Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]no na pewno xD następnym razem hmm keidy byda miała jakiś turniej( to dopiero za rok gdzieś xD) to zaś zadzwonia:diabloti:
Czym sie skończy??bo szczerze mówiąc se nie przypominom:evil_lol:
a to sie kuruj jo jutro mom spr z chemi na kery nic nie umia:/ kartkówa z histy na kero tyż nie umia i dzisiej z bioli rozszerzony bioli mie spytała ale dostałach 7/10 i jest git
i m\jak dostana jakieś zdj od Pana W z tego turnieju z nidzieli to wstawia bo jego tata pełno robił:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

Ok chętnie odbiorę :D
Wrzodami!!! :diabloti:
No to dobrze :) Trzymam kciuki, by ci się poszczęściło dzisiaj :D
Aaaa no to wstawiaj jak coś :D I masz mi się nie przejmować :D!

Posted

[quote name='Martunia']Ok chętnie odbiorę :D
Wrzodami!!! :diabloti:
No to dobrze :) Trzymam kciuki, by ci się poszczęściło dzisiaj :D
Aaaa no to wstawiaj jak coś :D I masz mi się nie przejmować :D![/QUOTE]
[COLOR=Blue]aaaa wrzodami a no faktycznie moga mieć bo nie mom xd
a dzisiej okazało sie żę jest ino z chemi z hsty w piątek i z chemi bydzie kapa bo nie napisałąch nic;)
ta na razie nie mom co wtsawiać padoł że poszuko ale coś mi sie zdaje że nie bydzie mu sie chciało[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Zobaczymy :D
Ty cały czas pesymistycznie nastawiona :eviltong: Masz to po mnie :diabloti:
I w ogóle już mi się esy skończyły xD[/QUOTE]
[COLOR=Blue]ta pożyjemy zoboczymy ale jakoś dzisiej mi już lepi zaro ida na pingla
jo jo jest pesymista bardzo mi przykro taaa po Tobie mosz racja:P
to sie kule doładuj nie mom w szkole z kim pisać xD[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']hej :buzi:
jessu cały czas jakaś nauka :placz: a jak u ciebie ??:p

( sorki ze wtedy nie weszlam w niedziele na gg ale poniedzialek mialam zawalony i sie cala niedziele praktycznie uczylam :angryy:)[/QUOTE]
[COLOR=Blue]heeejjjj:*:*:*
nareszcie:loveu: szkoda ze dłuży nie mogły my pogodać :P
noo spoko u mie tyż nauki doś dużo ale jakoś biera sie to na lajcie już nieługo święta późni ferie późni szybko przeleci i wakacje:)[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]jo chta tako kiecuszka na pingla i żadny inny:loveu: z tatuśkiem pojadymy do Gliwic jak bydzie mioł wolne i zakupia takie co ;p
[IMG]http://www.inters.pl/inters/serwis_ts/image/4730_2.jpg[/IMG]
cena jest fajno no ale cóż:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Ale fajno [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] bd Ci pasować a pan W padnie jak Cię zobaczy xd[/QUOTE]
[COLOR=Blue]zarąbisto ino nie wiem czy dostana z Buttrefly bo jest drogo jak nie to zostaje m i Andro abo Donic ale z Butterfly są najładniejsze:diabloti:
oooo matko no chyba by padnył jakby mie obadoł:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']fajnie to cos wyglada :D[/QUOTE]
[COLOR="blue"]to jest spódniczka na pingla:) ino to jest podwinięte zęby pokozac że pod spodem są spodenki;)
[/COLOR]

Posted

[video=youtube;awwLQOOQQBA]http://www.youtube.com/watch?v=awwLQOOQQBA[/video]
[COLOR="blue"]Tyż fest mi sie podobo ta piosenka!;)

I jutro już weekend szybko to leci niedługo mikołaj święta ferie wakacje i jest super:diabloti:
za tydzień jak dobrze pódzie jada do ciotki na wieś z Bonolem
niestety jutro kartkóa z histy na kero nic nie umia trzeba se ściagi porobić:diabloti:[/COLOR]

Posted

Hej :loveu:
Ale fajna ta spódniczka, podoba mi się :D
O tą piosenkę śpiewała taka mała dziewczynka w 'mam talent' ^^ Też mi się podoba, tylko w refrenie takie jej wysokie wyciąganie nie bardzo, te 'e-ee' :evil_lol:
Nie no wiesz, pisać mi możesz, tyle, że nie odpiszę :diabloti: Udawaj, że masz odp :diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']Hej :loveu:
Ale fajna ta spódniczka, podoba mi się :D
O tą piosenkę śpiewała taka mała dziewczynka w 'mam talent' ^^ Też mi się podoba, tylko w refrenie takie jej wysokie wyciąganie nie bardzo, te 'e-ee' :evil_lol:
Nie no wiesz, pisać mi możesz, tyle, że nie odpiszę :diabloti: Udawaj, że masz odp :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR="blue"]hejo:loveu::loveu::loveu:
mi tyż sie podobo i nie ma bata musza ją mieć!! boże tyn pulpet beczoł jak baran i śpiewała to po to żeby Chyliński sie przuchlebić i tyle
kurde a tyn puchar to dopiero w pon moga odebrać chyba sie zdenerwuja:p
napisoł do mie taki gosciu z pingla co widza go na kazdym treningu zchwyco sie moim imieniem i wgl:diabloti:i nie zaprzecza ze jest przystojny:diabloti:[/COLOR]

