Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='łapeczek']Jutro caly dzien szwedam sie gdzies po miescie z kolega Jakubem xD wiec pewnie poznym wieczorkiem dopiero sie pojawie u was dziewczeta spowrotemmm ...[/quote] [COLOR=Blue]Aaaaaaaa to żęby Cie kajś tam jego laska nie zabiła za to że sez nim łaizsz:eviltong::eviltong:[/COLOR] [COLOR=Blue]Ahh tak będziemy tęsknić:diabloti:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 eeeh co ona moze mi zrobic ;p ja mu tylko zapewnie zeby sie chlopak nie nudzil Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Hahaha, na pewno nie ty jedna się zawiodłaś :diabloti::lol: aż szkoda gadać. :lol: Quote
Sweet Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ładnemu we wszystkim ładnie:diabloti:[/COLOR][/quote] I co po mnie powtarzasz?:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='łapeczek']eeeh co ona moze mi zrobic ;p ja mu tylko zapewnie zeby sie chlopak nie nudzil[/quote] [COLOR=Blue]No wiesz co jak byłach nad morzem to był fajny kolega Damian no ale laska mioł no ale akurat nad morzeb był bez lachony i to durś ze mną po placu łaził i wgl w sobota byli my w Szczyrku to jego lachona już jechała kobito jak łona wsiadła do autobusu to mie wzrokiem normalnie zabijała:diabloti: [/COLOR][quote name='Martunia']Hahaha, na pewno nie ty jedna się zawiodłaś :diabloti::lol: aż szkoda gadać. :lol:[/quote] [COLOR=Blue]Haha to lepi nie godej ale i tak Cie kochom:loveu::loveu:[/COLOR] [quote name='Sweet']I co po mnie powtarzasz?:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Nie przypominom se żebych powtarzała to po Tobie:roll:[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]Nie przypominom se żebych powtarzała to po Tobie:roll:[/COLOR][/quote] to spójrz post ten co napisałaś który zacytowałam wtedy;) No na ten co cytowałam:eviltong: Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 oj znam to znam xD ale co kiedy ona mialaby mnie looknac??? chyba ze jak bede u nich w sobote czy niedziele ale nie sadze zeby sie pokazala xd Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='łapeczek']oj znam to znam xD ale co kiedy ona mialaby mnie looknac??? chyba ze jak bede u nich w sobote czy niedziele ale nie sadze zeby sie pokazala xd[/quote] [COLOR=Blue]NO ale wiesz co laska od Damiana tyż nie miała jak mie z nim zoboczyć a mie zabić chciała:evil_lol::evil_lol: I Pan D musioł ji tłumaczyć że jo mom ino 17 lot( łon mo 24 xD) i wciskoł kit że jo synka mom i wgl:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][quote name='Sweet']to spójrz post ten co napisałaś który zacytowałam wtedy;) No na ten co cytowałam:eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]O matko jo ino przeczytałach to co było niży xD[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Haha to lepi nie godej ale i tak Cie kochom:loveu::loveu:[/COLOR][/QUOTE] łiii :loveu: haha niezła historia z tym Damianem :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Martunia']łiii :loveu: haha niezła historia z tym Damianem :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]No cóż ale te jego lachona to tako ooo matko durś jęczy:evil_lol::evil_lol: Ale dobra mniejsza z tym xD Kurde nie chce mi sie jutro iś zalatwić do statniny żebych w piątek mogła przyś:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]O matko jo ino przeczytałach to co było niży xD[/COLOR][/quote] hehe:evil_lol::evil_lol: Trzeba miec oczy szeroko otwarte:eviltong::eviltong: a co u Bonka?:D Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Sweet']hehe:evil_lol::evil_lol: Trzeba miec oczy szeroko otwarte:eviltong::eviltong: a co u Bonka?:D[/quote] [COLOR=Blue]Tja jo mom szeroko zamknięte:evil_lol: No a cóż u niego no nic xD śpi se teroz skosili zboże to jest w raju bo myszy goni i kopie dziury:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Tja jo mom szeroko zamknięte:evil_lol: No a cóż u niego no nic xD śpi se teroz skosili zboże to jest w raju bo myszy goni i kopie dziury:evil_lol:[/COLOR][/quote] no chyba:evil_lol::evil_lol::eviltong: O no to fajnie:D przynajmniej się chłopak cieszy:razz: Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Haha no cóż, ludzie są różni. :diabloti: Oj ty leniu :eviltong: Ale szczerze mówiąc się nie dziwę, mi się ostatnio w ogóle nic nie chce.. nie ma to jak wakacyjny leń :eviltong: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Sweet']no chyba:evil_lol::evil_lol::eviltong: O no to fajnie:D przynajmniej się chłopak cieszy:razz:[/quote] [COLOR=Blue]Ojj i to bardzo xD Dzisiej mu mysz pon łapami lotała ale na szczęście ji nie złapoł bo by ją zabił:evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']Haha no cóż, ludzie są różni. :diabloti: Oj ty leniu :eviltong: Ale szczerze mówiąc się nie dziwę, mi się ostatnio w ogóle nic nie chce.. nie ma to jak wakacyjny leń :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]I to bardzo różni xD Mi sie całe życie NIC nie chce :p [/COLOR] Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 E tam, jedna mysz mniej spośród tysięcy... :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']E tam, jedna mysz mniej spośród tysięcy... :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Jesteś bez serca...:shake: :diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]I to bardzo różni xD Mi sie całe życie NIC nie chce :p[/COLOR][/quote] Biedna myszka :evil_lol: Morderca by ją zabił. No wiesz, mi zależy co. :evil_lol: Spać mi się chce. :evil_lol: PS a i super banner, oddaje prawdziwe oblicze pittbulo-podhalana... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 jessu ile jeszcze razy baner teraz zmienisz ??:D:D ale też fajny :D^^:loveu::diabloti: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Martunia']Biedna myszka :evil_lol: Morderca by ją zabił. No wiesz, mi zależy co. :evil_lol: Spać mi się chce. :evil_lol: PS a i super banner, oddaje prawdziwe oblicze pittbulo-podhalana...[/quote] [COLOR=Blue]O spać tyż mi sie chce xD A tu niedługo zaś tak wczas wstawać przez 10 miechów BOOŻE czemu:lol: Tak to mój Bono i wszystko o nim już wiadomo:evil_lol: [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']jessu ile jeszcze razy baner teraz zmienisz ??:D:D ale też fajny :D^^:loveu::diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]A nie wiem ile bydzie mi sie chciało:lol: Dzięki:) [/COLOR][quote name='Pestka']Hej, Anulko wieczornie :D[/quote] [COLOR=Blue]hej:hand:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]O spać tyż mi sie chce xD A tu niedługo zaś tak wczas wstawać przez 10 miechów BOOŻE czemu:lol: Tak to mój Bono i wszystko o nim już wiadomo:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] No widzisz, to jednak coś ci się chce :diabloti: Jej ty mi nie mów, bo jak o tym myślę to mi aż niedobrze :shake: Pewnie, szczególnie o jego "osobie" wiedzą ci, którzy spotkali się z nim na żywo, np. na zlocie. :diabloti: Ale banner mi się naprawdę podoba :D Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Martunia']No widzisz, to jednak coś ci się chce :diabloti: Jej ty mi nie mów, bo jak o tym myślę to mi aż niedobrze :shake: Pewnie, szczególnie o jego "osobie" wiedzą ci, którzy spotkali się z nim na żywo, np. na zlocie. :diabloti: Ale banner mi się naprawdę podoba :D[/quote] [COLOR=Blue]To chyba ino jedna rzecz jako mi sie chce:evil_lol::evil_lol: Jo ino słysza te słowo na s to mie czepie:evil_lol::evil_lol: No oczywiście poznali jego mroczno strooona:diabloti: Dzięki mi tyż sie podobo a avatar?:D Fany pudel nie:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]To chyba ino jedna rzecz jako mi sie chce:evil_lol::evil_lol: Jo ino słysza te słowo na s to mie czepie:evil_lol::evil_lol: No oczywiście poznali jego mroczno strooona:diabloti: Dzięki mi tyż sie podobo a avatar?:D Fany pudel nie:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] Haha no u mnie najczęściej też :diabloti: To witaj w klubie :eviltong: Haha i jednocześnie odkryli, że to nie golden, ojj nie. To podhalan, a na pewno drzemie w nim krew pittbula :cool3: Noo zapomniałam o avatarze napisać :evil_lol: Ale również fajny :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 zmien avatar :eviltong: bo mi sie nie podoba i sie nie moge przyzwyczaic poza tym nie przepadam za pudlami ( wiadomo kazdego psa kocham ale są rasy których nie lubie :D) Quote
Recommended Posts