Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No szybko za szybko...ale psy mogły by żyć dłuży typu 20 lot to by było coś( ale nie zę taki jedtn wyjątek rekord ino tak normalnie by tyle spokojnie dożywały)[/COLOR][/QUOTE]
I króliki, i króliki :multi: :p

Ejjj, ja chcę teraz zdjęcia z koni :obrazic:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]heeej :*[/COLOR]
[COLOR=blue]Nie bydziesz z nim spać bo Bono nie śpi w łóżku:D[/COLOR]
[COLOR=blue]no tak nie ma to jak tarzanie się:D[/COLOR]
[COLOR=blue]a tak nawiasem zmień podpis bo modzi skasują:D[/COLOR][/QUOTE]
Eee tam, to będe z nim spała na podłodze :diabloti:

Ugh to tak... :lol: dzięki :)

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']kto powiedzial ze on chce z toba spać ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
Nikt mi nie musiał mówić, ja to wiem :diabloti:

W ogóle nie dobra jesteś bo nie jedziesz na zlot :obrazic:
(Tak, wiem wiem co powiesz :eviltong:)

Posted

[quote name='dog193']I króliki, i króliki :multi: :p

Ejjj, ja chcę teraz zdjęcia z koni :obrazic:[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]I króliki:diabloti:
A konie to jak przyjada z turnieju[/COLOR]

[quote name='Kaya93']Eee tam, to będe z nim spała na podłodze :diabloti:

Ugh to tak... :lol: dzięki :)[/QUOTE]

[COLOR="blue"]Ino go przypadkiem nie zgwałć:diabloti:[/COLOR]

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']kto powiedzial ze on chce z toba spać ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

[COLOR="blue"]A no własnie trzeba tyż jego o zgoda spytać:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Kaya93']Nikt mi nie musiał mówić, ja to wiem :diabloti:

(Tak, wiem wiem co powiesz :eviltong:)[/QUOTE]
[COLOR="blue"]A czyli czytosz w jego myślach na odległość xD
No jest niedobro maupica jedna ale jeszce mo czas do 15 czerwca na ostateczne zdecydowanie sie
Paulina jo bez Ciebie tam nie przeżyja:placz:[/COLOR]

Posted

[quote name='Kaya93']Nikt mi nie musiał mówić, ja to wiem :diabloti:

(Tak, wiem wiem co powiesz :eviltong:)[/QUOTE]
:evil_lol:
daj mi kase i powedz mojej mamie ze nie ma kto mi tam zrobic dziecka to pojade :diabloti:
a no wlasnie nie wiedzialam co powiedziec :p:eviltong:
[quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]

[COLOR="blue"]A czyli czytosz w jego myślach na odległość xD
No jest niedobro maupica jedna ale jeszce mo czas do 15 czerwca na ostateczne zdecydowanie sie
Paulina jo bez Ciebie tam nie przeżyja:placz:[/COLOR][/QUOTE]

ja ci dam maupica :mad::loveu::loveu:
przeżyjesz:buzi: w tamtym roku bylas bezemnie :evil_lol::evil_lol:
zawsze mozesz przyjechac do mnie na wakacje z Bonem :loveu::loveu::loveu: pojedziemy z gosiulla i Basterem do domku mojej babci ( oczywiscie bez babci bo sie przeprowadza :diabloti:) i Bono bedzie mial kolege zrobimy sobie mini zlocik :evil_lol::loveu::loveu::loveu: ale by bylo fajnie :multi::multi:

Posted

[quote name='dog193']No :mad::diabloti:

Ale jesteś zUa :placz:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]nie wiem czy dzisiej wstawia jest żem w bardzo złym humorze ogólnie wszystkiego mi sie odechciało:-([/COLOR]

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']:evil_lol:
daj mi kase i powedz mojej mamie ze nie ma kto mi tam zrobic dziecka to pojade :diabloti:

ja ci dam maupica :mad::loveu::loveu:
przeżyjesz:buzi: w tamtym roku bylas bezemnie :evil_lol::evil_lol:
zawsze mozesz przyjechac do mnie na wakacje z Bonem :loveu::loveu::loveu: pojedziemy z gosiulla i Basterem do domku mojej babci ( oczywiscie bez babci bo sie przeprowadza :diabloti:) i Bono bedzie mial kolege zrobimy sobie mini zlocik :evil_lol::loveu::loveu::loveu: ale by bylo fajnie :multi::multi:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]a co większość to dziołchy jadą no to powodzenia z tym dzieckiem:diabloti:
ale w tamtym roku CIe nie znałach
no fajnie by było ale znając życie nie byda mogła itd itd[/COLOR]

[COLOR=Blue]Po prostu prawie sie poryczałach na tym pinglu...tata 3 miejsce jo 7 ale mniejsza o to chodzi o Pana W...oczywiście mijoł mie uśmiech taki walnył czes mi powiedzioł...dziołchy godały że normalnie pożero mie wzrokiem...jak łon groł mecza co sie spojrzałach to paczoł na mie jak mie ijoł tyż i wgl...jak grałach ostatniego mecza na stole nr 9 taki odludek na trybunac tam nikogo nie było no to grałach z kumpelom to przyszed tam w pierwszym rzędzie siednył i paczoł do końca....booooże
szczerze mówiąc to jest chyba 1 osoba na który mi tak zależy i nie wiem co robić...:-(wszystko jest do dupy...[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]

[COLOR=Blue]a co większość to dziołchy jadą no to powodzenia z tym dzieckiem:diabloti:
ale w tamtym roku CIe nie znałach
no fajnie by było ale znając życie nie byda mogła itd itd[/COLOR]

[COLOR=Blue]Po prostu prawie sie poryczałach na tym pinglu...tata 3 miejsce jo 7 ale mniejsza o to chodzi o Pana W...oczywiście mijoł mie uśmiech taki walnył czes mi powiedzioł...dziołchy godały że normalnie pożero mie wzrokiem...jak łon groł mecza co sie spojrzałach to paczoł na mie jak mie ijoł tyż i wgl...jak grałach ostatniego mecza na stole nr 9 taki odludek na trybunac tam nikogo nie było no to grałach z kumpelom to przyszed tam w pierwszym rzędzie siednył i paczoł do końca....booooże
szczerze mówiąc to jest chyba 1 osoba na który mi tak zależy i nie wiem co robić...:-(wszystko jest do dupy...[/COLOR][/QUOTE]

wiem ale przyjda niby chlopaki z okolic i mnie zgwalca :roflt::roflt:
:placz:

troszke z tego nie zrozumialam co napisalas :evil_lol: zależy ci na Panu W ?? tak ? a ile on ma lat i wgl ??

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']wiem ale przyjda niby chlopaki z okolic i mnie zgwalca :roflt::roflt:
:placz:

troszke z tego nie zrozumialam co napisalas :evil_lol: zależy ci na Panu W ?? tak ? a ile on ma lat i wgl ??[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]ta bo nie mają co robic ino Cie zgwałcić...

to mosz pecha jak nie rozumisz...tak zależy mi!!!
łon mo 20[/COLOR]

[quote name='C&B']Hej:multi:
A ja wróciłam z koni i o dziwo nie spadłam :crazyeye:[/QUOTE]

[COLOR="blue"]hej, no to fajnie[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']:evil_lol:

[/QUOTE]
Kase se uzbierasz przez ten rok, a mamie powiedz, że jedziesz z matką :diabloti: i jesteś pod dobrą opieką xP
Chyba, że będziemy mieć zdolne dziewczyny na zlocie i to one Ci dziecko zrobią :evil_lol: Haha xD

Wiedziałaś xd chodziło mi że powiedz o kasie i że mama Ci nie pozwala xd

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]nie wiem czy dzisiej wstawia jest żem w bardzo złym humorze ogólnie wszystkiego mi sie odechciało:-([/COLOR]

[COLOR=blue]a co większość to dziołchy jadą no to powodzenia z tym dzieckiem:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=blue]ale w tamtym roku CIe nie znałach[/COLOR]
[COLOR=blue]no fajnie by było ale znając życie nie byda mogła itd itd [/COLOR][/QUOTE]

Większość? Oprócz tz'etów jedzie jakiś chłopak? :razz:
Nie! Niech Ci sie zlotu nie odechciewa! :placz:
[COLOR=blue][quote name='Anula & Bono']Po prostu prawie sie poryczałach na tym pinglu...tata 3 miejsce jo 7 ale mniejsza o to chodzi o Pana W...oczywiście mijoł mie uśmiech taki walnył czes mi powiedzioł...dziołchy godały że normalnie pożero mie wzrokiem...jak łon groł mecza co sie spojrzałach to paczoł na mie jak mie ijoł tyż i wgl...jak grałach ostatniego mecza na stole nr 9 taki odludek na trybunac tam nikogo nie było no to grałach z kumpelom to przyszed tam w pierwszym rzędzie siednył i paczoł do końca....booooże, [/COLOR][COLOR=blue]szczerze mówiąc to jest chyba 1 osoba na który mi tak zależy i nie wiem co robić...:-(wszystko jest do dupy... [/COLOR][/QUOTE]
:crazyeye:
Jak wszystko jest do dupy, skoro Ci na Panu W zależy, a z tego co piszesz to on Tobą też jest zainteresowany :cool3: (chyba, że źle zrozumiałam xP)
Następnym razem pierwsza zagadaj, albo niech Ci piłka wypadnie i(niechcący) poleci w jego strone, wtedy Ty sie schylisz po piłke, potkniesz sie o niego, on Cie potrzyma i będzie romantiko :diabloti:

Posted

[quote name='Kaya93']Kase se uzbierasz przez ten rok, a mamie powiedz, że jedziesz z matką :diabloti: i jesteś pod dobrą opieką xP
Chyba, że będziemy mieć zdolne dziewczyny na zlocie i to one Ci dziecko zrobią :evil_lol: Haha xD

Wiedziałaś xd chodziło mi że powiedz o kasie i że mama Ci nie pozwala xd

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]nie wiem czy dzisiej wstawia jest żem w bardzo złym humorze ogólnie wszystkiego mi sie odechciało:-([/COLOR]

[COLOR=blue]a co większość to dziołchy jadą no to powodzenia z tym dzieckiem:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=blue]ale w tamtym roku CIe nie znałach[/COLOR]
[COLOR=blue]no fajnie by było ale znając życie nie byda mogła itd itd [/COLOR][QUOTE]

Większość? Oprócz tz'etów jedzie jakiś chłopak? :razz:
Nie! Niech Ci sie zlotu nie odechciewa! :placz:

:crazyeye:
Jak wszystko jest do dupy, skoro Ci na Panu W zależy, a z tego co piszesz to on Tobą też jest zainteresowany :cool3: (chyba, że źle zrozumiałam xP)
Następnym razem pierwsza zagadaj, albo niech Ci piłka wypadnie i(niechcący) poleci w jego strone, wtedy Ty sie schylisz po piłke, potkniesz sie o niego, on Cie potrzyma i będzie romantiko :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]No właśnie pod dobrą moją opieką i wgl nie dom ji nikomu zgwałcić:diabloti:
No ino tzety jadą a tak to same baby:D
nie,nie dobrze zrozumiałaś ino my sie ostatnio popsztykali o tyn kolczyk:roll:
ta jak Ty coś uwalisz to masakra xD nie no jutro musza mu eas napisać itditd może wszytko bydzie i ok i na następnym turnieju byda mieć własny osobisty grzejnik:diabloti:ale nie wiem jak bydzie...trzymanko kciuków by sie przydało:)[/COLOR]

Posted

[COLOR=blue][COLOR=#000000][quote name='Anula & Bono'][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=blue]No właśnie pod dobrą moją opieką i wgl nie dom ji nikomu zgwałcić:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=blue]No ino tzety jadą a tak to same baby:D[/COLOR]
[COLOR=blue]nie,nie dobrze zrozumiałaś ino my sie ostatnio popsztykali o tyn kolczyk:roll:[/COLOR]
[COLOR=blue]ta jak Ty coś uwalisz to masakra xD nie no jutro musza mu eas napisać itditd może wszytko bydzie i ok i na następnym turnieju byda mieć własny osobisty grzejnik:diabloti:ale nie wiem jak bydzie...trzymanko kciuków by sie przydało:)[/COLOR][/QUOTE]

Eee szkoda :evil_lol: myślałam, że znajdzie sie jakiś rodzynek na tyle bab :diabloti:
Tak sie zastanawiałam czy nie napisać do Przemek92 :D ma spaniela i może byłby fajny :diabloti:
Coś nie tak? Ja tu sie produkuje staram znaleźć rozwiązanie a Ty "masakra" :evil_lol:
Napisz, napisz
będze... musi być ok :loveu:
kciukasy będę trzmać :buzi:

Posted

A co on się teraz będzie tak lampił? :evil_lol: Może chce być groźny :diabloti:
Weź się nim nie przejmuj, skoro ma jakiś problem to jego sprawa, przecież się nie będziesz zmieniała, bo komuś się nie spodobało, co robisz czy jaka jesteś. Będzie dobrze, może się z czasem jakoś poukłada :):)

Posted

[quote name='Kaya93'][COLOR=blue][COLOR=#000000]

Eee szkoda :evil_lol: myślałam, że znajdzie sie jakiś rodzynek na tyle bab :diabloti:
Tak sie zastanawiałam czy nie napisać do Przemek92 :D ma spaniela i może byłby fajny :diabloti:
Coś nie tak? Ja tu sie produkuje staram znaleźć rozwiązanie a Ty "masakra" :evil_lol:
Napisz, napisz
będze... musi być ok :loveu:
kciukasy będę trzmać :buzi:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]no niestety same baby a tyż liczyłach na jakiegoś faceta:diabloti:
O napisz do niego!!:diabloti:
No i napisałach i w sumie jest ok:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Martunia']A co on się teraz będzie tak lampił? :evil_lol: Może chce być groźny :diabloti:
Weź się nim nie przejmuj, skoro ma jakiś problem to jego sprawa, przecież się nie będziesz zmieniała, bo komuś się nie spodobało, co robisz czy jaka jesteś. Będzie dobrze, może się z czasem jakoś poukłada :):)[/QUOTE]
[COLOR=Blue]Nie bydzie sie lampił bo już jest OK:multi::multi:

[/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']sorry ale ja dalej kasy na koncie nie mam wiec ci nie mam jak odpisywac na eski :evil_lol::evil_lol:
i jak ?? napisałaś ?:p

moj ostatni dzisiejszy post nie no moze pozniej wejde ale ide wkuwac caly dzien :mdleje: masakra jakas :angryy:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]Wiem że nie mosz kasy na fonie:evil_lol:
Napisałach odpisoł i gitara siem cieszem i wgl:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Witanko
No widzisz mówiłam że będzie dobrze :loveu::loveu:

haha Kaji post mnie rozwalił :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]No widzisz dzieki że tak godałaś i wglll okaże sie jak to bydzie wyglądało na turnieju:diabloti:
a w piątek na gastroskopia...nieeeeeeeee:placz:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]no niestety same baby a tyż liczyłach na jakiegoś faceta:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=blue]O napisz do niego!!:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=blue]No i napisałach i w sumie jest ok:diabloti:[/COLOR]

[COLOR=blue][/COLOR]
[/QUOTE]
A napisze :diabloti:
Tyle, że on rzadko na dogo jest, ale może przed zlotem odpisze :evil_lol:

Łiii :multi:
Ciesze sie, że jest git :loveu:

[quote name='Bartiśkowa_']

haha Kaji post mnie rozwalił :evil_lol:[/QUOTE]
Że niby mój? :diabloti:

No tylko nie mów mi, że nie chciałabyś mieć na kogo popatrzeć na zlocie :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaya93']A napisze :diabloti:
Tyle, że on rzadko na dogo jest, ale może przed zlotem odpisze :evil_lol:

Łiii :multi:
Ciesze sie, że jest git :loveu:

Że niby mój? :diabloti:

No tylko nie mów mi, że nie chciałabyś mieć na kogo popatrzeć na zlocie :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]A ile łon mo lot a nie sie poźni okaże że jedzie a mo 10:diabloti:
Ino popatrzeć?:crazyeye::evil_lol::evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Wybredne. Co to sexi 10-latek wom sie nie podoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Że niby twój Kajuś :loveu: ten z tym romantico akcentem :evil_lol: Coś czuję żę to będzie baardzo wesołe 6 dni .[/QUOTE]
[COLOR=Blue]Jo gustuja w starszych a szczególnie w jednym starszym:loveu::evil_lol::evil_lol:
DObra ida wykapać psa w szamponiku jakimś dermatologicznym a późni wstawia zdjęcia z koni:)[/COLOR]