HuSkYy-Paulina-94 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']nono pikny xD a czemu nie pojedziecie, pogoda? Bo niby Dzień Papieski czy coś nom pogoda znaczy dzisiaj rano bylo ladnie teraz znowu zaczelo padac ale nie znaczy ze tam pada i ze jutro bedzie padac ale dyrektor powiedzial ze sie glazy beda zsuwac cxzy cos takiego... spoko ze tam nawet po goradch nie bedziemy lazic wiec nie wiem co ma nam sie zsunac chyba liscie spod nóg :roll: a no fakt cos z papiezem teraz jest ale u nas watpie zeby ktos do kosciola nas zaprosil bo Kościół wyjdzie ze zniszczeniem :D:D Quote
Tepes Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nom pogoda znaczy dzisiaj rano bylo ladnie teraz znowu zaczelo padac ale nie znaczy ze tam pada i ze jutro bedzie padac ale dyrektor powiedzial ze sie glazy beda zsuwac cxzy cos takiego... spoko ze tam nawet po goradch nie bedziemy lazic wiec nie wiem co ma nam sie zsunac chyba liscie spod nóg :roll: a no fakt cos z papiezem teraz jest ale u nas watpie zeby ktos do kosciola nas zaprosil bo Kościół wyjdzie ze zniszczeniem :D:D U mie rano no tyz było fajnie a późni...durś leje ino boja sie bo jutro rozszerzono biola mom a nawet 3 i że mie zapyto a jo nic nie umia:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']U mie rano no tyz było fajnie a późni...durś leje ino boja sie bo jutro rozszerzono biola mom a nawet 3 i że mie zapyto a jo nic nie umia:diabloti: zostalysmy obciazone pogoda :placz: czego nie mieszkam na jakis hawajach czy gdzies... gdzie nie ma deszczu :roll: ja tam biologia sie nigdy nie przejmuje ... nigdy sie z biologii nie uczylam a ze sprawdzianow i tak mialam 3 ,4 wystarczy byc grzeczna na lekcji haha:diabloti: no ale w sumie u ciebie to roznica bo jestes starsza :diabloti: Quote
Tepes Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']zostalysmy obciazone pogoda :placz: czego nie mieszkam na jakis hawajach czy gdzies... gdzie nie ma deszczu :roll: ja tam biologia sie nigdy nie przejmuje ... nigdy sie z biologii nie uczylam a ze sprawdzianow i tak mialam 3 ,4 wystarczy byc grzeczna na lekcji haha:diabloti: no ale w sumie u ciebie to roznica bo jestes starsza :diabloti: no cóz tako jest jesień niestety:shake: a dziecko jo sie musza z bioli uczyć w końcu Twa matka chce być wetem:diabloti: ale spytałach mamuski czy moga zapać na ta 1 biola padała zę sie zastanowi:evil_lol: powiedziałach że nic nie umia i 0 dostana jak mie spyto a moja mama ahh nie wierze że 0 dostaniesz:eviltong: ta i godej z taką:diabloti: przyjedziesz do mie na 18 urodziny?:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']no cóz tako jest jesień niestety:shake: a dziecko jo sie musza z bioli uczyć w końcu Twa matka chce być wetem:diabloti: ale spytałach mamuski czy moga zapać na ta 1 biola padała zę sie zastanowi:evil_lol: powiedziałach że nic nie umia i 0 dostana jak mie spyto a moja mama ahh nie wierze że 0 dostaniesz:eviltong: ta i godej z taką:diabloti: przyjedziesz do mie na 18 urodziny?:diabloti: matki zawsze sa takie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: o ja na twoja 18 :iloveyou: huhu chcialabym :loveu: ale to chyba tylko marzenia :roll: Quote
Tepes Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']matki zawsze sa takie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: o ja na twoja 18 :iloveyou: huhu chcialabym :loveu: ale to chyba tylko marzenia :roll: Czy to jest jakoś aluzja do mie?:diabloti::mad: a matka Twoja tam no:D nie pusciła by Cie? było by zajefajnie jakbyś przyjechała Martunia sie zastanawio czy przyjechać i czy rodzice ji pozwolą:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']Czy to jest jakoś aluzja do mie?:diabloti::mad: a matka Twoja tam no:D nie pusciła by Cie? było by zajefajnie jakbyś przyjechała Martunia sie zastanawio czy przyjechać i czy rodzice ji pozwolą:diabloti: aluzja a co :evil_lol: nom wlasnie nie wiem czy by mnie puscili :roll: Quote
Tepes Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']aluzja a co :evil_lol: nom wlasnie nie wiem czy by mnie puscili :roll: To sie spytej:diabloti: aluzja- nawiązanie do czegoś, kogoś:p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']To sie spytej:diabloti: aluzja- nawiązanie do czegoś, kogoś:p czekaj narazie teraz ona robi jakies tam porzadki wiec wiesz :D:D ale ja bym sie tak nie nastawiala :placz::placz: znaczy wiesz jakbym nie miala ojca to by z mama szybko poszlo :diabloti: ale ze ojciec jest to moja matka bedzie na nie i ojciec :shake::-( nawiazanie do ciebie :cool3: Quote
Tepes Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']czekaj narazie teraz ona robi jakies tam porzadki wiec wiesz :D:D ale ja bym sie tak nie nastawiala :placz::placz: znaczy wiesz jakbym nie miala ojca to by z mama szybko poszlo :diabloti: ale ze ojciec jest to moja matka bedzie na nie i ojciec :shake::-( nawiazanie do ciebie :cool3: no cóż...ale może akurat:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']no cóż...ale może akurat:diabloti: moze :cool1: a jakie masz ocenki ??:cool3::p Quote