[quote name='WeronikaM']a gdzie fotki /?? Prosimy ;)[/QUOTE]

[COLOR="blue"]Niestety nie mom zdjęć ale jutro idziemy na urodziny do ciotki to coś porobia:)[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]hejo:loveu::loveu::loveu:
mi tyż sie podobo i nie ma bata musza ją mieć!! boże tyn pulpet beczoł jak baran i śpiewała to po to żeby Chyliński sie przuchlebić i tyle
kurde a tyn puchar to dopiero w pon moga odebrać chyba sie zdenerwuja:p
napisoł do mie taki gosciu z pingla co widza go na kazdym treningu zchwyco sie moim imieniem i wgl:diabloti:i nie zaprzecza ze jest przystojny:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

Jeszcze raz sorry, że ci nie odpisywałam :calus:
Nonono też jestem tego zdania (jeśli chodzi o tą dziewczynkę w mam talent :P).
Oj tam, ale przynajmniej go odbierzesz i go zdobyłaś ^^
Łaaał Anulcia, i jeszcze mi gadasz, że żaden cię nie chce, sranie w banie xD xD Musisz mi go pokazać (ma nk :D?)

Posted

[QUOTE][COLOR=blue]Niestety nie mom zdjęć ale jutro idziemy na urodziny do ciotki to coś porobia[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
cieszę się i czekam ;) ;)

Posted

[quote name='Martunia']Jeszcze raz sorry, że ci nie odpisywałam :calus:
Nonono też jestem tego zdania (jeśli chodzi o tą dziewczynkę w mam talent :P).
Oj tam, ale przynajmniej go odbierzesz i go zdobyłaś ^^
Łaaał Anulcia, i jeszcze mi gadasz, że żaden cię nie chce, sranie w banie xD xD Musisz mi go pokazać (ma nk :D?)[/QUOTE]
[COLOR=Blue]Booziu spoko xD
hahaha widzisz zagdzomy sue w pewnych rzeczach xD
No w końcu musza go odebrać no heloł powiedzioł że w pon moga przyś ja ino że jo w pon o 3 kończa a łon przyłazi o 4 to mi sie nie chce godziny na niego czekać ani jezdzić tam i nazot, no bo mie nie chce żę do mie napisoł to znaczy że mie chce no gupioś jest:eviltong: ok pokoża:P[/COLOR]

[quote name='WeronikaM']cieszę się i czekam ;) ;)[/QUOTE]
[COLOR=Blue]to fajnie:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='deer_1987']Nie zapominaj o nas :( juz tyle fajnych ujec sherry i niuni w biegu dalam a Ty nie widzialas:(

Ani Martusia...[/QUOTE]
[COLOR=Blue] Nie zapominom i widziałach Shery jak dumbo na uszach lotala i wgl ale nie pisałąch nic wybacz

[/COLOR][quote name='Bartiśkowa_']Czesc :loveu:
I jak tam Ci leci ? nareszcie weekend[/QUOTE]
[COLOR=Blue]hejoł:loveu:
a nijak se leci :P już mi lepi sama wiesz co:diabloti: chyba...xD
dzisiej na urodzinki ale jakoś nie chce mi sie iś:D fajnie bybyło jakby słońce świeciło jak teroz to foty by fajne były ale zoboczy sie jeszcze[/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']Ani Martusia...[/QUOTE]

Przepraszam, zaraz do Was wpadam :loveu: Tak to jak mam czas, wpadam średnio na 3 wątki, a na resztę czasu nie mam :(

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Booziu spoko xD
hahaha widzisz zagdzomy sue w pewnych rzeczach xD
No w końcu musza go odebrać no heloł powiedzioł że w pon moga przyś ja ino że jo w pon o 3 kończa a łon przyłazi o 4 to mi sie nie chce godziny na niego czekać ani jezdzić tam i nazot, no bo mie nie chce żę do mie napisoł to znaczy że mie chce no gupioś jest:eviltong: ok pokoża:P[/COLOR][/QUOTE]

Heloł :loveu:
No i to wcale nie niewielu rzeczach xD
Hahaha chce cię, chce :diabloti: Zaraz lecę go zobaczyć :D
Ej zrozum to, uczyłam się cały weekend na historię i mam 2 :shake: (jak i większość z klasy, były tylko dwie 3 i dwie 4, a reszta 2 i 1 :P). I jeszcze teraz się uczę na kartkówkę w pon i nie wiem, jak mi to wyjdzie, chciałabym mieć 3, to jest moje marzenie ;( Bo jak na razie wychodzi mi 2 na koniec, tak więc ciekawie :eviltong:
I teraz cię załamię - byłam na Zmierzchu, wyobraź sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja! xD