HuSkYy-Paulina-94 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wez jak scina ten filmik nie da sie ogladnac tez tak macie ??:roll: Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']wez jak scina ten filmik nie da sie ogladnac tez tak macie ??:roll:[/QUOTE] [COLOR="blue"]mi normalnie filmik idzie;)[/COLOR] Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]no tyz fajne są;) ale osobiscie wola moje 20 dziurowe:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Jak dla mnie są za długie... [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/eviltongue.gif[/IMG] Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Aga&Ganja']Jak dla mnie są za długie... [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/eviltongue.gif[/IMG][/QUOTE] [COLOR="blue"]a do mie idealne:loveu: xD[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Jak to nie interesuj xD Ja chcę wiedzieć! Ja ci moje sny opowiadałam xD [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]kurde a Marta sie nie mogła dodzwonić bo jakoś zasięg straciłach nie wiem czemu a Iśka akurat dzwoniła jak Golcegrali to nie było nic słychac i dupa;D[/COLOR][/QUOTE] No właśnie, a potem na mnie, że nie dzwoniłam, tak tak, znowu na mnie :D A mi filmik się na razie wolno ładuje :D No dobra, nie tak znowu bardzo wolno, ale nie szybko :D xD Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Martunia']Jak to nie interesuj xD Ja chcę wiedzieć! Ja ci moje sny opowiadałam xD No właśnie, a potem na mnie, że nie dzwoniłam, tak tak, znowu na mnie :D A mi filmik się na razie wolno ładuje :D No dobra, nie tak znowu bardzo wolno, ale nie szybko :D xD[/QUOTE] [COLOR="blue"]ok ale Ci na forum nie powiem :D tak na Ciebie bo przy adrianie jest wszystko moja iwna nawet że deszcz padoł to była moja wina:evil_lol: No ale sie ładuje:D mi sie szybko załadowoł nic sie nie ścinało wy jakies słabe kompy mocie abo co:diabloti:[/COLOR] Quote
zuzolandia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B][I]Noworoczne buziole przesyłam ;-)[/I][/B] Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='zuzolandia'][B][I]Noworoczne buziole przesyłam ;-)[/I][/B][/QUOTE] [COLOR="blue"]a dziękowac i wzajemnie;)[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]ok ale Ci na forum nie powiem :D tak na Ciebie bo przy adrianie jest wszystko moja iwna nawet że deszcz padoł to była moja wina:evil_lol: No ale sie ładuje:D mi sie szybko załadowoł nic sie nie ścinało wy jakies słabe kompy mocie abo co:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] No to gadaj na gadu :D Nie, wszystko na mnie jest zawsze i wszędzie xD Haha ładowało mi sie i przez przypadek wyłączyłam xD Teraz mi przypomniałaś, że chciałam obejrzeć XD Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Martunia']No to gadaj na gadu :D Nie, wszystko na mnie jest zawsze i wszędzie xD Haha ładowało mi sie i przez przypadek wyłączyłam xD Teraz mi przypomniałaś, że chciałam obejrzeć XD[/QUOTE] [COLOR="blue"]ok spoko loko luz i spontan:D no widzisz na mie tyż zawsze jest :P hahaha Ty inteligencie:D jo już setny roz słuchom płyty Within Temptation[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 No to gadaj, a nie "masz odp" :D:D To witam w klubie wiecznej winy xP Dzięki dzięki :D:D Huraa :P Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Martunia']No to gadaj, a nie "masz odp" :D:D To witam w klubie wiecznej winy xP Dzięki dzięki :D:D Huraa :P[/QUOTE] [COLOR="blue"]ok już opowiadom ino łon nie był zbytnio ambitny xD[/COLOR] Quote
Czarnulka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Heej szczęśliwego 2010 roku;p Słyszałam ze z Bonem bedziesz na muchowcu w sobote ;D xD My tez sie wybierzemy;) Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Czarnulka']Heej szczęśliwego 2010 roku;p Słyszałam ze z Bonem bedziesz na muchowcu w sobote ;D xD My tez sie wybierzemy;)[/QUOTE] [COLOR="blue"]dzięki dzięki:loveu: i co byłaś wczoraj pod Spodkiem?? a no bydziemy jutro na muchowcu:D[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Czesc dzioucho :loveu: Rany tyle tu nagadane że sie nie do xd ale ładnie wszytsko nadrobiłam super że z Adikiem wszystko dobrze oby tak dali. Widzę że też się dobrze bawiłaś ;) A już jutro się widzimy :multi:naładuj bateryje xd JAk ja się poświęcam tacie musze zrobic mięsiste jedzonko bo mnie nie zawiezie xd ! Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Czesc dzioucho :loveu: Rany tyle tu nagadane że sie nie do xd ale ładnie wszytsko nadrobiłam super że z Adikiem wszystko dobrze oby tak dali. Widzę że też się dobrze bawiłaś ;) A już jutro się widzimy :multi:naładuj bateryje xd JAk ja się poświęcam tacie musze zrobic mięsiste jedzonko bo mnie nie zawiezie xd ![/QUOTE] [COLOR="blue"] hej lachonie:loveu: haha bo jo sie lubia poklachać:evil_lol: dzięi ano dobrze my sie bawili nawet bardzo:D bateria naładowano nie martw sie:D haha szantaż normalnie:evil_lol: [/COLOR] Quote
Czarnulka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]dzięki dzięki:loveu: i co byłaś wczoraj pod Spodkiem?? a no bydziemy jutro na muchowcu:D[/COLOR][/QUOTE] To fajnieD;D Niestety nie byłam. Jakos tam nie chciałąm isc jak sie dowiedziałam ze tam mój bracik bedzie a z dziewczynami sie wygłuiałysmy w domu więc i tak fajnie było;D [quote name='Bartiśkowa_']Czesc dzioucho :loveu: Rany tyle tu nagadane że sie nie do xd ale ładnie wszytsko nadrobiłam super że z Adikiem wszystko dobrze oby tak dali. Widzę że też się dobrze bawiłaś ;) A już jutro się widzimy :multi:naładuj bateryje xd JAk ja się poświęcam tacie musze zrobic mięsiste jedzonko bo mnie nie zawiezie xd ![/QUOTE] Hehe. To rób rób bo cie nie zawiezie ;p Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Czarnulka']To fajnieD;D Niestety nie byłam. Jakos tam nie chciałąm isc jak sie dowiedziałam ze tam mój bracik bedzie a z dziewczynami sie wygłuiałysmy w domu więc i tak fajnie było;D Hehe. To rób rób bo cie nie zawiezie ;p[/QUOTE] [COLOR="blue"]aha no szkoda:D bo bardzo fajnie było wróciłąch cało mokro ale szczęśliwo:evil_lol:[/COLOR] Quote
Czarnulka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]aha no szkoda:D bo bardzo fajnie było wróciłąch cało mokro ale szczęśliwo:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Heh no to fajnie;p I sie ciesza ;p Quote
Bartiśkowa_ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 No musze wlasnie xd wymagania ma A ja tez już naładowane [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] napisze jeszcze do Natalii od Lunki Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Czarnulka']Heh no to fajnie;p I sie ciesza ;p[/QUOTE] [COLOR="blue"]choć piosenki niezbyt mi przypadły do gustu bo jo takiego czegooś nie słuchom:D ale kabaret wymiatoł:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']No musze wlasnie xd wymagania ma A ja tez już naładowane [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] napisze jeszcze do Natalii od Lunki[/QUOTE] [COLOR="blue"]i przez wos ze bydzie wos tak dużo to sie zamkna w sobie:diabloti:[/COLOR] Quote
halgre Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]dubel:roll:[/COLOR][/QUOTE] [B][COLOR="#8b0000"]Dubel - bydzie jubel ... :eviltong::evil_lol: U nas cały czas strzelają jak opętani :mad: Popołudniu Dindek nawet z windy nie chciał wyjść :shake: Podejrzewam, że wieczorem nie będzie inaczej :shake: To do której ja mam czekać - aż przestaną :angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/B] Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='halgre'][B][COLOR="#8b0000"]Dubel - bydzie jubel ... :eviltong::evil_lol: U nas cały czas strzelają jak opętani :mad: Popołudniu Dindek nawet z windy nie chciał wyjść :shake: Podejrzewam, że wieczorem nie będzie inaczej :shake: To do której ja mam czekać - aż przestaną :angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/B][/QUOTE] [COLOR="blue"]Jubel nie dzięki(godomy tak na kumpla z klasy:D) u nos na szczęście sie uspokoili ale akurat jak z Bonem moja mama szła do babci to jakieś debile przy nim strzelali u prawie uciek... dać dzieciom fajerwerki...masakra[/COLOR] Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 halgre, u mnie strzelają jeszcze pod oknami... [IMG]http://1.1.1.1/bmi/www.dogomania.pl/images/smilies/shake.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts