polciuaa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='klaudusia0219']też chcę taką !! <3[/QUOTE] nie ma tak dobrze :evil_lol: [quote name='Tepes'] [COLOR="blue"]i moim zdaniem to jest dobre podejście zawsze ji to godom moje ciało i jo sie mom dobrze w nim czuć itd a łona swoje nie bo sie nie byda oszpecać[/COLOR][/QUOTE] a ja kocham moją mamę :loveu: :razz: EDIT: Sweet- hahaha, u mnie aż tak hardcorowo nie ma. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [COLOR="blue"]no ale niestety tu już nic nie poradzisz -.- a z tatą jeszcze gorzy z nim to już wcale na tyn temat nie godom bo wiecznie jest nie[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='dogomanka_'] Sweet- hahaha, u mnie aż tak hardcorowo nie ma. :evil_lol:[/QUOTE] No wiesz moja mama ma kolczyk w języku :evil_lol: :diabloti: Co tam tatuaż :diabloti: Quote
Culineo Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]no ale niestety tu już nic nie poradzisz -.- a z tatą jeszcze gorzy z nim to już wcale na tyn temat nie godom bo wiecznie jest nie[/COLOR][/QUOTE] mój na uszy tak reszta nieee, mama nieee na wszystko xd Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='Sweet']No wiesz moja mama ma kolczyk w języku :evil_lol: :diabloti: Co tam tatuaż :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="blue"] coooooooooooooo ło matko:evil_lol: [/COLOR] Quote
polciuaa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]no ale niestety tu już nic nie poradzisz -.- a z tatą jeszcze gorzy z nim to już wcale na tyn temat nie godom bo wiecznie jest nie[/COLOR][/QUOTE] ja to z ojcem nawet o takich rzeczach nei gadam, jak sobei zrobie coś to on i tak nie zauwazy, w końcu to facet jest :evil_lol: [quote name='Sweet']No wiesz moja mama ma kolczyk w języku :evil_lol: :diabloti: Co tam tatuaż :diabloti:[/QUOTE] moja by nie chciała, ale do mnie nic nie ma w tym temacie. :razz: Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='dogomanka_']ja to z ojcem nawet o takich rzeczach nei gadam, jak sobei zrobie coś to on i tak nie zauwazy, w końcu to facet jest :evil_lol: moja by nie chciała, ale do mnie nic nie ma w tym temacie. :razz:[/QUOTE] [COLOR="blue"] ale jakby zauważył to by był mój koniec:evil_lol: [/COLOR] Quote
polciuaa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"] ale jakby zauważył to by był mój koniec:evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] ee, wcale nie. :evil_lol: zanim by zauważył to już by mi 18stka stukła, a wtedy by se mógł :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [COLOR="blue"]mi już downo stukła i by se móg... z doma mie wywalić i to nie na żarty:evil_lol:[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]mi już downo stukła i by se móg... z doma mie wywalić i to nie na żarty:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] ojjj tam :D narzekasz :D Quote
polciuaa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]mi już downo stukła i by se móg... z doma mie wywalić i to nie na żarty:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] haha to co sie przejmujesz, zrób se tatuaż gdzie chcesz, kolczyka tez, jedynie pod mostem wylądujesz, pff taka strata :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [COLOR="blue"]haha no a co tam pod mostem tyż fajnie a teroz to ciepło jeszcze:evil_lol:[/COLOR] Quote
polciuaa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]haha no a co tam pod mostem tyż fajnie a teroz to ciepło jeszcze:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] taa, a jak Ci w zime bedzie zimno to możesz wbić do mnie, dam Ci ciepły kącik w piwnicy :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"] coooooooooooooo ło matko:evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] No niestety :evil_lol: [quote name='dogomanka_']moja by nie chciała, ale do mnie nic nie ma w tym temacie. :razz:[/QUOTE] ;) To dobrze:) przynajmniej ci nie zabrania :) Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [COLOR="blue"]dziękuję bardzo dobra kobieto:loveu::diabloti:[/COLOR] Quote
polciuaa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]dziękuję bardzo dobra kobieto:loveu::diabloti:[/COLOR][/QUOTE] znaj łaskę burżuazji :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='dogomanka_']znaj łaskę burżuazji :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: [COLOR=blue]uuu trzeba sie ugodać na termin zrobienia projektu tatuażu:diabloti:[/COLOR] Quote
polciuaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 a co w końcu wybrałaś? bo już nie ogarniam. :razz: Quote
Tepes Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [COLOR=blue]dowiesz sie jak sie projekt zrobi:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 a dostałaś już od nich odpowiedź o cenę czy jak?? ;)) Quote
Tepes Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [COLOR=blue]ja cena mniej więcy już znom;) moja mama tak na początku e nie że nie chce nic słyszeć o tatuażu ale jak bydzie maluuutki to ok jap malutki na 15 cm:diabloti: [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]ja cena mniej więcy już znom;) moja mama tak na początku e nie że nie chce nic słyszeć o tatuażu ale jak bydzie maluuutki to ok jap malutki na 15 cm:diabloti: [/COLOR][/QUOTE] czyli zmieścisz się w swoim limicie ? :D haha:D no 15cm to malutki :diabloti: Quote
Tepes Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [COLOR=blue]nie wiem jaki Ci limit podawałach ale chyba ja przynajmi mi cena odpowiado;) ta ino moja mama pokozała taki na około 5cm:evil_lol: e tam 10 w te czy wewte:D[/COLOR] Quote
polciuaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 po fakcie już nie będzie mogła nic zrobić i tak. :evil_lol: Quote
Recommended Posts