Avaloth Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='Sweet']Dobrze liczysz :cool3::D Jaka młoda byłaś wtedy :eviltong: a Ty stara :diabloti: Quote
Tepes Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Kolejnych i kolejnych i jeszcze kolejnych 6 latek wspólnego życia w zdrowiu!! o mój Boże wychodzi 666:diabloti: dziękujemy:loveu::loveu: [quote name='anka11']co w takim razie teraz z Atomem? ładne koty, bardziej podoba mi się Bromba hihi. A co do imion to też lubię głupie, ale zawsze mi przychodzą tylko męskie, a nie chciałabym mieć kocura. z Atomem? nic... było jak jest jo kochom duuże i rude koty:loveu: [quote name='Sweet']Dobrze liczysz :cool3::D Jaka młoda byłaś wtedy :eviltong: sie odezwała ta staaro:diabloti: [quote name='Avaloth']a Ty stara :diabloti: haha wyjęłaś mi to z ust:evil_lol: roleczki po roleczkach zimny koktalj i leca z psami i nie wiem kiedy wróca:diabloti: Quote
Sweet Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='Avaloth']a Ty stara :diabloti: Wiem :evil_lol: Ale i tak jesteście starsze :diabloti: [quote name='Tepes'] sie odezwała ta staaro:diabloti: Wtedy też byłam młoda:evil_lol: Teraz już niestety nie:diabloti: Quote
Tepes Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 podchodzi do mie sąsiad już z daleka ryczy no czy to jest golden retriever? a ja no tak a on o matko jest taki cudowny na pwno po championach i zaczyna wypytywać o rodziców a ja takie oczy Oo on jest bez rodowodu a pan, stwierdził, że to niemożliwe:diabloti: ale miły gościu powiedział, że ma sukę po niby championach świata, powiem tak, suka jest na prawdę ładna ale jakoś nie chce mi sie wierzyć po tym że powiedzioł, że nie chodzili na wystawy no ale szczeniaki mieli i takie sranie po ścianie:diabloti: ale ogółem pan miły i sympatyczny i kolejnym razem powiedzioł, że przyjdzie i pusci swoja bernenka;) Quote
Tepes Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 to co Bono zasłanio to jest "kid":diabloti: Quote
Aleksa. Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 No piękne zdjęcia. :):):) :loveu: Ares i Bono :loveu: Quote
Tepes Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 ło matko nie wiem czemu te ostatnie takie wielkie JUTRO to zmienia:roll: Quote
Marta_Ares Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ares śliczny:loveu: :loveu: :loveu: jak każdy ares:diabloti: http://i54.tinypic.com/27ywynp.jpg fajnie to wyszlo:loveu: Quote
Tepes Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [quote name='Aleksandra95']No piękne zdjęcia. :):):) :loveu: Ares i Bono :loveu: :) [quote name='Avaloth']Koszulka super :loveu: dzięki:) i jak chcesz koszulka z SP polecom tego facecika koszulka droższawo ale sie opłaco wszystko zrobbione na cycuś glancuś:) [quote name='Marta_Ares']Ares śliczny:loveu: :loveu: :loveu: jak każdy ares:diabloti: http://i54.tinypic.com/27ywynp.jpg fajnie to wyszlo:loveu: hah racja racja:evil_lol: dz;) [quote name='sator_k_']Ares jaka wystawa ;) on tak stoi som od siebie ino podniosłach ogon i za smycz potrzymałach;) Quote
Sweet Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 http://i54.tinypic.com/27ywynp.jpg słodkie :loveu: tylko troszkę nieostre... ale fajne :D A koszulka świetna :D :diabloti: Quote
Tepes Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='Sweet']http://i54.tinypic.com/27ywynp.jpg słodkie :loveu: tylko troszkę nieostre... ale fajne :D A koszulka świetna :D :diabloti: ijaaa co Ty nie powiesz:diabloti: Quote
ania90 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 sliczny Bono jest:) a jaka koszulka :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 a dzięki:) no co toż to szczera prawda:diabloti: Quote
zaba14 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Bono jak zawsze fajny ;) w ogóle bardzo dużżżyyy jest ;) Aresik oczywiście też fajny ;) chłopaki dogadują się bez problemu ?? :) Quote
Tepes Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 a dzięki:) aż tak bardzo to nie może przy Aresie wydaje sie duży bo Ares jak na setera jest strasznie mały i chudziutki;) [SIZE="1"]choć w sumie na żywo go widziałaś:evil_lol::evil_lol: początkowo się obawiałam właśnie czy się dogadają ale jest bardzo fajnie Bono nie lubi jak mu inny pies grzebie w jedzeniu za to jak Ares wsadzi mu pysk w żarcie to jest ok:) Cziłałek:diabloti: Quote
Tepes Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 http://i51.tinypic.com/35m3znn.jpg :diabloti: jeszcze tasiemki, okucia i roobimy uu:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Tepes']tyn potwór to jo:diabloti: Jaki potwór !?!?!?! :mad::mad: Quote
Tepes Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 no tyn co widzisz na zdjęciu wyszłach tu okrutnie:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Tepes']no tyn co widzisz na zdjęciu wyszłach tu okrutnie:evil_lol: weź weź weź.. puknij się :wallbash: w czoło. :diabloti::megagrin::talker: Quote
Recommended Posts