Tepes Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94'][url]http://i46.tinypic.com/24fecmf.jpg[/url] :loveu: [url]http://i49.tinypic.com/2i90du1.jpg[/url] Bono co mine zrobil :eviltong: co on takie stary mi sie wydaje :D:D ( mowie o "Adiku") :D:D ile on ma lat ?:p[/QUOTE] [COLOR=Blue]Bo Bono chcioł uwolnić sie z jego uscisku:evil_lol: satary sie wydaje no hm taki stary nie jest 21 mo:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [url]http://i45.tinypic.com/2vnnq4y.jpg[/url] czemu on na nim śpi??:P:P Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Bo Bono chcioł uwolnić sie z jego uscisku:evil_lol: satary sie wydaje no hm taki stary nie jest 21 mo:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] mi wyglada na starszego :diabloti: :D Quote
Tepes Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='Sweet'][url]http://i45.tinypic.com/2vnnq4y.jpg[/url] czemu on na nim śpi??:P:P[/QUOTE] [COLOR="blue"]jak lubi:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']mi wyglada na starszego :diabloti: :D[/QUOTE] [COLOR="blue"]no może i wyglądo ale mo 21:evil_lol:[/COLOR] Quote
SongokuCFC Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Witam jestem tu nowy;p Bono jest śliczny oglądałem jego zdjęcia z pierwszej strony i te z końcowej i aż tak się nie zmienił.Teraz jest silnym i wieeelkim psiakiem jak z początku ;D Pozdrowienia i Zapraszam do mnie;P Quote
zuzolandia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [B][I]siemankoooo Bonusiatka;-)[/I][/B] Quote
Tepes Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='zuzolandia'][B][I]siemankoooo Bonusiatka;-)[/I][/B][/QUOTE] [COLOR=Blue]heloł Zuzolku:loveu:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Czeesc :loveu: Wpadłam mu przygotoując sie, psychicznie na dużo nadrabiania a tu tak czyściutko :crazyeye: no no :lol: nie poznaję tej galeryi :diabloti: Quote
Tepes Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='SongokuCFC']Witam jestem tu nowy;p Bono jest śliczny oglądałem jego zdjęcia z pierwszej strony i te z końcowej i aż tak się nie zmienił.Teraz jest silnym i wieeelkim psiakiem jak z początku ;D Pozdrowienia i Zapraszam do mnie;P[/QUOTE] [COLOR="blue"]A no niezbyt sie zmienił ino co do wielkosci:evil_lol: dzięki za pozro i wzajemnie;) [/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']Czeesc :loveu: Wpadłam mu przygotoując sie, psychicznie na dużo nadrabiania a tu tak czyściutko :crazyeye: no no :lol: nie poznaję tej galeryi :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="blue"]heloł:loveu: no widzisz cisza spokój:D rozwalił mie komant taki jedny kobitki przy zdjęciu Adriana z Bonem na nk pado do Adika: jak będziesz miał szczeniaki daj znać... nie no spoko[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Hej :D Co mi nie odpisałaś na smsa ?! :diabloti: Ale fajne zdjęcia :):) Takie pocieszne, fajnie z Bonem razem wyglądają :D Ale ja bym chciała wasze wspólne zdjęcie :D Tzn ciebie i adika :D Bonek cyknie i po sprawie :diabloti: No szkoda słów, pierwszy raz mnie ktoś tak zjechał i to jeszcze za takie coś :diabloti: No sorry, ale za to się idzie za kraty. Więc jak we wt się powtórzy to ona ma przesrane :D Quote
Tepes Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Martunia']Hej :D Co mi nie odpisałaś na smsa ?! :diabloti: Ale fajne zdjęcia :):) Takie pocieszne, fajnie z Bonem razem wyglądają :D Ale ja bym chciała wasze wspólne zdjęcie :D Tzn ciebie i adika :D Bonek cyknie i po sprawie :diabloti: No szkoda słów, pierwszy raz mnie ktoś tak zjechał i to jeszcze za takie coś :diabloti: No sorry, ale za to się idzie za kraty. Więc jak we wt się powtórzy to ona ma przesrane :D[/QUOTE] [COLOR=Blue]jak nie odpisałach na kerego?:evil_lol: wiem ze razem fajnie wyglądają:diabloti: ijaaasne Bono zrobi no na pewno może kiedyśtam:evil_lol: ale powaznie bez przesady baba przesadziła:/ no to wiec niech sie kobita pilnuje...szkoda mi słów na nia a dzisiej...nie chciało mi sie do szkoły iś:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]jak nie odpisałach na kerego?:evil_lol: wiem ze razem fajnie wyglądają:diabloti: ijaaasne Bono zrobi no na pewno może kiedyśtam:evil_lol: ale powaznie bez przesady baba przesadziła:/ no to wiec niech sie kobita pilnuje...szkoda mi słów na nia a dzisiej...nie chciało mi sie do szkoły iś:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Już ci pisałam :D Haha no ja liczę na to, trzymam za słowo xD No a co ja miałam powiedzieć, skoro tak na mne naskoczyła :D A ja zero reakcji, tylko się gapiłam, jak ona się zaczęła rzucać ;] Ale w każdym razie nie chcę iść na następną lekcję do niej we wt... to będzie masakra... Ale z drugiej strony to ona sobie naszkodzi. Haha leń :D A ja mam przyszły tydzień zawalony.. omg ;/ Quote
Aga&Ganja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 A jak tam Pani zakochana?! [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Quote
