HuSkYy-Paulina-94 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A jo tyż dzisiej 8 lekcji:) noo strasznie szybko to minęło jakoś i dobrze xD u mierano było strasznie zimno teroz tak toszka słońce wyłazi no mozę sie chowo ale coś jest xDlol tpo niech sie zdecyduje czy do pazdziernika a tu sie czepio :/ z fizy tyż jutro moga miec kartkówa niezapowiedziano xD w piątek bydzie z bioli i spr z maty. A idź mi z wufom mi sie tak ćwiczyć nie chce zę o matko:D jo tyż mom już ksiażka na 21 musimy przeczytać:diabloti: Cierpienia Młodego Wertera musza sie siednać i to przeczytać:cool1: [/COLOR][/QUOTE] nom u mnie tez rano strasznie bylo zimno wgl polowe klasy zarazilam bo chora jestem :lol::lol: mi juz w sumie przeszlo a teraz oni zaczeli :diabloti: ona jest zawsze nie zdecydowana :cool1: chyba ze jezeli chodzi o 1 wtedy to zdecydowanie wpisuje i zostawia :lol::lol: nom mi sie tez nie chce strasznie cwiczyc na wf ale musze od poczatku zaczac bo w tamtym roku bylam nieklasyfikowana z wfu i nie chce poleplnic tego samego bledu xD ( chociaz na koniec i tak mialam 4 z wf) ale przyszedl mi list ze jestem nieklasywfikowana a oni sa wgl jacys nie wiem .... ja sie dzisiaj nic nie ucze (bede miec wytlumaczenie ze mam urodziny i zeby mnie nie pytaly :diabloti::multi:)jedynie zrobie zadaniae z matmy :p i jutro mam tylko 4 lekcje :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: w dodatku na 8:50:evil_lol: chociaz wole miec na 8 i konczyc o 11 ale tam jak o jedna lekcje mniej to mi nie przeszkadza czy po poludniu ubedzie czy z ranca xD Quote
Tepes Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nom u mnie tez rano strasznie bylo zimno wgl polowe klasy zarazilam bo chora jestem :lol::lol: mi juz w sumie przeszlo a teraz oni zaczeli :diabloti: ona jest zawsze nie zdecydowana :cool1: chyba ze jezeli chodzi o 1 wtedy to zdecydowanie wpisuje i zostawia :lol::lol: nom mi sie tez nie chce strasznie cwiczyc na wf ale musze od poczatku zaczac bo w tamtym roku bylam nieklasyfikowana z wfu i nie chce poleplnic tego samego bledu xD ( chociaz na koniec i tak mialam 4 z wf) ale przyszedl mi list ze jestem nieklasywfikowana a oni sa wgl jacys nie wiem .... ja sie dzisiaj nic nie ucze (bede miec wytlumaczenie ze mam urodziny i zeby mnie nie pytaly :diabloti::multi:)jedynie zrobie zadaniae z matmy :p i jutro mam tylko 4 lekcje :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: w dodatku na 8:50:evil_lol: chociaz wole miec na 8 i konczyc o 11 ale tam jak o jedna lekcje mniej to mi nie przeszkadza czy po poludniu ubedzie czy z ranca xD[/quote] [COLOR=Blue]To jak żes choro jest to po co do szkoły choidzsz?:D u mie połowy nie ma bo właśnie chorzy sa jo tyż chca:diabloti:nieklasyfikowano haha nie no gratulacje jo ogolnie jest dziecko niepełnosrawne ale mom 6 z wufy z pingla:diabloti: ale Ci fajnie 4 lekcje jo mom 8:cool1: a kiedy Ty mosz urodziny jutro??czy ino taki kit?:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]To jak żes choro jest to po co do szkoły choidzsz?:D u mie połowy nie ma bo właśnie chorzy sa jo tyż chca:diabloti:nieklasyfikowano haha nie no gratulacje jo ogolnie jest dziecko niepełnosrawne ale mom 6 z wufy z pingla:diabloti: ale Ci fajnie 4 lekcje jo mom 8:cool1: a kiedy Ty mosz urodziny jutro??czy ino taki kit?:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] no bo nie chce mi sie pozniej nadrabiac :diabloti: ah dziekuje dziekuje :B-fly: nom wiadomo ze mi fajnie :D:D o polowe mniej lekcji niz matka :diabloti: no ale jakas sprawiedliwosc musi byc jutro tak piekny dzien ze jakbym miala do 14 to bym pewnie zwiala ze szkoly wiec dobrze ze koncze o 12 :D:D:loveu::loveu: nom jutro :multi::multi: a kit nie pamietasz urodzin swojego dziecka ? :-o:roll: jak nie wierzysz jutro na naszej-klasie zobaczysz :D:D Quote
