Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']ja sama lece zaraz odpoczac bo padam a jeszcze na jutro trzeba sie troche nauczyc[/quote]
[COLOR=Blue]zaroz to jo ida spać xD
a zmęczono żem jest cały czos:evil_lol: jo na szczęście na jutro już nic nie mom ale na czwartek słówka z rusa i ani jednego nie umia:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]zaroz to jo ida spać xD
a zmęczono żem jest cały czos:evil_lol: jo na szczęście na jutro już nic nie mom ale na czwartek słówka z rusa i ani jednego nie umia:diabloti:
[/COLOR][/quote]
fajnie ze nie masz duzo roboty. ja mam dosc meczace dni.. duzo rzeczy do riobienia..

Posted

[quote name='deer_1987']fajnie ze nie masz duzo roboty. ja mam dosc meczace dni.. duzo rzeczy do riobienia..[/quote]
[COLOR=Blue]no wiesz co jak przyszłach ze szkoły to miałach niezły zapieprz z zadaniami ale zrobiłach wszystko od razu i mom spokój;) jutro ewentualnie może z histy zapytać a jak mie spyto to nie bydzie fajnie nie mom pojęcia co na ostatni lekcji było:lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no wiesz co jak przyszłach ze szkoły to miałach niezły zapieprz z zadaniami ale zrobiłach wszystko od razu i mom spokój;) jutro ewentualnie może z histy zapytać a jak mie spyto to nie bydzie fajnie nie mom pojęcia co na ostatni lekcji było:lol:[/COLOR][/quote]
no fajnie moc od razu zrobic. jak ja przyuszlam do obiad i do pracy:-(

Posted

[quote name='deer_1987']no fajnie moc od razu zrobic. jak ja przyuszlam do obiad i do pracy:-([/quote]
[COLOR=Blue]No kurde Ty to mosz mało czasu szkoła na chwilka do domciu i praca:shake:jo bych chyba sie nie umiała wyrobić, podziwiom Cie![/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No kurde Ty to mosz mało czasu szkoła na chwilka do domciu i praca:shake:jo bych chyba sie nie umiała wyrobić, podziwiom Cie![/COLOR][/quote]
nie no trzeba pracowac zeby miec na rachunki.. na szczescie ta praca tylko co wtorek (3h) + 10h jeden dzien w weekend

Posted

[quote name='deer_1987']nie no trzeba pracowac zeby miec na rachunki.. na szczescie ta praca tylko co wtorek (3h) + 10h jeden dzien w weekend[/quote]
[COLOR=Blue]no trzeba, trzeba
aha że tak

[/COLOR][quote name='halgre58'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][B][COLOR=DarkRed]Cześć ... [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][IMG]http://i28.tinypic.com/117wd9t.jpg[/IMG][/quote]
[COLOR=Blue]hej:)[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']jesssu wyszlo z tymi banerkami ze nie mam zadnego :D:D
a tak wgl to hej :loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]no to gratuluja!:diabloti:
a heloł:loveu:
jeszcze ino 2 dni do szkoły i weekend jakoś szybko to leci:p
w sumie można powiedziec że na ruski już umia xD ale na hista na piątek mi sie nie chce uczyć bo w piątek jest 11 a jo mom nr 21:diabloti:
[/COLOR]

Posted

Paka ruska dziewoszko :loveu:
Ta... ja mam na poniedziałek z ruskiego przewal - alfabet < no to umiem xD ) wierszyk na pamięć i dialog ... błahh...:shake:

Posted

[quote name='deer_1987']witam sie po szkole![/quote]
[COLOR=Blue]hej hej:loveu:

[/COLOR][quote name='C&B']Paka ruska dziewoszko :loveu:
Ta... ja mam na poniedziałek z ruskiego przewal - alfabet < no to umiem xD ) wierszyk na pamięć i dialog ... błahh...:shake:[/quote]
[COLOR=Blue]paka? dlaczemu sie ze mną żegnosz?:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=Blue]Ooo Ty tyż ruski mosz!:)
ruski jest fajny jaki mosz wierszyk?:diabloti:

[/COLOR][quote name='olekg89']Heeeeyka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
P.S.Zapisz się na zlot ;)Będzie fajniusio[/quote]
[COLOR=Blue]Heeej Oleczku:loveu::loveu::loveu:[/COLOR]
[COLOR=Blue]a zapisać sie nie zpaisza bo jo nad morze z psem moga se za darmo jechać:p[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono']
[COLOR=Blue]paka? dlaczemu sie ze mną żegnosz?:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=Blue]Ooo Ty tyż ruski mosz!:)
ruski jest fajny jaki mosz wierszyk?:diabloti:
[/COLOR][/quote]

Żeby było śmieszniej :evil_lol:
No to zdraswuj mimako ty jedna xD
No ma od 4 klasy :shake:
A ja wiem... jakiś śmieszny oO

Posted

[quote name='C&B']Żeby było śmieszniej :evil_lol:
No to zdraswuj mimako ty jedna xD
No ma od 4 klasy :shake:
A ja wiem... jakiś śmieszny oO[/quote]
[COLOR=Blue]a zdrastwuj:diabloti:
a do kery Ty klasy tak wgl chodzisz??
mosz od 4 klasy i dopiero cyrylica ? to już w 4 powinnaś umieć
[/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']A beda jakies zdjecia? ja padlam obok tz na lozko jak wrocilismy i zasnelismy.. on nadal spi. ja sie obudzilam i ide wrzucc zdjecia u mnie :D[/quote]
[COLOR=Blue]najwcześni to w sobota konie i Bono:pi w nidziela zdjęcia z wystawy:cool3:
kurde Ty do pracy do szkoły i jeszcze tyle zdjęć u Ciebie:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='Martunia']Hej :) :loveu: Dziś w końcu mam czas, ale zaraz idę z powtorem do nauki :(
Ja na ruskim miałam, uwaga... pisanie literki A!!! My to mamy tempo :cool3:[/quote]
[COLOR=Blue]hej:loveu::loveu::loveu:
łał to mocie serio zawrotne tępo xD
my na 1 lekcji od razu cało cyrylica pisali:diabloti:
no i dzisiej miala być ta kartkówa ale poszłach do baby z Asią żęby nom nie robiła no i nie zrobiła:p
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]najwcześni to w sobota konie i Bono:pi w nidziela zdjęcia z wystawy:cool3:
kurde Ty do pracy do szkoły i jeszcze tyle zdjęć u Ciebie:evil_lol:[/COLOR]
[/quote]
Staram sie zeby codziennie byly foty. szkola to codziennie ale praca tulko wtorek i jeden dzien weekendu

Posted

[quote name='deer_1987']Staram sie zeby codziennie byly foty. szkola to codziennie ale praca tulko wtorek i jeden dzien weekendu[/quote]
[COLOR=Blue]no ale praca to praca i co że nie codziennie:diabloti:
mie skzoła wykańczo i psychicznie i fizycznie NIC mi sie nie chce:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no ale praca to praca i co że nie codziennie:diabloti:
mie skzoła wykańczo i psychicznie i fizycznie NIC mi sie nie chce:evil_lol:
[/COLOR][/quote]
no ja to jeszcze mam psy, meza i dom (sprzatanie obiady itd) na glowie :lol::lol:

Posted

[quote name='deer_1987']no ja to jeszcze mam psy, meza i dom (sprzatanie obiady itd) na glowie :lol::lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Psa to jo tyż mom xD
A Tyś jest zaradno kobitka widza:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Psa to jo tyż mom xD
A Tyś jest zaradno kobitka widza:diabloti:
[/COLOR][/quote]
psa masz jednego :P
Czlowiek sobie jakos musi radzic :D

Ale Ty z kolei masz konie, prace domowe itd

Posted

[quote name='deer_1987']psa masz jednego :P
Czlowiek sobie jakos musi radzic :D[/quote]
[COLOR=Blue]ale mój pies jest DUŻY to Twoje to tak połowa mojego:evil_lol::evil_lol:[/COLOR]