Tepes Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']moze :cool1: a jakie masz ocenki ??:cool3::p O jezu a co to za róznica xD nie pamietom wszystkich :diabloti: najgorsze z histy i fizy Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']O jezu a co to za róznica xD nie pamietom wszystkich :diabloti: najgorsze z histy i fizy o bosh historia my mamy z taka .... ze ...:DD lepiej nie mowic o historii i wosie a z Fizyki powinnas byc ze mnie dumna dostalam -4 z kartkowki :crazyeye::mdleje::mdleje: moja pierwsza -4 z kartkowki :D:D Quote
Tepes Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o bosh historia my mamy z taka .... ze ...:DD lepiej nie mowic o historii i wosie a z Fizyki powinnas byc ze mnie dumna dostalam -4 z kartkowki :crazyeye::mdleje::mdleje: moja pierwsza -4 z kartkowki :D:D no to gratuluja:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']no to gratuluja:diabloti: ah dziekuje dziekuje :B-fly::B-fly: kiedy dasz fotki Bona ?? lub inne ale ciekawe :cool3::cool3::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ah dziekuje dziekuje :B-fly::B-fly: kiedy dasz fotki Bona ?? lub inne ale ciekawe :cool3::cool3::loveu::loveu: A nie wiem xD Pogoda jest straszo a w domu mi sie jakoś nie chce robić xD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']A nie wiem xD Pogoda jest straszo a w domu mi sie jakoś nie chce robić xD ty mi sie pogoda nie wykrecaj w chacie tez beda fajne :p:cool3::cool3: wiec niech ci sie zachce :D Quote
Tepes Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='agus5839']Śliczny Bono:loveu::loveu::loveu: dzięki dzięki:loveu: Quote
Martunia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Heloł :D No zastanawiam się, zastanawiam :cool3: Ale bardzo bym chciała ^^ Ooo te kolczyki doszły :) Fajnie, szkoda tylko, że tamten za szeroki... Ale masz fajny tydzień :D Ja dzis nie miałam 3 lekcji, bo nauczyciele chorzy :cool1: Jutro nie mam jednej i jeszcze 2 baseny czyli też praktycznie wolne :D łiii :D I środa wolna :loveu: Quote
Tepes Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Martunia']Heloł :D No zastanawiam się, zastanawiam :cool3: Ale bardzo bym chciała ^^ Ooo te kolczyki doszły :) Fajnie, szkoda tylko, że tamten za szeroki... Ale masz fajny tydzień :D Ja dzis nie miałam 3 lekcji, bo nauczyciele chorzy :cool1: Jutro nie mam jednej i jeszcze 2 baseny czyli też praktycznie wolne :D łiii :D I środa wolna :loveu: To przyjedź przyjedź:diabloti: No i to fest szkoda bo mi sie strasznie podobo. Noo fajniuchny xD No nie mosz tyż źle xD dzisiej kartkówa miałach z angola rozszerzonegoi nie umiałach nic...bo dopiero jak rano wstałach to se przypomniałach zę kartkówka jest:roll: Quote
Martunia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No szkoda, ale może do czego innego się przyda ^^ Ojj.. ale może nie było źle, wcześniej przeciez z odp dostałaś 18/20 :) Ja tez miałam niedanwo kartkówkę z ang, uczyłam się pełno tych słówek, a babka zrobiła w ogóle z innych, których mówiła, że mamy się nie uczyć :lol: No cóż ^^ Ogółem dzisiaj jakoś mi humor dopisuje nie wiem czemu :) Nawet w szkole mi mówili, że ja jakaś taka rozpromieniona dzisiaj :D Quote
Tepes Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Martunia']No szkoda, ale może do czego innego się przyda ^^ Ojj.. ale może nie było źle, wcześniej przeciez z odp dostałaś 18/20 :) Ja tez miałam niedanwo kartkówkę z ang, uczyłam się pełno tych słówek, a babka zrobiła w ogóle z innych, których mówiła, że mamy się nie uczyć :lol: No cóż ^^ Ogółem dzisiaj jakoś mi humor dopisuje nie wiem czemu :) Nawet w szkole mi mówili, że ja jakaś taka rozpromieniona dzisiaj :D A może może xD to zależy czy ktoś znajomy bydzie se robił kolczyk gdzies indzi niż ucho to jo tyż póda bo nie chca sama xD ale nie poważnie napisałach 5 sówek na 10 i na pewno jeszcze jakieś źle:diabloti: Za dużo pijesz:diabloti: Quote
Martunia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 E tam, dobrze będzie :D! Te wcześniejsze punkty cię wyratują i nie będzie tak źle ^^ No jasne, cały czas chodzę upita :diabloti: wykryłaś mnie wiesz :diabloti: Quote
Tepes Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Martunia']E tam, dobrze będzie :D! Te wcześniejsze punkty cię wyratują i nie będzie tak źle ^^ No jasne, cały czas chodzę upita :diabloti: wykryłaś mnie wiesz :diabloti: No ale w sumie az tak sie nie przejmuja bo ta kartkówaka na 5pkt była to tak źle nie ma:diabloti: Kurde 22.10 mom pierwszy turniej ze szkoły:shake:a późni 25 taki amatorski kurde w Tarnowskich Górach jo nie chcaaa:placz: Quote
Recommended Posts