Tepes Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [COLOR=blue]W chwili obecny Bono chyba leży na stole...Pani wzieła go...nawet nie uspała przy mie i powiedziała, żeby odebrać go koło 17...oczywiście pobeczałach sie a jak inaczy...i teroz czekomy...tyle h czekania chyba tak ogupieja tak bezczynnie siedząc;([/COLOR] [img]http://i51.tinypic.com/rtp28o.jpg[/img] Quote
Tepes Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [COLOR="blue"]no to na chwilka mama mie zmieniła;) meldujemy sie cali i zdrowi no Bon bez kulek:evil_lol: wszystko przebiegało bez najmniejszych problemów Pani szczęśliwo jak nic bo stwierdziła, że downo nie mieli faceta z takimi jajami:diabloti: pan narąbany leży se pod kocykiem i dochodzi do siebie:)[/COLOR] Quote
Tepes Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [COLOR=blue]a no dobrze dobrze byli my już na spacerku ale nic nie robił połaził se trocha;) teroz leży dali a jutro nie ida do szkoły zostaja z nim:)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no to na chwilka mama mie zmieniła;) meldujemy sie cali i zdrowi no Bon bez kulek:evil_lol: wszystko przebiegało bez najmniejszych problemów Pani szczęśliwo jak nic bo stwierdziła, że downo nie mieli faceta z takimi jajami:diabloti: pan narąbany leży se pod kocykiem i dochodzi do siebie:)[/COLOR][/QUOTE] a mówiłam że będzie dobrze :p zdrówka życzę ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Świetne wieści ;) Bono dzielny chłopie ciocia jest z Ciebię dumna :loveu: Quote
Tepes Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [quote name='NightQueen']a mówiłam że będzie dobrze :p zdrówka życzę ;)[/QUOTE] [COLOR="blue"]bo ciocia Patusia zawsze mo racja:loveu::loveu::diabloti: dzięki![/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']Świetne wieści ;) Bono dzielny chłopie ciocia jest z Ciebię dumna :loveu:[/QUOTE] [COLOR="blue"]no ba a jak mamuśka jesy dumno:diabloti: dzisiej już jest wszystko ok zachowuje sie jak gdyby nigdy nic;) w soboota do kontroli i to wszystko[/COLOR] Quote
zaba14 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 no i bardzo dobrze że już po wszystkim, teraz to już tylko lepiej będzie :D Quote
Tepes Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [COLOR="blue"]miejmy nadzieja, że ja:)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]bo ciocia Patusia zawsze mo racja:loveu::loveu::diabloti: dzięki![/COLOR] [/QUOTE] no ba :diabloti: mówiłam że to nic strasznego, chociaż stres był i to wielki :p Cieszę się że podjęłaś jednak taką decyzję, no i że kulki są zutylizowane :evil_lol: Może w końcu przestanie tak namiętnie bronić szynszyli :cool3: Quote
Tepes Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [COLOR="blue"]na szczęście to nie było warte tego stresu i nic sie nie stało:) no zoboczymy;)[/COLOR] Quote
Sweet Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Dobrze że się udało:) Niepotrzebnie tyle nerwów;) I Bonkowi to chyba różnicy nie zrobiło czy ma jajka czy nie :evil_lol: Quote
Tepes Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [COLOR="blue"]a coś Ty:evil_lol: łon nawet nie wie czy mo tam coś czy nie zachowuje sie jak wcześni i nie odczówo braku czegoś między nogami:diabloti: [SIZE="1"]dej mi hasło na pb[/SIZE][/COLOR] Quote
Sweet Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]a coś Ty:evil_lol: łon nawet nie wie czy mo tam coś czy nie zachowuje sie jak wcześni i nie odczówo braku czegoś między nogami:diabloti: [SIZE="1"]dej mi hasło na pb[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] No tak:P to dobrze:P bo czasem mogłoby my brakować czegoś:P Chyba na gadu ci wysyłałam... a jak nie to wyślę jeszcze raz. Quote
Tepes Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [COLOR=blue]ale nie wie, że tam nic nie mo to mu nie bydzie brakować ^^ nic mi na gadu nie doszło weź pośłij mi na pw dogo abo pb:)[/COLOR] Quote
Tepes Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 [COLOR="blue"]nasza nowo obroża od Taks:loveu::diabloti:[/COLOR] [img] http://img850.imageshack.us/img850/7703/taks.jpg[/img] Quote
Culineo Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Witamy, witamy :D Bono piękny :loveu: i jaka fajna obróżka :diabloti: Quote
Tepes Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 [COLOR="blue"]a witam Panią witam:) dziękujemy bardzo no oczywiście, ze fajna:diabloti:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 To Ty będziesz miała Lalę na własność? ja dobrze rozumiem?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Tepes Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 [COLOR="blue"]a weźże cicho siedź:diabloti: [SIZE="1"]ta dobrze rozumisz[/SIZE];)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]a weźże cicho siedź:diabloti: [SIZE=1]ta dobrze rozumisz[/SIZE];)[/COLOR][/QUOTE] dobra to tak po cichu powiem :diabloti: ŁAAAAAAAAAAAAAAAA ale jaja :Cool!::Cool!: super, gratuluje wam obu, jej i Tobie, dobry wybór :loveu::loveu::loveu: to już całkowicie uzgodnione mam rozumieć? :cool3: i już siedzę cicho :diabloti: Quote
Tepes Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 [COLOR="blue"]kobieto nie szalej tak:evil_lol: jeszcze dużo czasu do 23 maja i ymm tak uzgodnione ino jeszcze musza z Ulv dokładni o transporcie sie ugodać:)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 dla mnie to mega zaskoczenie :loveu: fajnie naprawdę, bardzo się cieszę :loveu: szkoda Laleczki, bo to cudny pies (no wyłączając to jej żebranie :mad::evil_lol:) Quote
Tepes Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 [COLOR=blue]jo tyż sie bardzo ciesza i nie umia doczekać!:) e tam jo mom codziennie żebrzącego Bona więc 2 żebrzący stwór nie zaszkodzi ^^[/COLOR] Quote
Recommended Posts