Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='deer_1987']E tam trzeba myslec pozytwynie :D to sie uda wszystko. w maju stracilismy jedno miejsce pracy ktore zawsze tam pracoalismt kazde swieto jak boze narodzenie itp, kazde lato. bylo ciezko myslec co dalej jak sobie poradzic calkiem bez pracy a sie znalazla praca na wakacje zamiast jednego to 5 miejsc ale wazne ze cos bylo. trzeba umiec znalesc cos pozytywnego. tak samo jak kazdy mily gest duzo robi jak sie ciagle pracuje ja i tz i kazdy zmeczony to tylko czlowiek wkurzony wchodzi i latwo o klotnie a tak np, herbate zrobic drugiemu i od razu inaczej :loveu::loveu: [B]ide na spacer i spac a jutro nie bede mogla spamowac tutaj :( bo w pracy dlugo bede..[/B][/quote] [COLOR=Blue]no właśnie trzeba myślec pozytywnie...jo nie umia pozytywnie myslec od razu na najgorsze stawiom i wgl... no to miłego spacerki i dzięki za fajno rozmowa:loveu::loveu: no to tam trzymej sie w pracy niech inni Ci robią herbatki nie Ty im:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='deer_1987']E tam trzeba myslec pozytwynie :D to sie uda wszystko. w maju stracilismy jedno miejsce pracy ktore zawsze tam pracoalismt kazde swieto jak boze narodzenie itp, kazde lato. bylo ciezko myslec co dalej jak sobie poradzic calkiem bez pracy a sie znalazla praca na wakacje zamiast jednego to 5 miejsc ale wazne ze cos bylo. trzeba umiec znalesc cos pozytywnego. tak samo jak kazdy mily gest duzo robi jak sie ciagle pracuje ja i tz i kazdy zmeczony to tylko czlowiek wkurzony wchodzi i latwo o klotnie a tak np, herbate zrobic drugiemu i od razu inaczej :loveu::loveu: [B]ide na spacer i spac a jutro nie bede mogla spamowac tutaj :( bo w pracy dlugo bede..[/B][/quote] nie wiem nie wiem ...jak by mnie do tego zcie przymusilo to pewnie bym wyjechala ...ale narazie siedze tu:P OK ja pewnie jutro wieczorkiem sie dopieroo pojawie a teraz poprzegladam te fotografie tzn info o niej Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no właśnie trzeba myślec pozytywnie...jo nie umia pozytywnie myslec od razu na najgorsze stawiom i wgl... no to miłego spacerki i dzięki za fajno rozmowa:loveu::loveu: no to tam trzymej sie w pracy niech inni Ci robią herbatki nie Ty im:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/quote] Akurat tam w pracy jestem sama :( to nikt mi nie zrobi :( Jutro jak wroce to znow pogadamy :D [quote name='łapeczek']nie wiem nie wiem ...jak by mnie do tego zcie przymusilo to pewnie bym wyjechala ...ale narazie siedze tu:P OK ja pewnie jutro wieczorkiem sie dopieroo pojawie a teraz poprzegladam te fotografie tzn info o niej[/quote] No to poczytaj, ja lece na spacer a u ciebie napisalam ci zebys 2 zdjecia zrobila dla mnie i ci pomoge Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Deer, ja cię podziwiam, również nie mogłabym tak od razu przeprowadzić się do innego kraju, w ogóle nie znając języka, być w zupełnie innym otoczeniu itd. :-o To nie dla mnie. [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ann jo miałach tak samo...przejscie do gim a póxni do lic...same nowe twarze...to była masakra...mi jest ogólnie ciężko zaaklimatyzować sie w nowym środowisku bo jo jest strasznie nieśmiało...jakby nie kilka tych znanych twarzy to jo nie wiem co bych zrobiła[/COLOR][/QUOTE] No ja się boję, jak to u mnie będzie. :roll: Z klasy znam jedną osobę, z którą byłam od podstawówki po gim i teraz liceum. W sumie chyba dobrze zrobiłam, że poszłam na spotkanie integracyjne naszej klasy, bo poznałam nowych ludzi.. i chociaż z niektórymi z nich jakoś będzie mi łatwo się dogadać.. Nie wiem, jak będzie potem, bo nie byłam na żadnych dniach otwartych w lo i nic nie wiem, co gdzie jest, zero... Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='deer_1987']Akurat tam w pracy jestem sama :( to nikt mi nie zrobi :( Jutro jak wroce to znow pogadamy :D No to poczytaj, ja lece na spacer a u ciebie napisalam ci zebys 2 zdjecia zrobila dla mnie i ci pomoge[/quote] [COLOR=Blue]Aha no cóż to jo przyleca specjalnie i zrobia Ci:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='Martunia']Deer, ja cię podziwiam, również nie mogłabym tak od razu przeprowadzić się do innego kraju, w ogóle nie znając języka, być w zupełnie innym otoczeniu itd. :-o No ja się boję, jak to u mnie będzie. :roll: Z klasy znam jedną osobę, z którą byłam od podstawówki po gim i teraz liceum. W sumie chyba dobrze zrobiłam, że poszłam na spotkanie integracyjne naszej klasy, bo poznałam nowych ludzi.. i chociaż z niektórymi z nich jakoś będzie mi łatwo się dogadać.. Nie wiem, jak będzie potem, bo nie byłam na żadnych dniach otwartych w lo i nic nie wiem, co gdzie jest, zero...[/quote] [COLOR=Blue]Ale ta jedna osoba to zawsze coś i w sumie no nawet dobrze że poszłas u mie było chyba takie coś ale nie poszłach bo za fest sie bołach tycz wszystkich nowych ludzi i wgl...[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ej laseczki ja uciekam poczytac zadana lekturke przezz Deer a potem nyny papapa Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ale ta jedna osoba to zawsze coś i w sumie no nawet dobrze że poszłas u mie było chyba takie coś ale nie poszłach bo za fest sie bołach tycz wszystkich nowych ludzi i wgl...[/COLOR][/QUOTE] Ja w ogóle przed tym spotkaniem jakoś tak się bałam, nieraz już sobie mówiłam, że nie idę. Ale się przełamałam właśnie dzięki tej osobie, z którą się długo znam, namówiła mnie i poszłam.. I nie było tak źle, gadałam z niektórymi osobami i było nawet ok. Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Martunia']Deer, ja cię podziwiam, również nie mogłabym tak od razu przeprowadzić się do innego kraju, w ogóle nie znając języka, być w zupełnie innym otoczeniu itd. :-o To nie dla mnie. No ja się boję, jak to u mnie będzie. :roll: Z klasy znam jedną osobę, z którą byłam od podstawówki po gim i teraz liceum. W sumie chyba dobrze zrobiłam, że poszłam na spotkanie integracyjne naszej klasy, bo poznałam nowych ludzi.. i chociaż z niektórymi z nich jakoś będzie mi łatwo się dogadać.. Nie wiem, jak będzie potem, bo nie byłam na żadnych dniach otwartych w lo i nic nie wiem, co gdzie jest, zero...[/quote] Mysle ze duzo z nas uwaza ze to nie dla niego ale jak sie tam juz znadzie w nowej sytuacji to udaje sie jemu wyjsc :D [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Aha no cóż to jo przyleca specjalnie i zrobia Ci:loveu::loveu:[/COLOR][/quote] Dziekuje!!!:loveu::loveu: Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Wow jeszcze troche i 1000 strona bedzie :D Quote
łapeczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 hehe to mooze ja zostane do tej 1000 i zloe gratki ;p Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='łapeczek']hehe to mooze ja zostane do tej 1000 i zloe gratki ;p[/quote] ej to sie starajcie bo moje psy stja pod drzwiami i czekaja na spacer! Quote
łapeczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 heheh ty tez chcesz zostan i zlozyc gratki odrazu ;];] hehehe to fajnie fajnie nie bede sama ;p a mooze to na mnie trafi ze moj post bedzie pierwszy na 1000 strooonie;] Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='łapeczek']ej laseczki ja uciekam poczytac zadana lekturke przezz Deer a potem nyny papapa[/quote] [COLOR=Blue]jak tam chcesz xD [/COLOR][quote name='Martunia']Ja w ogóle przed tym spotkaniem jakoś tak się bałam, nieraz już sobie mówiłam, że nie idę. Ale się przełamałam właśnie dzięki tej osobie, z którą się długo znam, namówiła mnie i poszłam.. I nie było tak źle, gadałam z niektórymi osobami i było nawet ok.[/quote] [COLOR=Blue]no i widzisz dobrze najgorsze są te 1 chwile najgorzy jest sie przełamać [/COLOR][quote name='deer_1987']Mysle ze duzo z nas uwaza ze to nie dla niego ale jak sie tam juz znadzie w nowej sytuacji to udaje sie jemu wyjsc :D Dziekuje!!!:loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]no cóz tak dosłownie nie moga Ci zrobić ale moga Cie tam w pracy duchowo wspierać;) [/COLOR][quote name='deer_1987']Wow jeszcze troche i 1000 strona bedzie :D[/quote] [COLOR=Blue]łooo matko juużżz:crazyeye: [/COLOR][quote name='łapeczek']hehe to mooze ja zostane do tej 1000 i zloe gratki ;p[/quote] o:D [quote name='deer_1987']ej to sie starajcie bo moje psy stja pod drzwiami i czekaja na spacer![/quote] [COLOR=Blue]dobra kobito to leć z nimi:eviltong:[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [COLOR=Blue]łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xD[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [FONT="Arial Black"][SIZE="6"][COLOR="Red"][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1000 STRONY !!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :laola::BIG::cunao::smilecol::loveu: Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='deer_1987']I ja jestem na nowej!!! Gratki!!!!!!!![/quote] [COLOR=Blue]dzięki dzięki kochana:loveu::loveu: [/COLOR][quote name='Martunia'][FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=Red][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1000 STRONY !!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :laola::BIG::cunao::smilecol::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]wielkie dziaaa:loveu:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Oooo wy i ja ostatnia skladam gratki ;/ no dobra niech bedzie GRATULACJE 1000 stronki xD Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola::laola::laola::laola::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
łapeczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 a pozatym to bylo nie sprawiedliwe bo mnie Deer u mnie na galeri przytrzymala :( ale wybaczam bo w slusznej sprawie ;p Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='łapeczek']Oooo wy i ja ostatnia skladam gratki ;/ no dobra niech bedzie GRATULACJE 1000 stronki xD[/quote] [COLOR=Blue]dzięki:loveu: [/COLOR][quote name='deer_1987']:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola::laola::laola::laola::cunao::cunao::cunao::cunao:[/quote] [COLOR=Blue]babo idźże juz z tymi psami bo Ci sie w domu zsikają:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [quote name='łapeczek']a pozatym to bylo nie sprawiedliwe bo mnie Deer u mnie na galeri przytrzymala :( ale wybaczam bo w slusznej sprawie ;p[/quote] [COLOR=Blue]to było spacjalnie żeby pierwszy post na moi 1000 str był od ni:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ooo wy przeciwko mnie :( zapamietam sobie Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ha, a ja będę miała 10 000 posta :cool3: Quote
Recommended Posts