Tepes Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no bo nie chce mi sie pozniej nadrabiac :diabloti: ah dziekuje dziekuje :B-fly: nom wiadomo ze mi fajnie :D:D o polowe mniej lekcji niz matka :diabloti: no ale jakas sprawiedliwosc musi byc jutro tak piekny dzien ze jakbym miala do 14 to bym pewnie zwiala ze szkoly wiec dobrze ze koncze o 12 :D:D:loveu::loveu: nom jutro :multi::multi: a kit nie pamietasz urodzin swojego dziecka ? :-o:roll: jak nie wierzysz jutro na naszej-klasie zobaczysz :D:D[/quote] [COLOR=Blue]haha xD no kurde w końcu musza sie edukować zęby zarobić na Twoje utrzymanie:p:evil_lol:okok wierza xD i pamietom:eviltong: [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]haha xD no kurde w końcu musza sie edukować zęby zarobić na Twoje utrzymanie:p:evil_lol:okok wierza xD i pamietom:eviltong: [/COLOR][/QUOTE] jak pamietasz to po co pytasz ??:diabloti: a no edukuj sie :cool1::razz::loveu::loveu::loveu: ja zaczne robic zadania zeby miec SWIETY spokoj :p ale wlasnie cos sie po torbe wybrac nie moge juz od 2 godzin haha :D:D Quote
Tepes Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jak pamietasz to po co pytasz ??:diabloti: a no edukuj sie :cool1::razz::loveu::loveu::loveu: ja zaczne robic zadania zeby miec SWIETY spokoj :p ale wlasnie cos sie po torbe wybrac nie moge juz od 2 godzin haha :D:D[/quote] [COLOR=Blue]tak se do jaj:diabloti: hm jo w sumie zadanie mom z angola i z rozszerzonego angola:cool1: a tak to wszystkie już porobione [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]tak se do jaj:diabloti: hm jo w sumie zadanie mom z angola i z rozszerzonego angola:cool1: a tak to wszystkie już porobione [/COLOR][/QUOTE] :diabloti: a ja dopiero poszlam po torbe :diabloti: teraz cos wyjac ksiazek mi sie nie chce :lol::lol: Quote
LadyK Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [CENTER]Zawitałam i tu :diabloti: Ale długie teksty :diabloti:[/CENTER] Quote
Tepes Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:diabloti: a ja dopiero poszlam po torbe :diabloti: teraz cos wyjac ksiazek mi sie nie chce :lol::lol:[/quote] [COLOR=Blue]haha xD no a mie w czwartek nie bydzie w szkole:diabloti:bo jada do alergologa:evil_lol: i tak nawiasem mom skierowanie do gastrologa i jak póda to na 99% do mi skierowanie na gastroskopia oh no:cool1: [/COLOR][quote name='deer_1987']i co tam popoludniu robisz? :D[/quote] [COLOR=Blue]a troszku sie edukuja:p [/COLOR][quote name='LadyK'][CENTER]Zawitałam i tu :diabloti: Ale długie teksty :diabloti:[/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]heloł:hand: nikt nie każe Ci ich czytać:evil_lol: [/COLOR] Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 a ja czekam az sie mrozony tort (w sumie ciasto) rozmrozi, tylko 20 min. bierz kawalek: [IMG]http://www.almondy.com/images/marangbild_400g_SE.jpg[/IMG] o tej: [URL]http://www.almondy.com/marang_marabou_1000g.html[/URL] wszystkie: [url]http://www.almondy.com/2.2.html[/url] Quote
Tepes Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='deer_1987']a ja czekam az sie mrozony tort (w sumie ciasto) rozmrozi, tylko 20 min. bierz kawalek: [IMG]http://www.almondy.com/images/marangbild_400g_SE.jpg[/IMG] o tej: [url=http://www.almondy.com/marang_marabou_1000g.html]Almondy - Marängtårta med Marabou mjölkchoklad 1000 g[/url] wszystkie: [url=http://www.almondy.com/2.2.html]Almondy - Foodservice[/url][/quote] [COLOR=Blue]a łaa ale mi smaka zrobiłaś:evil_lol:[/COLOR] Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]a łaa ale mi smaka zrobiłaś:evil_lol:[/COLOR][/quote] a jakie to pyszne! bierz bo zaraz nie bedzie! Sherry - sep z dolu patrzy i tez chjce :mad::mad: Quote
Tepes Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='deer_1987']a jakie to pyszne! bierz bo zaraz nie bedzie! Sherry - sep z dolu patrzy i tez chjce :mad::mad:[/quote] [COLOR=Blue]haha Bono tyż słodkożerca jest xD kurde jak mi sie nic nie chce jutro z rozszerzony bioli może spytać z fizy może być kartkówa z geci może spytać...matko A tak nawiasem jada na weekend do Szczyrku:diabloti:na 2 dni i nie wiem czy Bono może...bo strasznie bym z nim chciała bo to jada z PTTK to mój wujek organizuje i wgl i sie bydzie pytać tam gdzie momy nocleg czy może być pies a jak nie to straszne 2 dni bez Niusielka [/COLOR] Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 sherry i tak nie dostanie bo pies nie moze czekolady, brokulow i cebuli :P Quote
Tepes Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='deer_1987']sherry i tak nie dostanie bo pies nie moze czekolady, brokulow i cebuli :P[/quote] [COLOR=Blue]wiem że nie może xD ale mój genialny brat i tak Bona pasie słodyczami...:cool1:[/COLOR] Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]wiem że nie może xD ale mój genialny brat i tak Bona pasie słodyczami...:cool1:[/COLOR][/quote] no jak sie mieszka w wiecej osob to nie zawsze mozna dopilnowac zeby psa extra nie karmic i byle czym :P Quote
Tepes Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='deer_1987']no jak sie mieszka w wiecej osob to nie zawsze mozna dopilnowac zeby psa extra nie karmic i byle czym :P[/quote] [COLOR=Blue]umie są 4 osoby razem ze mną ale moj brat mo 20 lot tłumaczy sie mu że psu nie dawać a łon se z tego nic nie robi i jak je czekolada abo cos to oczywiście Bono tyż dostanie[/COLOR] Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ja wiem ze pies znajomej dostawal czasam - rzadko - i nic mu nie bylo. tylko ze wtedy czlowiek nie wiedzial jeszze ze szkodzi - nikt o tym nie mowil Quote
Tepes Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='deer_1987']ja wiem ze pies znajomej dostawal czasam - rzadko - i nic mu nie bylo. tylko ze wtedy czlowiek nie wiedzial jeszze ze szkodzi - nikt o tym nie mowil[/quote] [COLOR=Blue]wiesz co Bono tak rok temu z torby wyciągnył tabliczka czekolady i ją zeżar...była odpakowano to sie począstowoł kurde jakiego my mieli stracha że mu coś bydzie czytałach na necie co i jak no ael na szczęście debilowi nic nie było:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 help sadzilam ze tego zadania jest chociaz ciupke mniej i ze jakos go zrobie a tu tyle tego jest ze masakra i nic z tego nie umiem jakby sprawdzala tak ze se wezmie tylko zeszyt to spoko ale ona mnie bierze do tablicy i z tego pyta a ja nemo o_O:placz: Quote
Tepes Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']help sadzilam ze tego zadania jest chociaz ciupke mniej i ze jakos go zrobie a tu tyle tego jest ze masakra i nic z tego nie umiem jakby sprawdzala tak ze se wezmie tylko zeszyt to spoko ale ona mnie bierze do tablicy i z tego pyta a ja nemo o_O:placz:[/quote] [COLOR=Blue]jo Ci nie pomoga męcz sie sama:evil_lol: a co uwzieła sie na Ciebie abo co?? A jo se czekom na pizza:diabloti:miała być godizna temu a ich nie widu nie słychu i mi sie juz spac chce [/COLOR] Quote
halgre Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [B][COLOR="DarkRed"]Cześć ... :multi::multi: Tyyyle prześlicznych fot :loveu::loveu::loveu: Piękne te wszystkie psiury - za dużo by tu cytować :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] Quote
Tepes Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='deer_1987']ooo pizza.. ej podzielisz sie?[/quote] [COLOR=Blue]oczywiście średnica 50 cm jeszcze zostało xD [/COLOR][quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Cześć ... :multi::multi: Tyyyle prześlicznych fot :loveu::loveu::loveu: Piękne te wszystkie psiury - za dużo by tu cytować :multi::multi::multi:[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=Blue]hej:hand: dzięki [/COLOR][COLOR=Blue] [/COLOR] Quote
Recommended Posts