Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

O to wasze spotkanko się udało :D No widzisz, mówiłam, że będzie dobrze, i po co te nerwy!!! :P
Fajnie, że mu się Bono spodobał, pewnie się okaże, że jeszcze z tobą na zlot pojedzie, kolejny dogomaniak :D:D :diabloti:
Wchodź na gadu :diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']O to wasze spotkanko się udało :D No widzisz, mówiłam, że będzie dobrze, i po co te nerwy!!! :P
Fajnie, że mu się Bono spodobał, pewnie się okaże, że jeszcze z tobą na zlot pojedzie, kolejny dogomaniak :D:D :diabloti:
Wchodź na gadu :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]a no udało sie:D
jo zawsze sie tak stresuja i dobrze o tym wiesz xD
A móg by jechać jo sie nie obraża moga sie nawet łóżkiem podzielić:D[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]a no udało sie:D
A móg by jechać jo sie nie obraża moga sie nawet łóżkiem podzielić:D[/COLOR][/QUOTE]

a Anula juz by sie tylko chciala łożkami dzielic z chlopakami :D:D:evil_lol:

Posted

Anula & Bono napisał(a):
a no udało sie:D
A móg by jechać jo sie nie obraża moga sie nawet łóżkiem podzielić:D

Ej ej, ja tu jestem od stresowania się :P:P
Haha łooo no wiesz, tak szybko xD?
Booon :loveu::loveu::loveu: ale ładna obróżka :D
Ja wam kosiam :loveu:

Posted

Martunia napisał(a):
Ej ej, ja tu jestem od stresowania się :P:P
Haha łooo no wiesz, tak szybko xD?
Booon :loveu::loveu::loveu: ale ładna obróżka :D
Ja wam kosiam :loveu:

No to sie odstresuj pozadnie xD
no szynko a co sie byda szczypac jest okazja to proszę bardzo:D jutro o 17 xD bo do 16 niestety robi ale cóż;D jak to Bartiśkowo padała z głodu nie umrzemy :D
dzięki:P
a ze ty nos kosiosz to jo wiedziałach od zawsze ino coś słabo tu wpadosz xD

Posted

[video=youtube;NctuEE3JQcg]http://www.youtube.com/watch?v=NctuEE3JQcg[/video]

uwielbiom ta piosenka xD
w tym odcinku Dean 10 razy umieroł:evil_lol::evil_lol:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
:roflt: buahaha jaka muza :lol::lol:

i z czego rżysz mi sie ta piosenka podobo już mom ja na fonie jako dzwonek:diabloti:

Bartiśkowa_ napisał(a):
Zrób wieczorkiem jakies zdjęcia mu z Bonem i tu tak po cichu wstawisz hah xd Ja to mam pomysły
wgl jaka muza haha xdd A ja chora i już mi się nudzi w chaupie ;(

Jak sie spotkomy o jakiś normalny porze co wszystko widać to mu na pewno zrobia:D ale tak w ciemnościach fleszem im po galach swiecić no nieładnie:eviltong:
jo tyż chca być dali choro...i HATE SCHOOL...dzisiej losowałach kogoś na wigilijka klasowo i oczywiście jak zawsze wylosowałach najgorszo osoba czyli kogo?? IRAA moja wychowawczyni...chyba ji kupia corega co by ji tyn gybis nie wylecioł:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

hahaha ty to masz pomysły na preznt i zarazem szczęście xd pewnie płaczesz ze szczęścia że ci się udało wylosować taką fajną osobę xd
My na szczęście nie losowaliśmy tylko idemy na pizze z całą klasą ;P ja jak wyzdrowieje eh ...
A co do dzwonka to wyobrażam sobię wzrok innych jak ci zadzwoni w publicznym miejscu :evil_lol:
U nas w autobusie ostatnio babka miała koziołka matołka :diabloti:
a koleżanka z klasy Tokio hotel dosłownie wszyscy rykneli śmiechem

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
:mdleje::roflt::roflt: o w pyte :roflt: ciekawa jestem jak ludzie beda reagowac w autobusie jak ci telefonik bedzie dzwonic :D:D:lol::lol:

spaadówa piosenka jest super:D

Bartiśkowa_ napisał(a):
hahaha ty to masz pomysły na preznt i zarazem szczęście xd pewnie płaczesz ze szczęścia że ci się udało wylosować taką fajną osobę xd
My na szczęście nie losowaliśmy tylko idemy na pizze z całą klasą ;P ja jak wyzdrowieje eh ...
A co do dzwonka to wyobrażam sobię wzrok innych jak ci zadzwoni w publicznym miejscu :evil_lol:
U nas w autobusie ostatnio babka miała koziołka matołka :diabloti:
a koleżanka z klasy Tokio hotel dosłownie wszyscy rykneli śmiechem

ta normalnie tak sie ciesza że szokoda godać xD
łaa to fajnie mocie a my oczywiscie opłatek sranie w banie i wgl...nie lubia takich cyrków...
jo nie wiem co wy mocie do tego dzwonka fajny jest gupki:evil_lol:

Posted

No i po kolejnym spacerku z wujkiem Adikiem:diabloti:
oczywiście na wstępie nie pytając wziął mi smycz z ręki i cąły spcer go prowadził:evil_lol:
ale co mi tam przynajmi sie nie musiałach z Bonem szarpać bo bawił sie z koleżnakami trzeba łone bez smyczy a Adrian musioł za Bonem i za nimi lotać:diabloti: bardzo fajnie było :D
i idimy na lodowosko:diabloti: jak sie udo to w tym tyg jeszcze fajniuchno:D jo umia doś jezdzić a łon godoł ze nie ale mo ambicje to bydzie śmiesznie:evil_lol:

Posted

Hej :*
O! Anula jestem z Tobą bo mi sie ten song podoba :D :D, a Paulina to sie nie zna xd z mojego dzwonka też sie śmieje :obrazic:

:evil_lol:

Uhuhu widze, że coraz bardziej iskrzy pomiędzy Wami :P takie częste spacerki wieczorne, lodowisko :siara: coś tu sie kroi :cool3:
Mam nadzieje, że nas poinformujesz jak coś ten teges?

http://i48.tinypic.com/2jb7gag.jpg świetne! :loveu:

Daj Bona!:loveu:

Posted

[quote name='Kaya93']Hej :*
O! Anula jestem z Tobą bo mi sie ten song podoba :D :D, a Paulina to sie nie zna xd z mojego dzwonka też sie śmieje :obrazic:

:evil_lol:

Uhuhu widze, że coraz bardziej iskrzy pomiędzy Wami :P takie częste spacerki wieczorne, lodowisko :siara: coś tu sie kroi :cool3:
Mam nadzieje, że nas poinformujesz jak coś ten teges?

http://i48.tinypic.com/2jb7gag.jpg świetne! :loveu:

Daj Bona!:loveu:

heloł kochano kobitko:**
no to fajnie łone sie nie znają i tyle a Ty jaki mosz?:diabloti:
a nie wiem czy iskrzy i wgl sie zoboczy xD jo sie boja zaś zrobić nadzieja i potym z tego dupa bydzie...
ale oczywiscie jak coś to wszystko napisza:D moja matka stwierdziła ze za stary jest xD a jak ji padałach ze tata jest od ni o 9 lot starszy to już cicho siedziała:eviltong:
a Bona nie mom
postarom sie jutro bo mom ino 3 lekcje:multi::multi: i śniezku napadało to coś tam ukulom:diabloti:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']A ja już chyba jutro pójdę do szkoły xd ale mi się nie chce
U was też tam tak cholernie zimnoo ?

o jezu po co ??
ostatnie dwa dni to jo bych w domu siedziała bo sie nie opłaco
u mie jest fest zimno...śniegu po kolana:D juz dzisiej jak szłach na przystanek to sie wypieprzyłach na drodze ale nikt nie widzioł :p
jeszce musza iś z Bonem na ostatni spacerek ale jak pomyśla ze tak zimno to mi sie odechciewo

Posted

No chyba mie coś szczeli...Arian idzie jutro z kolegami na wspinaczka i chcioł zebych z nimi jechała ale co...mama mi nie pozwoliła no kurdeeeeeeeee:shake:

a zdjęc NIE bydzie a co!
nikt tu nie wpado to po co zdjecia:diabloti:
na placu zimno jak cholera...a my z Ewą w nidziela na konie a w nidziela mo być -10:cool3:
chyba zamarzna tam

Posted

ja cie slonko :loveu: u nas czegos takiego nie ma :placz: sam snieg i tyle :placz: a to byl wschodz czy zachod ??:D:D bo jak wschodz to o ktorej ty to robilas :o:mdleje:
pikna Anulka :buzi: ^ ^

a gust to ja mam :eviltong: a Paulina pewnie nie tylko ja sie smieje z twojego dzwonka :D:D:D

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ja cie slonko :loveu: u nas czegos takiego nie ma :placz: sam snieg i tyle :placz: a to byl wschodz czy zachod ??:D:D bo jak wschodz to o ktorej ty to robilas :o:mdleje:
pikna Anulka :buzi: ^ ^

a gust to ja mam :eviltong: a Paulina pewnie nie tylko ja sie smieje z twojego dzwonka :D:D:D
a no słonko na chwila wyzazło:) ale jest zimno jak cholera jasna...zachód:D o wschodzi to jo smacznie se śpia:diabloti:
pado pikno chyba szkaradno:evil_lol:
a o gustach sie nie dyskutuje każdy mo inny