LadyK Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 http://i42.tinypic.com/n3556p.jpg świetne! ;) Quote
Tepes Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 omg jakie rzeczy:evil_lol: to Ty weź se kochanka jakoś:D Quote
Tepes Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Bono bydzie w gaaazecie:evil_lol: niby ino Wiadomości Rudzkie ale bydzie:D Quote
Martunia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Hejcia <3 Przecudowne zdjęcia Bonczarka <3 Kocham Was xD <3 Quote
Tepes Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 witam od Ewy:D n koniach jakoś dupito sie jezdziło jeszce żeby tego mało na poczatku jak my przechodziły prez padok to Merlin podbieg do mie i mie w plecy ugryz...bolało jak nie powiem co...a ślad mom zajebisty...normalnie szkoda godac... no a tak to my se iały na daszek iś ale dupa...włazimy do góry słyszymy jakieś kroki no to cicho stoimy i czekomy paczymy jakś facet idzie to po mału złazmy na doł a tyn ryczy do nos ze momy sie nie boć i wgl Ewa pyto go czy ktoś tam jeszce na górze jest a łon nie nie ma że mogemy przyś nie ma se czego boć my paczymy a tam jakiś kolejny żul wyłazi i dzre sie ze noz zapraszo i wgl a my taki zonk i dali idziemy po mału na doła tyn za nami to jakiegomi spida dostały że my po tych schodach to sie nogi prawie połomaly... zdjęcia dom jak przyda;) Quote
dog193 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Boże, weź nawet nie gadaj :D Ja sie tak tego gościa przestraszyłam, my złazimy, a ten za nami, boze :P A Anula do Merlina: "No co robisz debilu?!" :lol: Quote
Tepes Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 ...................................... Quote
Tepes Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 ...................................... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 http://i41.tinypic.com/10x7k1f.jpg nie macie kogo calowac ?!:diabloti: ale to wszystko takie obskurne macie :lol: Quote
Tepes Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 .......................................... Quote
dog193 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Husky, sama jesteś obskurna :diabloti: A ja na większości fot wyglądam jak ciul :diabloti: Quote
Tepes Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i41.tinypic.com/10x7k1f.jpg nie macie kogo calowac ?!:diabloti: ale to wszystko takie obskurne macie :lol: po 1 wtryniłaś mi sie pomiędzy zdjęcia... po 2 łona tego nie całuje po 3 Tyś jest obskurno i Ty sie nie znosz Bytom jest fajny i do zdjęć zajebisty [quote name='dog193']Husky, sama jesteś obskurna :diabloti: A ja na większości fot wyglądam jak ciul :diabloti: nie znosz sie fajnie wyglądosz szczególnie na huśtawce! Quote
halgre Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jakie znów obskurne ! :mad: :agrue: To typowy, nasz śląski krajobraz ! Naaasz :eviltong: I nam się podoba :x ****************************** [SIZE="3"] [FONT="Courier New"] http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 odp do po 1 :D masz pecha odp do po 2 :D ale to tak wyglada :eviltong: odp do was ! :D ja wiem że jestem obskurna :diabloti: ale nie można pominac faktu że Bytom również :lol: Quote
dog193 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jak można oceniać miasto, które widzi się tylko na zdjęciach? :D Przecież podejrzewam, że w Bytomiu nie byłaś, to czemu mówisz, że jest obskurny? Ma swoje zarówno obskurne, jak i piękne miejsca. Quote
Tepes Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='halgre']Jakie znów obskurne ! :mad: :agrue: To typowy, nasz śląski krajobraz ! Naaasz :eviltong: I nam się podoba :x ****************************** [FONT=Courier New] http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT] oooo właśnie święto prowda!;) [quote name='HuSkYy-Paulina-94']odp do po 1 :D masz pecha odp do po 2 :D ale to tak wyglada :eviltong: odp do was ! :D ja wiem że jestem obskurna :diabloti: ale nie można pominac faktu że Bytom również :lol: yh nie, jo pecha nie mom a Ty sie po prostu nie znosz [quote name='dog193']Jak można oceniać miasto, które widzi się tylko na zdjęciach? :D Przecież podejrzewam, że w Bytomiu nie byłaś, to czemu mówisz, że jest obskurny? Ma swoje zarówno obskurne, jak i piękne miejsca. no właśnie Ewa co prawda to prawda!;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 dog193 napisał(a):Jak można oceniać miasto, które widzi się tylko na zdjęciach? :D Przecież podejrzewam, że w Bytomiu nie byłaś, to czemu mówisz, że jest obskurny? Ma swoje zarówno obskurne, jak i piękne miejsca. a no można :D ale tych fot jest duzo i praktycznie na kazdym inny budynek i wszystkie są obskurne:eviltong: dobrze podejrzewasz :p może i ma piękne miejsca ale na ani jednej focie tego pieknego miejsca nie bylo pokazanego :diabloti: Quote
Tepes Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 bo jakbyś nie zauważyła jo wola robić zdjęcia starym budynkom... i Ty tyż na pewno u siebie mosz takie jakies Quote
Recommended Posts