Tepes Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='Aga&Ganja']Ale masz dziwną plamę na oku... spadówa od moi plamy na oku:evil_lol: Quote
Tepes Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 pojedź se kilkanascie stron wstacz bo jest dużo nagodane tamsą zdjecie których nie widziałaś:evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 O! To super! :loveu: http://i50.tinypic.com/288gmc.jpg Quote
Aga&Ganja Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Pasowałoby to zdjęcie na konkurs... A właśnie! Co do konkursów, to jutro mam jeden! Trzymaj za mnie kciuki! :);) Quote
Tepes Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Te zdjecie właśnie jest na konkurs... No to trzymom;) Quote
Aga&Ganja Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 O, i bardzo dobrze zrobiłaś! :) Bardzo dobry wybór! :):) Recytatorski mam... I modlić się, żebym teksty dwa pamiętała! Quote
Tepes Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='Aga&Ganja']O, i bardzo dobrze zrobiłaś! :) Bardzo dobry wybór! :):) Recytatorski mam... I modlić się, żebym teksty dwa pamiętała! dziąks dziąks ino trzymac kciuki bądź wspomóc:D bydzie dobrze;) zapamietosz i wgl:P Quote
Aga&Ganja Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ale żebym Ci pomogła, to muszę się gdzieś tam logować, nie?... ;) Quote
Tepes Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='Aga&Ganja']Ale żebym Ci pomogła, to muszę się gdzieś tam logować, nie?... ;) a no na forum goldenowych jak chesz podom Ci linka:evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 No podaj, podaj, ty nachalna babo! ;) Quote
Tepes Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 jo wcale nie jest nachalno wypraszom se:evil_lol: Quote
Tepes Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 mocie zdjęcie z żakinady:evil_lol: Quote
Czarnulka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Fajnie wyszłas hehe;) A na zlot nie pojade chocbym chciala. ; ( niestety nie mogę; ( rodzice kasy nie dadzą na zlot; / Tak to juz bywa.. Czekamy an jakies footki psiaka:loveu: Quote
Pestka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Fajne zdjęcie ;) A co to jest żakinada? Quote
Bartiśkowa_ Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Czesc Ci z rana Co ty taka poważna stoisz ?xd Ale masz sweetaśny wzorek hehe Quote
Tepes Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='halgre'] **************************** no cooo:evil_lol::evil_lol: [quote name='Czarnulka']Fajnie wyszłas hehe;) A na zlot nie pojade chocbym chciala. ; ( niestety nie mogę; ( rodzice kasy nie dadzą na zlot; / Tak to juz bywa.. Czekamy an jakies footki psiaka:loveu: dzięki:evil_lol: ehh no szkoda szkoda moze dzisiej coś porobia ale nie obiecuja:diabloti: [quote name='Pestka']Fajne zdjęcie ;) A co to jest żakinada? coroczne święto studenckie odbywające się w formie festynów, zabaw i korowodów na ulicach miast no ino ze jo jest w liceum ale momy takie coś:diabloti: [quote name='Bartiśkowa_']Czesc Ci z rana :evil_lol: Co ty taka poważna stoisz ?xd Ale masz sweetaśny wzorek hehe :loveu: i to z jakiego wczesnego rana koobito!! nie ma to jak na śniadanie miec obiad:loveu::evil_lol::evil_lol: a bo jo zawsze tako xD no sweet haha zazdrościsz mi go:diabloti: Quote
Czarnulka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No wiem ze szkoda. ;( Chcialabyma le cóż. Ok no to my bedziemy czeekac na footy;) Quote
Tepes Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Czarnulka']No wiem ze szkoda. ;( Chcialabyma le cóż. Ok no to my bedziemy czeekac na footy;) ale nie wiem czy sie doczekocie:evil_lol: a mie chyba coś szczeli bo chyba jutro jada na wieś... a z Adisonem nie widziałach sie od soboty... i jak dobrze pódzie to nie byda sie z nim 2tyg widziała...SUPER bo dzisiej jechoł do Krk egzamin pisać nie no jest super ale może pogodom z ciotką żebynp w pon nos zawiozła tam to by było dobrze by my sie może z Adisonem jeszce spotkali Quote
Bartiśkowa_ Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Anula & Bono']no cooo:evil_lol::evil_lol: i to z jakiego wczesnego rana koobito!! nie ma to jak na śniadanie miec obiad:loveu::evil_lol::evil_lol: a bo jo zawsze tako xD no sweet haha zazdrościsz mi go:diabloti: Noo kurcze o samiutkim świcie napisałam, nie obudziłąm cię moze hehe xd ? aa uwielbiam ferie I to jak chyba jak byś go jeszcze miała to bym tak pojechała i Ci go zdrapałą ;p Quote
Tepes Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 no prawie mie obudziłaś:evil_lol: tyż kochom ferie:loveu: tsss jo bych CI go nie dała nawet dotknąć:D Quote
Tepes Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 mocie 5 i sie cieszcie:evil_lol: Quote
Recommended Posts