Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='egeri']Pewnie gdzies przeoczyłam:oops: To czekamy na zdjęcie :lol:
e tam:D
no coś tak ukulałach ale nie wiem zobocza za chwila i jak coś to wstawia:evil_lol:

Posted

Superaśne :) Ten kolec też świetny :) jak bedziesz miała więcej dziurek to efekt bedzie jeszcze lepszy:evil_lol:
Pozazdrościłam i chyba sama się skuszę na drugą dziurę jak bede przekłówać pępek... Jak juz widzieć igłe to raz na jakiś czas, a zawsze mozna upiec 2 pieczenie na jednym ogniu xD

Posted

[quote name='egeri']Superaśne :) Ten kolec też świetny :) jak bedziesz miała więcej dziurek to efekt bedzie jeszcze lepszy:evil_lol:
Pozazdrościłam i chyba sama się skuszę na drugą dziurę jak bede przekłówać pępek... Jak juz widzieć igłe to raz na jakiś czas, a zawsze mozna upiec 2 pieczenie na jednym ogniu xD
dzięki;) no na pewno bydzie a w 2 uchu mom ino 1 tak wiec mom całeee ucho na przekłówanie:evil_lol:
o no widzisz za 1 razem dwie rzeczy:D
jeszcze miałach takie coś:
http://img444.imageshack.us/i/p4220759rr8.jpg/
ino sie przerwało:D

Posted

a zdjecia takie bo robiłach do konkursu na forum goldenowym Golden zimowym olimpijczykiem:evil_lol:
i prosiłabych sie nie wtryniac pomiedzy zdjecia bydzie ich 20;)

Posted

[quote name='Lapeno']I co? konkurs wygrany? Zdjęcia świetne :)
zdjęcia można wysyłać do 22 więc jeszce czasu trocha:evil_lol:
jeszcze bydzie Bono saneczkarz i pomożecie wybrać 1 zdjęcie kere pódzie na konkurs:D
dzięki;)