Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]Tja jasne:lol: A Ty mi sie tu Marty nie czepiej:diabloti: [/COLOR][/quote] ja sie jej nie czepiam tylko ona sie obraziła za mój żart:eviltong: [quote name='łapeczek']hmm.,...a po kim odziedziczyly urode moje dzieci mm...mmm...o to jest pytanie ... bo po mnie chyba nie xD[/quote] po nikim bo nie są ładne:evil_lol: żartuje oczywiscie;) sliczne masz dzieci:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Noo ja jak na razie nie wiem, czy mogę, bo nie wiem, gdzie wyjadę. :eviltong: [quote name='łapeczek']Martusia : bedzie duzio duzio piasuku do zabawy xD[/QUOTE] Będziemy robić zamki z piasku! :multi: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 hehe bo jak sie my dobierzemy we 4 ( tzn. łapeczek (ja) Bonowa Skarpetka ( ale cos cicha dzis jest) i Marunia ) to trudno nadazyc za nami .... IDE juz ide nie gadac za duzo poczekac na MAME maRtusia Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']Ja idem z sznupasem na spacer !!! jak worce Martusia ma byc przebrana w pidzamke xD jouk I nie nagadac mi tu za duzoo bo sie naprawde pogubie !!![/QUOTE] a co ja miałam powiedzieć ha !! no idź idź o jedna gadułe mniej :D:D zart oczywiscie :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Martusia : tak i zakopiemy tate Pauliny w piasku tez co zeby nie uciekl przed Bonowa :p Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Sweet']ja sie jej nie czepiam tylko ona sie obraziła za mój żart:eviltong: po nikim bo nie są ładne:evil_lol: żartuje oczywiscie;) sliczne masz dzieci:eviltong::eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Bo po Twoich żartach nie wiadomo czy to na serio czy nie:lol: Moja sa piękne:loveu::loveu::loveu: [/COLOR][quote name='Martunia']Noo ja jak na razie nie wiem, czy mogę, bo nie wiem, gdzie wyjadę. :eviltong: Będziemy robić zamki z piasku! :multi:[/quote] [COLOR=Blue]Jak nie wiesz przecież jedziesz do Sopotu xD [/COLOR][quote name='łapeczek']Martusia : tak i zakopiemy tate Pauliny w piasku tez co zeby nie uciekl przed Bonowa :p[/quote] [COLOR=Blue]Włahaha dobry pomysł xD[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Sweet']ja sie jej nie czepiam tylko ona sie obraziła za mój żart:eviltong: po nikim bo nie są ładne:evil_lol: żartuje oczywiscie;) sliczne masz dzieci:eviltong::eviltong:[/QUOTE] Jeju, ja się nie obrażałam, ile mam ci to pisać... :lol: Fajne żarty, dziękujemy! :diabloti: (mamo, ona nas obraża :placz::placz::placz:) [quote name='łapeczek']IDE juz ide nie gadac za duzo poczekac na MAME maRtusia[/QUOTE] Ok mamo :multi: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='łapeczek']hehe bo jak sie my dobierzemy we 4 ( tzn. łapeczek (ja) Bonowa Skarpetka ( ale cos cicha dzis jest) i Marunia ) to trudno nadazyc za nami .... IDE juz ide nie gadac za duzo poczekac na MAME maRtusia[/quote] [COLOR=Blue]Z tym czekaniem sie zastanowimy:cool3: [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']a co ja miałam powiedzieć ha !! no idź idź o jedna gadułe mniej :D:D zart oczywiscie :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Cicho dziecko nie rządź sie w moi galerii:diabloti:[/COLOR] [quote name='Martunia']Jeju, ja się nie obrażałam, ile mam ci to pisać... :lol: Fajne żarty, dziękujemy! :diabloti: (mamo, ona nas obraża :placz::placz::placz:) Ok mamo :multi:[/quote] [COLOR=Blue]Tak normalnie jako JOKE boki zrywać:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Bo po Twoich żartach nie wiadomo czy to na serio czy nie:lol: Moja sa piękne:loveu::loveu::loveu: [/QUOTE] no ba :siara::crazyeye: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no ba :siara::crazyeye:[/quote] [COLOR=Blue]No a jak dzieci cycuś bomba:loveu::loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Tak normalnie jako JOKE boki zrywać:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] No wiadomo :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No a jak dzieci cycuś bomba:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/QUOTE] no a jak :loveu::loveu: po mamusi odziedziczyły :diabloti: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']No wiadomo :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Normalnie zaro spadna ze stołka:diabloti: Abo lepi nie bo mie noga bydzie bardzo boleć:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']no a jak :loveu::loveu: po mamusi odziedziczyły :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]E tam matka szpetno jest xD Po tatusiu xD [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Haha :evil_lol: No nie przeciążaj się jeszcze bardziej :eviltong: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']Haha :evil_lol: No nie przeciążaj się jeszcze bardziej :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Ale w sumie bo wesela nie bydzie tak więc może sie goić ile wlezie:cool3:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No chyba najlepiej, by zagoiło się najszybciej, nie :eviltong: Ja zw na kilka minutek :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Martunia']No chyba najlepiej, by zagoiło się najszybciej, nie :eviltong: Ja zw na kilka minutek :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]No w sumie:D Jo tyż za chwila byda:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 A co mama mowila Martus ??? POszlyscie jak burza .... 2 strony temu pisalam ostatni raz Quote
bianka19 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Witamy się z wami po chwilowej przerwie ;) :loveu: [SIZE=1]Byłam w Pradze..[/SIZE] Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Oj mamo, to tylko dwie strony.. ja jestem grzeczna dziewczynka :loveu::loveu::loveu::eviltong: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 mm...no wybaczam wybaczam ale nastepnym razem sie policzymy! Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Dobrze, dobrze.. ja jestem grzeczna :loveu: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Mam nadzieje taka xD a Bonowa juz sobie poszla??? Quote
Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No gdzieś poszła, ale mam nadzieję, że szybko wróci. :D:D Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 hehe Ja tez !!! Jakos dziwnie cicho sie zrobilo :( Skarpetka tez siedzi cichoo :( a przed chwila byl hardcor i sie gubila teraz sie az nudzemm Quote
Recommended Posts