evil_lol:
[/COLOR][/QUOTE]

ee, wcale nie. :evil_lol: zanim by zauważył to już by mi 18stka stukła, a wtedy by se mógł :evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"]mi już downo stukła i by se móg... z doma mie wywalić i to nie na żarty:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

ojjj tam :D narzekasz :D

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"]mi już downo stukła i by se móg... z doma mie wywalić i to nie na żarty:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

haha to co sie przejmujesz, zrób se tatuaż gdzie chcesz, kolczyka tez, jedynie pod mostem wylądujesz, pff taka strata :evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"]haha no a co tam pod mostem tyż fajnie a teroz to ciepło jeszcze:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

taa, a jak Ci w zime bedzie zimno to możesz wbić do mnie, dam Ci ciepły kącik w piwnicy :evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"] coooooooooooooo ło matko:evil_lol:
[/COLOR][/QUOTE]

No niestety :evil_lol:

[quote name='dogomanka_']moja by nie chciała, ale do mnie nic nie ma w tym temacie. :razz:[/QUOTE]

;) To dobrze:) przynajmniej ci nie zabrania :)

Posted

[quote name='dogomanka_']znaj łaskę burżuazji :evil_lol:[/QUOTE]
:diabloti:

[COLOR=blue]uuu trzeba sie ugodać na termin zrobienia projektu tatuażu:diabloti:[/COLOR]

Posted

[COLOR=blue]ja cena mniej więcy już znom;)

moja mama tak na początku e nie że nie chce nic słyszeć o tatuażu ale jak bydzie maluuutki to ok jap malutki na 15 cm:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]ja cena mniej więcy już znom;)

moja mama tak na początku e nie że nie chce nic słyszeć o tatuażu ale jak bydzie maluuutki to ok jap malutki na 15 cm:diabloti:
[/COLOR][/QUOTE]

czyli zmieścisz się w swoim limicie ? :D

haha:D no 15cm to malutki :diabloti:

Posted

[COLOR=blue]nie wiem jaki Ci limit podawałach ale chyba ja przynajmi mi cena odpowiado;)
ta ino moja mama pokozała taki na około 5cm:evil_lol: e tam 10 w te czy wewte:D[/COLOR]