Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Bromba fajna :D[/QUOTE]

[COLOR="blue"]osobiście wola Gonza ale dzięki ^^[/COLOR]

[quote name='Tina.Sara']cześć :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR="blue"]helooooł:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]jo imiona wymyślałach jakoś mi tak do kota im głupsze tym lepsze:diabloti:
nawet nie zwróciłach uwagi, że jest spruto:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

ja też lubię głupie imiona, ale to przesada już :evil_lol:

szkoda że spruta, bo to mnie w oczy razi, ale fajnie się szkyrlet wpasował w róż :loveu:

leniwa jestem, czytać mi się nie chce, powiedz mi kogo to koty? :diabloti::evil_lol:

Posted

Sto lat !! :loveu:

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"][B]a tak wgl Bono dziś z nami jest już[/B] [SIZE="5"]6[/SIZE][B] lat[/B]:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/QUOTE]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"][B]a tak wgl Bono dziś z nami jest już[/B] [SIZE="5"]6[/SIZE][B] lat[/B]:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/QUOTE]

kupa czasu :cool3: i stary dziad już :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Tina.Sara']a wiesz co z tej okazji się należy? :cool3: ... foty :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']No właśnie :):)[/QUOTE]

[COLOR="blue"]teroz jest za ciepło na foty ale wieczorem idziemy z aparatem:)[/COLOR]

Posted

[quote name='Marta_Ares']Bono w tym samym wieku co Ares, Aresa do domu przyniosłam 6 lat temu 24 czerwca :)

czekam na nowe zdjecia:)[/QUOTE]

A moja Dorka urodziła się 24 czerwca ! Niedługo skończy 3 latka ! :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']ok.:);).......[/QUOTE]

:)

[quote name='Marta_Ares']Bono w tym samym wieku co Ares, Aresa do domu przyniosłam 6 lat temu 24 czerwca :)

czekam na nowe zdjecia:)[/QUOTE]
[COLOR="blue"] oo widzisz, a mi sie zdawało, że Ares jest młodszy ^^[/COLOR]

[quote name='Aleksandra95']A moja Dorka urodziła się 24 czerwca ! Niedługo skończy 3 latka ! :)[/QUOTE]

[COLOR="blue"]ahh kiedy to było jak Bon mioł 3 lata:roll::evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Sweet']kabika też mam prawie 6 lat, bo 23 czerwca do nas zawitał:D[/QUOTE]

[COLOR="blue"]czyli miesiąc po moich 13 urodzinach o ile dobrze licza:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Avaloth']Niedawno, nie narzekaj xd
A ja debil nie wiem który był jak Chestera przywieźliśmy.. Jakoś środek października, ale nie wiem dokładnie.[/QUOTE]

[COLOR="blue"]a tam niedowno wtedy był piękny i młody i mioł kule:evil_lol:
oj Ty niedobra babo jak możesz nie znać taki daty:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Avaloth']
A ja debil nie wiem który był jak Chestera przywieźliśmy.. Jakoś środek października, ale nie wiem dokładnie.[/QUOTE]

nie jesteś sama ! :diabloti:

Dora to mój prezent na urodziny i to było jakoś tydzień przed nimi,czyli około hmmm.. mam 29 sierpnia,więc była u nas [B]chyba [/B]22 sierpnia.. :evil_lol:

Posted

co w takim razie teraz z Atomem?

ładne koty, bardziej podoba mi się Bromba hihi. A co do imion to też lubię głupie, ale zawsze mi przychodzą tylko męskie, a nie chciałabym mieć kocura.

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]czyli miesiąc po moich 13 urodzinach o ile dobrze licza:diabloti:[/COLOR]
[/QUOTE]

Dobrze liczysz :cool3::D
Jaka młoda byłaś wtedy :eviltong: