Martunia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]wiem ze opr to opiernicz ale za co?:diabloti: weź fizyka zdować Tyś jest szalono a po lic kaj sie tak wgl wybierosz a wracom wracom oby szybko! jo tyż mom doś szkoły byda musiała zaliczyć spr z angola kaertówa z fakultetu z angola i krótki spicz kartkówa z ruskiego no i chyba tyle jak nic nie uwalą podczas moi nieobecości a no właśie i z histy bydzie mie pytać tak sie ciesza że o jezu...[/COLOR][/QUOTE] Kurde, nie chce mi się wracać do poprzednich postów xD Nie pamiętam xD No przecież pisałam ci kiedyś ;p stomatologia miała być, ale jak będzie to nie wiem... Weź daj spokój, tak swoją drogą to ci muszę dokończyć moje lamenty na gg xd Bo wczoraj ci coś napisałam. No i bardzo dobrze, olympusy są super ;P Fajnie ci zdjęcia wychodzą :) Wymiziaj Bonka :loveu: Quote
Tepes Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Martunia']Kurde, nie chce mi się wracać do poprzednich postów xD Nie pamiętam xD No przecież pisałam ci kiedyś ;p stomatologia miała być, ale jak będzie to nie wiem... Weź daj spokój, tak swoją drogą to ci muszę dokończyć moje lamenty na gg xd Bo wczoraj ci coś napisałam. No i bardzo dobrze, olympusy są super ;P Fajnie ci zdjęcia wychodzą :) Wymiziaj Bonka :loveu:[/QUOTE] [COLOR="blue"]skleroza to fano choroba wiem xD a po cholera Ci na stomatologia fizyka jezu :P wczoraj mi nie pisałaś ee nic?:D znaczy se nie przypominom czekom na CIebie na gadu i czekom a Cie nie ma jo tyż mom dużo newsów do Ciebie nie mom komu sie wygodać:D taaa fajnie chyba w snach[/COLOR] Quote
Tepes Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [COLOR="blue"]i sie zdublowało:roll:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 nom al ogolnie nawet jak tam e420 czy tam ile to i tak tanio jak na lustrzanke ja tu zbieram conajmniej 1500 zł na lustro a tu z taka cena wyjezdzaja :mdleje: tylko szkoda ze narazie wgl nie zbieram tej kasy mam zamiar zaczac kiedys tam :lol::lol: [url]http://i50.tinypic.com/2ary4m.jpg[/url] moj sliczny Boniek :loveu::buzi: Quote
WeronikaM Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 mi się podobają :loveu: a w szczególności białas :iloveyou: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 całkiem fajnie wyszły ;) Ej może w ferie to ty z Bonkiem podjedziesz [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/1luvu.gif[/IMG] hy ? Quote
Tepes Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='WeronikaM']mi się podobają :loveu: a w szczególności białas :iloveyou:[/QUOTE] [COLOR="blue"]dziękujemy bardzo:loveu:[/COLOR] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nom al ogolnie nawet jak tam e420 czy tam ile to i tak tanio jak na lustrzanke ja tu zbieram conajmniej 1500 zł na lustro a tu z taka cena wyjezdzaja :mdleje: tylko szkoda ze narazie wgl nie zbieram tej kasy mam zamiar zaczac kiedys tam :lol::lol: [url]http://i50.tinypic.com/2ary4m.jpg[/url] moj sliczny Boniek :loveu::buzi:[/QUOTE] [COLOR="blue"]Ok ok ale mie nie bij od razu xD kiedyśtam haha to powidzenia:D dzięki:p[/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']całkiem fajnie wyszły ;) Ej może w ferie to ty z Bonkiem podjedziesz [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/1luvu.gif[/IMG] hy ?[/QUOTE] [COLOR="blue"]dzięki:) jak mi mama pozwoli to z niłą chęcią go zabiera i już by sie przed zlotem psióry poznały czy coś:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [COLOR="blue"]2 zdjęcia takie byle jakie na wieczór robiłąch nie wiem nawet o który ale trzeba było sie śpieszyć bo długo tak nie wisioł to nie było czasu na bawienia sie ustawieniami i na auto wciepłach :evil_lol:[/COLOR] [img]http://i50.tinypic.com/2u8i3qw.jpg[/img] [img]http://i49.tinypic.com/v43v9u.jpg[/img] Quote
Tepes Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [COLOR="blue"]a tu Bon w wersji już poważny:diabloti:[/COLOR] [img]http://i49.tinypic.com/w20suo.jpg[/img] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [url]http://i50.tinypic.com/2u8i3qw.jpg[/url] buahaha :mdleje::loveu: psychiczny :D:D po mamusi :p :D:D Quote
Tepes Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94'][url]http://i50.tinypic.com/2u8i3qw.jpg[/url] buahaha :mdleje::loveu: psychiczny :D:D po mamusi :p :D:D[/QUOTE] [COLOR="blue"]tak po mamusi :D a czy Ty wiesz zę na razie z Bonem sążeście sierotami nie mocie taty :p[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]tak po mamusi :D a czy Ty wiesz zę na razie z Bonem sążeście sierotami nie mocie taty :p[/COLOR][/QUOTE] jestesmy pół sierotami jak coś :lol::lol: i wiem ale jakos nie zaluje :D:D Quote
Tepes Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jestesmy pół sierotami jak coś :lol::lol: i wiem ale jakos nie zaluje :D:D[/QUOTE] [COLOR="blue"]aha no jezu jo jescze nieprzytomno śpia:D jest tako pogoda że szkoda godać ale mozę już niedługo xD te wiesz co...wczoraj kumpel do mie pisze i tak jakoś dziwnie pisoł i w sumie wyznoł mi miłosć... dzisiej rano mi pado no czy coś gupiego mi pisoł bo wczoraj trocha był wstawiony xD normalnie super[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]aha no jezu jo jescze nieprzytomno śpia:D jest tako pogoda że szkoda godać ale mozę już niedługo xD te wiesz co...wczoraj kumpel do mie pisze i tak jakoś dziwnie pisoł i w sumie wyznoł mi miłosć... dzisiej rano mi pado no czy coś gupiego mi pisoł bo wczoraj trocha był wstawiony xD normalnie super[/COLOR][/QUOTE] aha :lol: no to pewnie cos do ciebie czuje :D:D a teraz sie broni:p Quote
Tepes Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']aha :lol: no to pewnie cos do ciebie czuje :D:D a teraz sie broni:p[/QUOTE] [COLOR="blue"]nie że sie broni ino nie pamieto co pisoł xD ciekawe czy Ty byś zapamiętała cjak byłabyś naprano raczy nie ino że jak mosz osoba pod wpływem to mosz ją do bólu szczero i wszystko Ci powie xD[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 no moze i bym nie zapamietala :D:D filmiki sie urywaja ale slowa pod wplywem sa na ogol szczere na "ogol" :D:D Quote
Tepes Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no moze i bym nie zapamietala :D:D filmiki sie urywaja ale slowa pod wplywem sa na ogol szczere na "ogol" :D:D[/QUOTE] [COLOR="blue"]no są są:D ino o to chodzi że jo tego goscia widziałach pora razy na treningu roz my se padali cześ a tak to na gadu piszemy i esujemy tak my jeszce ani razu nie godali xD[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]no są są:D ino o to chodzi że jo tego goscia widziałach pora razy na treningu roz my se padali cześ a tak to na gadu piszemy i esujemy tak my jeszce ani razu nie godali xD[/COLOR][/QUOTE] ale piszecie ze soba :D:D to być ważne :p :D:D:D Quote
Tepes Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale piszecie ze soba :D:D to być ważne :p :D:D:D[/QUOTE] [COLOR="blue"]no niby ja :D ostatnio godałach zn im 4 h bez przerwy xD[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]no niby ja :D ostatnio godałach zn im 4 h bez przerwy xD[/COLOR][/QUOTE] no prosze :p to ciekawa jestem o czym tak intensywnie rozmawialiscie :D:D:D ja na gg nie wytrzymuje 5 min bez przerwy a tu takie cos :D:D:D teraz to ja raz na ruski rok wchodze na gg nom ale dobra :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]no niby ja :D ostatnio godałach zn im 4 h bez przerwy xD[/COLOR][/QUOTE] no prosze :p to ciekawa jestem o czym tak intensywnie rozmawialiscie :D:D:D ja na gg nie wytrzymuje 5 min bez przerwy a tu takie cos :D:D:D teraz to ja raz na ruski rok wchodze na gg nom ale dobra :eviltong: jeszcze mi posta nie chce dodac :roll: bede kilkac toad az doda a to ze sobie doda po 10 to juz trudno :D:D Quote
Tepes Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no prosze :p to ciekawa jestem o czym tak intensywnie rozmawialiscie :D:D:D ja na gg nie wytrzymuje 5 min bez przerwy a tu takie cos :D:D:D teraz to ja raz na ruski rok wchodze na gg nom ale dobra :eviltong: jeszcze mi posta nie chce dodac :roll: bede kilkac toad az doda a to ze sobie doda po 10 to juz trudno :D:D[/QUOTE] [COLOR="blue"]o wszystkim i o niczym xD a jo teroz durś siedza bo choro żem jest i sue nudza wypadało by sie uczyć ale mi sie tak nie chce że szok jak dodo sie po 10 razy to Cie zabija:D[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]o wszystkim i o niczym xD a jo teroz durś siedza bo choro żem jest i sue nudza wypadało by sie uczyć ale mi sie tak nie chce że szok jak dodo sie po 10 razy to Cie zabija:D[/COLOR][/QUOTE] na szczescie tylko 2 razy dodalo nie bij :shake::D ja chora to cały czas jestem :D ( na glowe tez ) ale ogoolnie mowie :D Quote
Tepes Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']na szczescie tylko 2 razy dodalo nie bij :shake::D ja chora to cały czas jestem :D ( na glowe tez ) ale ogoolnie mowie :D[/QUOTE] [COLOR="blue"]e tam nie podniesa ręki na moje kochane dziecko NEWAH :loveu: xD a na głowa to jo nawet nie godom...widac po matce to mosz:D[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]e tam nie podniesa ręki na moje kochane dziecko NEWAH :loveu: xD a na głowa to jo nawet nie godom...widac po matce to mosz:D[/COLOR][/QUOTE] :loveu: hahaha no po kims musze to miec :D wiec chyba nie po ojcu bo go nie mam :roflt: wiec padlo na ciebie :evil_lol: przez ciebie jestem umyslowo nie teges !!:lol: Quote
Recommended Posts