Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Martunia napisał(a):
A no tak, ty o prezentach myślisz z rocznym wyprzedzeniem, zapomniałam :diabloti:
Aaa i ja chcę relację z dzisiaj :D!
Z jutra to już raczej nie zdążę przeczytać... cały tydzień zawalony :/

no i co jak lubia to moga:D
a z dzisiej no fajnie było zaś cało mokro i jak mie ugrzy! nie miałąch sie nawet jak bronić bo mie trzymoł przygnieciono do ziemi jak mie w udo 2 razy bajsnył to myślałach ze mu zasadza kopa w pysk glanem:diabloti::evil_lol::evil_lol: ogólnie śmiesznie było se i wgl Bon tyż sie wybawił wyszaloł tyn durś próbowoł mie obalić no i tyle szczegóły na gg:diabloti:

Posted

zuzolandia napisał(a):
http://i48.tinypic.com/11bqmf9.jpg

takie bidne relikty minionego lata ...;-) hihihihi

pozdro;-) suchej a tymu Twojymu chopowi kły czasami nie wyrastajom? hihihih

haha raczy nie bo mo już wszystkie:D
Bartiśkowo chyba racja mo:evil_lol:

Bartiśkowa_ napisał(a):
Hehe jak na gg to ostro musiało być xdd

mówiłam Ci że to wampir

osstro no zaś nie przesadzej:diabloti:

Posted

Widza że nikt nos nie lubi ale spoko:diabloti:
dzisiej przed fizą starch w oczach i wgl...babka mie opieprzyła przy wszystkich i wgl...i padała ze bydzie starać sie o to żeby obniżyć mi zachowanie nie no super:shake: ogólnie mom doś szkoły...
jakby nie Bono i Adrian to jo nie wiem...moje 2 debile kochane:loveu::loveu::diabloti:
jo już chca wakacjeeeeeee
a tak z dobrych rzeczy hmm no sama nie wiem:P jutro kolejno fiza i zaś trzęsa gaciami...ale nie nie chca godać o szkole...
a tako se pioseneczka zeby było weseli:diabloti:

[video=youtube;OxB7Wdjmv1c]http://www.youtube.com/watch?v=OxB7Wdjmv1c[/video]

Posted

[quote name='zuzolandia']hejo;-)

no koszmarno fiza....dla mnie mata była najbardziej bolesnym przedmiotem ...zawsze przed mialam skurcze zoładka ;-)

buzioleee dla PANA PSA ;-)

jo miałach w 1 lic skurcze żołądka baba tak kosiła ale umiała nauczyć teroz mom tako co nikt se z ni nic nie robi...łona robi se zadania na tablicy przez 45 min zrobi 2 zadania z czego jedne okaże sie całkiem źle...jo już widza jak matura z maty zdom...
ok zaroz mu przeżaża:diabloti:

Posted

a dzisiej idziemy na plac z Adikiem se połazić i wgl biera aparat ale nie wiem co powyłazi bo jeszzce nie robiłach zdjęć jak jest ciemno ale spoko:evil_lol: i z fizy nic nie było dzisiej aż dziwne...ale szczerze jakoś szybko mijo miczas w szkole sie nie obejrza i już ferie bydą:D

Posted

Czeesc
Popieram twą teorię fizyka to zuo najgorsze :shake: ja miałam mieć 3 ale gostek mi dał takie pytania na spr że myślałam że tam padne a klasa jak pisała mieli takie łatwe :angryy:A dzisiaj wgl kończyłam o 16:20 myślałam że tam wykituje jeszcze dwa nudne polskie na koniec :evil_lol: Ale już jestem w domu :multi:

http://i46.tinypic.com/2n1gpz8.jpg i to oto zdjęcie pięknego Bonkowatego poprawiło mi humor :loveu:

chociaż jedno rodzinne cyknij dzisiaJ no ;P może być ciemne nic nie widać ale zrób to dla mnie:diabloti:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Czeesc
Popieram twą teorię fizyka to zuo najgorsze :shake: ja miałam mieć 3 ale gostek mi dał takie pytania na spr że myślałam że tam padne a klasa jak pisała mieli takie łatwe :angryy:A dzisiaj wgl kończyłam o 16:20 myślałam że tam wykituje jeszcze dwa nudne polskie na koniec :evil_lol: Ale już jestem w domu :multi:

http://i46.tinypic.com/2n1gpz8.jpg i to oto zdjęcie pięknego Bonkowatego poprawiło mi humor :loveu:

chociaż jedno rodzinne cyknij dzisiaJ no ;P może być ciemne nic nie widać ale zrób to dla mnie:diabloti:

weź o fizie mi nic nie godej bo ino se pomyśla to już mie czepie...
ooo matko tak późno jo najpóźni kończa w pon jak mom fakultety z angola o 14:50...
o widzisz to cieszymy sie oba ze my humorek poprawili;)
ale jo nie lubia zdjęć no nie wiem jak to tam wyjdzie zoboczymy bo jo w sumie biera aparat zeby obfocić taki dom wielki stary choby z horroru ale nie wiem czy wyjdzie bo nie umia robić zdj jak jest ciemno:diabloti:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']no to wiem zróbcie rodzinne na tle tego domu ;)

No mam nadzieję że ta zmiana teraz w czwartek będzie dla nas korzystniejsza

nie było jak zrobić rodzinnego przykro mi no:diabloti:

[quote name='Martunia']Bonek :D:D:D
Piosenkę już dawno słyszałam ;D
Czekam na ciebie na gg, ważne :diabloti: Twoja fiza w porównaniu z moim dzisiejszym wydarzeniem to nic!

ooo matko weź fajno masakra szkoda słów:/

Posted

[quote name='SongokuCFC']Piękny Golden.Ale fajne te ostatnie zdjęcie fajny moment wyłapany jak się oblizuję;D
a my chyba witamy po raz pierwszy;)
i bardzo dziekujemy:)

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Hej

http://i46.tinypic.com/24fecmf.jpg śliczny rozczłapiony Bonek :loveu:
hah jak sie do niego tuli ;P a Anula pewnie stała zazdrosna i zdjęcia cyckała :evil_lol:
heloł:loveu:
no a ajk inaczy psa obściskuje a mie dup na ziemia i sie cieszy:evil_lol:
ale wczoraj było spokojnie bo bo aparat był ale dzisiej już nie biera aparatu:D