Tepes Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='zuzolandia']..trzeba było zabrac kartke i odniesc na biurko ;-) .... witankooo frelkooo ;-) ja dobijej mie jeszcze Ty!1 a Ci tam przyjada i pobija:evil_lol: no cóż peszek wkurzyłach sie fest nie wiem jak to bydzie teroz z tą fizą bo jest nieciekawie Quote
zuzolandia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Anula & Bono'] ja dobijej mie jeszcze Ty!1 a Ci tam przyjada i pobija:evil_lol: no cóż peszek wkurzyłach sie fest nie wiem jak to bydzie teroz z tą fizą bo jest nieciekawie absolutnie sie nie odwaze Cie dobijac hihih ;-) ...współczuje ..bo tez kiedys byłam uczniem ;-) hihih niemniej sama musisz przyznac ze to poniekąd Twoja wina ;-) ..tzra było oddac test skoro i tak wiecej nie byłas w stanie rozwiazac i byłby spokój...a tak.........dooopaaaaa....... moze uda Ci sie załapac na jakies dodatkowe zaliczenie? ..nie wiem jak to teraz wyglada w tym zreformowanym szkolnictwie ;-) Quote
Tepes Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='zuzolandia']absolutnie sie nie odwaze Cie dobijac hihih ;-) ...współczuje ..bo tez kiedys byłam uczniem ;-) hihih niemniej sama musisz przyznac ze to poniekąd Twoja wina ;-) ..tzra było oddac test skoro i tak wiecej nie byłas w stanie rozwiazac i byłby spokój...a tak.........dooopaaaaa....... moze uda Ci sie załapac na jakies dodatkowe zaliczenie? ..nie wiem jak to teraz wyglada w tym zreformowanym szkolnictwie ;-) a zę moja wina no to wiem...po cholera musiałach ruszać tyn telefon... oj nie mom pojęcia ta baba jest tak wredno ze wątpia zeby pozwoliła mi jescze roz pisać:/ mom juz u ni przesrane do końca roku ale ok... jakby gupota miała skrzydła to jo już downo bych furgała... Quote
zuzolandia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 aaa tam goopota...po prostu brak młodzienczej przewidywalnosci hihi;-) no i syndrom komórkowca przeklenstwo 21 wieku ;-))) hihih Quote
Tepes Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='zuzolandia']aaa tam goopota...po prostu brak młodzienczej przewidywalnosci hihi;-) no i syndrom komórkowca przeklenstwo 21 wieku ;-))) hihih już mom doś ty szkoły tych nauczycieli i wgl...masakra cza było oddac był by spokój wylyź se z klasy tam poczekac na reszta...to niee nie no szkoda godać... Quote
Tepes Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 No to do odstresowania idziemy z tatuńciem wariatuńciem A na spaceros:evil_lol: Quote
Sweet Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Anula & Bono'] a ogólnie moom tak zje*any humor...pisałach poprawa z fizyki...bo mom 33% a zaliczenie jest od 35%...no ok pisza spoko loko napisałach nie umiałąch 2 zadań ale ok siedza odłozylach długopis baba widzi ze nic nie robia siedza w końcu se wyciągłach telefon bo mie gniót w kieszeni...i co od razu przyleciała ze jo sciągałach z tego telefony i mo 0 dała...nie no po prostu PIĘKNIE! Od 35% macie 2??:O U nas dopiero od 45%... Eh.. trzeba było taka a nie inaczej to łatwo mówić.. też mi się zdarzyło zrobić kilka głupich rzeczy i dopiero po fakcie pomyśleć ze trzeba było inaczej:P Jak na spacerze?:D Quote
Tepes Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Sweet']Od 35% macie 2??:O U nas dopiero od 45%... Eh.. trzeba było taka a nie inaczej to łatwo mówić.. też mi się zdarzyło zrobić kilka głupich rzeczy i dopiero po fakcie pomyśleć ze trzeba było inaczej:P Jak na spacerze?:D no od 35% zeby było mniejwięcy jak zaliczenie z matury;) no niestety czasem tak jest ze myśłi sie dopiero po fakcie następnym razem już tak nie zrobia oddom od razu jak skończa i tyle... a po spacerze super;) oczywiście zaroz zapomniałach o cały szkole i o wszystkim;) zaś cało mokro wróciłach ale super było Bono sie wyszaloł pogodoł sie z Adrianem:diabloti:i mom rozwalony plaec u nogi...nie wiem jakim cudem ale ok Quote
halgre Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Anula & Bono'] a ogólnie moom tak zje*any humor...pisałach poprawa z fizyki...bo mom 33% a zaliczenie jest od 35%...no ok pisza spoko loko napisałach nie umiałąch 2 zadań ale ok siedza odłozylach długopis baba widzi ze nic nie robia siedza w końcu se wyciągłach telefon bo mie gniót w kieszeni...i co od razu przyleciała ze jo sciągałach z tego telefony i mo 0 dała...nie no po prostu PIĘKNIE! [quote name='zuzolandia']absolutnie sie nie odwaze Cie dobijac hihih ;-) ...współczuje ..bo tez kiedys byłam uczniem ;-) hihih niemniej sama musisz przyznac ze to poniekąd Twoja wina ;-) ..tzra było oddac test skoro i tak wiecej nie byłas w stanie rozwiazac i byłby spokój...a tak.........dooopaaaaa....... moze uda Ci sie załapac na jakies dodatkowe zaliczenie? ..nie wiem jak to teraz wyglada w tym zreformowanym szkolnictwie ;-) [quote name='Anula & Bono']już mom doś ty szkoły tych nauczycieli i wgl...masakra cza było oddac był by spokój wylyź se z klasy tam poczekac na reszta...to niee nie no szkoda godać... Fiza jest fajno !!! Co ty chcesz !!! najgorszo to była dla me gegra i hista i lektury szkolne !!! Algebra, fiza i chemia to fajniste !!! Quote
C&B Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 U nas na spr jak z fizy pisaliśmy to kol sobie włosy poprawiła, bo jej za ucho spadły, a facet jej pałę wstawił, zabrał test i musi się poprawiać, bo on pomyślał, że ściągała, chodź mieliśmy inne grupy (A i B) i siedzieliśmy w potrójnych ławkach to jedno miejsce wolne było Oo Quote
halgre Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='C&B']U nas na spr jak z fizy pisaliśmy to kol sobie włosy poprawiła, bo jej za ucho spadły, a facet jej pałę wstawił, zabrał test i musi się poprawiać, bo on pomyślał, że ściągała, chodź mieliśmy inne grupy (A i B) i siedzieliśmy w potrójnych ławkach to jedno miejsce wolne było Oo Niesprawiedliwe Quote
Tepes Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='halgre']Fiza jest fajno !!! Co ty chcesz !!! najgorszo to była dla me gegra i hista i lektury szkolne !!! Algebra, fiza i chemia to fajniste !!! weź mi nie godej o fizie bo mie aż częsie... przyszła dzisiej do mie wychowawczyni i ze mom przeprosić baba z fizy...no to k poszłach do ni i zaczynom godać a ta mi ze nie hcce ze mna rozmawiac...:roll: myślałach że mie hajna szceli poważnie...póxni zas poszłach dow ych ze sie nie udało i wgl w końcu zaczełach beczec i mom doś szkoły... [quote name='C&B']U nas na spr jak z fizy pisaliśmy to kol sobie włosy poprawiła, bo jej za ucho spadły, a facet jej pałę wstawił, zabrał test i musi się poprawiać, bo on pomyślał, że ściągała, chodź mieliśmy inne grupy (A i B) i siedzieliśmy w potrójnych ławkach to jedno miejsce wolne było Oo nie ma to jak kochani nauczyciele...:loveu::angryy::angryy: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Czeesc :) Przyszłam Ci się pochwalić moją 6 z Obsługi konsumenta :multi: Ze składania serwtek na 6 było aż 21 wzorów eh....trochę się namęczyłam ale się udało xd Koleżanka mi zrobiła kilka wzorków i poodała pod ławką haha a babka nie zauważyła tak to bym miała słabiej :razz: Cieszę się że spacerek się udał ;) a mnie też szkoła denerwuje bo nie zdałam na 4 z chemii i mam 3,6 średnią na semestr :angryy: Quote
Tepes Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Czeesc :) Przyszłam Ci się pochwalić moją 6 z Obsługi konsumenta :multi: Ze składania serwtek na 6 było aż 21 wzorów eh....trochę się namęczyłam ale się udało xd Koleżanka mi zrobiła kilka wzorków i poodała pod ławką haha a babka nie zauważyła tak to bym miała słabiej :razz: Cieszę się że spacerek się udał ;) a mnie też szkoła denerwuje bo nie zdałam na 4 z chemii i mam 3,6 średnią na semestr :angryy: no to gratulacje;) haha nieładnie oszukiwać:evil_lol: ło no jo tyż nisko średnio byda mieć wola se nawet nie liczyć a i tak wgl po spcerze wróciąłch pogryziono...nie przez psa ino przez Adriana:evil_lol: Quote
halgre Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Anula & Bono']weź mi nie godej o fizie bo mie aż częsie... przyszła dzisiej do mie wychowawczyni i ze mom przeprosić baba z fizy...no to k poszłach do ni i zaczynom godać a ta mi ze nie hcce ze mna rozmawiac...:roll: myślałach że mie hajna szceli poważnie...póxni zas poszłach dow ych ze sie nie udało i wgl w końcu zaczełach beczec i mom doś szkoły... Jak to dobrze, że to już poza mną Quote
Tepes Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='halgre']Jak to dobrze, że to już poza mną Jo tyż już chca mieć to za sobą... w końcu weekend!! alleluja nareszcie ale dzisiej jakoś szybko mi przeleciało;) pytała mie w końcu z histy dostałach 8,5/10;) i dzisiej na pingla Adrian tyż bydzie:D i wgl:D Quote
zuzolandia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Anula & Bono'] a i tak wgl po spcerze wróciąłch pogryziono...nie przez psa ino przez Adriana:evil_lol: .........a Adrian to szczepiony na wscieklizna był? ...bo wiesz zastrzyki to takie bolesne som zleksza ;-) hihihih witankoo ;-) Quote
Martunia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Anulcia :loveu: Mówiłaś mi już o wszystkim.. ale nie przejmuj się tą szkołą ;) Ta baba ma jakiś problem i się musi wyżywać na innych... Też mam z fizyki od 35% na zaliczenie. Ale tylko z fizyki (tylko tam mam punktowo). I kurcze, wczoraj się wkurzyłam, bo się tak zestresowałam na teście, że wszystko zaczęłam mieszać i nie wiedziałam, co mam robić. Jak będzie 3 to będzie cud, naprawdę :( Boję się, że banię dostanę :/ A jeszcze ona liczy pkt z poprzedniego semestru, to już mam skichaną sprawę. No i tak w ogóle czekam na ciebie :D Quote
Tepes Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Martunia']Anulcia :loveu: Mówiłaś mi już o wszystkim.. ale nie przejmuj się tą szkołą ;) Ta baba ma jakiś problem i się musi wyżywać na innych... Też mam z fizyki od 35% na zaliczenie. Ale tylko z fizyki (tylko tam mam punktowo). I kurcze, wczoraj się wkurzyłam, bo się tak zestresowałam na teście, że wszystko zaczęłam mieszać i nie wiedziałam, co mam robić. Jak będzie 3 to będzie cud, naprawdę :( Boję się, że banię dostanę :/ A jeszcze ona liczy pkt z poprzedniego semestru, to już mam skichaną sprawę. No i tak w ogóle czekam na ciebie :D ijaaa nie przejmuj sie łatwo Ci godać:D łona mo problemy z głową i wgl masakra... e tam bydzie dobrze wierza w Ciebie Tyś je mądro dziołszka nie to co jo:diabloti: no jo już jest sory bo na pinglu byłach:D [quote name='zuzolandia'].........a Adrian to szczepiony na wscieklizna był? ...bo wiesz zastrzyki to takie bolesne som zleksza ;-) hihihih witankoo ;-) włahahaha szczerze nie wiem czy był musza spytać:evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 haha xd Odrazu mi się humor poprawił po twoim poście Jak takie zwierzęce zachoweanie wykazuje żeby jak do Cb przyjdzie Bonowi z miski nie wyjadał :evil_lol: No a ja na tą fotkę rodzinną to się chyba niedoczekam :razz: Quote
Tepes Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']haha xd Odrazu mi się humor poprawił po twoim poście Jak takie zwierzęce zachoweanie wykazuje żeby jak do Cb przyjdzie Bonowi z miski nie wyjadał :evil_lol: No a ja na tą fotkę rodzinną to się chyba niedoczekam :razz: hahaha nie no z miski chyba mu nie bydzie wyżeroł ale kto wie:evil_lol: no jak na razie sie nie doczekosz przykro mi:D ale takie mosz:diabloti: Quote
Martunia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Anula & Bono napisał(a):ijaaa nie przejmuj sie łatwo Ci godać:D łona mo problemy z głową i wgl masakra... e tam bydzie dobrze wierza w Ciebie Tyś je mądro dziołszka nie to co jo:diabloti: no jo już jest sory bo na pinglu byłach:D Haha no wiem, też mam z tym problem :P U mnie prawie wszyscy nauczyciele tak mają, więc wiesz :P Haha się okaże, ale najbardziej boję się fizyki. Wiem, czytałam :D O i te zdjęcie dodałaś :D Quote
Tepes Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Martunia napisał(a):Haha no wiem, też mam z tym problem :P U mnie prawie wszyscy nauczyciele tak mają, więc wiesz :P Haha się okaże, ale najbardziej boję się fizyki. Wiem, czytałam :D O i te zdjęcie dodałaś :D a weź weekend jest nie godej mo i nauczycielach i szkole i wgl... a no dałach ale tego 2 nie dom:D bo nie wiem ale tak jakoś bez jego zgody wciepować na dogo hmm:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Bry :loveu: co tu taka cisza ??:p cisza przed burza ?! :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No dużo mi to zdjęcie pokazaało hah xd Witaj Anula ;) Quote
Recommended Posts