Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='bianka19']Hej Bonusie :loveu::loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]hi:)

[/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale piękny banerek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]Taki agggresywny:diabloti:[/COLOR]

Posted

ejo dziewoje wy moje lecem sie ogarnejszyn i sprzatejszyn troche chatejszyn bo mamuskowa jak wparuje w dom i zobaczy ze nie kiwnolam paluchem to mnie powisi ....
bede jak tylko ogarnejszyn ten bajzlowy bajzel xD

Posted

[quote name='łapeczek']Hejooo Hejoooooo ...
jak mnie łepetyna boli po tej imprezce wczorajszej to jest schock :][/quote]
[COLOR=Blue]Dobry:)
No cóż jutro tyż Cie bydzie boleć:diabloti:

[/COLOR][quote name='Czarnulka']Witam ja tu pierwszy raz ale nie ostatni. Śliczne psiaki ;)

[URL]http://i31.tinypic.com/n1zfpi.jpg[/URL] Cudne :loveu::loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]Heeej i dzięki:)

[/COLOR][quote name='łapeczek']ejo dziewoje wy moje lecem sie ogarnejszyn i sprzatejszyn troche chatejszyn bo mamuskowa jak wparuje w dom i zobaczy ze nie kiwnolam paluchem to mnie powisi ....
bede jak tylko ogarnejszyn ten bajzlowy bajzel xD[/quote]
[COLOR=Blue]To to idź bo matka Cie pwoiesic nie może bo musisz wpaś do mie na impra:evil_lol::evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='łapeczek']hehe Juz zem jest xD jakos ogarnejszyn ten dom :) mmm...tylko maine pokoj zostal hihi
no to bede miala armagedon jutro w glowie a takim razie ;] moze ogranicze picie %%[/quote]
[COLOR=Blue]Ok xD
E tam Ty mieszkosz w tym pokoju tak wiec jak Ci odpowiado syf no to co za problem:evil_lol::evil_lol: ta ogranicz bo potym przypadkiem spotkomy sie kajś w AA:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ok xD
E tam Ty mieszkosz w tym pokoju tak wiec jak Ci odpowiado syf no to co za problem:evil_lol::evil_lol: ta ogranicz bo potym przypadkiem spotkomy sie kajś w AA:diabloti:
[/COLOR][/quote]
[FONT=Georgia]
Noo Jo JO ale jak wroci moj brother to i on w nim mieszko ;/ ale nie kwestia jest zlozenie łozkowego łozka i sprzatniecie biorkowego xD:diabloti: i to by bylo na tyle :razz: ale mam lenia i mnie sie nie chce :mad:
Hmm...pomyslem bo ten przypodek spotkania sie w AA jest interesujacy :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='łapeczek'][FONT=Georgia]
Noo Jo JO ale jak wroci moj brother to i on w nim mieszko ;/ ale nie kwestia jest zlozenie łozkowego łozka i sprzatniecie biorkowego xD:diabloti: i to by bylo na tyle :razz: ale mam lenia i mnie sie nie chce :mad:
Hmm...pomyslem bo ten przypodek spotkania sie w AA jest interesujacy :diabloti:[/FONT][/quote]
[COLOR=Blue]Aa no tak jak jo mieszkom w pokoju z bratem niestety:eviltong:
Ta to w AA spotkomy sie chyba nie ino my:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']Anula i AA :evil_lol::evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]To sie tak zaczyno imprezka imprezka a póxni londuje sie w AA:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Aa no tak jak jo mieszkom w pokoju z bratem niestety:eviltong:
Ta to w AA spotkomy sie chyba nie ino my:evil_lol:
[/COLOR][/quote]
[FONT=Georgia]
no przekichane ...:placz: ...ale mamuska moja cos psioczy ze na nowy rok kupuje dzialeczke i sie bendziemy budowac xD wtedy bede miec swojego pokoja takiego duzieego ze sie bede w nim ganiac xD no i zrobie maly zlot u mnie dla moich dziewojek xD[/FONT]

Posted

[quote name='łapeczek'][FONT=Georgia]
no przekichane ...:placz: ...ale mamuska moja cos psioczy ze na nowy rok kupuje dzialeczke i sie bendziemy budowac xD wtedy bede miec swojego pokoja takiego duzieego ze sie bede w nim ganiac xD no i zrobie maly zlot u mnie dla moich dziewojek xD[/FONT][/quote]
[COLOR=Blue]Ale lepi mieszkac z bratem niż pod mostem:eviltong:
A Ty mosz starszego czy młodszego?
Ooo działka nooo super:)
Ok i jo zabiora mojego psa mordercy zby zagryz Maksiora:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ale lepi mieszkac z bratem niż pod mostem:eviltong:
A Ty mosz starszego czy młodszego?
Ooo działka nooo super:)
Ok i jo zabiora mojego psa mordercy zby zagryz Maksiora:diabloti:
[/COLOR][/quote]

no lepij lepij z bratem niz pod mostem :P
ja mam mlodszego o 2 lata ale w roku szkolnym mieszka u babki bo tam do sszkoly ma 3 minuty a ty musi jechoc tramwojem 30 minut :razz::razz:
No ja tez sie ciesza ale czekom az to nastapi ...
no jasen ze zabierosz Bonowego ale nie po to aby zagryzl mojego przydupasa:cool3::cool3:

Posted

[quote name='łapeczek']no lepij lepij z bratem niz pod mostem :P
ja mam mlodszego o 2 lata ale w roku szkolnym mieszka u babki bo tam do sszkoly ma 3 minuty a ty musi jechoc tramwojem 30 minut :razz::razz:
no jasen ze zabierosz Bonowego ale nie po to aby zagryzl mojego przydupasa:cool3::cool3:[/QUOTE]

mlodszy od Cie o 2 lata a ty ile masz ??;D:D:D

Posted

[quote name='łapeczek']no lepij lepij z bratem niz pod mostem :P
no jasen ze zabierosz Bonowego ale nie po to aby zagryzl mojego przydupasa:cool3::cool3:[/quote]
[COLOR=Blue]Oooo matko bosko młodszego to mosz przewalone xD jo mom starszego o 3 lata:diabloti: a to nawet dobrze że u babki mieszko:evil_lol:
W końcu Bono musi miec jakieś zajęcie:p
[/COLOR]

Posted

[quote name='łapeczek']noo w sumie dobrze ale ten rok bedzie ostatni bo gim konczy osiol jedne ;/[/quote]
[COLOR=Blue]Ale skad wiesz może siupnie:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='łapeczek']Onn ? Nieeee !!!! nie ma takiej opcji zeby on mial rok jeszcze jeden to nie jest ten typ[/quote]
[COLOR=Blue]No to cóż xD

A jo o 18 ida na plac i nie wiem czy na swoja impreza zdąża:evil_lol:
[/COLOR]