Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Pestka'][url]http://i49.tinypic.com/2wegdpt.jpg[/url] Piękny zimowy niedźwiedz.[/QUOTE] [COLOR="blue"]Dziękujemy bardzo;)[/COLOR] Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witam , dawno nas tutaj nie było :oops: Ale cóż , przepraszamy :lol: Bono jest prześliczny , zresztą jak zawsze :loveu: Ma piękny pyszczek :loveu: Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='bianka19']Witam , dawno nas tutaj nie było :oops: Ale cóż , przepraszamy :lol: Bono jest prześliczny , zresztą jak zawsze :loveu: Ma piękny pyszczek :loveu:[/QUOTE] [COLOR="blue"]witamy witamy wybaczamy i dziękujemy bardzo:loveu:[/COLOR] Quote
Sweet Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]lustro przy takim śniegu?? no chyba nie...[/COLOR] [COLOR=blue] nie wiem mo ze to że słyszałach że lustro niezbyt może być mokre ale ok[/COLOR][/QUOTE] e no bez przesady:P ja robiłam zdjęcia w śniegu i jakoś żyje moje..:P Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Sweet']e no bez przesady:P ja robiłam zdjęcia w śniegu i jakoś żyje moje..:P[/QUOTE] [COLOR="blue"]ja ino jak śnieżek tak troszka pruszy to ok to nic sie raczy nie stanie ale jak śniegiem wali no to chyba niebardzo[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [URL]http://i47.tinypic.com/qpgppj.jpg[/URL] znów się turlał xd ? słodziak [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG] Quote
Martunia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [url]http://i47.tinypic.com/qpgppj.jpg[/url] jakie słoooooooodkie :loveu::loveu:loveu: Cudeńko <33 A tak w ogóle to I <3 U ! xDD Quote
Sweet Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]ja ino jak śnieżek tak troszka pruszy to ok to nic sie raczy nie stanie ale jak śniegiem wali no to chyba niebardzo[/COLOR][/QUOTE] No w sumie jak jest śnieżyca no to nie bardzo ale jak tylko pada..;) a tak co u was??:D Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Bartiśkowa_'][URL]http://i47.tinypic.com/qpgppj.jpg[/URL] znów się turlał xd ? słodziak [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG][/QUOTE] [COLOR="blue"]łon zawsze w sniegu sie kulo;D[/COLOR] [quote name='Martunia'][url]http://i47.tinypic.com/qpgppj.jpg[/url] jakie słoooooooodkie :loveu::loveu:loveu: Cudeńko <33 A tak w ogóle to I <3 U ! xDD[/QUOTE] [COLOR="blue"]dziąks:diabloti:[/COLOR] [COLOR="#ff0000"][SIZE="7"][FONT="Arial Black"]< 3[/FONT][/SIZE][/COLOR] [quote name='Sweet']No w sumie jak jest śnieżyca no to nie bardzo ale jak tylko pada..;) a tak co u was??:D[/QUOTE] [COLOR="blue"]a nic Bono szykuje sie na spacer z tatusiem:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Nie udało ci się! [COLOR="#ff0000"][SIZE="7"][FONT="Arial Black"]< 3[/FONT][/SIZE][/COLOR] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR="blue"]a nic Bono szykuje sie na spacer z tatusiem:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] O no to fajnie:D Ale to już jest taki prawdziwy tatuś czy jeszcze nie do końca??:D:D Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Martunia']Nie udało ci się! [COLOR="#ff0000"][SIZE="7"][FONT="Arial Black"]< 3[/FONT][/SIZE][/COLOR] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [COLOR="blue"]udało sie haaa:diabloti:[/COLOR] [quote name='Sweet']O no to fajnie:D Ale to już jest taki prawdziwy tatuś czy jeszcze nie do końca??:D:D[/QUOTE] [COLOR="blue"] A czuja ze już prawdziwy:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bo skopiowałaś! <3 Jest żywy to jest i prawdziwy :D:D Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Martunia']Bo skopiowałaś! <3 Jest żywy to jest i prawdziwy :D:D[/QUOTE] [COLOR="blue"]no i co z tego;( ale starałach sie:D haha nie no ales tekstem ciepła cedza:evil_lol: nie kuźwa sztuczny plastikowy:[/COLOR]D Quote
Sweet Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR="blue"] A czuja ze już prawdziwy:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] No to super:D:D [quote name='Martunia'] Jest żywy to jest i prawdziwy :D:D[/QUOTE] haha:P ja myślała że ulepiony ze śniegu:P:P Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Sweet']No to super:D:D haha:P ja myślała że ulepiony ze śniegu:P:P[/QUOTE] [COLOR="blue"]jo mom większe ambicje na synka niż Ty:diabloti: mi ze sniegu nie wsytarczy[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]no i co z tego;( ale starałach sie:D haha nie no ales tekstem ciepła cedza:evil_lol: nie kuźwa sztuczny plastikowy:[/COLOR]D[/QUOTE] Ahh dobrze dobrze, nie ryczeć mi tu :D! Hahaha no co :diabloti: Nie mam racji :diabloti:? [quote name='Sweet']haha:P ja myślała że ulepiony ze śniegu:P:P[/QUOTE] Haha :D Łoooł Anulcia :evil_lol: Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Martunia']Ahh dobrze dobrze, nie ryczeć mi tu :D! Hahaha no co :diabloti: Nie mam racji :diabloti:? Haha :D Łoooł Anulcia :evil_lol:[/QUOTE] j[COLOR="blue"]o nie rycza jest żem twardziochem anie mieciochem:diabloti: tak jest prawdziwy żywy i cieplutki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]jo mom większe ambicje na synka niż Ty:diabloti: mi ze sniegu nie wsytarczy[/COLOR][/QUOTE] haha:P też mam większe:P z tym że ty już masz chłopaka a ja nie:P haha:D ale nie narzekam:P:P:D A wam szczęścia życze O;D Quote
Martunia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Oj tak :D Haha tylko cieplutki? myślałam, że aż gorący :D Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Sweet']haha:P też mam większe:P z tym że ty już masz chłopaka a ja nie:P haha:D ale nie narzekam:P:P:D A wam szczęścia życze O;D[/QUOTE] [COLOR="blue"] no to dobrze:D no samemu tyż źle nie ma przecież:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Martunia']Oj tak :D Haha tylko cieplutki? myślałam, że aż gorący :D[/QUOTE] [COLOR="blue"] no ok gorący:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"] no to dobrze:D no samemu tyż źle nie ma przecież:evil_lol:[/COLOR] [/QUOTE] nom:D:D Ja sobie jakoś radze:P Jak sie jest samym to na więcej można sobie pozwolić:P Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Sweet']nom:D:D Ja sobie jakoś radze:P Jak sie jest samym to na więcej można sobie pozwolić:P[/QUOTE] [COLOR="blue"]no to radź se spoko loko:D oo i ztym sie nie zgodza jak mo sie wyrozumiałego faceta to na duuuuzo rzeczy pozwalo;) i jak mo do Ciebie zaufanie;)[/COLOR] Quote
Sweet Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]no to radź se spoko loko:D oo i ztym sie nie zgodza jak mo sie wyrozumiałego faceta to na duuuuzo rzeczy pozwalo;) i jak mo do Ciebie zaufanie;)[/COLOR][/QUOTE] :D No w sumie tak ale różnie to bywa;) I wszystko ma swoje zalety;) Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Sweet']:D No w sumie tak ale różnie to bywa;) I wszystko ma swoje zalety;)[/QUOTE] [COLOR="blue"]No różnia le jak trafi sie na TEGO no to jo nie widza problemów:evil_lol:[/COLOR] [COLOR="blue"]a to tak z deczka zabrzmiało ze jak mosz faceta to tak jakbyś była w niewoli czy cos ze nie możesz nic robić "W miłości dwie wolności łączą się w jedną słodką niewolę"[/COLOR] Quote
Recommended Posts