Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

witam od Ewy:D
n koniach jakoś dupito sie jezdziło jeszce żeby tego mało na poczatku jak my przechodziły prez padok to Merlin podbieg do mie i mie w plecy ugryz...bolało jak nie powiem co...a ślad mom zajebisty...normalnie szkoda godac...

no a tak to my se iały na daszek iś ale dupa...włazimy do góry słyszymy jakieś kroki no to cicho stoimy i czekomy paczymy jakś facet idzie to po mału złazmy na doł a tyn ryczy do nos ze momy sie nie boć i wgl Ewa pyto go czy ktoś tam jeszce na górze jest a łon nie nie ma że mogemy przyś nie ma se czego boć my paczymy a tam jakiś kolejny żul wyłazi i dzre sie ze noz zapraszo i wgl a my taki zonk i dali idziemy po mału na doła tyn za nami to jakiegomi spida dostały że my po tych schodach to sie nogi prawie połomaly...

zdjęcia dom jak przyda;)

Posted

Boże, weź nawet nie gadaj :D Ja sie tak tego gościa przestraszyłam, my złazimy, a ten za nami, boze :P

A Anula do Merlina: "No co robisz debilu?!" :lol:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i41.tinypic.com/10x7k1f.jpg
nie macie kogo calowac ?!:diabloti:

ale to wszystko takie obskurne macie :lol:
po 1 wtryniłaś mi sie pomiędzy zdjęcia...
po 2 łona tego nie całuje
po 3 Tyś jest obskurno i Ty sie nie znosz Bytom jest fajny
i do zdjęć zajebisty

[quote name='dog193']Husky, sama jesteś obskurna :diabloti:

A ja na większości fot wyglądam jak ciul :diabloti:
nie znosz sie fajnie wyglądosz szczególnie na huśtawce!

Posted

Jak można oceniać miasto, które widzi się tylko na zdjęciach? :D Przecież podejrzewam, że w Bytomiu nie byłaś, to czemu mówisz, że jest obskurny? Ma swoje zarówno obskurne, jak i piękne miejsca.

Posted

[quote name='halgre']Jakie znów obskurne ! :mad: :agrue: To typowy, nasz śląski krajobraz ! Naaasz :eviltong: I nam się podoba :x

[FONT=Courier New]
http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT]

oooo właśnie święto prowda!;)

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']odp do po 1 :D masz pecha
odp do po 2 :D ale to tak wyglada :eviltong:
odp do was ! :D
ja wiem że jestem obskurna :diabloti: ale nie można pominac faktu że Bytom również :lol:
yh nie, jo pecha nie mom
a Ty sie po prostu nie znosz

[quote name='dog193']Jak można oceniać miasto, które widzi się tylko na zdjęciach? :D Przecież podejrzewam, że w Bytomiu nie byłaś, to czemu mówisz, że jest obskurny? Ma swoje zarówno obskurne, jak i piękne miejsca.
no właśnie Ewa co prawda to prawda!;)

Posted

dog193 napisał(a):
Jak można oceniać miasto, które widzi się tylko na zdjęciach? :D Przecież podejrzewam, że w Bytomiu nie byłaś, to czemu mówisz, że jest obskurny? Ma swoje zarówno obskurne, jak i piękne miejsca.

a no można :D ale tych fot jest duzo i praktycznie na kazdym inny budynek i wszystkie są obskurne:eviltong:
dobrze podejrzewasz :p może i ma piękne miejsca ale na ani jednej focie tego pieknego miejsca nie bylo pokazanego :diabloti: