Avaloth Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']łe tam czerwiec jest lepszy bo ja sie tam urodzilam:D i cieplej juz sie robi:D:D[/quote] ja też w czerwcu ! :D e idź ty :eviltong: w domu też można ładne fotki porobić :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [COLOR=Blue]Może dziś wyjde ale nie wiem... Jak nie to porobie fotki w domu:) Kupiłam sobie kantar dla konia:D Bo niedługo(no sama nie wiem kiedy:P)Będziemy mieć remoncik w pokoju:) i se na ścianie przywiesze:cool3: [/COLOR] Quote
Avaloth Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Może dziś wyjde ale nie wiem... Jak nie to porobie fotki w domu:) Kupiłam sobie kantar dla konia:D Bo niedługo(no sama nie wiem kiedy:P)Będziemy mieć remoncik w pokoju:) i se na ścianie przywiesze:cool3: [/COLOR][/quote] o będziesz mieć ładnie w pokoju ;) jeździłaś kiedyś na koniu? w tej chwili idź w pierony z Bone i aparatem :evil_lol: albo możesz ewentualnie gdzie indziej :eviltong: Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [COLOR=Blue]No jezdziłam ale tylko pare razy...(kasa...) Teraz..?:Dnii Tak pod wieczór:P [/COLOR] Quote
Martunia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 No to czekamy na fotki. :loveu: Ale fajnie, że będziesz miała remont. :) U mnie też by się przydał. :eviltong: Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [COLOR=Blue]U mnie już czas najwyższy:D[/COLOR] Quote
Acia_ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dobry :D Niewiem czy dobrze zauwazyłam ale chyba 7 dni temu goldi miał 3 urodziny? :cool3: Jak dobrze widze to spóźnione stooo laaat stoo laaat ! :tort: :D Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Acia_']Dobry :D Niewiem czy dobrze zauwazyłam ale chyba 7 dni temu Goldi miał 3 urodziny? :cool3: Jak dobrze widze to spóźnione stooo laaat stoo laaat ! :tort: :D[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:D Napisałaś Goldi że Golden czy imie?;D [/COLOR] Quote
Rybka_39 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Cześć Wam! Jak ja tu daaaawno nie byłam:-o..buziolki dla was:loveu: Quote
Acia_ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 miało być z małej literki xD zaraz poprawie xD chodziło mi o rase xD :D Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Acia_']miało być z małej literki xD zaraz poprawie xD chodziło mi o rase xD :D[/quote] [COLOR=Blue]Yhy już myślałam że pomyliłaś imię:mad: [/COLOR] [quote name='Rybka_39']Cześć Wam! Jak ja tu daaaawno nie byłam:-o..buziolki dla was:loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Hej no no już dosyć czasu minęło też u Was nie byłam dawno:oops: Zaraz wpadnę:) [/COLOR] Quote
Anka_ZG Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Hej:) Przyszlismy sie przywitać;) Jak wam mija dzionek?? My właśnie wrocilismy ze spacerku, bylismy nad Odrą , Spajkuś pływał jak wydra:) Pozdrawiam Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Anka_ZG']Hej:) Przyszlismy sie przywitać;) Jak wam mija dzionek?? My właśnie wrocilismy ze spacerku, bylismy nad Odrą , Spajkuś pływał jak wydra:) Pozdrawiam[/quote] [COLOR=Blue]Witam:) Szczerze mówiąc mi dzionek mija bardzo NUDNO(jestem chora) super pogoda a ja sie kisze w domu:D Fajnie sie Spajki ma że może popływać:)u nas do jeziorka kawałek trzeba iść:PNa naszych polach też jest jeziorko ale strasznie brudne i śmierdzące... [/COLOR] Quote
Anka_ZG Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam:) Szczerze mówiąc mi dzionek mija bardzo NUDNO(jestem chora) super pogoda a ja sie kisze w domu:D Fajnie sie Spajki ma że może popływać:)u nas do jeziorka kawałek trzeba iść:PNa naszych polach też jest jeziorko ale strasznie brudne i śmierdzące... [/COLOR][/quote] oj to wracaj szybko do zdrówka;) bo to żal siedzieć w domku w taką pogodę;) A spajkus uwielbia pływać, może dlatego że dopiero niedawno odkrył, że w ogóle potrafi:loveu: pozdrawiam Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [COLOR=Blue]Heh dzięki:) Bono od zawsze kocha pływać:) Jak był szczeniaczkiem to kupiliśmy mu basen taki jak do małych dzieci są i se pływał klusek:D [/COLOR] Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='renia92sp']ojejku jak ja dawno Boncia nie widziałam :D i jak grzecznie zepke ja z łyżeczki :] hehe pozdro i daj Bonie pożomnego buziaka odemnie[/quote] [COLOR=Blue]Kochana nareszcie!!:) Za niedługo zobaczysz go na żywo:) Na pewno się ucieszy jak Cie zobaczy:) [/COLOR] Quote
Guest renia92sp Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ojejku jak ja dawno Boncia nie widziałam :D i jak grzecznie zepke ja z łyżeczki :] hehe pozdro i daj Bonie pożomnego buziaka odemnie Quote
Guest renia92sp Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Kochana nareszcie!!:)[/COLOR] [COLOR=blue]Za niedługo zobaczysz go na żywo:)[/COLOR] [COLOR=blue]Na pewno się ucieszy jak Cie zobaczy:)[/COLOR] [/quote] bardziej niż za Bonkiem to tęsknie za tobą :D ale Bonka też wspominam jak przyjade to znowu bedziemy w razem z Bonem na spacerki chodzić Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [COLOR=Blue]No a jak ja za Tobą tesknie kobito!! Ale jeszcze niecałe 2 miechy wytrzymam:) No a teraz mam fajne nowe tereny na spacerki:) Byłaś kiedyś na Fazańcu?;D [/COLOR] Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [COLOR=Blue]Zleci bardzo szybko:) O matko nie byłaś na Fazańcu?:D Tam jest fest fajnie są pola,jeziorka,potem alejka drzew w ogóle fajnieśnie:) [/COLOR] Quote
Guest renia92sp Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]No a jak ja za Tobą tesknie kobito!![/COLOR] [COLOR=blue]Ale jeszcze niecałe 2 miechy wytrzymam:)[/COLOR] [COLOR=blue]No a teraz mam fajne nowe tereny na spacerki:)[/COLOR] [COLOR=blue]Byłaś kiedyś na Fazańcu?;D[/COLOR] [/quote] ja nawet nie wiem co to znaczy :D <lol> no kurna jeszcze 2 miechy i sie wkońcu widzimy miejmy nadzieje że ten czas szybko zleci Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [COLOR=Blue]Zleci bardzo szybko:) O matko nie byłaś na Fazańcu?:D Tam jest fest fajnie są pola,jeziorka,potem alejka drzew w ogóle fajnieśnie:) Tylko można się tam i u nas na polu obawiać 1:D Że Cie pogonią dziki [/COLOR] Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [COLOR=Blue]Niestety dziś nie wyszłam,znów... Mam kilka fotek tylko nie zabijcie mnie:P [IMG]http://i25.tinypic.com/34hi7ps.jpg[/IMG] nie ma to jak spanie z doopką na ścianie:D [IMG]http://i32.tinypic.com/6zmuqh.jpg[/IMG] Wywinięte uszko:cool3: [IMG]http://i30.tinypic.com/xc4xaw.jpg[/IMG] poczochrana łapa:roll: [/COLOR] Quote
Guest renia92sp Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 bonek udoje 'zdechł pies' hehe ten to lubi z tą dupą na ścianie spać :P Quote
Recommended Posts