Martunia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Nie nie, dla mnie doobra duszyczka :evil_lol: Ale ci fajnie :( Ja niestety nie, 7 lekcji, jak codziennie :D Haha nie no ja czasami tka na dobranoc lekturka do spanka xD O kurcze, przypomniałaś mi o lekturze na jutro.. będzie test :roll: Muszę przeczytać streszczenie :diabloti: Bo czytałam z 2 tgodnie czy 3 temu i nie pamiętam już xD I zacyznam coraz bardziej lubić biologię, bo na początku to tylko wielkie oczy na lekcji robiłam :crazyeye: Tyle tego mamy.. komórkę cały czas omawiamy i chyba mamyą ją omawiać przez cały semestr :lol: Mam książkę taką wielką o komórce i w następnym semestrze następna będzie :lol: Restauracja na facebooku mnie wzywa xD I farma xD Help xD Quote
taxelina Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [URL]http://i34.tinypic.com/ddfcy1.jpg[/URL] przestraszylam sie.. Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='deer_1987'][URL]http://i34.tinypic.com/ddfcy1.jpg[/URL] przestraszylam sie..[/quote] [COLOR=Blue]Moich pięknych ocząt?:diabloti:[/COLOR] [quote name='Martunia']Nie nie, dla mnie doobra duszyczka :evil_lol: Ale ci fajnie :( Ja niestety nie, 7 lekcji, jak codziennie :D Haha nie no ja czasami tka na dobranoc lekturka do spanka xD O kurcze, przypomniałaś mi o lekturze na jutro.. będzie test :roll: Muszę przeczytać streszczenie :diabloti: Bo czytałam z 2 tgodnie czy 3 temu i nie pamiętam już xD I zacyznam coraz bardziej lubić biologię, bo na początku to tylko wielkie oczy na lekcji robiłam :crazyeye: Tyle tego mamy.. komórkę cały czas omawiamy i chyba mamyą ją omawiać przez cały semestr :lol: Mam książkę taką wielką o komórce i w następnym semestrze następna będzie :lol: Restauracja na facebooku mnie wzywa xD I farma xD Help xD[/quote] [COLOR=Blue]7 a męcz sie dobrze Ci tak ucz sie ucz:eviltong:ło matko jo tyz musza lektura czytać dzięki Konrad Wallenrod boże xD Jo nawet biola lubia xD ło matko tyn face cośtam...idź sie lecz:diabloti::evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Skibka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]7 a męcz sie dobrze Ci tak ucz sie ucz:eviltong:ło matko jo tyz musza lektura czytać dzięki Konrad Wallenrod boże xD [/COLOR][/QUOTE] Sie ciesz że Konrada a nie Lalka..:roll: Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Skibka']Sie ciesz że Konrada a nie Lalka..:roll:[/quote] [COLOR=Blue]Nie martw sie Lalka tyz bydziemy czytać:p[/COLOR] Quote
Skibka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nie martw sie Lalka tyz bydziemy czytać:p[/COLOR][/QUOTE] Jo mom przeczytać do końca października.. A jestech na 105 stronie z 999...:roll: Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Skibka']Jo mom przeczytać do końca października.. A jestech na 105 stronie z 999...:roll:[/quote] [COLOR=Blue]To miłego czytania xD[/COLOR] Quote
Martunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]7 a męcz sie dobrze Ci tak ucz sie ucz:eviltong:ło matko jo tyz musza lektura czytać dzięki Konrad Wallenrod boże xD Jo nawet biola lubia xD ło matko tyn face cośtam...idź sie lecz:diabloti::evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] No już się wymęczyłam i mam dość :diabloti: Kartkówkę zawaliłam xDDD Jeszcze o takiej lekturze nie słyszałam.. Haha na odwyk!!! xD Co tam? :D:D:D Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Martunia']No już się wymęczyłam i mam dość :diabloti: Kartkówkę zawaliłam xDDD Jeszcze o takiej lekturze nie słyszałam.. Haha na odwyk!!! xD Co tam? :D:D:D[/quote] [COLOR=Blue]No na odwyk!!!!! przez to zawaliłaś kartkówa jak mogłaś!!!? a nic nudza sie xd[/COLOR] Quote
Martunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Haha no powinni mnie ze szkoły wyrzucić :diabloti: A tak na serio to niedobrze mi było :( Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Martunia']Haha no powinni mnie ze szkoły wyrzucić :diabloti: A tak na serio to niedobrze mi było :([/quote] [COLOR=Blue]Noo powinni!! Jo tu na angolu sestrwsowano jak cholera siedziałach przed nauczycielem i spicz( czy istnieje jedna moda) cząsłach sie jak galareta a facet mi jezuu czemu sie tak częsiesz nie stresuj sie tak bo mi tu zawału dostaniesz i dostałach piękne 18/20:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No pochwaliłaś mi się już sklerotyczko :D Znowu ci maści trzeba kupować Gienia!!! :mad: Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Martunia']No pochwaliłaś mi się już sklerotyczko :D Znowu ci maści trzeba kupować Gienia!!! :mad:[/quote] [COLOR=Blue]No trzeba trzeba:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]Jo tak z 10 min już po spiczu byłach dali w szoku:eviltong:[/COLOR] Quote
Martunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No ale fajnie, gratuluje :D:D:D A zaraz też lecę się uczyć ang, bo jutro kartkówka :shake: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 fajne oka :diabloti: Oby tylko się pogodzili z Bartim bo tego twojego słodziaka tak wytule że oh :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']fajne oka :diabloti: Oby tylko się pogodzili z Bartim bo tego twojego słodziaka tak wytule że oh :loveu:[/QUOTE] hah ja sie najpierw rzuce na wlascicielke :diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::buzi: a Bona to udusze ( przytuleniem ) :loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Martunia']No ale fajnie, gratuluje :D:D:D A zaraz też lecę się uczyć ang, bo jutro kartkówka :shake:[/quote] [COLOR=Blue]Idź idź xD[/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']fajne oka :diabloti: Oby tylko się pogodzili z Bartim bo tego twojego słodziaka tak wytule że oh [COLOR=Blue]:loveu:[/quote] Bydzie gites na pewno Bartiś jest od Bona większy tak więc raczy Bono ewentualnie bydzie sie go boł jak coś:eviltong:[/COLOR] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']hah ja sie najpierw rzuce na wlascicielke :diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::buzi: a Bona to udusze ( przytuleniem ) :loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]O jak miło xD Jeee nie dus mi psa błagom:evil_lol: [/COLOR] Quote
Cavy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Jakie świetne te Twoje oka są! *_* A pupilka Twojego "małego" to tylko wymiziać, taki puchacz świetny. :loveu: Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='deer_1987']Nagle takie oczy zobaczylam :D[/quote] [COLOR=Blue]Ale są ładniuchne a nie straszne xD[/COLOR] [COLOR=Blue]No ok niekiedy godają mi że mom wzrok jakbych miała kogoś zabić:diabloti:[/COLOR] [quote name='Cavy']Jakie świetne te Twoje oka są! *_* A pupilka Twojego "małego" to tylko wymiziać, taki puchacz świetny. :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Dziękuję bardzo:loveu: To jedź na zlot:eviltong:[/COLOR] Quote
taxelina Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Straszne w sesnie ze nagle sie pojawily, tak to ladne :D Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='deer_1987']Straszne w sesnie ze nagle sie pojawily, tak to ladne :D[/quote] [COLOR=Blue]Aha no ok to w takim razie dziękuje:diabloti::loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Tepes Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [COLOR=Blue]Weekend!:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Haha dzisiej miałach iś na pingla ale okazało sie że nie ma jupi xD Jutro na konie w nidziela z Ewą na piwo:evil_lol::evil_lol: 21 pazdziernika ida w końcu do gastrologa i sie okaże czy byda musiałą mieć gastroskopia robiono...[/COLOR] Quote
dog193 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]w nidziela z Ewą na piwo:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/quote] Haha, ale jesteśmy zUe :diabloti: Quote
Tepes Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='dog193']Haha, ale jesteśmy zUe :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]no oczywiście że my to ZUOOO:diabloti:[/COLOR] Quote
Recommended Posts