Martunia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ja też nie :D haha to jak mój dawny pies :D ale tu zaśmiecamy Anuli wątek omg :D Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Martunia']ja też nie :D haha to jak mój dawny pies :D ale tu zaśmiecamy Anuli wątek omg :D[/QUOTE] :) No widzisz jakas rodzina moze;P Trudno ma za kare ze nas zostawila:P Quote
Martunia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 no też tak pomyślałam :D spaniel i york no na pewno rodzina :D w końcu psy, no nie :D haha no i bardzo dorbze :D gg i fbl już zaśmiecony, to tutaj też musimy zostawić po sobie ślad :D Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Martunia']no też tak pomyślałam :D spaniel i york no na pewno rodzina :D w końcu psy, no nie :D haha no i bardzo dorbze :D gg i fbl już zaśmiecony, to tutaj też musimy zostawić po sobie ślad :D[/QUOTE] no wiadomo:P podobieństwo wielkie:D No:D i nawet pbl zaśmiecony:P Quote
Tepes Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [COLOR="blue"]Boże aleście moi sam nagodały:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]Boże aleście moi sam nagodały:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] dokładnie Wpuść tu dwie takie a wątek cały popsują :diabloti: Quote
Sweet Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Pati nie bój się wpadnę do ciebie na wątek niedługo :diabloti: Anula ktoś musiał pisać jak ciebie nie było:P Quote
Tepes Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [COLOR=blue]teroz powinno sie wok ukrzyżować:diabloti:[/COLOR] Quote
przeszlus Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]teroz powinno sie wok ukrzyżować:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] NIe rozumiem :diabloti: Teraz powinno się (co to wok ) Quote
Tepes Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [COLOR="blue"]no Ada dobrze godo:evil_lol: źle mi sie napisało:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 chcemy noworoczne zdjęcia :D! a ty byś się odezwała na gadu -.- Quote
Tepes Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [COLOR="blue"]a Ty myślisz, że jo jakiekolwiek zdjęcia mom?:D jak chcesz moga Ci mmsem posłać Wafla:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 no raczej powinnaś :D taaa dzięki, już się na niego naoglądałam chyba ze sto razy :D Quote
Tepes Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [COLOR="blue"]włahahaha:evil_lol: mi NIGDY nie mało:D[/COLOR] Quote
Sweet Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]a Ty myślisz, że jo jakiekolwiek zdjęcia mom?:D jak chcesz moga Ci mmsem posłać Wafla:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Ja myśle że masz i nie chcesz sie podzielić:P I w ogóle to nie opowiedziałaś jak było :diabloti: Mi też możesz wysłać ale nie koniecznie sms'em mozesz na kompa zgrac i mi wysłać:P no chyba ze nie mozesz:P Quote
Tepes Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [COLOR="blue"]nie mom żadnego aparat leżoł w koncie i nic nie robiłach z nim:evil_lol: pff nie pośla:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 E tam:P Ale jesteś:P ja go jeszcze nie widziałam ani razu:P Quote
Martunia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 to zacznij, po co ci on skoro nie używasz ;p! [quote name='Sweet']Ja myśle że masz i nie chcesz sie podzielić:P I w ogóle to nie opowiedziałaś jak było :diabloti: Mi też możesz wysłać ale nie koniecznie sms'em mozesz na kompa zgrac i mi wysłać:P no chyba ze nie mozesz:P[/QUOTE] ooo dokładnie, Ada cię przejrzała ;p hahaha uważaj, bo Ada ci go ukradnie!!! Quote
Sweet Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Martunia']to zacznij, po co ci on skoro nie używasz ;p! ooo dokładnie, Ada cię przejrzała ;p hahaha uważaj, bo Ada ci go ukradnie!!![/QUOTE] No:P No ja to wiem:D Nie:P za daleko mi tam:P zresztą po co mi jakiś Wafel:P Quote
Tepes Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='Sweet']E tam:P Ale jesteś:P ja go jeszcze nie widziałam ani razu:P[/QUOTE] [COLOR="blue"]no to mosz pecha:diabloti:[/COLOR] n[COLOR="blue"]o własnie po co ji Wafel, ktory twierdzi że małe baby są do kchania a wielkie do roboty:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 oo uffff co za szczęście, że jestem mała :D kamień spadł mi z serca... czas brać się za wafla :diabloti: Quote
Recommended Posts