Tepes Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Martunia']Już ci pisałam :D Haha no ja liczę na to, trzymam za słowo xD No a co ja miałam powiedzieć, skoro tak na mne naskoczyła :D A ja zero reakcji, tylko się gapiłam, jak ona się zaczęła rzucać ;] Ale w każdym razie nie chcę iść na następną lekcję do niej we wt... to będzie masakra... Ale z drugiej strony to ona sobie naszkodzi. Haha leń :D A ja mam przyszły tydzień zawalony.. omg ;/[/QUOTE] [COLOR=Blue]no okok już wiem:D ale jo nie wiem czy sie udo no kurde zoboczymy:D jo nie wiemco bych zrobiła na pewno by mi sie beczeć chciało bo jo tak zawsze mom ktoś po mie ryczy to mi sie zaroz wyć chce:diabloti: boże gupku!!! weekend!!!!!!! uspokój sie:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Aga&Ganja']A jak tam Pani zakochana?! [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE] [COLOR=Blue]a dobrze dobrze:D dzisiejmój tata sie dowiedzioł ze łaża z Adrianem:D bo my na pinglu byli i jo sie ubrałąch szybci i Adrian tyz mój tata tak sie po malutku ubieroł to mu padałach ze ida już na przystanek no to ok stoli my se fajnie przytuleni i wgl paczymy tata idzie;D kurde mi tak gupio było ale nie no spoko:D przyjechoł bus buzi bez krępacji i jadymy:D tata zaczął godać o jak tam dobrze dzisiej grałach i opowiado rózne gupoty i tak nagle pyto :to ile łon mo lot jest rocznikowo jak Mati(mój brat)" a jo nie o rok starszy i zapadła ciszaaaaaaaaa:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Aga&Ganja']A nie było Ci tak trochę głupio? ;)[/QUOTE] [COLOR=Blue]przeca napisałąch ze mi gupio z leksza było:D[/COLOR] [quote name='dog193']Anula, zabij mnie :placz:[/QUOTE] [COLOR=Blue]nie ale Ty możesz mie czemu? info na gadu:diabloti: jestem zimnaaa:diabloti::placz::placz::placz:[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no okok już wiem:D ale jo nie wiem czy sie udo no kurde zoboczymy:D jo nie wiemco bych zrobiła na pewno by mi sie beczeć chciało bo jo tak zawsze mom ktoś po mie ryczy to mi sie zaroz wyć chce:diabloti: boże gupku!!! weekend!!!!!!! uspokój sie:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Haha kobieto, jeszcze do końca lekcji jako tako pływałam i w ogóle, ale już jak się przebierałam i szliśmy do szkoły, to prawie ryczałam tzn dzięki osobom, które mnie pocieszały i w ogóle ze mną były to już nie chciałam robić scen ;p Ale taka lekko byłam przybita do końca lekcji w szkole ;p Bo jeszcze no wiesz co gadała, to ja zawsze sobie biorę do serca, co kto mówi xD Ale ja mam pełno do zrobienia ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Ten tydzień będzie masakryczny! Quote
Tepes Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Martunia']Haha kobieto, jeszcze do końca lekcji jako tako pływałam i w ogóle, ale już jak się przebierałam i szliśmy do szkoły, to prawie ryczałam tzn dzięki osobom, które mnie pocieszały i w ogóle ze mną były to już nie chciałam robić scen ;p Ale taka lekko byłam przybita do końca lekcji w szkole ;p Bo jeszcze no wiesz co gadała, to ja zawsze sobie biorę do serca, co kto mówi xD Ale ja mam pełno do zrobienia ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Ten tydzień będzie masakryczny![/QUOTE] [COLOR=Blue]jezu wex już o tym nie godej było mineło niech Cie baba bodnie:D jo sie nie dziwia ze byłaś przybito i wgl... kurde dziecko weekend jest skończ ze szkołą bo Cie zabija!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR] Quote
Martunia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]jezu wex już o tym nie godej było mineło niech Cie baba bodnie:D jo sie nie dziwia ze byłaś przybito i wgl... kurde dziecko weekend jest skończ ze szkołą bo Cie zabija!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/QUOTE] No wiem, ale tylko ci wyjaśniałam :D Weekend mi nic nie da, skoro będę coś cały czas robiła ;(((((( Quote
Tepes Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Martunia']No wiem, ale tylko ci wyjaśniałam :D Weekend mi nic nie da, skoro będę coś cały czas robiła ;(((((([/QUOTE] [COLOR=Blue]jo Cie kiedyś poważnie zabija!! niedobro i okrutno pańcia kupi psu tako obroża:evil_lol:[/COLOR] [img]http://i50.tinypic.com/14ayo8l.jpg[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2][URL="http://pu.i.wp.pl/?k=MTYxNjAxMjEsNDU4OTgwOTI%3D&f=p1.jpg"][/URL][/img][/FONT][/COLOR] Quote
Martunia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Nie zabijesz, mówię ci <3 Oj tak, zua pańcia :D Quote
Tepes Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Martunia']Nie zabijesz, mówię ci <3 Oj tak, zua pańcia :D[/QUOTE] [COLOR=Blue]zabija <333[/COLOR] Quote
Aga&Ganja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ale spam tutaj widzę! [COLOR=Blue][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/COLOR] Quote
Recommended Posts